mahsa_nini
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 586
- لایکها
- 0
kinishinai :happy:
تاييد ميشه.anime freak های عزيز ملاحظه کنين!:f34r: تازه با اين وضع اگه پيش برين بعد چند ماه ديگه اصلاً انيمی برای ديدن ندارين
چون تموم ميشن!
![]()
بهتر
تاييد ميشه.anime freak های عزيز ملاحظه کنين!:f34r: تازه با اين وضع اگه پيش برين بعد چند ماه ديگه اصلاً انيمی برای ديدن ندارين
چون تموم ميشن!
![]()
راستي يادم رفت يه سوال داشتم :blush:
اين ranking و rating هايي رو كه تو معرفي ها( نه اسپويل ها) مي ذارين ماله كدوم سايته وآيا نظر منتقدينه يا بينندگان عادي ؟
![]()
توضيح که نميتونم بدم چون زبان سايتش اسپانيايی بود اگه اشتباه نکنم!:blink:
فکر کنم برزيلی باشن! چون برزيلی ها از همه بيشتر عشق انيمه هستن.من فکر کنم فقط 500-600 تا دوست برزيلی تو orkut دارم که همه anime freak هستن!
:happy:
ولی دقيق نميدونم!چون زبون رو هم درست نفهميدم کجايی هست!
![]()
اره خوبه ایده ی جالبیه.به قول مسیح جان شاید بعضیها با هم اشنا در بیانسلام
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز)فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.
نظرتون چيه؟
![]()
اره کاش میشد!کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيمميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟
(همه جواب بدن!)![]()
پس تقصیر تو بود که اینجا زلزله اومد :دی میگم کجای کرجی؟ اگه دوس داری بگی پی ام کن
کی این امتحانا تموم میشه که من انیمه دیدن رو شروع کنم:wacko:
چون تموم ميشن!
![]()
كويين عزيز خودتونم با ماهي ده تا مي تونين سر كنين!اصلا اين پيشنهاد
چه طوره ؟هيچكسو به تراستت ها اضافه نكنيم تا اينطور دنيو بقيه شير كننده ها فقط مال ما قديماها باشن!نشه اينطور نشه كه نو كه اومد به بازار كهنه شود دل ازار!![]()
کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيمميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟
(همه جواب بدن!)![]()
اینو که میشناسین کاراکتر devil may cry هستش و بهش میگن لیدی
خیلی هم دختر جسوری هستش.
من تا نگاش میکنم یاد خواننده گروه تاتو Yulia volkovaمیوفتم.
من فکر میکنم در زمان تراحی از اون به عنوان پایه استفاده شده
شما چی فکر میکنین؟
اینو که میشناسین کاراکتر devil may cry هستش و بهش میگن لیدی
خیلی هم دختر جسوری هستش.
من تا نگاش میکنم یاد خواننده گروه تاتو Yulia volkovaمیوفتم.
من فکر میکنم در زمان تراحی از اون به عنوان پایه استفاده شده
شما چی فکر میکنین؟
بله مانگای evil may cry 3 و ترجمه هم شده من هم تا به حال دو volume اش! رو دان کردم.کلا این سری بازی(devil may cry) داستان قشنگی داشت(البته تزریق ذره ذره ی داستان حین بازی کردن به ذهن لذت دیگه ای داشت:cap
ولی به هر حال خوندن مانگا هم(مختصری اطلاعات تکمیلی یا شروع از آغاز برای کل داستان) توصیه میشه.
مشاهده پیوست 19539مشاهده پیوست 19540مشاهده پیوست 19541[/CENTER]
ببينم هرمی اسم جديد دنيه!!؟؟؟ :blink::blink::lol:
ببينم هرمی اسم جديد دنيه!!؟؟؟
من از مجادله های فکری L و لايت خيلی خوشم می اومد!اينکه تخيلی هست خوب کارتونه!:happy: قرار نيست که واقعی باشه! ولی من چون هميشه خودم رو جای اين 2 تا ميزاشتم که ببينم اگه من بودم چی کار ميکردم، و هيچ چی هم به فکرم نميرسيد!
آخره 2-3 قسمت واقعاً برای اين 2 تا دست زدم!
يعنی برای نويسنده!
داستان پردازی و قوه تخيل خيلی خوبی داره!![]()
در طی ولگردی در اينترنت به اينا بر خوردم!
کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيمميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟
(همه جواب بدن!)![]()
برادر قرار نشد در ليست تراستها رو ببنديد.
حق آب و گل شما هم كه محفوظه![]()
من ميگم برا رفع بحران بي انيمگي احزاب ضد مهاجرت بايد تشكيل بشه!![]()
نترس تابستون خودم میام کمکت![]()
بزار دقیق تر بگم بعد از 12 برج بعد سرم به کل خلوت میشه از اونجایی هم که از آرشیو همه انیمه ها رو دارم فک کنم بتونم کمک موثری باشم![]()
خدا يا عاقبت مارو با اين جماعت خون دوست ختم بخير كنمن هر وقت پستتو يا اسمتو مي خونم ياد آر دنيل اوليويا روبوت قهرمان داستانهاي سري روبوتيك آيزاك آسيموف ميوفتم
نسبتي كه با هم نداريد
![]()
آره ، من دنی رو با این نام میشناسم، بر میگرده به هرمس یونانی و مرکور رومی
بخاطر سرعت عملش با این نام صداش میکنم
![]()
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز)فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.
نظرتون چيه؟
![]()
![]()
اصلا اين پيشنهاد چه طوره ؟هيچكسو به تراستت ها اضافه نكنيم تا اينطور دنيو بقيه شير كننده ها فقط مال ما قديماها باشن!نشه اينطور نشه كه نو كه اومد به بازار كهنه شود دل ازار!![]()
شايد هرمي از هرميون تو هري پاتر گرفته شده هر چي باشهخ دنيم هري پاتريسته!![]()
بر میگرده به هرمس یونانی و مرکور رومی