خوب الان ديدن اين Heat Guy Jرو تموم كردم.(نمي دونم چه ساعتي شروع كردم ولي الان چشام ديگه درد گرفته)
Heat Guy J
اين انيمه 26 قسمت هست و سبكش چطور بگم تخيلي اسلحه يه كم هم شمشيربازي(البته كم).تاريخ توليد هم بر ميگرده به سال 2002-2003 و سري كلا توسط Escaflowne ساخته شده.
كاراكترها:
1: كاراكتر اصلي، Daisuke Aurora
آرام عاطفي و باهوش، عضو تشكيلاتي هست كه هدفش جلوگيري از رويدادهايي كه قراره بيفته مي باشد ولي من كه تو كل انيمه نديدم اين هدف كي صورت گرفت همش كشتند بعد اينا اومدند:blink:.
2: كاركتر نقش دوم: J
اينو همكار كاراكتر اصلي هست. Jدر اصل يه روبات هست كه داراي AI بسيار خفني هست و به هر سيستمي دسترسي داره(البته با پسورد تشكيلات، نمي دونم اين تشكيلات همچين قدرتي داشت بگذريم بذار فكر كنيم داشت)
تمام جريانات تو شهري به اسم Judoh هست، جايي كه مردمش به چند دسته تقسيم ميشند:
-آدم هايي كه مجوز دارند
-آدم هايي كه مجوز ندارند
-Vampire(دوستان خون خوار زياد هيجان زده نشند اين انيمه از اونا نيست، Vampire فقط يه اسم هست اينجا:lol
-آدم هايي كه در زير شهر زندگي مي كنند.
■ داستان پردازي بسيار معمولي با اشتباهات بسيار زياد، بسياري از روابط ناقص رها ميشه و بسياري اصلا معلوم نيست چرا مربوطند:wacko:
■ گرافيك خوبي داره ميشه گفت گرافيكش بالاست، به نوعي مخلوطي از 3DCGI, 2DCGIهست(البته ميدونم يه اسم خاص داره اينطور طراحي ولي من الان اسمشو يادم نيست)
■ موسيقي خوبي داره و آدم از موزيكهاي به كار رفته لذت ميبره(نمي دونم چرا اينقدر موسيقي براي من مهم هست ولي من از موسيقي و گوش كردن موسيقي البته فقط خارجي لذت ميبرم)
■ كارگرداني و نويسندگي بسيار ضعيفي داره كارگردان اصلا تو بعضي از كاتاش دقت نمي كنه و نويسنده (طراح سناريو) هم از رو عجله كار مي كرده.
خلاصه اي از كل داستان: داستان ميشه گفت از قسمت 12 شروع ميشه، شهر جودا داراي يك تكنولوژي خارجي هست كه حيات شهر رو تضمين ميكنه، اين تكنولوژي مال انسانهاي صلح طلبي است كه هر چند وقت مياند وضعيت شهر رو بازرسي مي كنند هست. حالا يه سري اتفاقات رخ ميده و كساني ميخواهند كارايي بكنند و يه سري مشكلات هميشه هست. ديگه بيشتر نگم چون انيمه اش بايد ديده بشه.
توصيه من براي دوستان، ارزش ديدن داره ولي دوباره ديدن نه!