• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
1000 پسته شدن خواشان عزیز مبارک
congratualtions.gif

سلام. خوش اومدی
flowerysmile.gif

ما هم خوشحالیم از این که به جمع ما پیوستی :D (جمله رو!! :blink:)

دني اون فرفره هست كه داره مي چرخه :blush:
برات بالاخره بعد از كلي كشوقوس وقت كردم برم پست اين دانلود هارو پست كنم. ليست انيمه ها رو هم بزار تا 10-11 تير درست مي كنم اين بچه ها سفارش ها رو بدند .:blush:
كي سرت خلوت ميشه يه ليست طولاني سفارش بدم :D
@mndst
برادر راستي ليست انيمه هايي كه داري رو بگو شايد بعضي چيزا باشه كه ما نداشته باشيم.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
فوق العادست. تا حالا کس دیگه‌ای رو ندیده بودم که از اینجور انیمیشن‌های ژاپنی خوشش بیاد. کم‌کم داشتم به این نتیجه می‌رسیدم شاید من دیوونم. نمیتونم سطح خوشحالیم را از دیدن این تاپیک‌ها بیان کنم.

خوب من اولین پستو خوندم :

من کسیو نمیشناسم.

چجوری میشه موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه را جلب کرد؟

آخر متوجه نشدم من الان باید به کی pm بدم؟ شاید این براتون کافی نباشه ولی من خیلی علاقه مندم ( anime freak به قولی).

سلام
خوش اومدي عزيز
همونطور كه علي جان گفتن يكم صبر كني همه چيز حله.
من تا اومدم اينو ارسال كنم كامپيوترم ريست شد. يهو چنتا پست گذشت ماشااااه به اين بروبچ. راستي ميشه اسمتونم بگيد

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . بالاخره یه فرصتی شد تا میون امتحانام بیام . :wacko:
فقط می خواستم بگم . بهتر نیست یه تاپیک با عنوان معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا قسمت 2 درست کنید . آخه اینجا داره می ترکه .
ضمنا . اونایی که قدرت دارن . یک تاپیک درست کنند که فقط پست هایی رو که به انیمه شناسی کمک می کنه اونجا قرار بدن . نمی دونم می شه چنین کاری رو کرد یا نه . مثلا توی اون تاپیک فقط معرفی انیمه ها رو بذاره و پست های مفید . مثلا فکر نمی کنم تبریک های تولد و ... به شناختن انیمه کمک کنه . البته این کار پسندیده ای هست . ولی برای معرفی و شناختن انیمه ها به کار نمیاد. مثلا همین پستی که نوشتم و خیلی از پست های قبلیم . فقط یک پیشنهاد یا نظریه که به معرفی انیمه مربوط نیست . پس فحشم ندید که این چرتو پرتا چیه می گی چون خودم هم از این پستها دارم !
البته linghuchong این کارو تقریبا در حد کمال توی پست اول انجام دادنه ولی اگه می شد که همه رو به یک تاپیک می بردیم بهتر بود.
در کل این فقط یک پیشنهاد بود . یه موقع به کسی بر نخوره:happy:​

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. خوش اومدی
flowerysmile.gif

ما هم خوشحالیم از این که به جمع ما پیوستی :D (جمله رو!! :blink:)

به قول علی برای گرفتن کارتون در شروع کار و قبل از این که جزء لیست سفید بشی می تونی 2 تا dvd بگیری. الانم توزیع کننده های جدید تازه مشخص شدن و اگه بگی چه کارتون هایی میخوای یکیشون برات می فرسته ;)

راستی چه کارتون هایی دیدی تا حالا؟

تا حالا اونایی که الان به ذهنم میرسه
فیلمای دیزنی و دریم‌ورکس و پیکستار و اینارو اکثرا دیدم حداقل معروفاشونو...
از Hayao Miyazaki دو فیلم Howl's Moving Castle و Spirited Away دیدم و
Animatrix و Final Fantasy VII: Advent Children و Metoroporisu
Ghost in the Shell و Akira و...
البته بعضی از خیلی معروفا مثل کنشین رو ندیدم اسمشو تازه تو این فروم دیدم
الان هم می‌خواستم سری Robotech بگیرم ببینمو ولی مثل اینکه سه dvdه (است).

