• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

راستی برادر علی ---> AliMH از آشناییتون خوشوقتم! --> خواهر فریدا و دنیل میدونن چرا:lol:​
اوه من برم سنگر بگيرم. قراره چه اتفاقي بيوفته ؟ شيميايي قراره زده بشه؟
14_4_102.gif

من بيگاهماا. من فقط اومدم انيمه نگاه كنم. انا تسليم (مام از عربي فقط همين بلديم)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي بدين! با 2,868 بازتاب قهر كردنم فقط يه كلمه بود!:lol:

به هرحال از امشب اين ايديو غير و فعال مي كنم و با يه ايدي جديد مي ام!;)

اينم يه لينك با حال يادگاري اخر از ايدي برادر شيان!

نه برادر خود كشي نكنيد.
نه برادر ميخاد هاراگيري (درست گفتم:eek:) كنه :(
ميگم برادر يه تاپيك نظر سنجي براي اين كار بزارين اونوقت ركورد نظر دادنو ميشكونيد.
--------------------
راستي علي جان منم از آشناييتون خوشبختم.
البته من همينطوري گفتم چون هماهنگي نكردم سقف دو دي وي دي رو هم از بابك جان گرفتم يعني فردا از پست ميگيرم من كه رفتم خوني بشم.
----------------------
اگه براي درست كردن تاپيك جمع بندي اقدام كنيد من ميتونم مطالب رو كه ميخونم و معرفي و توضيح توش داره براي دوستان ارسال كنم تا دستش كنند. البته با سرعت لاكپشتي.​

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فريدا-ساما و دنيل جان...
اين ليست كامل انيمه هاي منه...
http://www.divshare.com/download/1061463-ccf
در مورد قيمت dvd :
رايتر من يه مشكلي داره كه با dvd هاي ارزون تر مثل princo فقط 2x رايت ميكنه و من بيچاره ميشم تا يه dvd رايت بشه... به همين دليل دارم از dvd هاي Melody استفاده مي كنم كه دونه اي 400 در مياد... هر چند دارم تست مي كنم كه يه dvd ارزون تر پيدا كنم كه با رايترم هم سازگار باشه...
هزينه ي پست هم همونطوري كه دوستان گفتند بستگي به وزن داره... كه با قيمت پاكت بين 1000 تا 1500 مي افته...
تا حالا براي دوستاني كه ارسال كردم هر dvd رو سرراست 500 و هزينه ي پست رو هم 1500 گرفتم...
ولي از حالا هر تصميمي كه بگيريد من هم همونجوري عمل مي كنم...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حتما این پست را تا آخر بخوانید چون خیلی مطالبش مفیده مخصوصا برای اونهایی که خودشون انیمه معرفی میکنند .
خوب من تونستم یه نقد از castle in the sky گیر بیارم که فکر کنم با این نقد دیگه معرفیه این انیمه کامل میشه. من واقعا عاشق این انیمیشن هستم . ولی نمی دونم چرا کسی اینجا دربارش نمی نویسه . خوب اینم نقد داستان:
laputa.jpg

