اول تبريك براي كسب مقام سومتو و همچنين سالگرد تولدتون.arty:
به قولم وفا كردم البته ببخشيد كمي دير شد:blush: اما با اين حرفتون كه مي گيد که زیاد خوش ساخت نیست زياد موافق نيستم .(البته باز اين نظر منه ).
سلام خواهر.
من تا حالا 4 اپیزودشو گرفتم.کارکتر سازی بسیار خوبی داره و واقعا روش کار شده.موسیقی و داستان هم به کنار.چون تا حالا خوب بوده.ولی اگر گفتم خوش ساخت نیست فقط دلیل تخصصی داره.زنده سازی(مربوط به تعداد فریم ها)یا همون فلیپ برد.شاید تمرکز نکردن روی این مورد هست که حرکات کمی خشکتر و استاپهای زیادی حس میشه.شاید بخاطر قدیمی بودن یا مربوط به هزینه ساخت بوده.
بازم میگم با با این کارکتر ساز و انیماتورش خیلی حال میکنم.Yoshio Kabashima
راستی شما دارینش؟یا قبلا جایی دیدین؟
تا اینجا هم که دیدم سریال دخترونه ای بود.درسته؟(دو قسمتشو دیدم)
دارم یه لیست تهیه می کنم که چه انیمه هایی تو تابستون ببینم ....
خداحافظ ورزش حرفه ای...
وای وای تن francesco hayez تو گور لرزيد:f34r::lol:. رابين هود چيه پسر خوب! :blink: مطالعه کنيد لطفاًیادمه اون اوایل یه کار هم از خواهر فریدا دیدم.تابلو رابین هود اگه اشتباه نکنم که با رنگ روغن کار کرده بودن.
خوب . . . بعد از چند روز تونستم 4 قسمت از fullmetall alchemist رو ببینم ---> الانه که خواهر فریدا بیاد دعوام کنه که این چه وضع انیمه دیدنههمش 4 قسمت دیدی ولش کردی
خوب اين يکی از بهترين کارتون هاييست که تا حالا ساخته شدهولی خداییش عجب انیمه ای پیشنهاد کردی خواهر! دقیقا همونیه که می خواستم :happy: ...
در ضمن آواتور جدیدتونم خیلی قشنگه ---> از اونجایی که به مرور صفحات تاپیک انیمه ها رو save میکنم (تا حالا حدودا 400 مگ شده ) کلکسیونی از آواتورهای شما توش پیدا میشه
ok من مثل متين حرفه اي نميتونم نظر بدم ولی اگه به من هم بود اولی رو انتخاب ميکردم. کمتر به محيط پرداخته و بيشتر به احساس!:happy: من اينو ترجيح ميدم. با کنته هم خوب بايد در بياد. راستی رو چه کاغذی ميکشی؟ يادمه اون موقع ها اشتنباخ کاغذ خوبی بود!خواستم نظرتونو در باره این دو تا نقاشی بدونم ( اثر مرتضی کاتوزیان) ---> بگید که کدومشو بیشتر خوشتون میاد، یا اگه هر دوشو پیشنهاد میکنید کدومشو اول تر :blink: ( چی گفتم . . . :wacko: )
نگران نباش ماها خودمون کلی off topic ميزنيم. من خودم سر دسته همه off topic زن ها هستم!( از همه اساتيد و صاحب نظران معذرت ميخوام ... صد جاش نوشتم آف تاپيكه كه مشكلي پيش نياد ! بازم معذرت )
نميخاستم تو تاپيک بگم ولی بزارين بگيم تا شايد بفهميم واقعاً چی شده؟؟؟!!!يه چيز ديگه اينجا داره به شدت آب ميره !!! قسم ميخورم عصر كه امدم 353 صفحه بود ! اما الان شده 349 صفحه
در ضمن منظورم از گفتن مسابقه شنا هم بلند پروازی خودم بود که به شکست جانانه ای ختم شد .چون بین این همه حرفه ای دانشکده تربیت بدنی من هیچ وقت نمیتونم چیزی بشم.شکر خدا که تست بود و مسابقه رسمی نبود!:blush:
خداحافظ ورزش حرفه ای...
موافقمخواهر ساحل عزيز از دست يه نفر (شايد من ) ناراحت شده و داره تمام پست هاشو delete ميکنه. خواهر حد اقل بگو چی شده؟!
