• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين ليست انيمه رو نگاه کنين ببينين از توش چی ميخواين:)، به جز اونايی که من دارم!:cool:

2 تا مسافر تو جولای دارم. ببينم چی ميتونم براتون بزنم و چی ميتونم از تو اين ليست براتون بگيرم!;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
1000 پسته شدن برادر خواشن رو تبريک ميگم!
yay.gif
Congratulations!!!
yay.gif

منم تبريك ميگم برادر هزار ساله (اگه دوستداشتي) بشي:thumbsup::thumbsup::thumbsup::guitar:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برادر خواشن منم به نوبه خودم تبريك مي گم انشاا.. جشن 10000 تايي بگيريم. :specool::king:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب spoil اي!!! :lol::lol::lol:

دستت درد نکنه! ;):D;):D

من با اجازت يه spoiler بهش اضافه ميکنم!:happy::p
آریگاتو فریدا چان :lol::lol:
الان من از امتحان اومدم داقون داقونم :hmm: فكر كنم نزديكا 15 بشم
ممنون تشريح جالبي بود لازم شد برم youtube فيلم هاي بازيشو ببينم فكر كه نمي كنم بازي كنم. با توجه به اينكه بازيش خوب بوده تا حال بايد يه 26 قسمتي داشته باشه ، من تا اونجا كه تو review ها خوندم زياد راضي كننده نبوده براشون :blink: و همه اميد داشتند كه براي قسمت بعدي بهتر بشه.
راستي اون فايل 700mb درست بود اگه درست بودش لينك بديد اونو دان كنم ،با كيفيت بود؟.
م[/U].
بازی شماره 2 devil may cry زیاد جالب نبود ولی 1و 3 شاهکار بودن نمرشون هم بالای 9 بود.
آره تمام شده.
1920*1080 با حجم 634 MB
mkv
من از mininova سرچ کردم اسم کاملشم این بود
[TV-Japan] Devil May Cry - 01 RAW (1920x1080 x264 AAC 5.1ch).mkv
فقط زیرنویس نبودش.:lol: البته دویل زیاد نیازی به زیرنویس نداره
1 آدرس بدین من واسش زیرنویس بگیرم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما بزارين تکليف توزيع کننده ها رو هم روشن کنيم:D:cool::

شينوبی عزيز ديگه نميتونه يعنی نميرسه که به ما کمک کنه.:( پس ايشون از ليست توزيع کننده ها خارج ميشه!:(

دنی از اين به بعد فقط برای توزيع کننده ها و بچه های قديمی تهران رايت ميکنه. :happy:

سهراب و روزبه پخش تهران رو به عهده ميگيرن. :cool:

برای شهرستان لرد سياه و برادر atashpare (شيراز)، برادر کاکاشی (تبريز) و برادر علی (قزوين) قراره زهمت پخش رو به عهده بگيرن .:happy:

برای اينکه کارامون يه دست بشه، توزيع کننده های عزيز ممکنه بگين dvd رو چند تهيه ميکنين و قيمت ها چه جوری هست؟ و همين طور قيمت پست؟! :eek::happy:

بچه های ديگه هم لطفاً اينجا بگن که کی با کی ميخواد کار کنه چون ميخوايم يه ليست درست کنيم.;)

ممنون :happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من نفر اول كه لو ميدم قيمت ها رو:rolleyes:
البته به قيمت هاي من زياد ملاك نكنيد چون من خود نماينده اصلي مي گيرم و با اون خيلي رفيقم و به قيمت خريدار كلي به من ميده:
DVD خام :‌220 تومان
Cover : دو رو 20 تومان
--------------------------
سر جمع 240 تومان براي من تموم ميشه.
البته به نظر من يه هزينه استحلاك و برق رو هم حساب كنيم فوقش بشه 300 تومان
بازم نظر بزرگان هست و من مطيع اونها:rolleyes:

قيمت پست هم بيشتر رو وزن حساب ميشه + پاكت (الان قيمتش يادم نيست بزاريد برم يه پاكت براي دني و سهراب بفرستم ببينم چند تموم ميشه قيمت بدم)
فرستادم سهراب خان.
قيمت پاكت : 300 تومان
پست به تهران :‌ 665 تومان
90 گرم شد
*فقط يه نكته براي دوستان: پاكتو خوب فشار بديد كه هواي داخلش تخليه بشه اونتور وزنش كم ميشه و ازرون تر تموم ميشه :D

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من نفر اول كه لو ميدم قيمت ها رو:rolleyes:
البته به قيمت هاي من زياد ملاك نكنيد چون من خود نماينده اصلي مي گيرم و با اون خيلي رفيقم و به قيمت خريدار كلي به من ميده:
DVD خام :‌220 تومان
Cover : دو رو 20 تومان
--------------------------
سر جمع 240 تومان براي من تموم ميشه.
البته به نظر من يه هزينه استحلاك و برق رو هم حساب كنيم فوقش بشه 300 تومان
بازم نظر بزرگان هست و من مطيع اونها:rolleyes:

قيمت پست هم بيشتر رو وزن حساب ميشه + پاكت (الان قيمتش يادم نيست بزاريد برم يه پاكت براي دني و سهراب بفرستم ببينم چند تموم ميشه قيمت بدم)

منم 300 میگیرم :D(datalife)
پست و پاکت هم حدود 900 تا 1500 میشه(بسته به وزن)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
برادر خواشان ... تبريك
loveshower.gif

ضمن تشكر از همه كساني كه اومدن منت كشي!(خيلي بدجنسين يه نفر نيومد منت كشي بگه چرا قهر كردي رفتي!
97.gif
97.gif
97.gif
)

كي ؟ :D

برای شهرستان لرد سياه و برادر atashpare (شيراز)، برادر کاکاشی (تبريز) و برادر علی (قزوين) قراره زهمت پخش رو به عهده بگيرن .:happy:

خواهر جان كسي رو يادتون نرفت ؟
sumo.gif

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا این بچه های قدیمی تهران کیا حساب میشن ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جان كسي رو يادتون نرفت ؟
sumo.gif
شرمنده افشين :blush::blush::blush:

اصلاً حواسم نبود:p. خوب مشخصاتت رو هم ميدادی ديگه! :D;)

راستی يادت باشه اون ور تو اون يکی تاپيک هم شماره حسابت رو بدی! :rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
اصلاً حواسم نبود:p. خوب مشخصاتت رو هم ميدادی ديگه! :D;)

راستی يادت باشه اون ور تو اون يکی تاپيک هم شماره حسابت رو بدی! :rolleyes:

15.gif
خوب ... توي شهر ما ديويدي خام يه ذره گرونه ! عمده هم باز گرونه ... ميشه دانه اي 340-350 ! به جاي كاور و اين صوبتا بيشتر از ضد خش استفاده ميكنم كه هزينه چنداني نداره ... در مورد هزينه هاي پست هم كه فكر كنم همه جاي ايران ثابت باشه ديگه :hmm: يا اشتباه ميكنم ؟!
شماره سريال و سفارش ها ... باشه ايشالا بعد از پنج شنبه كه آخرين امتحانمو هم دادم :happy:

سهراب جان ... احتمالا خبر نداري خواهر فريدا با اون آغا غوله كه توي تگزاس سر ميبره نسبت چيزي دارند !! چند وقت پيش هم نزديك بود تو تاپيك دانلود انيمه سر منو ببره :blink:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فقط زیرنویس نبودش.:lol: البته دویل زیاد نیازی به زیرنویس نداره
1 آدرس بدین من واسش زیرنویس بگیرم