@mndst
برادر راستي ليست انيمه هايي كه داري رو بگو شايد بعضي چيزا باشه كه ما نداشته باشيم.

من قبلا خیلی دنبال جمع کردن فیلم و این چیزا بودم اولا که VHS بود جمع می کردم بعد VCD اومد دوباره جمع کردم بعد DVD اومد دوباره شروع کردم به جمع کردن بعد DVD9 و ... الانم که هر روز دارن یه چیز جدید سر‌هم میکنن. الان دیگه به نظرم آدم باید یه فیلمو ببینه و بزاره کنار. فیلمای من از همه اینا هستن و اکثرا divx ها رو نگه داشتم ولی بعید می‌دونم شما نداشته باشین با این حال DVD هاشو لیست می‌کنم میزارم همینجا.

سلام
خوش اومدي عزيز
همونطور كه علي جان گفتن يكم صبر كني همه چيز حله.
من تا اومدم اينو ارسال كنم كامپيوترم ريست شد. يهو چنتا پست گذشت ماشااااه به اين بروبچ. راستي ميشه اسمتونم بگيد
ممنون. رسول هستم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فقط می خواستم بگم . بهتر نیست یه تاپیک با عنوان معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا قسمت 2 درست کنید . آخه اینجا داره می ترکه .
ضمنا . اونایی که قدرت دارن . یک تاپیک درست کنند که فقط پست هایی رو که به انیمه شناسی کمک می کنه اونجا قرار بدن . نمی دونم می شه چنین کاری رو کرد یا نه . مثلا توی اون تاپیک فقط معرفی انیمه ها رو بذاره و پست های مفید . مثلا فکر نمی کنم تبریک های تولد و ... به شناختن انیمه کمک کنه . البته این کار پسندیده ای هست . ولی برای معرفی و شناختن انیمه ها به کار نمیاد. مثلا همین پستی که نوشتم و خیلی از پست های قبلیم . فقط یک پیشنهاد یا نظریه که به معرفی انیمه مربوط نیست . پس فحشم ندید که این چرتو پرتا چیه می گی چون خودم هم از این پستها دارم !
البته linghuchong این کارو تقریبا در حد کمال توی پست اول انجام دادنه ولی اگه می شد که همه رو به یک تاپیک می بردیم بهتر بود.

سلام برادر مسيح، الان من از جنگ با Spyware ها دارم ميام و فعلا حتي از اين شكلك هاي PT هم نمي تونم بزارم مگه دستي بنويسم. البته امروز من اساسي بيكار بودم همش پاي كامپيوتر داشتم اينجا رو رفرش مي كردم. خوب هم ايده خوبي هست هم نه زياد خوب، اولاش منم همين طور فكر مي كردم بعد ديدم نه اونجام مطمئن همين طور ميشه چرا كه منظور از پست مفيد چيست و چرا پستي مفيد هست از ديد شخصي؟ خوب اين شخص چرا مفيد ميدونه حرفهاشو ؟ چرا اون حرفها بايد مفيد باشند و آيا مهم بودن همون مفيد بودن هست؟ خوب مسئله الان فلسفي شد:D
ببينيد مثلا من بيام حرفي بزنم به نظر كس ديگه ايي مفيد نبوده ولي به نظر خودم مفيد بوده و مدير بياد اونو پاك كنه(چون به ديده خودش مفيد نبوده) حالاست كه جنگ جهاني شروع مي شود و قسقلقي به پا ميشه كه نگو مي گه مدير پست منو پاك كرده من توش نقشه گنج گذاشته بودم و چندتام نخاله كه هميشه پيدا ميشه اونام شروع مي كنند دعوا رو گرم كردن. پس ديدي كه اين سيستم كارايي نداره.
پس بهتر هست ايده ايي كه مي دي عملي باشه و خيالي نباشه
هميشه اين نكته رو يادت باشه در پس هر بينظمي نظمي هست

