AliMH
Registered User
- نوشتهها
- 770
- لایکها
- 1
برادر مهرداد كدوم شهري رو نگفتي، سن شريفتون هم اگه دوست داشتيد بگيدمیتونین بگین برادر مهرداد
برادر مهرداد كدوم شهري رو نگفتي، سن شريفتون هم اگه دوست داشتيد بگيدمیتونین بگین برادر مهرداد
آها، نه با همين چند تا سيد و پير خيلی خوب داره دان ميشه! اصلاً ازيت نميکنه! برعکسه city hunter که با وجود کلی سيد و پير داره با 1kb دان ميشه! :blink:
ولی ممنون :happy:
خوب پس فکر کنم افشين بهترين choice برات باشه! اگه ناروتو رو نداشته باشه، لرد سياه نفر بعدی هستن!میتونین بگین برادر مهرداد (خوزستان - بهبهان)
دستت درد نکنه ولی ديگه تقريباً تموم شدس! يکشو که من کامل گرفتم، دوش رو اون يکی برادر امير داره ميگيره. 91 فقط 2 قسمت ديگه اش مونده، 3 رو هم از کامبيز ميگيرم!کدوم یکی از اینها ست
City Hunter '91
City Hunter 3
City Hunter 2
City Hunter 1
اگر لینک از مگا آپلود بدردتون میخوره من بدم.:lol:
:lol::lol::lol:
عجب تاپيکی!
به خدا من اين تاپيک رو همين جوری که هست دوسش دارم.حرفمون رو ميزنيم. شادی ميکنيم، غمناک ميشيم، انيميشن هم معرفی ميکنيم. کسی هم بخواد فقط معرفی ها رو بخونه ايندکس تاپيک هست. تازه داريم با خواهر لاکی از اول يه بار ديگه هم ايندکس ميکنيم که همه چيز ديگه ايندکس بشه!
تاپيک جديد هم بد نيست ولی کی ميتونه هالا نگيم 6500 تا پست ولی 2000 تا پست رو کپی و پيست کنه؟؟؟!!! :blink::f34r:
ضمن اينکه من تاپيک های خشک خيلی بدم ميآد:wacko: ولی خوب اگه نظره همه اين باشه من حرفی ندارم،:happy: يه نفر که ميتونه بسم ا...
خواهر مهسا زيرنويسش به صورت عمومي نيومده كه لينك بدم دان كنيد. شما بايد يه قسمتي كه زيرنويس شده رو دان كني(حتما MKV باشه) بعد از اون بياي زيرنويس رو دربياري بيرون. اگه فرصت كردم MKV شو دان كردم برات زيرنويسشو درميارم همين جا بهت ميدم.
دستت درد نکنه خواهر مهسا.فقط یه چیزی شما که نمک بازی یادت رفتیعنی ایشون:
حتما این پست را تا آخر بخوانید چون خیلی مطالبش مفیده مخصوصا برای اونهایی که خودشون انیمه معرفی میکنند .
خوب من تونستم یه نقد از castle in the sky گیر بیارم که فکر کنم با این نقد دیگه معرفیه این انیمه کامل میشه. من واقعا عاشق این انیمیشن هستم . ولی نمی دونم چرا کسی اینجا دربارش نمی نویسه . خوب اینم نقد داستان:
پرواز با میازاکی
خلاصه داستان
شخصیت اصلی کارتون به نام شیتا گردنبندی دارد که همه به دنبال آن هستند . از جمله دالا که یک راهزن است و موسکا که مامور مخفی دولت بوده و..... موفق باشید .
مسیح :happy:
تشکر میشهخوب امروز فکر میکنم برای اولین بار فرصت پیدا کردم یه اسپویل گندهو بکنم امیدوارم خسته کننده نباشه
Basilisk
البته دوستان دیگه هم زحمت این رو کشیدنp
اول از همه بگم که این انیمه از روی مانگای اون که بوسیله سگاوا ماساکی نوشته ودر سال 2003-2004 منتشر شد.بر اساس رمانی از یامادا .....
خوب من نفر اول كه لو ميدم قيمت ها رو
البته به قيمت هاي من زياد ملاك نكنيد چون من خود نماينده اصلي مي گيرم و با اون خيلي رفيقم و به قيمت خريدار كلي به من ميده:
DVD خام :220 تومان
Cover : دو رو 20 تومان
--------------------------
سر جمع 240 تومان براي من تموم ميشه.