من دارم ولی همش 2-3 قسمت ازش ديدم. بد نيستش البته تا اينجا!بچه ها می خواستم بدونم کسی سریال GUN X SWORD رو دید نظرش چیه اگر ندیدین و نداریم دانلودش کنیم
بین دو تصویر : موضوع و محتوای هر دو کار یکی هست ،ولی چون شما میخواهی کنته کار کنی سعی کن اونی که کمتر با عمق و پرسپکتیو در گیرت میکنه انتخاب کنی.
چون موضوع اصلی و قابل توجه حالت و میمیک چهره ست با کنتراست زیاد .همون اولی رو کار کن تا بیننده بیشتر به احساس کار توجه کنه تا عمق.البته این نظر منه.در ضمن تصویر اول تنوع رنگی کمتری داره و به سیاه و سفید نزدیکتره.دومی رو اگه بخواهی سیاه و سفید کار کنی ابهامات کارت(توی پلانهای پشتی)بیشتر میشه.در ضمن المانهای اضافی هم خیلی داره...
کارت که تموم شد حتما بذار ببینیم.:happy:
یادمه اون اوایل یه کار هم از خواهر فریدا دیدم.
تابلو رابین هود اگه اشتباه نکنم که با رنگ روغن کار کرده بودن.
اينکوچولوئه ، با اينخدمت ميرسم ... :lol:
من مثل متين حرفه اي نميتونم نظر بدم ولی اگه به من هم بود اولی رو انتخاب ميکردم. کمتر به محيط پرداخته و بيشتر به احساس!:happy: من اينو ترجيح ميدم. با کنته هم خوب بايد در بياد.
راستی رو چه کاغذی ميکشی؟ يادمه اون موقع ها اشتنباخ کاغذ خوبی بود!
[
راستی يه چيزی کل تاپيک رو save کردی يا فقط يه قسمتی شو؟
[بابک جان وقتی دستت رسید مرحله به مرحله کارو با هم انجام بدیم.
شما از اونجا و من از اینجا.یه چیزیم ازت یاد میگیرم.
مرسی از تبریک! شب تولدم واسه عضویت تیم شنا تست میدادم.
چه جور... ولی يه چيزی من مانگاهای کوتاه رو بيشتر دوست دارم بخونم تا اين طولانی ها. يعنی اکثراً ميگردم ببينم چه چيزی کوتاه در اومده که مثلاً بشه يه شبه خوند و کامل در اومده و نبايد منتظر قسمت بعدی موند، اونو دان ميکنم و ميخونم و ميزارمش کنار ... آدم های بی صبر و حوصله اينجورين ... :wacko::lol:
نميخاستم تو تاپيک بگم ولی بزارين بگيم تا شايد بفهميم واقعاً چی شده؟؟؟!!!
نميخاستم تو تاپيک بگم ولی بزارين بگيم تا شايد بفهميم واقعاً چی شده؟؟؟!!!
خواهر ساحل عزيز از دست يه نفر (شايد من ) ناراحت شده و داره تمام پست هاشو delete ميکنه. خواهر حد اقل بگو چی شده؟!
البته ماجرا به کپی رايت سريال به سوی جنوب بر ميگرده و اينکه توی بازارچه داشتن ميفروختن!:blink:همون ماجرايی که منم سرش کلی عصبانی شدمو منجر شد به ماجرای trusted members و اين چيزا ...
ولی خواهر جونم آخه چرا با همه ما قهر کردی؟ PT که بدون تو PT نيست؟ کجا داری ميری؟
يه لينک batch داده بودم برای چند قسمت اول، فعلاً اينو بگير برای بقيه اش اون موقع يه فکری ميکنيم ...باشه من دانش میکنم
فقط از کدوم فن ساب بگیرم؟LIVE EVIL یه زمانی ساب میزد که الان دیگه نمیکنه میمونه IY-F & oki
و Ureshii و KazeNoKoeFansubs و IY4Ever
بعد یه تورنت پر سید:lol:
منظورتون اينه؟ Gedo Senki / Tales From Earthseaسلام به همه
من چند وقت پیش یه تبلیغ از یه انیمیشن دیدم که فکر می کنم کاره آخره میازاکی بود اگه کسی اسمشو می دونه لطف کن بگه و اکه داستانش روهم میدونه به صورت خلاصه بگه من که بی صبرانه منتظم ببینمش
با تشکر lee