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
Spoiler

Orochimaru طبق معمول توی تخت خوابش بستریه . ( نمی دونم چرا . قبلش رو نخوندم . ) Kabuto از اتاق می ره بیرون تا دارو بیاره . در رو هم پشت سرش می بنده . چند لحظه بعد یه تیغه ی نورانیه ساخته شده از چاکرا از لایه در به طرز وحشیانه ای به طرف orochimaru می ره . اروچیمارو هم که هول شده بوده خیلی فرز اون تیغه ی نورانی رو با دستاش می گیره . تو اون حال گیجی که داشته حس می کنه این چاکرا براش آشناست ولی کمی عوض شده . این چکرا متعلق به سازوکه بود که تصمیم گرفته بود کار اروچیمارو رو قبل از این که بره دنبال ایتاچی تموم کنه .
سازوکه به اون میگه که دیگه آموزش های اوروچیمارو براش فایده ای نداره و هر چیزی که لازم داشته یاد گرفته و می خواد بزاره بره . ( ای ول ) اروچیمارو هم حصابی عصبانی میشه !
بعد از یه سری اتفاقات که بین اون دو تا رخ می ده ( متاسفانه نگفته بود ) سازوکه با شمشیر اروچیمارو رو از دست هاش به دیوار اویزون می کنه و وقتی که می خواست ضربه ی نهایی رو به اون بزنه ناگهان اروچیمارو وجود اصلیه خودش رو آشکار می کنه !
اروچیمارو به شکله یک مار بزرگ در اومد که تمام بدنش از تعداد بیشماری مار سفید تشکیل شده بود که با هم می لولیدن !!
سازوکه همزمان که از حملات اروچیمارو جا خالی می داده سعی می کنه اون رو توی بک طلسم ببنده .( cured seal ) . در این لحظات سازوکه توی ذهن خودش جاه طلبیه اروچیمارو رو به ماری تشبیه می کنه که شاهینی رو توی آسمون می بینه و با آرزوی پرواز با دهن به چنگال پای شاهین می ده .
خلاصه بعد از این که سازوکه سر اروچیمارو رو از تنش جدا می کنه و فکر می کنه مبارزه تموم شده زهر اروچیمارو شروع می کنه به اثر کردن و به بدن اون یک حالت نیمه فلج می ده . در همین لحظه اروچیمارو به طرف سازوکه حمله ور می شه و اون رو می بلعه !!
سازوکه خودش رو توی بدن اروچیمارو پیدا میکنه در محلی که اروچیمارو برای عوض کردن جسمش استفاده می کنه . ( body -transfer jutsu ) اروچیمارو صحنه از گذشتش به سازوکه نشون میده . از زمانی که تو آکاتسوکی بوده و دنبال شارینگان ایتاچی .
kabuto با دارو ها بر می گرده و این صحنه مواجه می شه که سازوکه بالای بدن بی جان اروچیمارو ایستاده ......
(به خدا من سانسور نمی کنم . خود وکیپدیا در همین حد نوشته . حتی نگفت سر کابوتو چی میاد .... به خدا من سانسور نکردم !! )

گروه جدید سازوکه "Snake "

سازوکه برای این که به دنبال برادرش بره به همراهان جدیدی نیاز داشت . در قدم اول سازوکه Suigetsu رو که توسط اروچیمارو زندانی شده بوده رو آزاد می کنه . سازوکه اون رو به سرزمینه موج می بره و از اون می خواد شمشیر زابوزا رو ار سر قبرش بداره و تعمیر کنه . اون 2 تا سر راحشون با دختری به نام karin آشنا می شن که سازوکه به خاطر توانایی هایش ازش می خواد یه اونا ملحق بشه . کارین هم بعد یه سری حرف و بحث و ..... قبول میکنه . نفر آخر هم پسری به اسم Jugo بود . سازوکه و هم تیمی های جدیدش در یکی از مقر های قدیمی اوچیاها مستقر می شن تا تدراکات کارشون رو آماده کنن .