خواهر مهسا زيرنويسش به صورت عمومي نيومده كه لينك بدم دان كنيد. شما بايد يه قسمتي كه زيرنويس شده رو دان كني(حتما MKV باشه) بعد از اون بياي زيرنويس رو دربياري بيرون. اگه فرصت كردم MKV شو دان كردم برات زيرنويسشو درميارم همين جا بهت ميدم.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تشكر از همه كساني كه اومدن منت كشي!(خيلي بدجنسين يه نفر نيومد منت كشي بگه چرا قهر كردي رفتي!
97.gif
97.gif
97.gif
)

واما اهم خواسته هام!
112.gif

1.يه عالمه انيميشن (هم لرد سياه و هم دني بايد برام هرچي انيميشن دارن بزننن!)
17.gif

2. هيناتا بايد با ناراتو بره3.
3.افزايش دانلود انيميشناي بالي 16 يا 18 سال و ژانر خون اشام
4. دانلود سيزن 4 سريال فول هاوس
308.gif

http://www.torrentz.com/d304cd523771...af865aabdb2a7f
5. ارائه گزارش از پرو‍ژه معتاد كردن پرشياناي كبير
121.gif

6.شينوبي بايد رو پيشنهاد ازدواج با شينوبو بيشتر فكر كنه!
7.بقيه خواسته هامو بعدنم مي گم!تا هم همشون اجرا نشن اين بخش نميام انيميشنم نمي بينم!
13.gif

3/3/13863 برادر شيان عضو ارشد گروه شيطاني و دادستان كل شخصيتهاي انيميشني

خواسته هايي كه قرمز كردم غير قابل مذاكرن!

خيلي بدين! با 2,868 بازتاب قهر كردنم فقط يه كلمه بود!:lol:

به هرحال از امشب اين ايديو غير و فعال مي كنم و با يه ايدي جديد مي ام!;)

اينم يه لينك با حال يادگاري اخر از ايدي برادر شيان!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان :)

1000 پسته شدن دوست عزیزمون جناب خواشان رو تبریک میگم
party0012.gif

و اما بزارين تکليف توزيع کننده ها رو هم روشن کنيم:D:cool::

شينوبی عزيز ديگه نميتونه يعنی نميرسه که به ما کمک کنه.:( پس ايشون از ليست توزيع کننده ها خارج ميشه!:(

دنی از اين به بعد فقط برای توزيع کننده ها و بچه های قديمی تهران رايت ميکنه. :happy:

سهراب و روزبه پخش تهران رو به عهده ميگيرن. :cool:

برای اينکه کارامون يه دست بشه، توزيع کننده های عزيز ممکنه بگين dvd رو چند تهيه ميکنين و قيمت ها چه جوری هست؟ و همين طور قيمت پست؟! :eek::happy:

بچه های ديگه هم لطفاً اينجا بگن که کی با کی ميخواد کار کنه چون ميخوايم يه ليست درست کنيم.;)

ممنون :happy:

من DVD خامو اینجا 240 میگیرم و پاکت پست هم 300 هستش ;)

پست هم از 800 تا 1300 میگیره ;)

خيلي بدين! با 2,868 بازتاب قهر كردنم فقط يه كلمه بود!:lol:

جان تو من الان اومدم :f34r: مشکلت چیه باز؟ میخوای آی دی عوض کنی؟ نکنی یه وقت :blink: جماعت جمع شین شیان میخوای آی دی کشی کنه :f34r::happy:
خودشم یه ذره کم زور بگو شاید جواب دادیم ( میای میگی بدون مذاکره
fighting0027.gif
)
سهراب جان ... احتمالا خبر نداري خواهر فريدا با اون آغا غوله كه توي تگزاس سر ميبره نسبت چيزي دارند !! چند وقت پيش هم نزديك بود تو تاپيك دانلود انيمه سر منو ببره :blink:

یعنی خواهر فریدا با Jason نسبت داره :eek::blink::wacko:

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
فوق العادست. تا حالا کس دیگه‌ای رو ندیده بودم که از اینجور انیمیشن‌های ژاپنی خوشش بیاد. کم‌کم داشتم به این نتیجه می‌رسیدم شاید من دیوونم. نمیتونم سطح خوشحالیم را از دیدن این تاپیک‌ها بیان کنم.