پرواز با میازاکی
خلاصه داستان
شخصیت اصلی کارتون به نام شیتا گردنبندی دارد که همه به دنبال آن هستند . از جمله دالا که یک راهزن است و موسکا که مامور مخفی دولت بوده و ارتش با او همکاری دارد. آن ها معتقدند که به وسیله این گردنبند کریستال می توانند به جزیره ای معلق در هوا به اسم لاپوتا دست یابند . شیتا در هنگام فرار از دست این دو گروه با پازو آشنا میشود . پازو با او کمک می کند تا به فرارش ادامه دهد . ولی بالاخره آن ها به چنگ موسکا می افتند و ...
شخصیت پردازی کاراکترهای اصلی:
1 – شیتا ( با نام کامل : لوشیتا توتل یویی لاپوتا)
laputa-sheeta3.jpg
او دختری تنها است که خانواده اش را از دست داده و در ابتدا نمی داند که از بازماندگان سرزمین لاپوتا است. او یک کریستال جادویی دارد که به وسیله آن می توان از به سرزمین لاپوتا رسید و آن را هدایت کرد . شخصیت او ساده ، کودکانه و معصوم است و این را حتی می توان از روی چهره پردازی اش خواند ، در طول داستان او به پازو دل می بندد و پازو هم همچنین.
2 – پازو
laputa-pazu4.jpg
او هم تنهاست ولی نه مثل شیتا ، پازو کار مکانیکی می کند و استادش به چشم پسر خوانده به او می نگرد . او هر روز مشغول کار می شود در حالی که تنها آرزویش اثبات وجود سرزمین لاپوتاست و فکر پرواز لحظه ای او را راحت نمی گذارد . از لحاظ شخصیتی شباهت زیادی به شیتا دارد.
3 – موسکا ( با نام کامل : رومسکا پولویوئی لاپوتا)
laputa-mooskaa.jpg
او همچون شیتا از بازماندگان سلطنتی لاپوتا است ، اما این موضوع را تا آخرین لحظه به کسی نمی گوید . او حتی ژنرال را هم فریب می دهد تا به مقصودش برسد که چیزی نیست جز به دست آوردن پادشاهی لاپوتا و استفاده از قدرت بالا و تکنولوژی برتر آن برای حکومت بر دنیا . در واقع او شخصیت بد این ماجرا است و طمع دست یابی به قدرت او را کور کرده است .
4 – دالا و پسرانش
gang.jpg dola.jpg
مادر چهار پسر که به همراه شوهرش و چند نفر دیگر راهزنی می کند . او در شجاعت ، آمادگی جسمانی و هوش از پسرهایش سر است . به همین خاطر ***** گروه را بر عهده دارد ، او هم مثل راهزن های دیگر دنبال گنج است و بر خلاف شغل خشن اش ، قسمت اعظم لطیفه های ماجرا با اوست .
5 – ژنرال
کسانی که رمان های پلیسی را خوانده باشند با چنین شخصیتی آشنایی دارند . او شباهت زیادی به لسترد ( در برابر هلمس) و یا گانیمال ( در ماجرای آرسن لوپن ) دارد . اصولا این افراد آمده اند تا به صورت کامل از دستورات اطاعت کنند و به وسیله کارهای ابلهانه فریب خورند و از ماجرا کنار می روند .
نقد:
این انیمیشن هم همچون آثار موفق دیگر میازاکی عمل کرده است . آشنایی با شخصیت های اصلی در ابتدای نمایش و انداختن ناگهانی تماشاگر درون ماجرا . نقاشی مناظر و شخصیت ها عالی است ، طراحی ها ساده به نظر می رسد و در عین حال با جزئیات کامل کشیده شده اند و تماشاگر را در خود غرق می کند ، حال چه بزرگسال باشد چه کوچک سال!
استفاده از رنگ های روشن علاوه بر ایجاد فضای شاد ، مانع از خسته شدن چشمها می شود. آدم بدهای ماجرا همچون موسکا ترسناک تصویر نشده اند تا به تماشاگر خردسال خود بگویند که همه غریبه ها خوب نیستند ، هر چند که ظاهر خوبی داشته باشند ( بر خلاف اکثر انیمیشن ها و انیمه ها) . روبات های محافظ سرزمین لاپوتا نماد شخصیت هایی هستند که کودکان معمولا از آن ها می ترسند ولی در واقع آنها چنین نیستند بلکه فقط از دستورات اطاعت می کنند . در کنار این موارد شخصیت پردازی دو قهرمان ماجرا به گونه ای است که همذات پنداری بیننده را تحریک می کند و به آنها می گوید که صداقت و پاکی هر چند کم تجربه یاشند ولی می تواند پیروز شوند . در این انیمیشن از شیوه های داستان نویسی نیز استفاده شده است ، از این موارد می توان با کوتاه و ساده بودن جملات اشاره کرد که باعث روان تر شدن داستان گردیده است. از دیگر برجستگی های این اثر موسیقی آن است ، آهنگ ها چنان در متن نمایش غرق می شوند که چشمان بیننده از خواندنشان باز می ماند و اوج موفقیت یک آهنگ ساز که برای سینما کار می کند این است که ، اگر بعد از اتمام نمایش از تماشاگر بپرسی : " آهنگ فیلم چطور بود؟ " می گوید :
" آهنگ؟!" و تازه به این فکر بیفتد که چه موسیقی در متن به کار رفته است . به نظر می آید که در این اثر آهنگ به اوج خود دست یافته است . و البته آهنک بسیار زیبای انتهای داستان انسان را به دنیای دیگری می برد .
این نمایش داستان خود را تکه تکه مقابل تماشاگر قرار داده و توانسته تا پایان ماجرا او را به دنبال خود بکشاند. از لحاظ مفهومی داستان بسیار آرمان گرایانه است و به گونه ای که شیتا بعد از ستودن عشق به عنوان یک ارزش فنا ناپذیر ، هجاهای نابودی را می خواند و تمام تکنولوژی لاپوتا را به دریا می ریزد و باقیمانده آن را هم ترک می کند تا حرفش را به کرسی نشانده باشد و عشق را در میان هیاهوی روزمرگی ها به رخ بکشد .
انتقادی که بر این اثر وارد شده این است که بیان بعضی مسائل شاید برای کودکان زود باشد ، هر چند مخاطب بزرگ سال را تحت تاثیر قرار می دهد . شاید سازندگان بگویند : هدف انیمیشن فقط کودکان نیست . با این حال بیان مساله عشق برای تماشاگران اصلی انیمیشن شاید کمی زود باشد . میازاکی جمله ای دارد که بعضی افراد آن را نمی پذیرند : " بعضی وقت ها باید حرف های بزرگ را به کودکان زد" در مجموع می توان این اثر را در یک جمله توصیف کرد : روح دمیدن بر تن افسانه زیباست .