در همین زمان توی konoha ساکورا میره خونه ی ناروتو ومیگه tsunsde و jiraiya با ما کار دارن . tsunade خبر مرگ اروچیمارو به وسیله ی سازوکه رو به اونها میده .ساکورا وناروتو هم خیلی خوشحال می شن وفکر می کنن که سازوکه دیگه بر می گرده konoha . اما وقتی jiraiya جریان پیدا کردن ایتاچی و گروه جدید سازوکه رو برای اون ها تعریف می کنه ذوقشون کور می شه .
ساکورا و ناروتو به این نتیجه میرسن که راحت ترین راه پیدا کردن سازوکه پیدا کردن ایتاچی و کیزامه ست واین پیشنهاد رو با کاکاشی در میان می زارن . کاکاشی هم می گه باید ایتاچی رو اسیر کرد تا سازوکه بیاد سراغ ما.

آکاتسوکی ها هم که تازه دیو چهار دم رو پیدا کرده بودن با خبر مهمی از طرف رئیسشون مواجه می شن . مرگ اروچیمارو و تیم وهدف جدید سازوکه . لیدر آکاتسوکی به اون ها توصیه میکنه که مواظب خودشون باشن . مخصوصا ایتاچی و کیزامه !!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دني اون فرفره هست كه داره مي چرخه :blush:

نه. گُله انگار
hmm.gif

برات بالاخره بعد از كلي كشوقوس وقت كردم برم پست اين دانلود هارو پست كنم. ليست انيمه ها رو هم بزار تا 10-11 تير درست مي كنم اين بچه ها سفارش ها رو بدند .:blush:
مرسی/ اوکی :happy:

كي سرت خلوت ميشه يه ليست طولاني سفارش بدم :D

من بعد از اینکه این سری رو برای چند تا از بچه ها مثل اسمایلی و سهراب بفرستم میرم مرخصی. البته ارسالجات فریدا هم هست که نصف نصف رایت می کنم و می رسونم به دست 2 نفر از توزیع کننده ها که اونا هم ضربدری برای بقیه توزیع کننده ها بفرستن (حق دارین اگه از این جمله سر در نیاوردین :D)

ولی غیر از این موارد فعلا منتظر خلوت شدن سر من نباشید ایها الانیمییون :D

در کل این فقط یک پیشنهاد بود . یه موقع به کسی بر نخوره:happy:

اتفاقا درست کردن یه تاپیک که همه معرفی ها و مطالب مرتبط به انیمۀ این تاپیک توش باشه پیشنهاد خیلی خوبیه ;)

البته این تاپیک سر جاش و دست نخورده میمونه ولی میشه یه سری پست ها رو کپی کرد توی یه تاپیک جدید.

اگه فرصتی دست بده این کار رو می کنیم. فقط مساله اینه که این تاپیک خیلی عریض و طویله. کی حال داره 6500 تا پستو بخونه و کپی کنه
c-20070211123310.gif

تا حالا اونایی که الان به ذهنم میرسه
فیلمای دیزنی و دریم‌ورکس و پیکستار و اینارو اکثرا دیدم حداقل معروفاشونو...
از Hayao Miyazaki دو فیلم Howl's Moving Castle و Spirited Away دیدم و
Animatrix و Final Fantasy VII: Advent Children و Metoroporisu
Ghost in the Shell و Akira و...
البته بعضی از خیلی معروفا مثل کنشین رو ندیدم اسمشو تازه تو این فروم دیدم
الان هم می‌خواستم سری Robotech بگیرم ببینمو لی مثل اینکه سه dvd است.