خوب من اولین پستو خوندم :
در صورت توصيه 2 تن از اعضای قديمی، دوستان تازه وارد ميتوانند بدون هيچ قيد و شرطی از آرشيو انيمه اين تاپيک استفاده کنند.
من کسیو نمیشناسم.
در صورتی که کاربران جديد هيچ کدام از اعضای قديمی را نشناسند، ميتوانند تا سقف 2 dvd از آرشيو اين تاپيک دريافت کنند؛ مشروط بر اينکه بعد از ديدن اين انيمه ها نظر خودشان را در مدت زمان مشخصی مثلاً 2 هفته در تاپيک بگويند و در بحث های تاپيک شرکت کنند. در اين صورت با موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه، اسم اين اشخاص به ليست Trusted Members اضافه ميشود. در غير اين صورت از دادن هر گونه انيمه يا سريال ديگری به اين دوستان، معذوريم.
چجوری میشه موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه را جلب کرد؟

آخر متوجه نشدم من الان باید به کی pm بدم؟ شاید این براتون کافی نباشه ولی من خیلی علاقه مندم ( anime freak به قولی).

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی خواهر فریدا با Jason نسبت داره :eek::blink::wacko:

نههههههههههههه:blink: آخرين باري كه من با ايشون Backgammon بازي كردم قرار بود سر يه بنده خداييو جدا كنه كه من وصاتت كردم جدا نشد:happy: اون موقع شك نكردم الان گفتيد شك كردم نكنه همون فردي عليه جيسون بوده فيلم
4_12_12.gif

فوق العادست. تا حالا کس دیگه‌ای رو ندیده بودم که از اینجور انیمیشن‌های ژاپنی خوشش بیاد. کم‌کم داشتم به این نتیجه می‌رسیدم شاید من دیوونم. نمیتونم سطح خوشحالیم را از دیدن این تاپیک‌ها بیان کنم.

خوب من اولین پستو خوندم :

من کسیو نمیشناسم.

چجوری میشه موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه را جلب کرد؟

آخر متوجه نشدم من الان باید به کی pm بدم؟ شاید این براتون کافی نباشه ولی من خیلی علاقه مندم ( anime freak به قولی).

سلام. خوب بايد يه كم صبر كني تا يه سري كار صورت بگيره و توزيع كننده هاي جديد تاييد نهايي بشند و يه سري خورده كاري ها تموم بشه. درباره انيمه ديدن هم اينجا همه معتاد شدند رفته. شما تا سقف 2 تا dvd‌مي توني بگيري.(در فاصله 1 ماه به يك ماه)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
1000 پسته شدن خواشان عزیز مبارک
congratualtions.gif

مرسی از فریدای عزیز که زحمت هماهنگی ها رو داره می کشه.

منم دارم لیست جدید رو درست می کنم و اسم توزیع کننده های جدید رو وارد می کنم. فقط لیست انیمه های چند تا از بچه ها مثل علی و آتش پاره و .. رو ندارم.

بچه های قدیمی تهران هم یعنی تهرانی هایی که تا قبل از عید ازم کارتون می گرفتن (حدودا همین میشه فکر کنم
1655.gif
)

سلام. خوش اومدی
flowerysmile.gif

ما هم خوشحالیم از این که به جمع ما پیوستی :D (جمله رو!! :blink:)

به قول علی برای گرفتن کارتون در شروع کار و قبل از این که جزء لیست سفید بشی می تونی 2 تا dvd بگیری. الانم توزیع کننده های جدید تازه مشخص شدن و اگه بگی چه کارتون هایی میخوای یکیشون برات می فرسته ;)

راستی چه کارتون هایی دیدی تا حالا؟

بالا