こんにちは みんな-さん
konnichiwa minna-san
:lol:
بازم من بعد از يه هفته اومدم يه post درشت آبدار بزنم و در رم
ولی خودمونم، چه خبره ! دوباره تو دو سه روز 20 صفحه عقب افتادم :wacko: ( البته نميخواد دلتون بحالم بسوزه و کم تر post بزنين، هر چی بيشتر بهتر... )
همش تقصير اين دني شد گفت بهم انيميشن نمي ده چون كرجم!گفتم اميدوارم كرج خراب بشه نه شتره نه مرغ !كه خوب زلزله اومد!
بعد من خيال ميکردم خودم "مستجاب الدعوه" ام ( از همين غلمبه سلمبه ها که ميگن
) بابا شيان-san رحم داشته باش، کرج پر آدمه، حالا شايد بعضی ها از اونجا خوششون بياد يا دلشون نخواد خراب شه سرشون... البته تيرت خطا رفت ( خورد طرفای قم ) ولی زلزله که با کسی شوخی نداره
ترکشش هم خطرناکه !
حالا اينو گوش کنين ( يا بخونين ) : درست وقتی که زلزله اومد ما داشتيم از کوه و دشت و صحرا ( طرفای لواسان ) بر ميگشتيم، تو جاده خاکی بوديم و در حال بالا پايين پريدن، دليل خاکی بودن جاده هم اين بود که چند وقت پيش ( نميدونم کی ) جناب کوه-sama ريزش فرموده بودن رو سر جاده و هنوز هم نصف جاده پر از سنگ های ريز و درشت بود، خلاصه اين که ما اون موقع اصلا نفهميديم که زلزله داره مياد و بعد که رسيديم تهران از دوست و آشنا ها شنيديم :blink: ... ولی خودمونيم، من موقع رفتن تا چشمم به جاده هه افتاد که پر از سنگ بود و گارد ريلش کج و کوله بود و اينجا و اونجاش هم لاستيک کاميون افتاده بود ديدم يه حس عجيبی دارم، انگار يه خطری داره از بيخ گوشم رد ميشه :f34r: نگو واقعا قرار بود همينطور بشه ( اگه زلزله يکم شديد تر بود شايد جناب کوه-sama اين دفعه ميريخت رو سر ما )
راستی خواشن-nii-san ياد بگير ! آدم اينطوری خودشو تحويل ميگيره ( اين دفعه ديگه زدم تو مايه های وحی الاهی و حس شيشم و از اين حرفا
) ضمنا مراتب تشکر و قدردانی خودم رو هم به عزيزان در واحد ايجاد زلزله اعلام ميکنم که از جون ما گذشتن : مرسی، بازم از اين کارا بکنين، شيرينيش با من...
دربست مخلص virgil هستم يه شخصيت منفي فوق العاده در حد the boss و سفيروث ( بي صبرانه منتظر كاكاشي واظهار نظرش در مورد بي رقيب بودن the boss هستم
)
ای بابا، ای بابا
... خوش به حال کسايی که هم اينقدر قديمی بودن که Final Fantasy VII رو بازی کنن، هم دستشون به يه PS2 رسيده که از Metal Gear Solid 3 لذت ببرن و هم حال و حوصله تموم کردن Devil May Cry 3 رو داشتن ! من که نه Sephiroth رو به اون خوبی ها ميشناسم، نه The Boss رو، نه Virgil رو... ای بابا... اينجاست که آدم احساس ميکنه تو زندگيش خيلی چيزا رو از دست داده
البته اينجانب با افتخار اعلام ميدارم که هم Advent Children و Last Order رو ديدم و هم Final Fantasy VII Ultima Edition ( يعنی ورژن PC ش ) رو دارم ولی چه فايده، از يه طرف دو تا فيلم ها خيلی مختصر و مفيدن و درباره Sephiroth اطلاعات زيادی نميدن، از طرف ديگه هم بازی نسخه PC رو سيستم من اجرا نميشه ( فقط يه صفحه سياه نشونم ميده )... اينه که دنيا بی وفاست nee-san بايد بسوزيم و بسازيم
... خوش بحالشون
حالا يه چيزی بچه ها :
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز)
فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.
نظرتون چيه؟
من که موافقم ولی به شرط اينکه وقتی نوبت خودم شد ازم سوالای سخت سخت نپرسين، آخه من خيلی آرسن لوپن هستم بهتون جواب های عجيب غريب ميدم
...
کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيم
ميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟
(همه جواب بدن!)
البته "ملا لغطی" بودن ما برنامه نويس جماعت رو بايد ببخشين
... اين مراسم اسمش بالماسکه نيست، بهش ميگن cosplay ( بازم من ادای sensei ها رو در آوردم :happy: )
ولی گذشته از اين حرفا من مثل Solid Snake لباس می پوشيدم... همين که گفتم ! جای بحث هم نداره !! يه تيکه کاغذ هم ميذاشتم گوشه لبم ميگفتم "
اين سيگاره، يواشکی آوردمش وسط ماموريت دود کنم، وای mei ling نميدونی صبح که از خواب پا ميشی سيگار کشيدن چه حالی ميده
"
حالا اگه kakashi-sensei اصرار داره که خودش Snake باشه من ميشم Raiden خوبه ؟
من نميدونم اين انيميشن چكار ميكنه همه كه اينجا معتاد شدن. بايد سر در اينجا يك تابلو بزنيم انجمن معتادين انيمه وارد شديد عواقبش پاي خودتون
فکر کنم بهتره يه تابلو بزنيم که "Abandon all hope, all ye who enter here
... معتاد ميشی ميره پی کارش، نگی نگفتی"... تقريبا ميشه تو مايه های همون انجمن هايی که عضو جديد نميگيرن