pilban

از این لینک می تونید عکس همه شخصیت ها رو ببینید
http://www.onlineghibli.com/laputa/char.php
خداییش برای این پست 3 ساعت وقت گذاشتم :wacko:. خیلی تایپ کردم ( الان یعنی دارم به خودم دل داری میدم:happy: ). فقط به ساعت گذاشتن این پست یه نگاه بندازین . خودم هم نمی دونم چرا تا این ساعت بیدارم . موفق باشید .
مسیح :happy:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خداییش برای این پست 3 ساعت وقت گذاشتم :wacko:. خیلی تایپ کردم ( الان یعنی دارم به خودم دل داری میدم:happy: ). فقط به ساعت گذاشتن این پست یه نگاه بندازین . خودم هم نمی دونم چرا تا این ساعت بیدارم . موفق باشید .
مسیح :happy:

مسيح جان دستت درد نكنه. با اونكه الان از خواب بيدار شدم و زياد حال پشت مونيتور نشستن نداشتم امدم مطلبتو خوندم:specool:، خيلي مفيد بود. تلاش شما قابل تقدير هست، فقط اميدوارم استمرار پيدا كنه و بتونيم بيشتر بهره ببريم. حالا انيمه هاي ديگه ايي دستت مياد كه حتي چندين ساعت فقط دنبال مطلب براشون مي گردي. اميدوارم كه اونا رو هم به اين خوبي نقد و بررسي كني. ببخشيد من از ديشب تا الان سيستمم روشن بوده و هنوز اين تگ هاي اينجا براي من كار نمي كنه همين كه ريست كردم ميام يه كم Smiley قرار مي دم.در هر صورت خيلي عالي بود.

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
حتما این پست را تا آخر بخوانید چون خیلی مطالبش مفیده مخصوصا برای اونهایی که خودشون انیمه معرفی میکنند .
........ :happy:​

مسیح جان مطالب جالبی بود:)از اون نقدش لذت بردم.:)کارت خوبه.
دقت کردین این پازو چقر شبیه اشیتاکا تو پرنسس مونونوکه س.:blink:
اشیتاکا:

Ashitaka.jpg

پازو:

attachment.php

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من تونستم یه نقد از castle in the sky گیر بیارم که فکر کنم با این نقد دیگه معرفیه این انیمه کامل میشه. من واقعا عاشق این انیمیشن هستم . ولی نمی دونم چرا کسی اینجا دربارش نمی نویسه .

