• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اومدم امروز يكي ديگه از انيمه هايي كه دان كردم رو ببينم ولي اصلا حال نكردم و بيخيال شدم.:hmm:

Martian Successor Nadesico​
...

البته شاید من صلاحیت نظر دادن نداشته باشم چون ندیدم ولی فکر می کنم علی جان یکم در حق این سری کم لطفی کردی چون توی ANN چیز دیگه ای میگه.:​
lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

البته شاید من صلاحیت نظر دادن نداشته باشم چون ندیدم ولی فکر می کنم علی جان یکم در حق این سری کم لطفی کردی چون توی ANN چیز دیگه ای میگه.:​
lol:

امير جان من خودم از رو ANN تصميم گرفتم دان كنم و عشق Mecha هستم ولي نمي دونم چرا نتونستم رابطه با اين انيمه پيدا كنم. شايد يه روز بيكار شدم بشينم ادامش رو ببينم ولي باورت نمي شه قسمت 1و2 كه من ديدم شديد مشكل داشت.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فرار جوجه ای chicken run:D

این کارتون یکی از بهترین کارتون های ده بیست سال اخیر است اما به جای واژه کارتون بهتره بگیم (( عروسکی - خمیری)) در این کارتون 40 نفر انیماتور ( کسانی که طرح های کارتون را می کشند و در اینجا روی عروسکهای خمیری
کار کردند ) مسئول ساختن این فیلم بودند ...

تا اونجايي كه من مي دونم اين فيلم با هدف شوخي با فيلم فرار از بازداشتگاه شماره هفده ساخته شد!راستي نظر دوستان راجع به صحنه اي كه جينجر اول با كشيده مي زنه تو صورت راكي بعد بهش لب مي ده چيه!;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دیگه دیر رسیدن داره برام عادی میشه:D
سهراب جان تولدت مبارک
10mmywi.gif

هنوز که دیر نشده:p ممنون و متشکر:blush:

برادر سهراب منو ببخشيد تازه وارديه ديگه منم تولدتونو تبريك ميگم ايشاااله تا اونقدر كه ميخواين عمر كنيد. و از زندگيتون لذت ببريد. :blush:
من از اين اسميلي هاي خوشگل ندارم بزارم همينطوري خشك و خالي يه ماچ كنده مي كنم.:p

ماچ بهتر از شکلک(معادل رسمی فارسی Smilies) هستش چون حد اقل صدا داره:cool::blush:ممنون

برادرnemesissoso عزیز(هنوز به خودم اجازه نمیدم بگم سهراب:p) تولدت ممممباااارک
ura.gif
dunce.gif
happy%20birthday3.gif

ممنون:blush: ما اینجا یه سری دوستیم پس اجازه لازم نداره:p

سلام مجدد
با تشكر از جيني جون
تولد آقا سهراب رو دوباره تبريك ميگم اين دفعه با مخلفات :D
party0039.gif

party0023.gif
party0007.gif
party0003.gif

party0018.gif
party0019.gif

بی مخلفاتش بهتر بود:D:D:f34r:

با سلام به همه دوستان

آقا سهراب تولدت مبارک البته فکر کنم 200 روز از ش گذشته چون من از همه دیرتر متوجه شدم امیدوارم در زندگی همیشه موفق و پیروز باشی :lol:

پس Brader shian و Willie چی بگن:cool::cool:
هنوز یک روزم ازش نگذشته:blush:ممنون:cool:

راستي تا يادم نرفته تولد سهراب عزيز مبارك
vishenka_19.gif

:eek:اگر یادت می رفت که یک تاپیک محاکمه را می انداختم(البته با یک نظر سنجی توش:p:p)
به هر حال ممنون و متشکر:blush:

آقا سهراب تولدتون مبارک!به قول دنیل ایشالا 100 سالگیتونو تو این تاپیک جشن بگیریم!
bubblesmiley.gif

میگما دانیل ناقلا غیرمستقیم واسه ی 100 سالگی خودمونم آرزو میکنیا!
spiteful.gif

در ضمن بدینوسیله تمامی توفیقاتی را که در زمان غیبت اینجانب توسط اعضای این تاپیک فخیمه(!)کسب گردیده است تبریک عرض مینماییم!و توفیقات بیشتر را از خداوند بزرگ مسئلت میداریم!
139fs108574.gif

