• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خبر خوب رو هم بدم، dvd ها ، فيلم ها، کتاب ها ، ... همه صحيح و سالم رسيده تهران!:D

دنی چند روز ديگه با هدی يه تماس بگير ببين از بابام گرفته يا نه!;)

افراد زير مراسلات مخصوص دارن بعداً با دنی تماس بگيرن:p:
پانتی، لرد سياه، amaranth

راستی برادر شيان، من الان 110 تا تقريباً dvd فرستادم که 40-50 تاش سريال هستن و 50 تا اين طور هاش هم کارتون. اگه قرار باشه ماهی 30 تا ببينی بعد 2 ماه ميخوای چی کار کنی؟!:blink::blink::blink: مال بقيه بچه ها هم بشه 30 تا ميشه يه ماهه ديگه!:eek: بعدش چی؟ :rolleyes:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مغز متفکر و باهوش که در پشت انیمه ی بلیچ پنهان شده کسی نیست جز Kubo Tite .
kubo.jpg

Kubo Tite در June 26, 1977 اولین مانگای خود را کشید . درست زمانی که او در دبیرستان بود و یکی از اعضای کلوپ انیمه بود.
در طی دوران دبیرستان او اولین مانگای خود را به اسم Zombie Powder نوشت که متاسفانه فقط 4 قسمت از آن انتشار یافت
و به علت جذاب نبودن و مورد قبول واقع نشدن این مانگا از نوشتن ادامه دادن آن خودداری کردد .
بعد از مدتی Kubo Tite شروع به نوشتن یک مانگای جدید کرد . Bleach (بلیچ) که درباره Shinigami و Hollows ها بود.
هنگامی که او قسمت اول داستان را برای هفته نامه Shonen Jump ارسال کرد . آنها این مانگا را برگشت دادند .
عقیده آنها این بود که این مانگا بسیار شبیه به مانگای Yu Yu Hakusho که یکی از معروفترین و مردمی ترین مانگاهای آن زمان بود می باشد و آن را رد کردند..
Kubo Tite بسیار مایوس شده بود و امیدی به این مانگا نداشت تا اینگه نامه ای به او ارسال شد .
این نامه از طرف Akira Toriyama نویسنده مانگای Dragonball ارسال شده بود .
این نامه به Kubo Tite امید دوباره داد و او تصمیم گرفت دوباره تلاش کند . و بالاخره این مانگا پذیرفته شد و هفته نامه ی Shonen Jump آن را
به یک مانگای سریالی تبدیل کرد . تا به حال بیش از 150 قسمت از این مانگا انتشار یافته و انیمه آن به زودی ساخته شد و
یکی از مردمی ترین و محبوب ترین سریال های شبکه تلویزیونی توکیو شد .
Kubo Tite در کارش بسیار جوان بود . فقط 25 سال تا زمان نوشتن این مقاله . به دلیل هوش بسیار او همیشه مردم از قسمت های جدید این انیمه شگفت زده می شوند.
او با ما کاری کرده که معتاد به این انیمه شویم . او با ما کاری کرده که تا صبح منتظر بمانیم تا قسمت جدیدی از این انیمه را دانلود کنیم :wacko:.
او با ما کاری کرده که همیشه منتظر کارهای جدید او باشیم . او با ما کاری کرده که با اینکه امتحان داریم باز هم بشینیم بلیچ نگاه کنیم:lol: . Kubo ، ما همگی دوستت داریم :happy:.
خوب پدرم در اومد تا تونستم این مقاله رو ترجمه کنم:blink: . چون زبانم زیاد خوب نیست . امیدوارم از این مقاله لذت برده باشین:)

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
تولد سهراب خان مبارك
20caf24d.gif
64c4fee6.gif

كسي با irc كار ميكنه

حدودا يك هفته اي هست كه نتونستم به irc و سرور rizon وصل بشم خواستم ببينم شما هم همين مشكل رو داشتين يا نه ؟
مرسي

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1 - سهراب تولدت مبارک
bdayparty.gif

2- یه سوال برای خودم پبش اومده . به نظر شما uryu ishida در بلیچ بسیار شبیه به شخصیت خود نویسنده مانگا یعنی Kubo Tite نیست ؟ چون هم باهوشه و هم عینکی و هم یه جورایی تیپشون یه شکله . شاید هم من اشتباه می کنم ؟
kubo.jpg
01621005000003_1.jpg

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sign0072.gif
تولدتون مبارك برادر nemesissoso
party0020.gif

اميدوارم هر روز از روز قبل موفق تر باشيد
sign0199.gif

party0039.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
كسي با irc كار ميكنه

حدودا يك هفته اي هست كه نتونستم به irc و سرور rizon وصل بشم خواستم ببينم شما هم همين مشكل رو داشتين يا نه ؟
مرسي

من نمیرم تو این سرور الان که گفتی امتحان کردم دیدم وصل شد.