مسیح :happy:​

مسيح جان كارت عالي بود من كه كلي كيف كردم. خيلي آموزنده بود مخصوصا نحوه نوشتن و معرفي كاراكترهات كه داستان را لوس نميكنه و يه نماي كلي هم ميده. من كه حتما براي كاراي معرفي از نحوه شما هم كپي برداري ميكنم البته اگه قانون كپي رايت نزارين.;)
------------------------
اينطوري كه شما تعريف كرديد منم علاقه مند به ديدنش شدم.:D
واقعا 3 ساعت!!! :blink::blink::blink:
ببينم مثل اينكه خيلي از افراد اينجا شب زنده دارند. كم نخوابيد روي بدن ، اعصاب و .... اثر بد ميزاره(يكي نيست بياد بگه تو كه خودت مثل خفاش ميموني با چه رويي ...:blush::blush:).

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام سروش جان صبحت بخير. من بعد از كلي سروكله و investigate :happy:
3_8_14.gif
فهميدم كه اين Smiley Central هيچ مورد مشكوكي نداره و فقط Antispyware ها به اشتباه فكر مي كنند كه Spyware/adware‌هست. اگه مي توني بزار تو ليست Ignore ديگه مشكلت حل ميشه.
راستي چه خبره همه خوشبخت شدند، قبلا از اين خبرا نبود:blink:
36_1_7.gif

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نمی تونه یه توضیحاتی در مورد انیمیشن جدید پیکسار بده؟

6g9jb7m.jpg

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب امروز فکر میکنم برای اولین بار فرصت پیدا کردم یه اسپویل گندهو بکنم امیدوارم خسته کننده نباشه​

Basilisk​

159_large.jpg

البته دوستان دیگه هم زحمت این رو کشیدن

اول از همه بگم که این انیمه از روی مانگای اون که بوسیله سگاوا ماساکی نوشته ودر سال 2003-2004 منتشر شد.بر اساس رمانی از یامادا فوتارو که در سال 1958 انتشار یافت طراحی شده است. انیمه در سال 2005 توسط استودیوی (Gonzo) ساخته شده مانگای این اثر در سال 2004 برنده جایزهی Kodansha Manga Award شد.

واما داستان:
داستانش رو همه دوستان یه توضیحی دادن پس ممکنه یه کم تکراری بشه .داستان در سال آخر حکومت ایه یاسو تو کوگاوا رخ میدهد. جایی که دو گروه از نینجا سوبای گوره از ایگا و مانجی دانجی از کوگا با یکدیگر میجنگند تا جانشین بعدی ایه یاسو را از بین دو فرزند پسرش انتخاب کنند تا شوگان بعدی برتخت بشیند.جنگی بین 10 نفر از هر گروه تا نفرت چندین قرن بین آنها آزاد شود .در قرن 15 یه صلح موقت بوجود میاید اما باعث از بین رفتن نفرت دو گروه نمی شود در سال 1614 قرار میشود که از طوماری که نام 10 نفر نینجای برتر هر قوم در ان اومده به جنگ با هم بپردازندو.......

واما کاراکترهای داستان:
از نینجاهای کوگا شروع می کنم
200px-Basilisk_Kouga.jpg

کوگاها متخصص در سرقت و ترور و حتی استراتژی جنگ بودند. اما معمولا به صورت تدافعی عمل می کردند.

Gennosuke
180px-Basilisk_Gennosuke.jpg

نوهی ارشد کوگا دانجو به عنوان **** گروه در آغاز داستان و پس از مرگ پدربزرگ انتخاب می شود. او از تکنیک دو جوتسو و هنر شمشیر زنی استفاده می کند. به عنوان بخشی از صلح نامه او و اوبورو نامزد شدند.

Danjo
180px-Basilisk_Danjo.jpg

پدر بزرگ گنوسکه و **** قوم کوگا است . او متخصص در استفاده از سوزن های سمی است.

Moroga Hyouma
180px-Basilisk_Hyouma.jpg

دایی و استاد گنوسکه و کسی که هنر دوجوتسو را به وی انتقال داد.

