linghuchong
مدیر بازنشسته
به به عضو تازه وارد!من تازه در این سایت عضو شدم ، اومدم سلام کنم فقط ...
ميگم با آخر اين که مشگل نداشتی؟راستی Vampire Hunter رو هم دیدم ...
----------------
راستی تو death note رو نديدی؟
به به عضو تازه وارد!من تازه در این سایت عضو شدم ، اومدم سلام کنم فقط ...
ميگم با آخر اين که مشگل نداشتی؟راستی Vampire Hunter رو هم دیدم ...
دربست مخلص virgil هستم يه شخصيت منفي فوق العاده در حد the boss و سفيروث ( بي صبرانه منتظر كاكاشي واظهار نظرش در مورد بي رقيب بودن the boss هستم)
ببينم هرمی اسم جديد دنيه!!؟؟؟ :blink::blink::lol:
پس ديگه خيلی شبيه claymore هست.ببينم اين بازی PS2 هست يا برای PC هم داره؟!
![]()
صميمانه تسليت ميگم!با سلام خدمت همه دوستان امروز مطلع شدم استاد نامردمون با کم دادن 1 نمره ( البته نه از 20 بلکه از 100 ) تو یکی از درسا منو انداخته آی حرص خوردم آخه 1 نمره چیه که بخاطر اون 3 ماه یک نفرو به همین راحتی Shift+Delete میزنند انگار شما رو تو یکی از درسها با 0.25 انداختند یعنی تو یکی از درسها 9.75 گرفتی
راستی 500 پسته شدنت مبارک باشه!اینم 500 مین پست من :happy:
همين جا در خدمتنراستی پس اون 2 تا دوست این Dark Magician Girl کجان؟:happy:
صميمانه تسليت ميگم!
باهاش صحبت کن شايد بشه يه کاری کرد!
-------------------
از اطلاعات کاراگونه و فای هم ممنون جالب بود!
فقط يه چيزی من گزاشتمش تو تگ spoil.اگه سيمور ميومد ميديد سر جفتمونو از تنمون جدا ميکرد! :devil::f34r::lol:
بهتره اون واژه انیمه رو از اسم لیستت برداری ، چون فیل*تره :f34r:
Your membership is awaiting approval by the group owner
سلامدر ضمن . پرسیده بودم که آیا میشه از اطلاعات این سایت با ذکر منبع استفاده کرد یا نه؟ که گفتین باید از مدیر اصلی سایت بپرسید . من منتظر جوابتون هستم ؟
توی زدن خوده سايت که آره قرار بود 2 تا مدير های عزيزمون برادر مهدی و برادر علی کمک کنناصلا کسی حاضره با من توی این کار همکاری کنه ؟ مثلا شدیدا به یه مترجم زبان انگلیسی احتیاج دارم.:weird: البته بعد از امتحانات دانشگاه !
یه سوال دیگه . اگر بخوایم جزء تراست ممبر بشیم . حتما باید توی این تاپیک فعالیت کنیم . یا مثلا میشه توی تاپیک مانگا هم فعالیت کرد . آخه کلی آموزش دارم که می خواستم تابستون بزارم . البته با کمک کاکاشی .
جنگ بين شينيگامی و آکاتسوکی![]()
در طی ولگردی در اينترنت به اينا بر خوردم!اینا رو از کجا گرفتی فریدا؟![]()
الان approve شدی ديگی!راستی تو گروه یاهوتون عضو شدم
توضيح که نميتونم بدم چون زبان سايتش اسپانيايی بود اگه اشتباه نکنم!:blink:چه عکس های قشنگی !!! ... یه توضیحی در موردشون نمی دی خواهر ؟ ... از کدوم کشور هستن ؟ .. شرقی که نیستن ... قیافه ها همه غربیه ...
سلام
توی زدن خوده سايت که آره قرار بود 2 تا مدير های عزيزمون برادر مهدی و برادر علی کمک کنن. تو ترجمه هم حتماً بچه ها کمک ميکنن!:happy:
هر جا فعالیت کردی ، کردی.من فقط ميخوام مطمئن باشم که پای فروشنده ها اينوری باز نشه!:f34r: حق هم بهم بده، چون همشون ميرن با يهID جديد دوباره ميآن!
نظر اکثر بچه ها رو هم که خودت ديدی!
اون نظريه اي هم که داده بودی مبنی بر معرفی اعضا بخش بسيار عالی و پسنديده هستيه موقعی هم داشتيم انجام ميداديم ولی بچه ها از زيرش در رفتن!
:hmm: آخر سرم تنها کسی که عکسش رو گزاشت تو اين تاپيک من بودم!!!
حالا يه چيزی بچه ها :
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز)فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.
نظرتون چيه؟
![]()
بله مانگای evil may cry 3 و ترجمه هم شده من هم تا به حال دو volume اش! رو دان کردم.برادر dreams boy
اين کتابی که گفتين اسمش همينه؟ ترجمه شده!برگرديم دنبال تورنتش يا نه؟
![]()
یه سوال دیگه . اگر بخوایم جزء تراست ممبر بشیم . حتما باید توی این تاپیک فعالیت کنیم . یا مثلا میشه توی تاپیک مانگا هم فعالیت کرد . آخه کلی آموزش دارم که می خواستم تابستون بزارم . البته با کمک کاکاشی . راستی این کاکاشی خیلی پسر خوبیه :specool:. من اشتباه می کردم . همون قضیه گربه رو می گم :glasses:. همین جا ازش معذرت می خوام . تازه کارم دیگه:cowboy:
توی زدن خوده سايت که آره قرار بود 2 تا مدير های عزيزمون برادر مهدی و برادر علی کمک کنن. تو ترجمه هم حتماً بچه ها کمک ميکنن!:happy:
--------------------------------
حالا يه چيزی بچه ها :
نظرتون با زدن يه تاپيک صندلی داغ چيه؟ (به تقليد از برادر بهروز)فقط برای بچه های بخش انيميشن! هم کلی کيف ميده هم اينکه بيشتر با هم آشنا ميشيم.
نظرتون چيه؟
![]()
من هم از اینا دارم ( کاراکترهای Sailor Moon ) مال وقتی بود که استادمون رفته بود کره و اونجا بالماسکه بوده و تمام عکسهارو انداخته و آورده بوددر طی ولگردی در اينترنت به اينا بر خوردم!
کاش ماها هم ميتونستيم يه بالمسکه راه بندازيم همه اينجوری لباس بپوشيمميگم اگه ميشد، هر کدومتون به جای کدوم شخصيت کارتونی، بازی اي، ... لباس ميپوشيدين؟
(همه جواب بدن!)![]()