BRADER SHIAN
Registered User
آخه من به تو چی بگم؟!!!
حالا اواتورت عوض می کنی از چنگال برادر شیان فرار کنی
آخه من به تو چی بگم؟!!!
راستش دختره خيلی واضح گفت:blink:: I'm the demon of the night!هر ظاهرا در اشتباهین ، چون Sola به معنی Soul هستش و ظاهرا این دختر یه جورایی روح تشریف داره اخه داستانش ظاهرا خیلی شبیه به رمان Anima Sola به معنی روح تنها ، هست
راستش دختره خيلی واضح گفت:blink:: I'm the demon of the night!
اگه تو نور هم بياد خاکستر ميشه!
ممکنه ولی آخه اين دختره evil نيست يعنی خيلی kawaii يه:happy:، نميدونم؟ ولی تنهاييش رو راست ميگی! حالا بزار بره جلو ببينيم کدومشه؟!خواهر اگه میشه اون پست منو دوباره بخون چون یه پیشنهاد داشتم.
خودشم Demon به معنی Evil Sprit هم هستش
دستت درد نکنه حتماً بگو ولی کسايی که اصل کارتون رو ندارن چی؟ فقط زيرنويس خالی رو آپلود کنيم؟خودشم خواهر مژده گانی بده - دیگه لازم نیست کل فایل تصویری با زیرنویس فارسی رو آپلود کنیم - بعد از این فقط لازمه که فایل زیرنویس (Srt) رو آپکنیم که اونم حجم هر قسمتش میشه حداکثر 50 کیلو بایت
اين به پيشنهاد من بود فقط به خاطر تو ... :lol:دقت کنید دوستان ... به این میگن پسر خوب ، ببینید کلمه spoiler چقدر درشت و پرملات (!) نوشته شده...
اصلاً اين وسواسه توئه که باعث ميشه من lينقدر دوست داشته باشم spoil کنم!اصلا آدم SPOILER رو که می بینه می خواد بره صفحه بعد !!! ...
ميخواستم عفوت کنمولی چون يادت رفت اينوياشا(سيمور) رو تو ليستت بزاری، جورمت 2 برابر شده!
هر وقت خواستن بيان از يه ماه قبلش بگو، چون تا من رايت کنم و پست کنم و به دستشون برسه، خيلی طول ميکشه ...
سیمور داره الان چی نگاه می کنه!اصلاً اين وسواسه توئه که باعث ميشه منينقدر دوست داشته باشم spoil کنم
درمورد اینکه انیمیشن 3-بعدی کمه ، باید بگم تقریبا صحیحه ولی ما ژانر هایی مثل 2-بعدی در 3-بعدی هم داریم که میتونه در این ثسمت قرار بگیره یا انیمیشن های کوتاه ( خواهر اینو گفتم یادم افتاد ،شما The Cathedral رو دیدین؟ اگه نه ببینید چون جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه رو گرفته :ممکنه ولی آخه اين دختره evil نيست يعنی خيلی kawaii يه:happy:، نميدونم؟ ولی تنهاييش رو راست ميگی! حالا بزار بره جلو ببينيم کدومشه؟!
راستی کدوم پيشنهادتو داری ميگی؟
آها يکی در مورد 2 بعدی و 3 بعدی داده بودی؟ ولی آخه کارتون های 3 بعدی کم داريم و هم اينکه برادر توماس يه تاپيک در اين رابطه قبلاً زده بودن:happy:.
حالا منظورت همين بود؟
دستت درد نکنه حتماً بگو ولی کسايی که اصل کارتون رو ندارن چی؟ فقط زيرنويس خالی رو آپلود کنيم؟
راستی خواهر یه فکری هم در مورد تیزر های این بازی ها و فیلمهای داخل بازیها بکنید ، جدیدا بعضی هاشون واقعا جالب کار شدند و از بیشتر انمیشن ها قشنگتر شدند ( اونا خودشون هم انیمیشن هستند) و وقتی با داستان عالی ترکیب میشند که وا ویلا ( مثل بازی Metal Gear Solid که اونقدر قشنگ کار شده که تا 4 قسمت بازیشو ساختند و حالا دارند فیلمشو میسازند) نظرتون چیه؟
خوب اونا رو ميتونيم تو همون تاپيک برادر توماس بحث کنيم که تاپيک اضافی هم نزنيم :happy:درمورد اینکه انیمیشن 3-بعدی کمه ، باید بگم تقریبا صحیحه ولی ما ژانر هایی مثل 2-بعدی در 3-بعدی هم داریم که میتونه در این ثسمت قرار بگیره یا انیمیشن های کوتاه
نه ميرم ميبينم( خواهر اینو گفتم یادم افتاد ،شما The Cathedral رو دیدین؟ اگه نه ببینید چون جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه رو گرفته :
نميدونم ببين کجا ميشه بحثشو کرد ولی اگه يادم باشه بازم برادر توماس يه تاپيک در اين رابطه داشتن. اگه دارن ديگه باز تاپيک نزنيم. بايد اينا رو از برادر بپرسيم.یکی این بود ولی اونیکه مد نظرم بود اینه
Otome wa Onee-sama ni Koi Shiteruسیمور داره الان چی نگاه می کنه!http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1107701&posted=1#post1107701
Get backers رو ديدی؟ 3-4 قسمت اولش رو جدی نگير تازه بعده چند قسمت ماجرای اصليش شروع ميشه ...انیم تو سبک thriller چی سراغ دارید ؟
من نگفتم اينجا پست نزنين، گفتم اون بحث بيشتر جاش تو اون تاپيک بود و برادر کاکاشی تو اون تاپيک هم هستن و تو اون تاپيک هم اون بحث به درد خيلی از بچه ها که تو کاره دانلود هستن ميخوره!بابا ما يه چند ساعت نبوديم ببين چه خبر شده اينجا .
اين خواهر فريدا هم كه به ما ميگه بريد تو اون تاپيك پست بزنيد اونوقت هيچكي نبوده كه به ما اونجا يه جواب بده . اينجا كه پست مي زني كلي از بچه ها جوابت و مي دن .
ببينم برادر منظورت همون sashibouri بود؟ تو رو خدا رومانجی بنويسين، با فونت ژاپنی که مينوسين همش برای من علامت سوال مينويسه ...بیخیال Sensei چیه ، شما Senpai ما هستید:lol:
معنیش میشه : Long time No see
راستی الوعده الوفا ... :blink:آخرین بخش spoil سری Berserk ، امشب ...