طراحی کاراکتر؟
خدای من این که عالی میشه.ولی بهتره کلی تر باشه.مثلا یه چیزایی در مورد ساخت انیمیشن.
خوشحالم از اینکه براتون جالبه ...والا ساخت انیمیشن که .... یه مقداری دیگه حرفه ای می شه البته تا جایی که وقت و هنرمون اجازه بده پیش می ریم ...
اوه , چه خوب ... منم یه روز یکی از طراحی هام رو می زارم البته من به صورت تفننی اینکار رو می کنم و هنوز به مرز تخیل وارد نشدم ... و بیشتر وقتی که از درس خوندن خسته می شم قلم طراحی رو بلند می کنم ... اسم خودم رو طراح نمی دونم ولی ... دوستدار طراحی چرا ...داداش خواشان ، تو شروع کن منم پشتت هستم:lol: هر چی باشه درسشو خوندم و طراحیم هم زیاد بد نیست:blush: یه روز یکیشو میزارم ببینید
...ا
خب درکنار شما امیدوارم که تاپیک خوبی بشه ... ولی اجازه بدین که تاپیک والپیپرها رو بزنم بعد :happy: ...
سر حرفمون هستیمراستی پروژه ساب زدن بلیچ چی شد؟ کجایین شماها:blink: پدرم در اومد از بس نشستم پشت کامپیوتر به شماره عینکم 0.5 شماره اضافه شد:hmm: آیا کسی نیست که مرا یاری کند؟ :wacko:
پ.ن : راستی برادر کاکاشی ممنون از تبریکی که توی تاپیک فن ساب به من گفته بودین ... ( فرصت نشده بود که جواب بدم ... و به رسم ادب هم باید جواب می دادم ...)