anime2000
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
عالی بود.مرسی
اینم لیست بعد از 2 ماه انتظار.داداش دنی امیدوارم دی وی دی خام به اندازه کافی داشته باشی
راستی استاد لرد سیاه هم آمادگی دارن؟:wacko::lol:
عالی بود.مرسی
اینم لیست بعد از 2 ماه انتظار.داداش دنی امیدوارم دی وی دی خام به اندازه کافی داشته باشی
راستی استاد لرد سیاه هم آمادگی دارن؟:wacko::lol:
کدوم پست برادر؟ کجا ميخوای بزنيش بگو من منتقلش کنم.اي واي جاي اين جواب اينجا نبود داشتم هم زمان 2 صفحه رو با هم مي خواندم اين طور شد ببخشيد
بیشتر پوستر های انیمیشن در ایران خوب ساخته میشن ولی خودشو دیگه نمیدونم:happy: مهمولا هم با فریم ریت 8 fps ساخته میشن که ...:f34r::wacko:اگه ايرانيا ساخته باشن كه محشره...نقاشياش كه خيلي خوشگلن
مي دونستيد همشري جوان هم يك مجله ي كميك داره كه اسم اون و داستان آريو هست كه البته داستانش اين نيست و مجله سياه و اسفيد هست
بیشتر پوستر های انیمیشن در ایران خوب ساخته میشن ولی خودشو دیگه نمیدونم:happy: مهمولا هم با فریم ریت 8 fps ساخته میشن که ...:f34r::wacko:
و در مورد اینکه نقاشیاش محشره ، ایرانیهایی هستند کارهاشون در چندین سایت معتبر اول شدن ، پس تعجب نکن ( افرادی مثل آقایان سهیل دانش اشراقی و یا حمید بهرامی و ... )
بیشتر پوستر های انیمیشن در ایران خوب ساخته میشن ولی خودشو دیگه نمیدونم:happy: مهمولا هم با فریم ریت 8 fps ساخته میشن که ...:f34r::wacko:
و در مورد اینکه نقاشیاش محشره ، ایرانیهایی هستند کارهاشون در چندین سایت معتبر اول شدن ، پس تعجب نکن ( افرادی مثل آقایان سهیل دانش اشراقی و یا حمید بهرامی و ... )
یعنی این انیمه ساخت ایران بود؟؟:lol:
چرا من خبر نشدم؟
کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد؟
سلام .
من چند وقتیه که عضو شدمه . من عاشق انیمه هستم . توی راهنمایی این فروم نوشته بودین که اگر عضو جدید باشید میتونید . 2 تا دی وی دی بگیرید.
ضمنا . من چند تا انیمه دارم .
Final Fantasy UNLIMITED 3 dvd
.......
.. خلاصه می خوام هر چه سریعتر یه جوری trust member بشم :blush:. آخه این لیسته انیمه هاتون خواب رو از من گرفته .:wacko: آخه اینترنت پر سرعت که ندارم . پس از کجا می تونم بگیرم غیر از اینجا ؟؟
راستی این انیمه ها رو چه جوری برای هم می فرستین . ؟
من منتظر جوابتون هستم
متشکرم
سلام خوش اومدين، توضيح ها رو که مهسی جون داد. در مورد کارتون هاتون هم من که همه رو دارم ولی فکر کنم 1-2 تاش ايران نباشه که ميتونين با برادر دنيل در مورد صحبت کنين.:happy:سلام .من چند وقتیه که عضو شدمه . من عاشق انیمه هستم .
فعلاً شماها به جای من بگين تا من برگردم:happy:. خداييش هيچ کس نپرسيد چرا فريدا ديگه اينجا پست نميزنه يا اصلاً کجاست جز 1-2 نفر!:blink: واقعاً که خيلی دوست های خوبی هستين!خودمونيم چه كيفي ميده آدم جاي ملكه توضيح بده:blush:
فعلاً شماها به جای من بگين تا من برگردم:happy:. خداييش هيچ کس نپرسيد چرا فريدا ديگه اينجا پست نميزنه يا اصلاً کجاست جز 1-2 نفر!:blink: واقعاً که خيلی دوست های خوبی هستين!
فعلاً شماها به جای من بگين تا من برگردم:happy:. خداييش هيچ کس نپرسيد چرا فريدا ديگه اينجا پست نميزنه يا اصلاً کجاست جز 1-2 نفر!:blink: واقعاً که خيلی دوست های خوبی هستين!
سلام خوش اومدين، توضيح ها رو که مهسی جون داد. در مورد کارتون هاتون هم من که همه رو دارم ولی فکر کنم 1-2 تاش ايران نباشه که ميتونين با برادر دنيل در مورد صحبت کنين.:happy:
:lol:بابا درسته ما دو کلمه تایپ نمیکنیم آبجی فریدا کجایی ولی همیشه در فکرتیم