آره ديگه منظورش همون hisashiburi ی خودمونه ،ولی شيطون هر دفعه kanji شو می نويسه که من يه ساعت برم دنبال معنيش بگردم :wacko: ( بعد بهش ميگم sensei ميگه " اين حرفا چيه ؟!؟ " )
قابل نداره :happy:
かな kana يعنی "فکر کنم" ، "به گمانم" ، "شايد" ، "يه جورايی" ، "تو اين مايه ها" بعضی وقتا هم معنيش ميشه "..." :graduated و همونطوری که kakashi~sensei گفت به "علامت سوال" هم ميگن kana
....خماري اصولا خيلي بده !! به پيشنهاد اساتيد بزرگ ديگه نگاه نكردم قسمت 65 اونجاست كه جريانات داخل مدرسه تموم ميشه و همه معماها حل ميشن و قسمت بعدش اونجاست كه برميگرده خونه و .... ! اين هم تا آخرش ميره كه بعدش يه داستان جديد شروع بشه ؟ :blush:
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
اینو بابک برای من ارسالیده. بسی باحال بید
نه ميرم ميبينم
تست من شد این
ولی از این بیشتر خوشم میاد
حالا این دو تا شخصیت چطورین؟ من فقط یکی دو قسمت دیدم در باره اطلاعاتی ندارم.
چی ميخواستم بگم؟ آها متين کجايی؟ قرار بود يه تاپيک برای مشارکت سندباد بزنی چی شد؟
اون Shaikamaru که آخر هوش و زکاوت هستش و اولین نفر از کلاس ناروتو ایناست که چونین شد ولی یه نمه تنبل هستش
اون Shino هم که آخر مرموز ، خونسرد است که میشه گفت اونم یکم باهوش تشریف داره :happy:
حالا فکر کنم بهتره همون خودت باشی؟:f34r: :lol:
خوب این هم معرفی یک انیمه جدید.
البته انیمه های زیادی همونطور که قبلا هم گفتم این فصل اومده ولی خوب چندتاییشون نسبت به بقیه ارجحترند!
این انیمه هم با توجه به مانگای خوبی که داشت(داره) انتظار زیادی ازش میره(دقیقا مثل death note).
Bokurano
کسايی که تست ندادن، لطفاً بشتابن:
اِ برادر شیان چرا کارکتر ما یکی شد. خوب به نفع من شد چون قبلا برام حرف درآورده بودن.من خودمو عوض می کنم.
ادیت: الان دیدم من و کاکاشی کان هم یکی از آب در اومدیم..من می خواستم جدید باشم...
بعد از اینهمه مدت که با هم شیبره نارگیل خوردیم یه با ر جواب تستت با من یکی دراومد عوضش می کنی! (در اعتراض به این اقدام مکن میرم بن می شم!
اصلا مگه این چشه بنده خدا هم قوی تر از کاکاشی امثالشه هم دوستداشتنی تره و هم خوشتیپتر !:happy: