linghuchong
مدیر بازنشسته
مگه شائو نيست؟؟؟!!! :blink:ببینید اون پسر اولی رو میشناسید؟
مگه شائو نيست؟؟؟!!! :blink:ببینید اون پسر اولی رو میشناسید؟
deadline يکی از پروژه هام هست که هيچ کاريش رو هم نکردم.راستی چیکار دارین !نکنه اونور امتحانات دانشگاه هست!
:lol::lol::lol:
منم هنوز دکتر نشدم 2 سال ديگه مونده!:wacko: من دکترای مهندسی مکانيک ميخونم.
من هم همین مشکل رو با گیم دارم! :wacko:
میگم ما که مادرامون بهمون انقدر گیر میدن اگه زن بگیریم، زنهامون پوستمون رو زنده زنده می کنندها!!
:lol:
تو اصلا بلیچ رو دیدی؟نگران نباش برادر، ماها هم که تا قسمت 200 و خورده اي ديديم هنوز نمی تونيم دقيق در مورد بابی ايچيگو نظر بديم!!! :lol:
حساب همه spoil هايی که بايد ميکردی و نکردی رو نگه داشتم!!! :
نصيحت من اينه که خانم ها رو عصبانی نکنين چون نتيجه اش ميتونه اين باشه
خوب باشه به خاطر تو 100 و خورده اي! غلط تايپی بود خوب نزن!تو اصلا بلیچ رو دیدی؟, کجا 200 قسمت پخش شده ؟؟ آخه واسه چی به بچه مردم اطلاعات غلط میدی
من اگه لالايی بلد بودم خودم خوابم مبرد.:lol::lol::lol: يه نفر بياد مامان منو به راه راست يعنی راه انيمه ديدم هدايت کنه که اينقدر منه بدبخت رو زير رگبار مسلسل بچه 30 ساله کارتون ميبينه نکشه!!!و دیگه اینکه میتونی با pt آشناش کنی . . . مثلا اگه با بخش انیمیشن آشناش کنی . .. ملکمون راش میندازه :happy:. . . غمت نباشه !:lol:
ای وای به مقدسات توهین شد!وای وای توهين به مقدسات ... :f34r::lol:
پسر خوب rating اين کارتون رو ديدی؟
Seen in part or in whole by 5716 users, rank: #7
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4049 (Very good+.40), std. dev.: 1.4515, rank: #152
Weighted mean: 8.328 (Very good+.32), rank: #150
Bayesian estimate: 8.32325 (Very good+.32), rank: #60
هيچ وقت به يه کارتون با rating تک رقمی نگو ديدنش خالی از لطف نيست!:blink: چون بيشتر از اين حرفاست. واجب الديدن هست!
ا.... من نمیدونستم!:lol::lol::lol: نه من پزشک نيستم. پزشک گروه مون برادر ويلی هست که الان چند وقته دوباره غيبش زده!:happy:
منم هنوز دکتر نشدم 2 سال ديگه مونده!:wacko: من دکترای مهندسی مکانيک ميخونم.
حساب بدهکاری ها شما يعنی spoil تون رو هم نگاه داشتم!خدا رحم کنه ! :f34r:
lol شايد به جوونيت رحم کنم ...ببخشید دیگه جوونی کردم
نه نگو برادر ... :blink:اومدم فقط يك خبر بد بدم اونم اينكه تمام گروهايي كه death note رو زير نويس ميكردن drope كردن چون vizبراشون اخطار فرستاده پس معلوم نيست اين دو سه قسمت باقيمانده چي ميشه حتي يكي از همين اخطاريه ها به من هم اومد به خاطر همون دوقسمت كه زير نويس شده بود گفته بود در صورت ادامه شكايت ميشه از شما
سلام به همگی
خوب من خيلی گرفتار بودم و هستم :wacko: و فکر کنم بعد از امروز به مدت چند روزی غيب شم.:f34r: ولی قبلش سعی ميکنم جواب پست های عقب افتاده رو بدم. ولی اول از همه اين ليست نهايی چيز هايی هست که اين دفعه داره ميآد. dvd ها رو هم شماره گزاری کردم که قاطی نشن. چيزايی که موند رو دفعه ديگه ميفرستم
List:
40-41: Water Margin
75-76: Magic Knight Rayrearth
سلام
اومدم فقط يك خبر بد بدم اونم اينكه تمام گروهايي كه death note رو زير نويس ميكردن drope كردن چون vizبراشون اخطار فرستاده پس معلوم نيست اين دو سه قسمت باقيمانده چي ميشه حتي يكي از همين اخطاريه ها به من هم اومد به خاطر همون دوقسمت كه زير نويس شده بود گفته بود در صورت ادامه شكايت ميشه از شما
فعلا اين قسمت 35
نه نگو برادر ... :blink:
اينا که ديروز اين قسمت رو دادن بيرون! :f34r: اين اخطار کی اومد؟
خواهر تو دیگه کی هستی!:lol:
اضافه بکنم که sensei برای مواردی که کسی در دانشی بالاتر از کسی باشه استفاده ميشه و حتماً لازم نيست که شخص معلم باشه. مثلاً به دکتر ها هم sensei گفته ميشه.