Kagerou
180px-Basilisk_Kagerou.jpg

زنی زیبا که نفسش در شرایط خاص سمی می شود. او به طور پنهانی عاشق گنوسکه است.

Kisaragi saemon
180px-Basilisk_Saemon.jpg

برادر بزرگ اوکویی است او توانایی تغییر چهره و فیزیک خود را به شکل هر کسی که دلخواهش است دارد همچنین قدرت تقلید صدا.

Kasumi Gyoubu
180px-Basilisk_Gyoubu.jpg

او می تواند در هر شی ای که در اطرافش است حل شود و فرو رود او قسم خورده تا انتقام مرگ پدرش را از ایگاها بگیرد.

Okoi
180px-Basilisk_Okoi.jpg

خواهر کوچکتر کیساراگی است تنها یک تماس با پوست بدن دیگری به او این قابلیت را می دهد تا خون دشمن را به بدن خود بمکد.چون او نیاز به تماس پوستی دارد بنابراین لباسش متفاوت است.

,Udono Jousuke
180px-Basilisk_Jousuke.jpg

شوخ و کمی احمق لایه های چربی بدنش به او حالتی ارتجاعی و لغزنده می دهد.

Jimushi Jubei
180px-Basilisk_Jubei.jpg

هیچ دست و پایی ندارد اما با لبه های سینه اش می تواند با سرعت زیادی روی زمین حرکت کند و با زبان درازش می تواند شمشیری را که در گلو دارد بیرون بکشد وی همچنین یه ستاره شناس است

Kazamachi shogen
180px-Basilisk_Shogen.jpg

حرکات و رفتارش مانند عنکبوت است زبانش ماده ای چسبناک را تا مسافت زیاد پرناب می کند.

:wacko:
و گروه دوم یعنی ایگا ها رو در سری بعد معرفی می کنم....:p
p

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام سروش جان صبحت بخير. من بعد از كلي سروكله و investigate :happy:
3_8_14.gif
فهميدم كه اين Smiley Central هيچ مورد مشكوكي نداره و فقط Antispyware ها به اشتباه فكر مي كنند كه Spyware/adware‌هست. اگه مي توني بزار تو ليست Ignore ديگه مشكلت حل ميشه.
راستي چه خبره همه خوشبخت شدند، قبلا از اين خبرا نبود:blink:
36_1_7.gif

سلام علي جان
من كه always remove رو زدم بايد ببينم چكار ميشه كرد بازم ممنون.
خوب ديگه معروف شدي و هزار تا درد سر.
-------------------
امير جان خسته نباشي من بايد برم خونه مفصل بخونمش بعدم برم اولين معرفي خودم رو اديت كنم يكم يادگرفتم چكار كنم.
-------------------
اين برنامه تاپيك ديگه چي شد كسي آستين بالا نميزنه. منم كمك ميكنم بياين بابا چيزي نيست پستهاي يكي و دو سالو ميخوام بخونيم ديگه:blink::blink::wacko::wacko::lol::lol:
----------------
ملكه چرا وضعيتش قرمزه!!؟؟؟؟ :f34r:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مسيح جان دستت درد نكنه. با اونكه الان از خواب بيدار شدم و زياد حال پشت مونيتور نشستن نداشتم امدم مطلبتو خوندم:specool:، خيلي مفيد بود. تلاش شما قابل تقدير هست، فقط اميدوارم استمرار پيدا كنه و بتونيم بيشتر بهره ببريم. حالا انيمه هاي ديگه ايي دستت مياد كه حتي چندين ساعت فقط دنبال مطلب براشون مي گردي. اميدوارم كه اونا رو هم به اين خوبي نقد و بررسي كني. ببخشيد من از ديشب تا الان سيستمم روشن بوده و هنوز اين تگ هاي اينجا براي من كار نمي كنه همين كه ريست كردم ميام يه كم Smiley قرار مي دم.در هر صورت خيلي عالي بود.
مرسی از لطفت:happy:

مسیح جان مطالب جالبی بود:)از اون نقدش لذت بردم.:)کارت خوبه.
دقت کردین این پازو چقر شبیه اشیتاکا تو پرنسس مونونوکه س.:blink:
اشیتاکا:
پازو:
خواهش میکنم:blush: . آره یه جورایی شبیه هم هستن . ولی نه از نظر شخصیت کاراکتر . ولی من همه ی کارهای میازاکی رو دوست دارم . پرنسس مونونوکه که جای خود دارد:wub:
مسيح جان كارت عالي بود من كه كلي كيف كردم. خيلي آموزنده بود مخصوصا نحوه نوشتن و معرفي كاراكترهات كه داستان را لوس نميكنه و يه نماي كلي هم ميده. من كه حتما براي كاراي معرفي از نحوه شما هم كپي برداري ميكنم البته اگه قانون كپي رايت نزارين.;)
------------------------
اينطوري كه شما تعريف كرديد منم علاقه مند به ديدنش شدم.:D
واقعا 3 ساعت!!! :blink::blink::blink:
ببينم مثل اينكه خيلي از افراد اينجا شب زنده دارند. كم نخوابيد روي بدن ، اعصاب و .... اثر بد ميزاره(يكي نيست بياد بگه تو كه خودت مثل خفاش ميموني با چه رويي ...:blush::blush:).
از اینکه کامل خوندیش ممنونم.:blush: اگه ندیدیش حتما ببینش... آره من 2 روز دیگه امتحان دارم ولی این تاپیک منو معتاد کرده .
خوب امروز فکر میکنم برای اولین بار فرصت پیدا کردم یه اسپویل گندهو بکنم امیدوارم خسته کننده نباشه​
......

و گروه دوم یعنی ایگا ها رو در سری بعد معرفی می کنم....:
خسته نباشی . خیلی مفید بود​
:happy:[/RIGHT]

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام علي جان
من كه always remove رو زدم بايد ببينم چكار ميشه كرد بازم ممنون.
خوب ديگه معروف شدي و هزار تا درد سر.
----------------
ملكه چرا وضعيتش قرمزه!!؟؟؟؟ :f34r:
بابا كدوم معروفيت اينجا به غير من چندين توزيع كننده گل ديگه هست من بابا همش دارم از اونا انيمه خودم ميگيرم :D امروز بابك جان يه سري انيمه برام فرستاده منم عين اين تو كف مونده ها
36_1_21.gif
دارم از ظهري مي بينم. چند روز بود مواد من كم شده بود اعتياد رفته بود بالا
36_35_7.gif

اوه بازم ملكه ما سرش شلوغ شدش، من فكر مي كردم شلوغ شده آخه امروز اولين روزي بود كه وقتي از خواب بيدار شده بودم اينجا 2 صفحه نرفته بود جلو:lol:
در هر صورت اميدوارم كه آژير قرمز زودخاموش بشه و ملكه ما مثل قبل بياد اينجا
15_3_40.gif

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
METROPOLIS

کارتون مترو پلیس در سال 2002 توس ط کارگردان ژاپنی به نام (( دینتارو )) ساخته شد این کارگردان در سال 1999 نیز کارتون قطار کهکشانی ساخته بود . مترو پلیس او اقتباسی است از یک کتاب مصور ( کمیک ) که در سال 1949 منتشر شده بود . نویسنده و طراح آن کتاب فردی بود به نام اوسامو تزوکو که عنوان کتاب خود را از فیلم معروف فریتز لانگ کارگردان آلمانی وام گرفته بود ( فیلم رو خودش ندیده بوداز پوسترش خوشش اومده بود ):lol:

حرفی که کارگردان متروپلیس می زنه همان حرفی هست که فیلیپک. دیک نویسنده بلید رانر و گزارش اقلیت در داستانهای خود می زده است دیک معتقد بود که به مرور زمان فاصله انسان و روبوت ها ( آدم مصنوعی ) از میان برداشته می شود و روبوت ها دارای همان حس ها و ویژگیها ی انسانی می شوند