بالاخره یک نفر مچ دنی را گرفت:cool::blink: البته دنی چون خودش را daneel olivaw می نامه فکر کرده قدر اونم زندگی می کنه!!! ناقلا یکی رو از سولاریا می خواهی برات بفرستم(روی سخنم با دنیه)

به هر حال ممنون و متشکر:blush::blush:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
هنوز که دیر نشده:p ممنون و متشکر:blush:
--------------------------------
بی مخلفاتش بهتر بود:D:D:f34r:
-------------------------------
پس Brader shian و Willie چی بگن:cool::cool:
هنوز یک روزم ازش نگذشته:blush:ممنون:cool:

اوه اوه دیر که شده هیچ ، احتمالا یه کتک حسابی هم بخوریم :f34r:
happy%20birthday3.gif

با تاخیر طولانی ، تولد دوست گرامی سهراب عزیز رو تبریک میگم ( چیکار کنم بخدا از دیروز ساعت 10 شب تا امروز ساعت 12 ظهر درس خوندم و عصر ساعت 7 از امتحان برگشتم و یه چرت زدم بعد اومدم و شوکه شدم :f34r:) تخسیر امتحاناته بخدا :(

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
اوه اوه دیر که شده هیچ ، احتمالا یه کتک حسابی هم بخوریم :f34r:
happy%20birthday3.gif

با تاخیر طولانی ، تولد دوست گرامی سهراب عزیز رو تبریک میگم ( چیکار کنم بخدا از دیروز ساعت 10 شب تا امروز ساعت 12 ظهر درس خوندم و عصر ساعت 7 از امتحان برگشتم و یه چرت زدم بعد اومدم و شوکه شدم :f34r:) تخسیر امتحاناته بخدا :(

:f34r:اصلا جواب ندم بهتره:eek::hmm::wacko:

:blush::cool:ممنون
هنوز 96 دقیقه وقت داشتی:p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:eek:اگر یادت می رفت که یک تاپیک محاکمه را می انداختم(البته با یک نظر سنجی توش:p:p)
به هر حال ممنون و متشکر:blush:

به هر حال ممنون و متشکر:blush::blush:

محاکمه برادر شیان !وقتی من محاکمه بشم ئدیگه پی تی باقی نیمی مونه که بخواد محاکمه ای توش صورت بگیره!!!
بعد از نجات ملکه انیمیشنها و انیمه هاشون کل فروم منفجر می کنم!)

راستی دوستان عزیز مجداد برا انتخاب بهترین انیمشن رای گیری شد فقط منتظرم یه قهرمانی پیدا بشه چندتا گزینه به رای گیری اضافه کنه!;)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام با اجازه بزرگترها و اساتيد من ميخوام براي Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Yuria Den يه توضيح كوچولو بنويسم كه اگه موثر باشه بتونه در تصميم گيري در ديدن يا نديدن (مسئله اين نيست اگه وقت داري همه رو ببيني خوبه:D) كمك كنه.
ماجرا در سالن انتظار فرودگاه آغاز ميشه كه Yuria كاراكتر اصلي فيلم بسيار مضطرب است و Dama كه از او نگهداري ميكنه منتظرشه كه سوار هواپيما شوند اما Yuria فرار ميكند و هواپيما هم پرواز ميكند و ناگهان موتورش آتش گرفته و منفجر ميشود. در اينجا متوجه تفاوت Yuria با افراد عادي ميشويم. Dama همينجا به او مي گويد كه اين ويژگي يك هديه است و شك نداشته باشد كه دليل اين هديه را خواهد فهميد.
Yuria توسط Dama به استاد Ryauken سپرده ميشود كه چهار پسر دارد بزرگترين آن Raoh پسر كوچكتر Toki پسر بعدي Jagi و كوچكترين پسر كه Yuria به او علاقمند ميشود Kenshiro هستش. و كاراكتر ديگري كه اول فيلم معرفي ميشود Toby سگ Yuria هستش. فكر كنم تا اينجا معرفي كاراكتر ها بسه زمان داستان هم به بعد از آشنايي با زنجيره بيكران انرژي (انرژي هسته اي) برميگرده و با اين شناخت زمين به سمت نابودي هدايت شده و خشونت در سياره چيره شده و ...
داستان هم بر سر عشق و قدرت هستش. عشق Yuria و جنگ بر سر بدست آوردن او، جانشيني استاد و سلطه در منطقه و ...
بقيه داستان هم از جايي شروع شده كه استاد Ryauken جانشين خود را انتخاب مي كند و دعوا بين برادر ها آغاز ميشود و بقيشم اگر خوشتون اومد ببينيد.
ببخشيد من نتونستم عكس كاراكترها رو پيدا كنم. نميدونستم هم چقدر و تا چه حدي بايد توضيح بدهم اگر تغيراتي لازم بود بعدا ميدم.