خوبه :D

3 تا dvd اشکال نداره می تونی بگیری ;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
من بعد از اینکه این سری رو برای چند تا از بچه ها مثل اسمایلی و سهراب بفرستم میرم مرخصی. البته ارسالجات فریدا هم هست که نصف نصف رایت می کنم و می رسونم به دست 2 نفر از توزیع کننده ها که اونا هم ضربدری برای بقیه توزیع کننده ها بفرستن (حق دارین اگه از این جمله سر در نیاوردین :D)
دنی من هنوز سرم خلوته(مگر اینکه سندباد و مسافر کوچولو را زودتر برسونی:p) می تونم X کنم(منظورم ضربدریه)
3 تا dvd اشکال نداره می تونی بگیری ;)
Robotech پنج دیسکه نه سه تا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
دنی من هنوز سرم خلوته(مگر اینکه سندباد و مسافر کوچولو را زودتر برسونی:p) می تونم X کنم(منظورم ضربدریه)

برادر شيان كو موضوع X شده. سهراب خان من جرو اون X هستم؟ :rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

پس اون 2 تا رو حالا حالاها نمی رسونم دستت
connie_mini_jumpbed.gif

look2.gif

4 تا ... خیرشو ببینی
6hdt99j.gif

برادر شيان كو موضوع X شده. سهراب خان من جرو اون X هستم؟ :rolleyes:

تو توزیع کننده قراره بشی دیگه؟ توزیع کننده ها هستن تو X :D

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

مسيح جان من با حرف شما با ايجاد يك تاپيك جديد موافقم. اما اگر قراره اين قبلي ها هم بزاريم كي ميخواد اين همه رو بخونه و كپي و پيست كنه؟؟:wacko::wacko::wacko:
اما با اين قسمت كه حالا اينجا هيچ حرف ديگري زده نشه نه. اگر اينطوري بشه كم كم محيط خشك ميشه و روابط كمرنگ چون اكثرا تنها رابطه بين دوستان همين جاست و بيرون كه همديگر رو نميبينيم. تعداد پي امايي هم كه به دوستانم ميشه انقدر زياد هست كه ديگه ....
من هم كه يه پست ميام بزنم ده جا ميرم احتمالا الان ده نفر ديگه پست زدند.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:lol::lol::lol:

عجب تاپيکی! :D

به خدا من اين تاپيک رو همين جوری که هست دوسش دارم.حرفمون رو ميزنيم. شادی ميکنيم، غمناک ميشيم، انيميشن هم معرفی ميکنيم.:p کسی هم بخواد فقط معرفی ها رو بخونه ايندکس تاپيک هست. تازه داريم با خواهر لاکی از اول يه بار ديگه هم ايندکس ميکنيم که همه چيز ديگه ايندکس بشه!;)

تاپيک جديد هم بد نيست ولی کی ميتونه هالا نگيم 6500 تا پست ولی 2000 تا پست رو کپی و پيست کنه؟؟؟!!! :blink::eek::f34r:

ضمن اينکه من تاپيک های خشک خيلی بدم ميآد:wacko: ولی خوب اگه نظره همه اين باشه من حرفی ندارم،:happy: يه نفر که ميتونه بسم ا... :D

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

به خدا من اين تاپيک رو همين جوری که هست دوسش دارم.حرفمون رو ميزنيم. شادی ميکنيم، غمناک ميشيم، انيميشن هم معرفی ميکنيم.:p کسی هم بخواد فقط معرفی ها رو بخونه ايندکس تاپيک هست. تازه داريم با خواهر لاکی از اول يه بار ديگه هم ايندکس ميکنيم که همه چيز ديگه ايندکس بشه!;)

تاپيک جديد هم بد نيست ولی کی ميتونه هالا نگيم 6500 تا پست ولی 2000 تا پست رو کپی و پيست کنه؟؟؟!!! :blink::eek::f34r:

ضمن اينکه من تاپيک های خشک خيلی بدم ميآد:wacko: ولی خوب اگه نظره همه اين باشه من حرفی ندارم،:happy: يه نفر که ميتونه بسم ا... :D

من طرف فريدا هستم. اينجا همين طورش دوست داشتني تره. اگه مي خواستم تو جاي خشك به كار ادامه بدم خوب همون فروم هايي(همه كامپيوتري ايراني و خارجي) كه قبلا توشون زياد فعاليت مي كردم مي موندم. اونجا هر چي مي نوشتم دستوري و كتابي، هر حرفي كه ميزدم مرجع از كتاب خارجي يا سايت ميدادم. اينجا راحت بدون مشكل علايق و مشكلات خودم رو مي گم. راحت مي گم من با smiley central مشكل دارم حالا مگه رو داري بياي تو فروم Windows internals سايت M$‌بياي اينو بگي . يا تو سايت Openrce.org بگي من دارم انيمه نگاه ميكنم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