خلاصه داستان
دوک رد بنیان گذار حزب ضد روبوتی (( ماردوک )) است اوتصمیم گرفته به دوستانش خیانت کند و روبوتی به نام ((تیما))
را به حکومت برساند که چهره اش را از روی چهره دختر خودش الگو برداری کرده است راک پسر خوانده دو کرد که در واقع قاتل روبوتها سات و مدام دلش می خواهد مورد توجه پدرش قرار بگیرد حسادت کرده و تصمیم می گیرد (( تیما))را از میان بردارد . ولی تیما بار ینجات خود با کن - ایچی خواهر زاده یک کارگاه خصوصی که از سوی کمیته دفاع از حقوق بشر به آنجا فرستاده شده دوست می شود .... بقیه داستان هم همتون میدونید :lol:

lee:lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب امروز فکر میکنم برای اولین بار فرصت پیدا کردم یه اسپویل گندهو بکنم امیدوارم خسته کننده نباشه
Basilisk

ممنون امير جان خيلي عالي بود. نمي دونم به كدوم يك از دوستان توزيع كننده سفارش دادم ولي اميدوارم زودتر دستم برسه ببينم. دوستان عزيز توزيع كننده واقعا به من بزرگواري نشون دادند نمي دونم چطور جبران كنم. برادر آتش پاره عزيزم كه واقعا شرمنده روشون شدم امروز رفتم بريزم به حسابتون از بس بانك شلوغ بود بيخيال شدم. فردا صبح زود ميريزم.
اوه مثل اينكه اين از دست سفارش هاي من در رفته. بابك جان كجايي :D(جان من بگو چقدر بريزم به حساب:(). برادر Hv276:blink: كه اسم شريفتونو هم نمي دونم من اين جور داستان ها خفن دوست دارم اگه چيزي مثل اين ميشناختي بگو من اين دوستان توزيع كنندهها رو بيشتر به زحمت بندازم.:lol: واقعا ممنونم برادر
23_30_126.gif

ولي Rating خيلي
36_11_14.gif

@فريدا كبير: اينو داريم؟ اگه نداريم من دانش كنم ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کاربر فعال بخش ادبيات شدن برادر Dong Fang Bobai رو تبريک ميگم!
23_28_125.gif

ولی من همچنان حساب بدهکاری هاتون رو نگه داشتم! :D:cool:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
به خدا من اين تاپيک رو همين جوری که هست دوسش دارم.حرفمون رو ميزنيم. شادی ميکنيم، غمناک ميشيم، انيميشن هم معرفی ميکنيم.:p کسی هم بخواد فقط معرفی ها رو بخونه ايندکس تاپيک هست. تازه داريم با خواهر لاکی از اول يه بار ديگه هم ايندکس ميکنيم که همه چيز ديگه ايندکس بشه!;)

تاپيک جديد هم بد نيست ولی کی ميتونه هالا نگيم 6500 تا پست ولی 2000 تا پست رو کپی و پيست کنه؟؟؟!!! :blink::eek::f34r:

ضمن اينکه من تاپيک های خشک خيلی بدم ميآد:wacko: ولی خوب اگه نظره همه اين باشه من حرفی ندارم،:happy: يه نفر که ميتونه بسم ا... :D

شدیدا تایید میشه :cool: این تاپیک تنها تاپیکی هستش که ما راحت میتونیم حرفمونو بزنیم ;) این نباشه انگار نصف بخش انیمیشن نیست :p:happy:

خوب من تونستم یه نقد از castle in the sky گیر بیارم که فکر کنم با این نقد دیگه معرفیه این انیمه کامل میشه. من واقعا عاشق این انیمیشن هستم . ولی نمی دونم چرا کسی اینجا دربارش نمی نویسه . خوب اینم نقد داستان:
//​

خیلی ممنون مسیح جان :happy: خسته نباشی :happy:

اینارو از پیلبان مینویسی؟ ;) چون من 2 شماره آخرشو نگرفتم :f34r:

اوه مثل اينكه اين از دست سفارش هاي من در رفته. بابك جان كجايي :D(جان من بگو چقدر بريزم به حساب:()

بابا حداقل تو تاپیک نگو من خجالت میکشم :blush: اینو هم برات میفرستم ;) وقتی اینو من دیدم واقعا احساس دیدن یه فیلم رو در من تداعی کرد ( فیلم A.I) خیلی جالب بود ;)