Dama

Yuria and Toby

Master Ryauken

Raoh

Toki

Jagi

Kenshiro

من اسم Dama رو اشتباه نوشته بودم درستش كردم. يك تشكر از خواهر داشتم كه اينجارو ويرايش كردند. ميخواستم خودم درخواست كنم كه خوشون ...

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0

こんにちは みんな-さん
konnichiwa minna-san
:lol:

بازم من بعد از يه هفته اومدم يه post درشت آبدار بزنم و در رم
biggrin.gif
ولی خودمونم، چه خبره ! دوباره تو دو سه روز 20 صفحه عقب افتادم :wacko: ( البته نميخواد دلتون بحالم بسوزه و کم تر post بزنين، هر چی بيشتر بهتر... )

همش تقصير اين دني شد گفت بهم انيميشن نمي ده چون كرجم!گفتم اميدوارم كرج خراب بشه نه شتره نه مرغ !كه خوب زلزله اومد!;)

بعد من خيال ميکردم خودم "مستجاب الدعوه" ام ( از همين غلمبه سلمبه ها که ميگن
wink.gif
) بابا شيان-san رحم داشته باش، کرج پر آدمه، حالا شايد بعضی ها از اونجا خوششون بياد يا دلشون نخواد خراب شه سرشون... البته تيرت خطا رفت ( خورد طرفای قم ) ولی زلزله که با کسی شوخی نداره
tomato.gif
ترکشش هم خطرناکه !
حالا اينو گوش کنين ( يا بخونين ) : درست وقتی که زلزله اومد ما داشتيم از کوه و دشت و صحرا ( طرفای لواسان ) بر ميگشتيم، تو جاده خاکی بوديم و در حال بالا پايين پريدن، دليل خاکی بودن جاده هم اين بود که چند وقت پيش ( نميدونم کی ) جناب کوه-sama ريزش فرموده بودن رو سر جاده و هنوز هم نصف جاده پر از سنگ های ريز و درشت بود، خلاصه اين که ما اون موقع اصلا نفهميديم که زلزله داره مياد و بعد که رسيديم تهران از دوست و آشنا ها شنيديم :blink: ... ولی خودمونيم، من موقع رفتن تا چشمم به جاده هه افتاد که پر از سنگ بود و گارد ريلش کج و کوله بود و اينجا و اونجاش هم لاستيک کاميون افتاده بود ديدم يه حس عجيبی دارم، انگار يه خطری داره از بيخ گوشم رد ميشه :f34r: نگو واقعا قرار بود همينطور بشه ( اگه زلزله يکم شديد تر بود شايد جناب کوه-sama اين دفعه ميريخت رو سر ما )
راستی خواشن-nii-san ياد بگير ! آدم اينطوری خودشو تحويل ميگيره ( اين دفعه ديگه زدم تو مايه های وحی الاهی و حس شيشم و از اين حرفا
angelic002.gif
) ضمنا مراتب تشکر و قدردانی خودم رو هم به عزيزان در واحد ايجاد زلزله اعلام ميکنم که از جون ما گذشتن : مرسی، بازم از اين کارا بکنين، شيرينيش با من...

دربست مخلص virgil هستم يه شخصيت منفي فوق العاده در حد the boss و سفيروث ( بي صبرانه منتظر كاكاشي واظهار نظرش در مورد بي رقيب بودن the boss هستم:p)

ای بابا، ای بابا
shifty.gif
... خوش به حال کسايی که هم اينقدر قديمی بودن که Final Fantasy VII رو بازی کنن، هم دستشون به يه PS2 رسيده که از Metal Gear Solid 3 لذت ببرن و هم حال و حوصله تموم کردن Devil May Cry 3 رو داشتن ! من که نه Sephiroth رو به اون خوبی ها ميشناسم، نه The Boss رو، نه Virgil رو... ای بابا... اينجاست که آدم احساس ميکنه تو زندگيش خيلی چيزا رو از دست داده
apple.gif

