اتفاقا به اونجا سر زدمه ( تاپیک مانگا ) اگه بگردی منو پیدا می کنی. من یه کتاب آموزش دارم که به صورت pdf نوشته شده . و زبانش انگلیسیه . بعد از امتحانات سعی می کنم ترجمش کنم و توی اون قسمت بزارم . البته اگه بتونم . ولی اگه مشکل داشتم از تو کمک می گیرم . چون به نظر میاد توی کار ترجمه حرفا ای هستی .به نقل از Kakashi :ایول مسیح جان کارت درسته
من این کارو اولین بار با کاراکتر هیکارو کردم (Magic Knight Rayearth) (البته شمشیرش رو بیشتر از خودش نقاشی میکردم ) خیلی هم لذت میبردم - جدیدا هم از روی کاراکتر های بازی ها زیاد میکشم و همچنین از کاریکاتور کردن اساتید دانشگاه هم بسی لذت میبرم
یه سری به تاپیک مانگا بزن - آموزشی داشتی بزار
اين سوال مستقيماً به من بر ميگرده و تا حالا 10 بار جوابشو دادم ولی بازم ميگم:یه سواله که شدیدا مخم رو درگیر کرده .
چرا اینقدر پخش dvd انیمه ها باید با محدودیت باشه و مثلا باید حتما trust member بشی تا بتونی بیشتر بگیری .؟
می دونم خیلی ها امکان داره سوء استفاده کنن . ولی از طرف دیگه با در اختیار قرار دادن این انیمه ها برای همه . اولا خود اعضا می تونن به هم کمک کنن و برای هم رایت کنن .
دوما . درسته که خیلی ها سوء استفاده می کنن . ولی وقتی پخش بشه قیمت ها هم میاد پایین . و مغازه ها هم با قیمت کم می فروشن . از طرف دیگه باعث می شه مردم با انیمه آشنا بشن . من خسته شدم از بس که وقتی از انیمه حرف میزنم چشمای دوستام گرد می شه و اصلا نمی فهمن انیمه چیه ؟ تازه بماند که بعضی وقتا مسخره هم می کنن. مردم از کمبود دوست انیمه شناس.
نمی دونم حرفهای من درست باشه یا نه . ولی انتظار دارم همه ی اساتید اگه امکان داره خیلی منطقی جواب این سوال ها رو بدن . اگه حرف من اشتباهه توضیح کامل بدین لطفا . مرسی
توضیح شما تا حدودی قانع کننده بود . ولی مثلا کسی مثل من که هر روز از ندیدن انیمه های لیست افسوس می خوره . باید چی کار کنه . آخه اگه بخوام فعالیت مفید کنم . نباید چند تا انیمه ببینم تا از انیمه حالیم بشه . قبول کنید که با 3-4 dvd نمی شه چیزی درباره ی انیمه گفت . پس من مجبورم یا الکی تعداد پست هام رو ببرم بالا . که اگه ناخواسته اینکار رو کردمه از همه عذرخواهی می کنم :blush:. یا باید خودم رو به در و دیوار بزنم تا بتونم یه چیزی که بدرد این فروم بخوره پیدا کنم . اگه حرفام رو رک گفتم . ببخشید .اين سوال مستقيماً به من بر ميگرده و تا حالا 10 بار جوابشو دادم ولی بازم ميگم:
اين کارتون هايی که الان ما داريم پخش ميکنيم اون اوايل تقريباً همش، الان 50% مال منه! راستش من هم بسيار بسيار زياد نسبت به کارتون هام حساسم! اگه به قسمت مشارکت اين فروم هم سر زده باشين ميبينين که ما داريم...!
ممنون از spoil
برادر مسيح از برادر کاکاشی و برادر حميد بپرس، هنوز پست هاشون به 3-4 تام نرسيده بود که من فرستادمشون تو ليست :happy: خيلی هام هستن بالایی 100 تا پست دارن هنوز نرفتن تو ليست!:f34r: من همونقدر که يه کم شناخت نسبی نسبت به شما پيدا کنم ميزارمتون تو ليست. حالا شما فعلاً اون 2 تا dvd اي که سهميه تون هست رو بگيرين ببينين، تا ببينيم چی ميشه!توضیح شما تا حدودی قانع کننده بود . ولی مثلا کسی مثل من که هر روز از ندیدن انیمه های لیست افسوس می خوره . باید چی کار کنه . آخه اگه بخوام فعالیت مفید کنم . نباید چند تا انیمه ببینم تا از انیمه حالیم بشه . قبول کنید که با 3-4 dvd نمی شه چیزی درباره ی انیمه گفت . پس من مجبورم یا الکی تعداد پست هام رو ببرم بالا . که اگه ناخواسته اینکار رو کردمه از همه عذرخواهی می کنم :blush:. یا باید خودم رو به در و دیوار بزنم تا بتونم یه چیزی که بدرد این فروم بخوره پیدا کنم . اگه حرفام رو رک گفتم . ببخشید .
