نميخاستم تو تاپيک بگم ولی بزارين بگيم تا شايد بفهميم واقعاً چی شده؟؟؟!!!
خواهر ساحل عزيز از دست يه نفر (شايد من ) ناراحت شده و داره تمام پست هاشو delete ميکنه. خواهر حد اقل بگو چی شده؟!
البته ماجرا به کپی رايت سريال به سوی جنوب بر ميگرده و اينکه توی بازارچه داشتن ميفروختن!:blink:همون ماجرايی که منم سرش کلی عصبانی شدمو منجر شد به ماجرای trusted members و اين چيزا ...
ولی من ديشب که رفتم بخوابم ديگه نفهميدم کار به کجا کشيد. امروز صبح ديدم که پست های خواهر قيبشون زده! حالا چی شده که خواهر اينقدر ناراحت شدن، منم نميدونم ...
ولی خواهر جونم آخه چرا با همه ما قهر کردی؟ PT که بدون تو PT نيست؟ کجا داری ميری؟
خواهر من معمولا فقط اینجا خواننده هستم و تو چیزی تخصص ندارم معمولا اظهار نظر نمیکنم.. واقعا فقط یه ببینده صرف انیمه هستم بدون هیچ احساسی:lol:
خوب.. اون تیکه بالا نشون میده فقط امدم اینو بگم:
من قبول دارم همه این وقایع از چشم من دیده میشه و حقم دارن دوستان ناراحت بشن.. خیلی از این اهمال کاریا در مورد خیلی از سریالها از جانب من بوده و 100%قبول دارم این مطلبو..
ولی سر این جریان اخیر یه نکته به ذهنم امد.. ساحل عزیز اون اولین روزایی که اینجا عضو شده بود از من خواست چیزی واسش بفرستم... من حاضر کردم و خواستم بفرستم که یهو یکی از دوستان همینجا پیغام داد مگه قرار نشد برای غریبه نفرستی.. نمیخوای همه دنیا این سریالو بیارن بازارچه بفرشون؟:blink: ما رو انداخت تو شک.. منم از 1 طرف این میگفتن نره وجدانم میگفت بدوش.. اون بار اولین و اخرین باری بود که درخواست یکی رو قبول نکردم .. حتی روم نشد بگم نمیتونم بفرستم..
از اون به بعد 14 ماه هیچ کدوم از سریالها رو از دوستان نگرفتم.. تا سر یه اتفاق کوچیک دوباره چند تا سریال رو یه دوستی برام فرستاد..
از اون به بعد هم فقط سریالهایی که خودم گرفته بودم با ترس و لرز قاطی اون سریالها برای باقی دوستان فرستادم.. تا رسید به جریانات فعلی و بخش مشارکت..
همیشه بخاطر داشتم این اصل مهم رو که کسی که انقدر احمقه برای سریالی که دوستش داره حاضر نیست 5 تا ریزالت اول یه جستجوی ساده رو نگاه بندازه همون بهتر که بره و اون سریال رو بخره... خیلی ارزشمند تره که دوستانی که اینجا میان و لالای صحبت دوستان میفهمن چیزی موجوده و شیر میشه و تقاضای اون رو میکنن به مرادشون برسن تا اینکه بخاطر سواستفاده بعضی افراد بخوایم چیزی رو جلو بکشیم که روش باید از روز اول فکر میکردیم..
خلاصه هر کدوم از بزرگوارانی که کمک کردن برای تهیه مجموعه ها و نیتشون در اختیار جمع قرار دادن مجموعه ها بطور عام نبوده مسئولیتشو از چشم من ببین و اگه نفرینی هم مارو فراموش ننکن ولی یادشون نره که فرض کنند سریالی فقط به 10 نفر بطور خاص داده بشه و فقط 10 نفر ازش بهره ببرند هیچ کار بزرگی انجام نشده در مقابل اینکه 2000 نفر از طریق سالم و 8000 نفر ناسالم همون سریال رو دریافت کنند..
مخصوصا سریالهایی که جنبه عام تری دارند و از راه غیر طبیعی( اکثر سریالهای مشگل دار این مجموعه خریداری نشدن بلکه دانلود شدن توسط استاتید طبعا) هم تهیه شدن و اگر قرار باشه عادلانه نگاه کنید تهیه کننده اون سریال از من و شما خیلی محق تره تو این قضایا..