linghuchong
مدیر بازنشسته
دنيل راستی تاپيک عکس های خاطره انگيز و ... چی شدن؟ نميآن اين ور؟:blink:
کدوم تاپيک ها نميآن بگو که بدونيم چيا رو بايد جديد بزنيم؟
خوده خودشه، هر 3 فصلش هم هست. ميخوای دانلود کنی يا ...؟خواهر من يه لينك تورنت از Beast Wars پيدا كردم ببين همينه كه شما ميگي ؟
http://www.mininova.org/tor/223280
خوده خودشه، هر 3 فصلش هم هست. ميخوای دانلود کنی يا ...؟
دنيل راستی تاپيک عکس های خاطره انگيز و ... چی شدن؟ نميآن اين ور؟:blink:
يه بچه خوفی ميدونی من کار دارم . کمک ميکنی!
به نظر من فکر خوبیهراستی بچه ها نظرتون در مورد اينکه اين کار رو بکنيم چيه؟
چند قسمت دارين؟ هر 2 season؟ ميخوام ببينم ميتونم xxxholic رو براتون بفرستم يا نه؟
باشه ...دنيل اگه بتونی با برادر زيرنويس يه هماهنگی کنی از ايشون ناقسی ها رو بگيری خوب ميشه. ممنون:happy:
جواب منو ندادیدا :
1- میمونید ؟
2- میرید تو اون یکی فروم که دارن میسازن ؟
3- خودمون یکی بسازیم ؟
--
نظر من دو و سه هستش , حالا هرکدوم که شد .
من یه تاپیک در مورد والپیپرهای انیمیشن ها در نظرم هست .. به نظرتون چطوره ؟..
و در آینده هم تاپیکی در مورد طراحی و مخصوصا طراحی کاراکتر در انیمیشن رو هم در نظر دارم البته این کمی دیر تر زده می شه چون فعلا کمی سرم شلوغه و اینطور تاپیک ها هم کمی وقت گیر ... در کل این دو نظر من بود ... چطورند ؟...
راستش منم با این حرف فریدا موافقم .در همین راستا!! یه چند تا تاپیک به نظرم رسید که اینجا اسمشونو میذارم که در صورت موافقت بچه ها نسبت به ایجادشون اقدام کنیم.تاپیکهایی مثل:
اخبار مربوط به انیمه ها
آخرین انیمه ای که دیدم
تاپیکی در رابطه با آهنگها و OST های انیمه ها
تاپیک مربوط به والپیپر انیمه ها (که خواشان جان هم پیشنهادشو دادند.)
و....
خب حالا نظرتون چیه؟
يه چندتا كارتون ديگه هم اسمشون رو مي خواستم بدونم خواهر كه اگر بتوني كمكم كني واقعا ازت ممنون مي شم
چرا نديدمش؟:blink: کور شدم!:lol: نتايج بی خوابی ...تاپیک عکس های خاطره انگیز که منتقل شده به اینور
بقيه در مورد پيشنهاد من نظری نداشتن؟به نظر من فکر خوبیه
پس 26 قسمت ديگه لازم دارين .. .tsubasa chronicles رو تا اپیزود 26 داریم ... سیزن بندیشو خبر ندارم چطوریه
تو چرا اينقدر با چينی ها بدی؟ :blink: condor heroاسم کارتونش چی بود؟! یادم رفت
تاييد ميشهنظر منم اینه که اینجا بمونیم ولی سایت رو داشته باشیم به هرحال . مطالب اینجا رو هم میشه کم کم منتقل کرد به اونور که یه بک آپ داشته باشیم
لرد سياه گزاشته بودن:happy:، فکر کنم ميرم يه نگاهی کنم بعد برات ميزارم.فریدا یادته شینوبی یه بار عکس بدون نقاب کاکاشی رو گذاشته بود؟ داریش؟ http://*****************/confused-smiley-17435.gif
هنوز که سر شبه!:blink: تو که هميشه تا صبح بيداری!:lol:چرا انقدر خوابم میاد
خواهش ميکنم:happy:دستت درد نكنه خواهر از راهنمايي هايي كه كردي
در مورد شراكت فعلا بنا به دلايل عقيدتي و به خاطر اينكه بعدا متهم به چيزي نشم ترجيح مي دم خودم دانلود كنم .
برادر ويلی اي اسم ياب حرفه ايميشه اسم شواليه های عدالت رو پيدا کنی؟ من بدم نميآد دانلودش کنم چون هيچ وقت نرسيدم اين کارتون رو درست ببينم مثله اينکه فقط 2-3 قسمت ازش ديدم! :blink:
این نیست؟
King Arthur and the Knights of Justice
اينم خوده خودشه
راستش من اونو يادم نيست ولی برادر ويلی يا دنيل و ... حتماً ميدونن:happy:راستي خواهر يادم رفت بگم منظورم از فوتباليست ها اين فوتباليست ها نبود . يه سري قبل از اين تلويزيون پخش كرد كه نقش اصليش يه شخصيتي بود به نام كاكرو و تيمشون هم يه كاپيتان داشت كه دروازه بان بود به نام ماسارو و همچنين تيم رقيبشون هم كاپيتانشون يه دروازه بان بود به نام يوسوجي
از همه بچه هايی که برای من کارتون و فيلم و سريال فرستاده بودن تشکر ميکنم:happy:: برادر شينوبی، برادر زيرنويس، برادر رکس، دنيل, روزبه و ototo chan, ... از مسئول روابط عمومی G7 تشکر ويژه ميکنم.