البته اينجانب با افتخار اعلام ميدارم که هم Advent Children و Last Order رو ديدم و هم Final Fantasy VII Ultima Edition ( يعنی ورژن PC ش ) رو دارم ولی چه فايده، از يه طرف دو تا فيلم ها خيلی مختصر و مفيدن و درباره Sephiroth اطلاعات زيادی نميدن، از طرف ديگه هم بازی نسخه PC رو سيستم من اجرا نميشه ( فقط يه صفحه سياه نشونم ميده )... اينه که دنيا بی وفاست nee-san بايد بسوزيم و بسازيم
sleep.gif
... خوش بحالشون

حالا يه چيزی بچه ها :
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز) :p فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.:D نظرتون چيه؟ :rolleyes:

من که موافقم ولی به شرط اينکه وقتی نوبت خودم شد ازم سوالای سخت سخت نپرسين، آخه من خيلی آرسن لوپن هستم بهتون جواب های عجيب غريب ميدم
buba.gif
...

کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيم:rolleyes: ميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟:D
(همه جواب بدن!) :cool:

البته "ملا لغطی" بودن ما برنامه نويس جماعت رو بايد ببخشين
gamer3.gif
... اين مراسم اسمش بالماسکه نيست، بهش ميگن cosplay ( بازم من ادای sensei ها رو در آوردم :happy: )
ولی گذشته از اين حرفا من مثل Solid Snake لباس می پوشيدم... همين که گفتم ! جای بحث هم نداره !! يه تيکه کاغذ هم ميذاشتم گوشه لبم ميگفتم "اين سيگاره، يواشکی آوردمش وسط ماموريت دود کنم، وای mei ling نميدونی صبح که از خواب پا ميشی سيگار کشيدن چه حالی ميده
shifty.gif
"
حالا اگه kakashi-sensei اصرار داره که خودش Snake باشه من ميشم Raiden خوبه ؟

من نميدونم اين انيميشن چكار ميكنه همه كه اينجا معتاد شدن. بايد سر در اينجا يك تابلو بزنيم انجمن معتادين انيمه وارد شديد عواقبش پاي خودتون

فکر کنم بهتره يه تابلو بزنيم که "Abandon all hope, all ye who enter here
evilgrin0031.gif
... معتاد ميشی ميره پی کارش، نگی نگفتی"... تقريبا ميشه تو مايه های همون انجمن هايی که عضو جديد نميگيرن
biggrin.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
البته "ملا لغطی" بودن ما برنامه نويس جماعت رو بايد ببخشين
gamer3.gif
... اين مراسم اسمش بالماسکه نيست، بهش ميگن cosplay ( بازم من ادای sensei ها رو در آوردم :happy: )
ولی گذشته از اين حرفا من مثل Solid Snake لباس می پوشيدم... همين که گفتم ! جای بحث هم نداره !! يه تيکه کاغذ هم ميذاشتم گوشه لبم ميگفتم "اين سيگاره، يواشکی آوردمش وسط ماموريت دود کنم، وای mei ling نميدونی صبح که از خواب پا ميشی سيگار کشيدن چه حالی ميده
shifty.gif
"
حالا اگه kakashi-sensei اصرار داره که خودش Snake باشه من ميشم Raiden خوبه ؟

به به میبینم که MGS باز ها زیاد هستن این دور ورها :p:happy: حالا چرا می لینگ؟ به مریل میگفتی :lol: میگی من بشم Big Boss تو هم بشو Solid Snake حالا رایدن هم بد نیست ;)

4u3z2hh.jpg

حالا میخوام یه کاری بکنم ، برای هر یک از بچه ها یه کاراکتر از این سری بازی ها رو انتخاب کنم :cool: داشته باشین : البته از الان عذرخواهی میکنم چون هیچکس رو The Boss لقب نمیدم;):rolleyes: :

فریدا-ساما میشه Meryl Silverburgh - دنی میشه Roy Cambell - خواشان میشه Otacon - برادر شیان میشه Vamp :p- شینوبی میشه Gray Fox - خواهر مهسا میشه Emma Emmerich - خواهر آریانا میشه Rosemary - خواهر پرشیانا میشه Olga Gurlukovich - خواهر جینی میشه Fortune - لرد سیاه میشه Solidus Snake - خواهر ساحل میشه Eva و بقیه به زودی :D

