به جز مهدی کيا کارتون speed grapher رو ديدن؟:f34r:
من بيدارم!هنوز کسی Melancholy of Haruhi رو download نکرده ؟
من 11 هفته دق کردم تا اين سريال تموم شد! من خوشم اومد ازش مخصوصاً که هيجانش زياد بود!راستش منم باهات موافقم... فقط به نظر من اين anime به ديدنش می ارزيد ... kana
من که کاری نکردم، دست کسی که برات فرستاده درد نکنه!:happy:سرم داره گيج گيج :wacko: از كار و زندگي افتادم عجب انيمه اي بود ... خواهر فريداي عزيز بسيار ممنون :wub:
ميشه جواب اکثر سوالات رو بديم ولی حسابی برات spoil ميشه، خودت ببينی و جوابات رو بگيری بهتره.:happy:يه چند تا چيز جالب توي سريال ديدم كه حتما مينويسم . فقط چند تا سوال دارم كه اگر تا امشب جواب نگيرم رسما ميميرم !!!
راستی بچه ها نظرتون درباره ی آواتور جدیدم چیه؟البته موقتیه!به احتمال زیاد دوباره میرم سراغ اولیه. گفتم شاید برای تنوع بد نباشه!
خدا چی کارشونکنه که مردم رو اينجوری ميزارن سر کار!اینه که تو داری سیزن اوله.فکر میکنم سیزن دومو به غیر فریدا هیچ کدوم از بچه ها نداشته باشن.البته داستان تو سیزن دوم هم تموم نشد و موند واسه سیزن سوم که انگار در حال ساخته.
lol :lol:به نظر من هم این مورد تاپیک جالبی می شه ... ولی فقط اهنگ های بلیچ رو نذارین ... بر عکس انیمه بلیچ از آهنگ های تیتراژش اصلا خوشم نمیاد خیلی اذیت می کنه ...:lol:
تا اينجا که من اطلاع دارم هنوز گرفتاريشون حل نشده!واقعا جای خالی ایشون احساس می شه ...
نه يه سری عکس chibi از کارتون های مختلف بود که مثل اينکه نزاشته hot link کنم!پ.ن : خواهر فریدا توی دو پست اول این تاپیک چی گذاشتین ؟ نکنه رمزه ؟ ...
پس مثل خودمی! ميگم يادتون نره نقاشی يه منم تو تاپيکتون بزارين!:lol:اوه , چه خوب ... منم یه روز یکی از طراحی هام رو می زارم البته من به صورت تفننی اینکار رو می کنم و هنوز به مرز تخیل وارد نشدم ... و بیشتر وقتی که از درس خوندن خسته می شم قلم طراحی رو بلند می کنم ... اسم خودم رو طراح نمی دونم ولی ... دوستدار طراحی چرا ...
تقريباً همونه فقط مثل اينکه با خوده خون کاری نداره! :happy:تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه همينه البته هنوز قسمت دوم رو نديدم
خوب چون بقيه نظری ندادن، و با در نظر گرفتن اينکه سکوت علامت رضاست، پس همين کار رو ميکنيم. اينجا رو به عنوان تاپيک انيمه های ژاپنی نگاه ميداريم و 2 تا تاپيک ديگه برای کارتون های ديگه ميزنيم و پست ها رو هم سره فرصت جابجا ميکنيم.خوب اینجا در واقع تاپیک انیمه های ژاپنی بوده . بنظرم همین جا ادامه بدیم
فقط 10 صفحه اول انیمیشن های غیر ژاپنی است و چنتا که خواهر پرشیانا معرفی کردند که میشه پست ها را منتقل کرد
ok پس زحمت زدن تاپيک و ايندکسش با خودتهر اهنگی که به انیمه ها مربوط باشه ، اهنگ های دیگه ای هم باشه کامل تر میشه (مخصوصلا چینی و ژاپنی) که در بقیه قسمت ها پیدا نمیشود.
و کلی هم باشه ( انیمه و انیمیشن ) پست اول تاپیک را هم خالی بزاریم برای اینکه فهرست تاپیک بشه.
سيمور يه تاپيک زد ديگه همون خوبه:happy:، توی اون همه مسائل جانبی کارتون ها رو ميتونيم عنوان کنيم.ممنون . اسمش را دقیقا چی بزاریم
خواهش :happy:مرسی مرسیادیت کردی تصادفا دیدمشهمینا که گذاشتی خیلی خوفه
باشه :lol: آخه تا خودم بخوام بيام خيلی طول ميکشهميترسم از غم فراق کتابش دچار افسردگی بشه ... :f34r:آقا من هیچ کاره بیدم.خودت حتما باید باشی .توطئه ی یه نفره اصلا مزه نمیده.
مثل اينکه اين دفعه منم که دارم نفر آخر تبريک ميگمایول بابا من 3 ساعت نبودم 3 صفحه اضافه شده :wacko: امروز 2 تا خبر خوب گرفتم ، یکی عروسی خواهرم بود:happy: یکی هم بخش شدن انیمیشن
من من من منبه جز مهدی کيا کارتون speed grapher رو ديدن؟:f34r:
اونو که خودم گفتم ...من من من من
هر کس آماده کمک هست بگه که کلی کار جابجايی داري
ميخواستم عفوت کنمعفو این عقاب خاطی فراموش نشه
هر وقت خواستن بيان از يه ماه قبلش بگو، چون تا من رايت کنم و پست کنم و به دستشون برسه، خيلی طول ميکشه ...اعتراف می کنم هردو سه ماه یکی از بستگان از تورنتو(داییم زن داییم خاله مادرم استادمو..)اومدن اینور وبه فکر من نرسید میشه کمی مفید باشن اتین سری (دوماه دیگه!) پسرداییم میاد جبران می کنم!)
مثل اينکه اين دفعه منم که دارم نفر آخر تبريک ميگم
تبريک برادر omedeto :happy:
شمام يادت باشه شيرينی منو کنار بزاری، من هم چنان در حال نوشتن تموم بدهکاری هام از همه هستم ...
تقريباً همونه فقط مثل اينکه با خوده خون کاری نداره! :happy: