• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها، نه با همين چند تا سيد و پير خيلی خوب داره دان ميشه!:D اصلاً ازيت نميکنه!:rolleyes: برعکسه city hunter که با وجود کلی سيد و پير داره با 1kb دان ميشه! :blink::eek::(

ولی ممنون ;):happy:

کدوم یکی از اینها ست
City Hunter '91
City Hunter 3
City Hunter 2
City Hunter 1
اگر لینک از مگا آپلود بدردتون میخوره من بدم.:lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میتونین بگین برادر مهرداد (خوزستان - بهبهان) :D:D
خوب پس فکر کنم افشين بهترين choice برات باشه!;) اگه ناروتو رو نداشته باشه، لرد سياه نفر بعدی هستن!:)

افشين برادر مهرداد رو درياب! :happy:

راستی مهرداد، ميتونی 2 تا dvd بگيری، ناروتو تا اينجا نصف dvd هست. اگه خواستی يه چيز ديگه هم از تو ليست انتخاب کن!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کدوم یکی از اینها ست
City Hunter '91
City Hunter 3
City Hunter 2
City Hunter 1
اگر لینک از مگا آپلود بدردتون میخوره من بدم.:lol:​
دستت درد نکنه ولی ديگه تقريباً تموم شدس!:(:) يکشو که من کامل گرفتم، دوش رو اون يکی برادر امير داره ميگيره. 91 فقط 2 قسمت ديگه اش مونده، 3 رو هم از کامبيز ميگيرم!:D
ممنون :happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1خبر بد:(:(
از yotube شکایت کردن.گفتن انیمه و چیزای دیه روش هست .youtube هم rقرار شده طراحیش رو تا آخر ماه جوری تغییر بده که اگه کسی انیمه گذاشت فیلتر بشه.:(
youtube2323.jpg

اینم اصل خبر:
======================================
صفحه 4 رو بخونید

http://www.jamejamonline.ir/jpdfs2.asp?path=click
:lol::lol::lol:

عجب تاپيکی! :D

به خدا من اين تاپيک رو همين جوری که هست دوسش دارم.حرفمون رو ميزنيم. شادی ميکنيم، غمناک ميشيم، انيميشن هم معرفی ميکنيم.:p کسی هم بخواد فقط معرفی ها رو بخونه ايندکس تاپيک هست. تازه داريم با خواهر لاکی از اول يه بار ديگه هم ايندکس ميکنيم که همه چيز ديگه ايندکس بشه!;)

تاپيک جديد هم بد نيست ولی کی ميتونه هالا نگيم 6500 تا پست ولی 2000 تا پست رو کپی و پيست کنه؟؟؟!!! :blink::eek::f34r:

ضمن اينکه من تاپيک های خشک خيلی بدم ميآد:wacko: ولی خوب اگه نظره همه اين باشه من حرفی ندارم،:happy: يه نفر که ميتونه بسم ا... :D

نی نی اعلام حمایت میکنه
جدا هم اینجا 1 مزه دیگه داره.آدم 1 جور حس وابستگی بهش داره
خواهر مهسا زيرنويسش به صورت عمومي نيومده كه لينك بدم دان كنيد. شما بايد يه قسمتي كه زيرنويس شده رو دان كني(حتما MKV باشه) بعد از اون بياي زيرنويس رو دربياري بيرون. اگه فرصت كردم MKV شو دان كردم برات زيرنويسشو درميارم همين جا بهت ميدم.

اینی که گرفتمم MKV بود آخه
دستت درد نکنه خواهر مهسا.فقط یه چیزی شما که نمک بازی یادت رفت:pیعنی ایشون:

کاراکتر مورد نظر شما اگه اشتباه نکنم همون پدر لیدی هستش که چون به دانته هم نیاز داره .رو راهنمایی میکنه تا به نقطه مورد نظرش برسه;):D
حتما این پست را تا آخر بخوانید چون خیلی مطالبش مفیده مخصوصا برای اونهایی که خودشون انیمه معرفی میکنند .
خوب من تونستم یه نقد از castle in the sky گیر بیارم که فکر کنم با این نقد دیگه معرفیه این انیمه کامل میشه. من واقعا عاشق این انیمیشن هستم . ولی نمی دونم چرا کسی اینجا دربارش نمی نویسه . خوب اینم نقد داستان:

پرواز با میازاکی
خلاصه داستان
شخصیت اصلی کارتون به نام شیتا گردنبندی دارد که همه به دنبال آن هستند . از جمله دالا که یک راهزن است و موسکا که مامور مخفی دولت بوده و..... موفق باشید .
مسیح :happy:​

خوب امروز فکر میکنم برای اولین بار فرصت پیدا کردم یه اسپویل گندهو بکنم امیدوارم خسته کننده نباشه
Basilisk​

البته دوستان دیگه هم زحمت این رو کشیدن

اول از همه بگم که این انیمه از روی مانگای اون که بوسیله سگاوا ماساکی نوشته ودر سال 2003-2004 منتشر شد.بر اساس رمانی از یامادا .....:p
p
تشکر میشه
کلی مفید بود
خوب من نفر اول كه لو ميدم قيمت ها رو:rolleyes:
البته به قيمت هاي من زياد ملاك نكنيد چون من خود نماينده اصلي مي گيرم و با اون خيلي رفيقم و به قيمت خريدار كلي به من ميده:
DVD خام :‌220 تومان
Cover : دو رو 20 تومان
--------------------------
سر جمع 240 تومان براي من تموم ميشه.
البته به......... :D

میگم از لیست اصلی انتخاب کنم یا لیست میدی
:lol::lol::lol:
به فکر خودتون نیستین حداقل به فکر من بدبخت باشین حالا کی میخواد بشینه یه 50-60 صفحه تاپیک بخونه
pokey.gif

راستی چه خبر یکی بیاد این 50-60 صفحه رو خلاصه کنه تو 2 خط
connie_mini_magnify.gif

راستی نزدیک 1.5 گیگ از آهنگای NANA رو گرفتم واقعا شاهکاره
241.gif

کسی NANA رو دیده خیلی وقته به دانیل دانیل دادمشون
دانیل تو چی دیدیش؟

خودتو لو دادی:D:D
رفتی تو لیست;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوق العادست. تا حالا کس دیگه‌ای رو ندیده بودم که از اینجور انیمیشن‌های ژاپنی خوشش بیاد. کم‌کم داشتم به این نتیجه می‌رسیدم شاید من دیوونم. نمیتونم سطح خوشحالیم را از دیدن این تاپیک‌ها بیان کنم.

خوب من اولین پستو خوندم :

من کسیو نمیشناسم.

چجوری میشه موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه را جلب کرد؟

آخر متوجه نشدم من الان باید به کی pm بدم؟ شاید این براتون کافی نباشه ولی من خیلی علاقه مندم ( anime freak به قولی).

خوش اومدی
اینا که سرشون شلوغه
پخش کننده های جدید رو پیدا کن;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب پس فکر کنم افشين بهترين choice برات باشه!;) اگه ناروتو رو نداشته باشه، لرد سياه نفر بعدی هستن!:)

راستی مهرداد، ميتونی 2 تا dvd بگيری، ناروتو تا اينجا نصف dvd هست. اگه خواستی يه چيز ديگه هم از تو ليست انتخاب کن!;)
فريدا برادر لرد سياه كه فعلا رفته تعطيلات اصلا خبري نيست:( بهتره هست همون افشين (Smiley) بگي ايشون دم دست تر هست حداقل. راستي افشين جان سفارش هاي من كه سر وقت ميرسه؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اینی که گرفتمم MKV بود آخه

میگم از لیست اصلی انتخاب کنم یا لیست میدی
[
نه يه فايل MKV كه زيرنويس شده باشه. من الان خيلي دانلود دارم اصلا وقت نمي كنم يه چيزو دوباره دان كنم. اوني هم كه گرفتم AVI هست و براي كشيدن Subtitle ازش بيرون نياز به OCR داره كه كلي ممكن هست غلط داشته باشه.
ليست هم يه كم صبر كني درست مي كنم. اول منتظر سفارش هاي كه دادم هستم. بياد سريع ليست مي كنم.

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3

تولد مبارک خواهر جان ....:D

من قسمت های اول ناروتو 220 قسمتیه رو می خوام آخه روی ماهواره دیدم و رو کامپیوتر ندارم(2 dvd )
چه جوری واسم میفرستین؟
می تونین یه کم توضیح بدین آخه من یه کم تازه واردم :D

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

سلام!

خب من فقط اومدم که تولد یکی از مفاخر انیمیشن و یگانه ملکه عالم انیمه هارو تبریک بگم!:blink::happy:

البته هفته پیشم اعلام کرده بودم :rolleyes::cool:

آره درست حدس زدید امروز 27 ژوئن --> 5 تیر --> اینو 5 تیر نخونینا پنجم تیر بخونی:pد تولد خواهر فریداست ---> البته طبق اسناد ارائه شده در :f34r:Orkut

امیدوارم که هزاران سال عمر پر برکت داشته باشی و همیشه شاد باشی خواهر فریدا:happy:

ura.gif
balloon.gif
dazzler.gif
partytime.gif
birthday.gif
biggrinjester.gif
biggrinparty.gif

---------------------------------------

راستی دوستانی که بحث صندلی داغ و آشنایی با بچه های تاپیکو مطرح کرده بودن فکر کنم Orkut انتخاب خوبی برای آشنایی با هم باشه;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
13_10_3.gif

ببخشيد من خبر دار نبودم. تولدتونو تبريك ميگم.

راستی دوستانی که بحث صندلی داغ و آشنایی با بچه های تاپیکو مطرح کرده بودن فکر کنم Orkut انتخاب خوبی برای آشنایی با هم باشه;)
من مخالفم. من كلا نمي تونم تو اونجور جاها باشم.(به دلايل شخصي) هرجايي كه من بودم تا حال كاملا ناشناس بودم و زيادم دوست ندارم شناخته شده باشم.

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به پس پارتی افتاديم ديگه :D

منم تولدت رو تبريک ميگم ، اميدوارم سالين سال خوب و خوش و خورم باشی ، و در همه کارهات موفق و از همه مهمتر هميشه انيمه نگاه کنی :p

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا رحم كرد يه گريزي از اين امتحانات زدم اومدم اينجا ... وگرنه خدا مي دونست تا هفته ديگه اينجا چه خبر مي شد:f34r:
خب من فقط اومدم که تولد یکی از مفاخر انیمیشن و یگانه ملکه عالم انیمه هارو تبریک بگم
sign0072.gif

تولد فريداي عزيز رو تبريك مي گم اميدوارم هر جا كه هستي خوب و خوش و سلامت باشي :happy:

TANJO-BI OMETETO GOZAIMAS FARIDA O-NEE-CHAN

dazzler.gif

biggrinjester.gif
party0003.gif
biggrinparty.gif

sign0199.gif
partytime.gif
ura.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
خدا رحم كرد يه گريزي از اين امتحانات زدم اومدم اينجا ... وگرنه خدا مي دونست تا هفته ديگه اينجا چه خبر مي شد:f34r:

sign0072.gif

تولد فريداي عزيز رو تبريك مي گم اميدوارم هر جا كه هستي خوب و خوش و سلامت باشي :happy:

dazzler.gif

biggrinjester.gif
party0003.gif
biggrinparty.gif

sign0199.gif
partytime.gif
ura.gif

خواهر منم تبريك ميگم:happy::happy:
هر چقدر دوست داريد عمر كنيد منم آرزو دارم كه از زندگي خود لذت ببريد و به رضايت از خود در زندگي برسيد.
اِ يادم رفت شعر بخونم
تولد تولد تولدت مبارك مبارك مبارك تولدت مبارك
بيا شعما رو فوت كن (اگه ديديش) كه تا هر وقت بخواي زنده باشي:D
خواهر يادت نره براي من كيك نگه داريد (اينم كپي برداري از صحبتهاي ملكه)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما شرمنده خبر نداشتیم اما به هر حال تولدتون تبریک میگم خواهر فریدا

23_34_1.gif

یه پارتی هم باکیک گنده باید بدید
36_1_34.gif

لوپین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تولد ملكه نازنينمون
15_3_40.gif
رو به همه انيمه دوستان تبريك ميگم!
vishenka_19.gif

در ضمن همين جا از كويين والا مقاممون بخاطر اينكه برا من اين امكان رو بوجود اورد تا برترين انيميشنهاي دنيا رو ببينم تشكر مي كنم!
16.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
باز مثل اینکه من دیر رسیدم :p

تولد خواهر بزرگوار و مدیر عزیزمون فریدا - ساما رو به ایشون تبریک میگم ، امیدوارم به اندازه شینیگامی ها عمر کنی ( شایدم به اندازه کیوبی ) :p:happy:

4knvxbs.jpg

من طالب تاپیک صندلی داغ هستم چون خوشم میاد بدون این بچه های بخش چه جور کسائی هستند ، روحیاتشون چجوریه و ... ( کم و بیش فکر کنم همه مثل هم باشیم :p:happy:)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!! امروز مگه روز تولدت بود خواهر؟؟؟؟؟ تو تقويم من پس چرا يه تاريخ ديگه است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته خيلى‌هم دور نيست، فرداى ‌همين امروزه ^0^

پس تولدت رو خيلى خيلى بهت تبريک ميگم و اميدوارم برات يک کيک بزرگ بيارن به شکل Inuyasha با يک عالمه خامه و شکلات و شمع هايى به شکل کنشين و بادکنک هايى به شکل تمامى شخصيت هاى انيمه هايی که ديدی و نديدی و خواهى ديد ^.^

rose.gif
7173.gif
2uf58ur.gif
balloony.gif
oregonian_winesmiley.gif

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کاربر فعال بخش ادبيات شدن برادر Dong Fang Bobai رو تبريک ميگم!

خیلی ممنونم خواهر و تولدتون رو تبریک می گم
rose.gif

امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید..
choir.gif

ولی من همچنان حساب بدهکاری هاتون رو نگه داشتم! :D:cool:

cold.gif

انشاءالله در آینده نزدیک ... :happy:

منم تبریک میگم برادر دون فان ;)

ممنونم برادر
wubpink00.gif

حیف که خبرهای خوب همزمان شد با اینجا

بالا