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي گم بيايم همه مثل خواهر ساحل شخصيت هايي كه كاكاشي سنسي بهمون نسبت داده
يه كمي به صورت خلاصه معرفي كنيم.
خواهر جینی میشه Fortune
Fortune is a leading member of Dead Cell. Her codename refers to her seemingly supernatural ability to have bullets that come into her direction pass around her and also turn explosives into duds. She is also known as Lady Luck and has earned the title of "Queen" among her Dead Cell comrades. She is armed with a large-sized railgun during combat
Born as Helena Dolph and later renamed Helena Dolph Jackson in the event of her marriage, was the daughter of Scott Dolph, Commandant of the Marine Corps, and wife of Colonel Jackson, founder of Dead Cell
Helena was informed that the man responsible for her father's death was none other than Solid Snake​

52pr28z.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مونده بودم با پست 4000 چی کار کنم ديدم اين از همه بهتره:happy::

اندر احوالت fantasy land:D:

مجسمه معروف والت ديزنی در وسط ميدون خيابان LA:

اينهم مرکز فنتسی لند که تمام ساختمون هايی که دور برش هستن مربوط به يکی از ride های کارتون ها ميشه مثل پينکيو، سفيد برفی، پيتر پن، ... :happy:

اين هم نمايش مرلين و شمشير excalibur:):

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
مبارک باشه فریدا جان بابات پست 4000
congratualtions.gif

اینم برا یادگاری ببین چه تفاوت هایی کردی بین 1000 پستت ( البته ایدیتو میگم :پی)

152fs961545.jpg
-------->
152fs961629.jpg

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب فكر كنم من اولين كسي بودم كه پيشاپيش تبريك گفتم نمي دونم چرا الان اين Smiley central من هي ايراد مي گيره. نشد از اين خشگل كاري ها بزارم.:blush:
در هر صورت 4000 پسته شدنتو تبريك مي گم و به اميد 100000 تا پست:king:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
مونده بودم با پست 4000 چی کار کنم ديدم اين از همه بهتره:happy::

4000 پسته شدن فریدا ساما رو تبریک میگم ، امیدوارم 10000 پسته شدنشون رو تو همین تاپیک جشن بگیریم :D
party0012.gif
party0002.gif
happy0045.gif

حالا چطور شده شما دفعه قبل با یه اسپویل اعلام کردین ، حالا با ادامه فانتزی لند؟؟؟؟:blink: ( میبینم که آواتار مریل رو هم که زدین :happy:)

خوب منم که Big Boss هستم ولی حالا که فرصت شد میخوام در مورد The Boss هم ( البته مانگا هم داره و همچنین قراره براش سری انیمه و Live Action هم بسازند :cool: ) عکسشو تو تاپیک بزارم ( The Boss بهترین کاراکتر سال 2006 بود) و همچنین یکی از بهترین کاراکترهای بازی : The Sorrow
Big Boss - The Boss

این عکس Big Boss و The Boss :

4v509df.jpg

اینم یه عکس از ملاقات اسنیک از قبر باس که یکی از صحنه های عالی بازی بود ( یعنی فکر کنید بهترین سرباز قرن که مستقیما از طرف رئیس جمهور آمریکا ملاقات و مدال هاش بهش داده شده ، بیاد و سر قبر یکی احترام بزاره :( واقعه صحنه غمانگیزی بود) :

4ykept3.jpg

و این The Sorrow که چشمهاش خون گریه میکرد :

53sy100.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از علی و سهيل و بابک عزيز :happy::happy::happy:

خوب يه خبر ديگه، برادر مهمودی تونستن opening فوتباليست ها رو گير بيارن!:D دانلود کنين کلی تجديد خاطره هست;):

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما دیر رسیدیم البته تازه الان وقت کردم بیام اینجا این امتحان ها امون ما رو گرفته:wacko:
در هر صورت خواهر فریدا 4000 و اندی که بعلت دیر کردم ما شده رو بهتون تبریک میگم
23_28_116.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
مبارک باشه فریدا جان بابات پست 4000
congratualtions.gif

اینم برا یادگاری ببین چه تفاوت هایی کردی بین 1000 پستت ( البته ایدیتو میگم :پی)

152fs961545.jpg
-------->
152fs961629.jpg

سلام
سهيل عجب كار جالبي كردي تفاوتها كه مشخصه.
Awed.gif

ببخشيد يكم دير شد چون 5 شنبه ها من جاي كل هفته
Sleep.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب امتحانم تموم شد اخرين قسمت دس ناتسوكه داشتممو ديدم!از حالا مي خوام انيميشن ديدنو ترك كنم!;)

بالا