//
haha Ue: oka san: mother----------------------------
chichi Ue: oto san: father
بايد ازافه کنم که لغاتی مثل chichiue و hahaue کاملا منسوخ شده هستن و فقط توی کارتون هايی که به گزشته دور مربوط ميشه شما اين لغات رو ميشنوين.
بابک مطمئنی؟ :blink:من فکر ميکنم hime فقط معنی پرنسس رو ميده نه پرنس! البته مطمئن نيستم.
--------------------------------
عالی بود. از اساتيد بزرگوار بابک و حميد در خواست دارم که بيشتر از اين به ما فيض برسونن! :happy:
من شخصا بیشتر Dark Messiah رو به Oblivion ترجیح میدم:happy:روش خوبیه ای ول.
فقط اگه بعضی موقع ها آدم به یه گیم گیر بده، مثل Oblivion که من تمام سال 2006 رو داشتم 24 ساعته بازی می کردمش، دیگه روزها رو باید به قیمت کتک بازی کنی.
مگه شائو نيست؟؟؟!!! :blink:
حساب بدهکاری ها شما يعنی spoil تون رو هم نگاه داشتم! چی شد راستی؟!!
سلام
اومدم فقط يك خبر بد بدم اونم اينكه تمام گروهايي كه death note رو زير نويس ميكردن drope كردن چون vizبراشون اخطار فرستاده پس معلوم نيست اين دو سه قسمت باقيمانده چي ميشه حتي يكي از همين اخطاريه ها به من هم اومد به خاطر همون دوقسمت كه زير نويس شده بود گفته بود در صورت ادامه شكايت ميشه از شما
فعلا اين قسمت 35
سلام به همگی
خوب من خيلی گرفتار بودم و هستم :wacko: و فکر کنم بعد از امروز به مدت چند روزی غيب شم.:f34r: ولی قبلش سعی ميکنم جواب پست های عقب افتاده رو بدم. ولی اول از همه اين ليست نهايی چيز هايی هست که اين دفعه داره ميآد. dvd ها رو هم شماره گزاری کردم که قاطی نشن. چيزايی که موند رو دفعه ديگه ميفرستم
List:
64-66: Hunter X Hunter
67-69: Slam Dunk
70: Angel Sanctuary - Gravitation
71: Tsubasa Chronicles II
75-76: Magic Knight Rayrearth
80: XXXHolic - Brain Man
95: Soul Taker - Trigun - Zero no Tsukaiima - Full Metal Panic OVA
96: Trigun
97: Black Cat - Kiba
102: Tokyo Majin - Red Garden - Code Geass - D GrayMan
104: Saiunkoku Monogatari - Bakumatsu - Black Lagoon
105: Mushishi - Hana Yori Dango Movie - Tsubasa Chronicles Movie
106: D GrayMan - Shounen Onmyoji - Night Head Genesis
به امید روزی که ببینم سهراب هم یه اسپویلی گزاشته اونو که ميدونم ... :lol: همين که حواست به همه جا هست کافيه!
به امید روزی که ببینم سهراب هم یه اسپویلی گزاشته