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خواهر/برادر اين مانگاش از كجا گير مياد. من سايت تلويزيوني انيمه رو پيدا كردم ولي خوب ژاپني :blink:
اگه انگليسي باشه منبعي چيزي توپه.
اين مانگاشم كه ضميمه كرديد اسكن شده هست كيفيت بهتر نداره؟
متاسفانه من فقط همین ورژنش رو دارم ودیدم!البته زیاد هم دنبالش نگشتم ولی چون تحت license ا tokyopop قرار گرفته شاید پیدا کردن نسخه باکیفیت تر کمی مشکل باشه.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
تولده nemesissoso مبارک
anniversaire_005.gif

:blush::blush:ممنون:blush::blush:

23_34_1.gif

سهراب تولدت مبارك
13_4_3.gif

برادر كي بيام از اينا بخوريم؟
29_5_5.gif

:blush:ممنون:blush:
از این خبرا نیست:p

سهراب تفلدت مبارک
23t06dg.gif
ایشالا 100 سالگیت تو همین تاپیک
cloversmileyb.gif

bdayparty2.gif

:blush:ممنون ولی 100 سال زیاده:D

اوه تولد سهرابه؟؟؟!!!!:blink::blink::blink:

پس چرا من نديدم؟!!!:eek::eek::eek:

birthday_graphics_9.gif

تولدت مبارک باشه ...
bday3.gif
اميدوارم 1000 بشی
ring.gif
هر روز هم freak تر از روز پيش!
stitch.gif

;) make a wish

birthday.jpg

Arigato Farida-hime

ميگم سهراب خردادی محسوب ميشی يا تيری؟:D
اخلاقت بيشتر به کدوم شبيهه؟!;):happy:

کاملا gemini و دو شخصیتی!!!:f34r:

تولد سهراب خان مبارك
20caf24d.gif
64c4fee6.gif

كسي با irc كار ميكنه

:blush:خیلی مرسی!!

سهراب تولدت مبارک
bdayparty.gif

:blush:خجالتم میدین:blush:

sign0072.gif
تولدتون مبارك برادر nemesissoso
party0020.gif

اميدوارم هر روز از روز قبل موفق تر باشيد
sign0199.gif

party0039.gif

:blush:ممنون و متشکر:D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه من از بقیه جا موندم

تولدتون مبارک برادر سهراب
13_10_3.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دیگه دیر رسیدن داره برام عادی میشه:D
سهراب جان تولدت مبارک
10mmywi.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كي جرات كرده به ملكه انيمشن هاي ما دست بزنه ، برادر شيان كجايي بيا دارند ملكه مارو متهم به اعدام مي كنند و تو هنوز داري با نيوتن و اديسون سرو كله ميزني :blink:

:eek::eek:
انگار یکی داره زیر آبی میزه
کی جرات کرده سمت ملکه بره:f34r:
haruno-sakura.jpg

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
برادر سهراب منو ببخشيد تازه وارديه ديگه منم تولدتونو تبريك ميگم ايشاااله تا اونقدر كه ميخواين عمر كنيد. و از زندگيتون لذت ببريد. :blush:
من از اين اسميلي هاي خوشگل ندارم بزارم همينطوري خشك و خالي يه ماچ كنده مي كنم.:p

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
برادرnemesissoso عزیز(هنوز به خودم اجازه نمیدم بگم سهراب:p) تولدت ممممباااارک
ura.gif
dunce.gif
happy%20birthday3.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مجدد
با تشكر از جيني جون
تولد آقا سهراب رو دوباره تبريك ميگم اين دفعه با مخلفات :D
party0039.gif

party0023.gif
party0007.gif
party0003.gif

party0018.gif
party0019.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اومدم امروز يكي ديگه از انيمه هايي كه دان كردم رو ببينم ولي اصلا حال نكردم و بيخيال شدم.:hmm:
250px-Nadesico.jpg