:lol: بخدا تقصير من نيست تقصير اين سيموره که اسم معرفی رو به spoil تغيير داده!من قویا هرگونه spoil بودن این پست رو تکذیب میکنمخواهر این فقط یک معرفی ساده است مثل بقیه معرفی های مناصولا من به طور بنیادینی!! با spoil و فلسفه شکل گیری اون مشکل دارم
اصلا به معانی این واژه منحوس! توجه کنید:از بین بردن-ضایع کردن...
من الان دارم نگاه ميکنم بزارين تموم شه ميآم نظر ميدم!خوب بالاخره devil may cry هم پخشش شروع شد.
بین معرفی و اسپویل مرزی هست که با وجود این که خیلی هم باریک نیست! ولی گذر از اون مفاهیم هریک از این کلمات رو(بسته به اینکه از چه طرفی گذر کرده باشیم) دستخوش تغییرات میکنه که در هر حالت یکی به دیگری شبیه تر میشه.:happy:بخدا تقصير من نيست تقصير اين سيموره که اسم معرفی رو به spoil تغيير داده! :
وای devil may cry- يکی ديگه از خون آلود ترين کارتون های ساخته شده!:f34r: به علت داشتن demon های فراوان کاملن تداعی کارتون claymore رو براتون ميکنه!!! دقيقاً demon هايی که در قالب انسان هستن و فقط دانته ميتونه بفهمه که اينا demon هستن يا human.
- در مورد داستانش اگه درست يادم باشه يه جايی خوندم که به عنوان يه side story از بازی اين کارتون رو درست کردن!
- استفاده از رنگها برای اين کارتون با اين حال و هوا خيلی خوب بود و از اون قشنگ تر ost کارتون هست! چه opening و ending, چه موسيقی متنش!
حالا يه نفر که حسابی از بازی اين کارتون سر در ميآره به من بگه tony redgrave کيه که اسمش رو تفنگ دانته هست؟؟؟!:blink::blink::blink:
اين کارتون به سپهر، علی، حميد، روزبه و دنی توصيه ميشه! :lol:[/CENTER]
وای devil may cryچه شود!
tony redgraveفکر کنم اسم مستعار دانته باشه!
- يکی ديگه از خون آلود ترين کارتون های ساخته شده!:f34r: به علت داشتن demon های فراوان کاملن تداعی کارتون claymore رو براتون ميکنه!!! دقيقاً demon هايی که در قالب انسان هستن و فقط دانته ميتونه بفهمه که اينا demon هستن يا human.
برادر مسيح از برادر کاکاشی و برادر حميد بپرس، هنوز پست هاشون به 3-4 تام نرسيده بود که من فرستادمشون تو ليست :happy: خيلی هام هستن بالایی 100 تا پست دارن هنوز نرفتن تو ليست!:f34r: من همونقدر که يه کم شناخت نسبی نسبت به شما پيدا کنم ميزارمتون تو ليست. حالا شما فعلاً اون 2 تا dvd اي که سهميه تون هست رو بگيرين ببينين، تا ببينيم چی ميشه!
من الان دارم نگاه ميکنم بزارين تموم شه ميآم نظر ميدم!
چرا انيميشن كلاس بالا تو اين كيست نيست!ناراتو كينشن بريسك ميدوري بلاد و....منم دويل مي كراي رو بازي كردم ... اما انگار دير رسيدم اساتيد تهشو در آوردن
راستي ديشب يادم رفت ليستمو بذارم اينجا ! باز اين امتحاناي %$#@#$حواس نميذارن كه !!!
innocent venus
black blood brothers
basilisk
ghost in the shell
ghost in the shell 2
voices of a distant star
Jyu oh sei
Samurai champloo
Bleach 1-94
yu yu hakusho كه حدوده ده پونزده قسمتش ناقصه منم همينطوري ديدمش
Black lagoon
akira
Girl meets Girl
tin tin VCD كه از سهراب عزيز گرفتم اگر اجازه بدن اينم ميذارم توي ليست
+ Final Fantasy - Spirits Within و نجات كودكان !