این یعنی نع :p

ما گوش به فرمان ملکه انیمه ها هستیم :D

ضمن اینکه منم این تاپیکو همینطوری خیلی بیشتر دوست دارم
joytears.gif

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

منم مخالف تغییر این تاپیک هستم:blush: همینجوری بیشتر خوش می گذرد:D:cool:

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
این یعنی نع :p

ما گوش به فرمان ملکه انیمه ها هستیم :D

ضمن اینکه منم این تاپیکو همینطوری خیلی بیشتر دوست دارم
joytears.gif

دقت كرديد اينجا مثل دفترچه خاطرات شده خيلي جالبه ميشه فهميد نوتبوك خواهر چيه و كي خريده. فلان روز يكي امتحانشو بد داده يا خوب و .... غير از اين يه تازه وراد مثل من تو جريان كارها و سختيها و زيبايي هاي اينجا قرار ميگيره.
اينم مزه خوندنو زياد ميكنه و يه انگيزه اين براي اينهمه پست.ه من كه از اول هر موقع وقت كنم ميخونم و لذت ميبرم فقط وقتي يه فايلو ميخوام بگيرم اكثرا كارنميكنه چون يه عمري ازش گذشته:D.
فكر كنم اين جمع بندي براي يه نفر زياد اما چند نفري ميشه كاريش كرد.​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

دقت كرديد اينجا مثل دفترچه خاطرات شده خيلي جالبه ميشه فهميد نوتبوك خواهر چيه و كي خريده. فلان روز يكي امتحانشو بد داده يا خوب و .... غير از اين يه تازه وراد مثل من تو جريان كارها و سختيها و زيبايي هاي اينجا قرار ميگيره.
اينم مزه خوندنو زياد ميكنه و يه انگيزه اين براي اينهمه پست.ه من كه از اول هر موقع وقت كنم ميخونم و لذت ميبرم فقط وقتي يه فايلو ميخوام بگيرم اكثرا كارنميكنه چون يه عمري ازش گذشته:D.
فكر كنم اين جمع بندي براي يه نفر زياد اما چند نفري ميشه كاريش كرد.​

ايول من از اول نخوندم اينجا رو حالا بگو نوت بوك ملكه ما چيه؟ كي خريده؟ الان هست كه فريدا بگه مگه فضولي
(اين مشكل كار نكردن امكانات PT الان براي منم شده معضل)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي بدين! با 2,868 بازتاب قهر كردنم فقط يه كلمه بود!:lol:

به هرحال از امشب اين ايديو غير و فعال مي كنم و با يه ايدي جديد مي ام!;)

اينم يه لينك با حال يادگاري اخر از ايدي برادر شيان!

برادر شیان کجا ؟

به عنوان یه دادستان وظیفه شناس چه طور میتونی به این راحتی ID عوض کنی؟!:hmm:

من تازه می خواستم ترتیبی بدم یه دادگاه علیه اقدامات یه شوگان قبلا کچل! تشکیل بشه و این شوگانرو محاکمش کنم!

بدون حضور دادستان که نمیشه!
nono.gif

انیمه کنشین :

قسمت 80 ---> دقیقه 18:26
قسمت 81 ---> دقیقه 20:25

در این دو صحنه یه جنایت شنیعانه انجام شده که یکیش واقعا
aggressive.gif
angry.gif
. .. . --> اولیش

پس بهتره به جای عوض کردن ID به این پرونده رسیدگی کنی برادر!:f34r:;)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

:D

بنده هم همینجوریشو بیشتر می پسندم ---> گرچه سرعت انیمه دیدنم پایینه و . . . ولی اینجا رو همینجوریشم خیلی دوس دارم!:happy::rolleyes:

راستی برادر علی ---> AliMH از آشناییتون خوشوقتم! --> خواهر فریدا و دنیل میدونن چرا:lol:​

بالا