البته به.........
:lol::lol::lol:
به فکر خودتون نیستین حداقل به فکر من بدبخت باشین حالا کی میخواد بشینه یه 50-60 صفحه تاپیک بخونه
راستی چه خبر یکی بیاد این 50-60 صفحه رو خلاصه کنه تو 2 خط
راستی نزدیک 1.5 گیگ از آهنگای NANA رو گرفتم واقعا شاهکاره
کسی NANA رو دیده خیلی وقته به دانیل دانیل دادمشون
دانیل تو چی دیدیش؟
خودتو لو دادی
رفتی تو لیست
فوق العادست. تا حالا کس دیگهای رو ندیده بودم که از اینجور انیمیشنهای ژاپنی خوشش بیاد. کمکم داشتم به این نتیجه میرسیدم شاید من دیوونم. نمیتونم سطح خوشحالیم را از دیدن این تاپیکها بیان کنم.
خوب من اولین پستو خوندم :
من کسیو نمیشناسم.
چجوری میشه موافقت برادران شينوبی، دنيل و لرد سياه را جلب کرد؟
آخر متوجه نشدم من الان باید به کی pm بدم؟ شاید این براتون کافی نباشه ولی من خیلی علاقه مندم ( anime freak به قولی).
مهرداد-16-بهبهان(خوزستان)برادر مهرداد كدوم شهري رو نگفتي، سن شريفتون هم اگه دوست داشتيد بگيد
فريدا برادر لرد سياه كه فعلا رفته تعطيلات اصلا خبري نيست بهتره هست همون افشين (Smiley) بگي ايشون دم دست تر هست حداقل. راستي افشين جان سفارش هاي من كه سر وقت ميرسه؟خوب پس فکر کنم افشين بهترين choice برات باشه! اگه ناروتو رو نداشته باشه، لرد سياه نفر بعدی هستن!
افشين برادر مهرداد رو درياب! :happy:
راستی مهرداد، ميتونی 2 تا dvd بگيری، ناروتو تا اينجا نصف dvd هست. اگه خواستی يه چيز ديگه هم از تو ليست انتخاب کن!
نه يه فايل MKV كه زيرنويس شده باشه. من الان خيلي دانلود دارم اصلا وقت نمي كنم يه چيزو دوباره دان كنم. اوني هم كه گرفتم AVI هست و براي كشيدن Subtitle ازش بيرون نياز به OCR داره كه كلي ممكن هست غلط داشته باشه.اینی که گرفتمم MKV بود آخه
میگم از لیست اصلی انتخاب کنم یا لیست میدی
[
خوب پس فکر کنم افشين بهترين choice برات باشه! اگه ناروتو رو نداشته باشه، لرد سياه نفر بعدی هستن!
افشين برادر مهرداد رو درياب! :happy:
راستی مهرداد، ميتونی 2 تا dvd بگيری، ناروتو تا اينجا نصف dvd هست. اگه خواستی يه چيز ديگه هم از تو ليست انتخاب کن!
من مخالفم. من كلا نمي تونم تو اونجور جاها باشم.(به دلايل شخصي) هرجايي كه من بودم تا حال كاملا ناشناس بودم و زيادم دوست ندارم شناخته شده باشم.
راستی دوستانی که بحث صندلی داغ و آشنایی با بچه های تاپیکو مطرح کرده بودن فکر کنم Orkut انتخاب خوبی برای آشنایی با هم باشه
خب من فقط اومدم که تولد یکی از مفاخر انیمیشن و یگانه ملکه عالم انیمه هارو تبریک بگم
خدا رحم كرد يه گريزي از اين امتحانات زدم اومدم اينجا ... وگرنه خدا مي دونست تا هفته ديگه اينجا چه خبر مي شد:f34r:
تولد فريداي عزيز رو تبريك مي گم اميدوارم هر جا كه هستي خوب و خوش و سلامت باشي :happy:
کاربر فعال بخش ادبيات شدن برادر Dong Fang Bobai رو تبريک ميگم!
ولی من همچنان حساب بدهکاری هاتون رو نگه داشتم!
منم تبریک میگم برادر دون فان