mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
اینم لیست بعد از 2 ماه انتظار.داداش دنی امیدوارم دی وی دی خام به اندازه کافی داشته باشی
راستی استاد لرد سیاه هم آمادگی دارن؟:wacko::lol:
منظورت MUGEN هستشمنم یه سوال داره اون رفیق جین اونیکی سکورایی !زده بود می تی کومنو کشته بود!
منظورت MUGEN هستش
:blink:اینی که میگی مربوط به قسمت آخره؟
==========================
من بیشتر حواسم به جین بود:happy::blush:
داشت یادم میرفت از معدود انیمه هایی بود که آهنگ قشنگی نداشت
اره خودشه!یجا داشت خاطره تعریف می کرد فکر کنم یکی مونده به اخر در واقع داشتن رازاشونو بهم کی گفتن!گفت یکی پیرمرده یه علامت نشون داد گفت من نفهمیدم چیه زدم کشتمش!:lol:جین کفت تعجب می کنه این چه جوری با این خنگیش تا حالا زنده مونده!
البته زبان شما بهتره اما منم یبار دیگه نگاش میکنم:f34r:
تو youtube کاملش هست که ميتونی نگاه يا دانلود کنی ولی اگه دنبال لينک دانلودی تا چند ماه پيش که من همه جا رو زير و رو کردم چيزی پيدا نشد. خريد هم راستش دنبالش نبودم.کسی anime دختر مهربون یا Memole یا Tongari Boushi no Memoru را که صداوسیما هم پخش کرده نداره؟؟؟(البته ژاپنی شو میخوام نه فارسی) چون من لینک براش پیدا نکردم. فقط 5 سال پیش یک شرکت توی سنگاپور می فروختش که اونم دیگه نیست.
اگر کسی خبری داره به من بگه. ممنون.
اسم اينوياشا اومد؟نمی دانم این اینویاشا اصلا قصد تمام شدن دارد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink:
فقط ميتونم بگم ممنون ممنون ممنونفکر کنم منظورتون این آهنگه.به هر حال آهنگ قشنگی هست.فکر کنم بقیه هم ازش خوششون بیاد.FLOW-UKIN
سلام. من کارتون بابا لنگ دراز رو می خوام . می شه بهم بگی چه جوری تهیه اش کنم؟
اسم اينوياشا اومد؟
pm تون رو ديدم، ولی اين 1-2 روز خيلی گرفتارمگه اجازه بدين 3 شنبه چهارشنبه جواب ميدم.:happy:
دیدم این انیمیشن ایرانی حیفه چیزی ازش گفته نشه
((اریو پهلوان کوچک))