Martian Successor Nadesico​
قسمت : 26
تاريخ توليد:‌1996-1997
سبك:‌ تخيلي/Mecha/ درام و داستاني هست
داستان از اين قراره كه انسان ها به مريخ رفتند و اونجا دارند زندگي مي كنند كه ناگهان موجودات فضايي حمله مي كنند و جنگ هايي صورت ميگيره و ادامه داستان كه من نديدم:happy:

-داستان پردازي بسيار ضعيفي داشتش بطوري كه من انيمه بين بعد از قسمت اول و نصفي از قسمت دوم خسته شدم و بيخيال ادامش شدم.
-گرافيكش كسي ندونه فكر مي كنه مال اوايل دهه 90 هست تعداد رنگ بكار رفته تا جايي كه من ديدم از 10 تا بيشتر نبود:blink:
-نويسندگي فوق العاده ضعيف و الكي فكر كنم اينا Story Board نداشتند و همين طوري صبح مي رفتند سر كار مي گفتند اينطور كار كنيم.
-كارگردان فكر كنم اصلا خودش يه بار اين انيمه رو نديده

نتيجه گيري كلي :‌ ارزش ديدن نداره و اگه بخوام رتبه بدم از 10 بهش 2 ميدم.

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان

آقا سهراب تولدت مبارک البته فکر کنم 200 روز از ش گذشته چون من از همه دیرتر متوجه شدم امیدوارم در زندگی همیشه موفق و پیروز باشی :lol:

آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به ياد تو هستم
از طرف بهترين دوست تو خدا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:eek::eek:
انگار یکی داره زیر آبی میزه
کی جرات کرده سمت ملکه بره:f34r:

كي جرات كرده به ملكه انيمشن هاي ما دست بزنه ، برادر شيان كجايي بيا دارند ملكه مارو متهم به اعدام مي كنند و تو هنوز داري با نيوتن و اديسون سرو كله ميزني

انيميشن ميگيريم سر بريده استاد تحويل ميديم
14_6_16.gif

راستي تا يادم نرفته تولد سهراب عزيز مبارك
vishenka_19.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا سهراب تولدتون مبارک!به قول دنیل ایشالا 100 سالگیتونو تو این تاپیک جشن بگیریم!
bubblesmiley.gif

میگما دانیل ناقلا غیرمستقیم واسه ی 100 سالگی خودمونم آرزو میکنیا!
spiteful.gif

در ضمن بدینوسیله تمامی توفیقاتی را که در زمان غیبت اینجانب توسط اعضای این تاپیک فخیمه(!)کسب گردیده است تبریک عرض مینماییم!و توفیقات بیشتر را از خداوند بزرگ مسئلت میداریم!
139fs108574.gif

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرار جوجه ای chicken run:D

این کارتون یکی از بهترین کارتون های ده بیست سال اخیر است اما به جای واژه کارتون بهتره بگیم (( عروسکی - خمیری)) در این کارتون 40 نفر انیماتور ( کسانی که طرح های کارتون را می کشند و در اینجا روی عروسکهای خمیری
کار کردند ) مسئول ساختن این فیلم بودند
تمامی شخصیتهای فیلم با خمیر و در 2 اندازه ساخته شدند : یکی بزرگ حدود 30 سانتیمتر و یکی کوچک حدود 10 سانتی متر و 300 ((سیاهی لشگر)) کوچولو هم در کل در این فیلم شرکت داشتند

خلاصه داستان :
در مرغداری توییدی ، اوضاع به هم ریخته است و مرغ ها به شدت عصبانی شده اند . چون خانمی که صاحب مرغداری فری خریده و می خواهد با آن پیراشکی مرغ درست کند . به همین خاطر جینجر ، سردسته مرغ ها تصمیم به فرار می گیرد و مر غهای دیگر را تشویق می کند تا در این کار اورا همراهی کنند . ورود راکی ، یک خروس قلدر آمریکایی به مزرعه ، به جینجر اجازه می دهد که به کمک هم بندی های خود نقشه یک فرار گستاخانه و خطرناک را بریزد بقیه داستان رو هم مثل اولش همتون میدونید :D
فرار جوجه ای درواقع یک فیلم انگلیسی است که توسط پیتر لرد و نیک پارک ساخته شده . این دو قبلا فیلم های کوتاه و تبلیغاتی می ساخته اند . شخصیتهای آنها مثل فرار جوجه ای ، موجوداتی هستند که آنها با خمیر درست شان می کنند .
دیگه سرتون رو درد نمی یارم:lol:

آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به ياد تو هستم
از طرف بهترين دوست تو خدا:lol:

بالا