کاربر فعال بخش ادبيات شدن برادر Dong Fang Bobai رو تبريک ميگم!
23_28_125.gif

ولی من همچنان حساب بدهکاری هاتون رو نگه داشتم! :D:cool:

منم تبریک میگم برادر دون فان ;)

میگم خواهر آواتار هم که دیگه ترکونده :happy: ساکورا کلا خیلی کاراکتر با نمکیه :p:lol: خودشم میبینم که هیچکس نتونسته اون عکسی رو که گزاشتین رو شناسایی کنه ;) 48 ساعت وقت میدم ، اونم چون شما گفتین نگو ، بعدش اسمشو فاش میکنم :p:lol:​

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
اوه مثل اينكه اين از دست سفارش هاي من در رفته. بابك جان كجايي :D(جان من بگو چقدر بريزم به حساب:().

بابا حداقل تو تاپیک نگو من خجالت میکشم :blush: اینو هم برات میفرستم ;) وقتی اینو من دیدم واقعا احساس دیدن یه فیلم رو در من تداعی کرد ( فیلم A.I) خیلی جالب بود ;)

بابک، من برای علی می فرستم نگران نباش(آخه یک سری دیگه داره که قراره بفرستم)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز اومدم و گروه دوم نینجا ها

ایگاها
basilisk.jpg

بر خلاف هم صنفان خود ایگاها حرکات مستقیم را ترجیح می دهند و از تکنیک های کاملا هجومی برای مبارزات نزدیک استفاده میکنند.

Oboro
180px-Basilisk_Oboro.jpg

نوه ی ارشد اوگن است او هم پس از مرگ مادر بزرگ به عنوان **** قوم انتخاب شد اما به خاطر رفتار متفاوت اش کنترل بر روی قومش را از دست داد.با چشمان مرموز متولد شد که به صورت طبیعی در وجود او قرار دارد و قدرت هر استاد نینجایی را خنثی میکند.

Ogen
180px-Basilisk_Ogen.jpg

مادر بزرگ اوبرو و **** قوم ایگا است او باز خود را با دقت مرگبار کنترل می کند.

Yakushihi Tenzen
180px-Basilisk_Tenzen.jpg

شخصیت منفی و اصلی مجموعه است . او کنترل و ***** قوم را با زور از اوبرو گرفت و تبدیل به **** واقعی قوم شد. او قدرت بازیابی و دوباره سازی بدن خود را دارد.

Akeginu
180px-Basilisk_Akeginu.jpg

محافظ شخصی اوبرو برای مدت طولانی بود. او می تواند خون خود را کنترل کند و عاشق شاگرد تنزن(کوشیرو) است.

Chikuma Koshiro
koshiro.jpg

شاگرد تنزن است . او با دو داس می جنگد و همچنین امکان ساخت یک وکیوم هوایی با استفاده از نفسش را دارد . به شدت از اوبرو دفاع می کند.

Amaya Jingoro
180px-Basilisk_Jingoro.jpg

تماس با نمک این امکان را به او می دهد تا به شکلی مایع مانند تبدیل شود.

Mino Nenki
180px-Basilisk_Nenki.jpg

قدرت کنترل موهای خود را دارد و می تواند از آن به عنوان ابزار و حتی اسلحه استفاده کند.

Hotarubi
180px-Basilisk_Hotarubi.jpg

معشوقه ی یاشامارو است. می تواند پروانه های نورانی را جمع کند تا هم بتواند دشمنان را گمراه کند یا در پناه آنها بتواند از مهلکه بگریزد . او علاوه بر این یک مار را درکنار خود دارد که به عنوان محافظ شخصی او عمل میکند.

Yashamaro
180px-Basilisk_Yashamaru.jpg

عشق هوتاروبی است. استاد استفاده از نخ های بلند ساخته شده از موی زنان جوان است که می تواند حتی سنگ را هم خرد کنند.

Azuki Rousai
180px-Basilisk_Rousai.jpg

او می تواند اندام خود را برای لگد زدن و مشت زدن به مسافت های طولانی دراز کند او نفرتی عمیق از کوگاها دارد.

و اما این گروه هم تموم شد و لی تو ضیحات ادامه دارد.........:lol:​

بالا