linghuchong
مدیر بازنشسته
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
:happy:
..
يه چيز ديگم بگم: من تو اين تاپيک 2000 پسته شدم!
از دوستان کسی نمیدونه انیمه به ژاپنی چطوری نوشته میشه؟
از دوستان کسی نمیدونه انیمه به ژاپنی چطوری نوشته میشه؟
---------------------------------------------------------------------
سلام لرد سیاه عزیز ... :happy:
اگر اشتباه نکنم ... انیمه به این شکل نوشته می شه ...アニメ
و اگر هم که مانگا رو بخواین که اینطوری می شه ... 漫画
...eek:
....
برادر خواشن تاپيک wallpaper ها چی شد؟ راستی ميگم من هر روز تو امضام يه wallpaper براتون ميزارم اصلاً ميگيرينشون يا نه؟
IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_13.gif[/IMG]
ها !!! .. کجا ؟ چرا من ندیدم ؟ ... تو کدوم صفحه ؟ ... من چند صفحه ی اخیر رو دوباره یه نگاهی کردم ولی نمی دونم که چرا ندیدمش ... :happy:برادر خواشن راستی يه تورنت گزاشته بودم در مورد anime و مانگا بود، شماا ميخواستينش؟ گرفتينش يا نه؟
ادیت: الان دیدم من و کاکاشی کان هم یکی از آب در اومدیم..من می خواستم جدید باشم...
اگر اشتباه نکنم اینطوری: アニメ
سلام لرد سیاه عزیز ... :happy:
اگر اشتباه نکنم ... انیمه به این شکل نوشته می شه ...アニメ
و اگر هم که مانگا رو بخواین که اینطوری می شه ... 漫画
نوشته ای از linghuchong
من که آماده اش کرده بودم ... ولی خوردیم به شلوغی و جنگهای استقلال و اینا ... چشم ...راستی الوعده الوفا ... :blink:
ای بابا انقدر خجالتم ندهداداش دنی که همش زیرآبی میره ، صداشو در نمیاره یه هو میبینی کل بلیچ رو یه جا تحویل داد ( تک روی ... :hmm: :lol: )
خواهر اینو گفتم یادم افتاد ،شما The Cathedral رو دیدین؟ اگه نه ببینید چون جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه رو گرفته
به نظر من هم این مورد تاپیک جالبی می شه ... ولی فقط اهنگ های بلیچ رو نذارین ... بر عکس انیمه بلیچ از آهنگ های تیتراژش اصلا خوشم نمیاد خیلی اذیت می کنه ...:lol:
خواهش می کنممرسی دانیل که پیداش کردی.آخه من اصلا اینو ندیده بودم.:blush:
مرسی از توضیحاتاینه که تو داری سیزن اوله.فکر میکنم سیزن دومو به غیر فریدا هیچ کدوم از بچه ها نداشته باشن.البته داستان تو سیزن دوم هم تموم نشد و موند واسه سیزن سوم که انگار در حال ساخته.
npراستی دانیل جواب اون پی ام رو دیدم بیات شد دیگه ندادم.گفتم یه دفعه...
مثل اينکه فعلا همگی به اتفاق هم دارن کارتون Seven Kings رو تماشا ميکنن ( يعنی در خواب ناز به سر می برن :happy: )
راستی دنی دنبال عکس بی ماسک کاکاشی ميگشتی، اين يکی رو يادم رفت برات بزارم:
عجله ای نیست ... راحت باشجواب pm و ليست رو بدن برات ميفرستم سرم شلوغه!:wacko:
من که تاپیک مورد نظرم رو زدم ... تاپیک خوبی خواهد شد ... نه spoil ی ! ... نه هیچی !! ...
راستی من هرچی می گردم اون پستی که توش انیمه های درخواستی ام رو نوشته بودم پیدا نمی کنم ... help me .. همون که توش trigun و اینا رو نوشته بودم ...
بابا این حرفا چیه دنی جان :blush: ما کوچیک تر از این حرفاییم:happy:پیشگفتار: به همۀ کسانی که باید تبریک بگم تبریک میگم، از همه اونایی که باید عذرخواهی کنم عذر میخوام (بابک) .. حلالم کنین
راستی kana یعنی چی؟!
خوب دیگه امکانش نیست جواب های این تست محدود به 12 شخصیت است.
که فقط itachi:f34r: :wacko: باقی مونده صد رحمت به ولدومورت.
سلام، خوش باز آمديد، حالتون خوبه؟بعد هم از الان بگم نصف اون پولي که بابت استيکي شدن تاپيک انيميشن ها به شما تعلق ميگيره رو بايد با من نصف کنيدها، ناسلامتي من نقش بس مهم و حياتي در اين ماجرا داشته ام!!! (البته با لطف و بزرگواري جناب live for what عزيز ^_^).
.
ببينم برادر منظورت همون sashibouri بود؟
تو رو خدا رومانجی بنويسين، با فونت ژاپنی که مينوسين همش برای من علامت سوال مينويسه ...
جدا ادبیات خیلی باحالی داریراستی kana یعنی چی؟!