• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ماشالله این جا چقدر تند تند جلو میره کاش در مورد عکسای خاطره انگیز از برنامه های کودک هم همین طور استقبال میشد:wacko:یه چند روزی هست این تاپیک رو میبینم راستش منم انیمیشن دوست دارم البته جون زبانم تعریفی نداره به خاطر همین خیلی نمیتونم کارتونای زبون اصلی ببینم خوشحال میشم منم تو چمعتون بپذیرید و لیست کارتوناتون رو در اختیارم قرار بدید تا من بتونم یه چند تا کارتون خوب ببینم البته اگه زیر نویس داشتن عالی بود ولی فکر نمیکنم کارتونا زیر نویس داشته باشن:(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به به
biggrin.gif

تولدت مبارک فریدا جان امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی
icon12.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ماشالله این جا چقدر تند تند جلو میره کاش در مورد عکسای خاطره انگیز از برنامه های کودک هم همین طور استقبال میشد:wacko:یه چند روزی هست این تاپیک رو میبینم راستش منم انیمیشن دوست دارم البته جون زبانم تعریفی نداره به خاطر همین خیلی نمیتونم کارتونای زبون اصلی ببینم خوشحال میشم منم تو چمعتون بپذیرید و لیست کارتوناتون رو در اختیارم قرار بدید تا من بتونم یه چند تا کارتون خوب ببینم البته اگه زیر نویس داشتن عالی بود ولی فکر نمیکنم کارتونا زیر نویس داشته باشن:(

شما از قبل تو جمع ما بوديد. واقعا با كار قشنگي كه تو اون تاپيك كرديد ديگه حرفي براي گفتن نذاشتيد. ليست انيمه ها رو هم بايد از خودشون بگيريد. آقا بابك(Kakashi) سهراب خان(nemesissoso چه قدر IDت سخته)،آقا روزبه(Roozbeh)، آقا افشين(Smiley) ، و دسته آخر خودم(البته من هنوز ليست نكردم :D) دربازه زبان هم زياد نگران نباشيد به كمي سعي و تلاش و استمرار مي تونيد راحت بعد از مدتي بفهميد.

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

استاد لینخو تولدتون مبارک امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید :D

lee

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تولد. تولد . تولدم مبار...:blink:
نه!!
تولد تولد تولدت مبارک بیا...............
این اختلاف ساعت هم بعضی وقتها به کار میاتش ها :lol:
تولد ملکه عزیر رو گرامی میداریم

index.php

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تولد :blink::blink:
انگار اینجا همه متولد تابستون هستن
برادر لینخو تولدت مبارک:D:lol::happy:
index.php

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر لاکی عزيز :D

خيلی خيلی به اين تاپيک هم خوش اومدی! :happy:

بچه هايی که نميدونن، خواهر لاکی زهمت ايندکس کردن تاپيک عکس های خاطره انگيز (درست گفتم؟) رو کشيدن :):):) که من ميدونم چه کاره سختی هست!:wacko: بازم ممنون خواهر :happy:

در مورد زبان، راستش اکثر اين کارتون ها 90% شون زبانشون ژاپنی هست و زيرنويس اينگيليسی دارن.;) يه 10% هم دوبله اينگيليسی هم دارن باز با زيرنويس اينگيليسی که البته با دوبله هماهنگ نيست!:blink::p

ولی چون زيرنويس دارن نگران نباش مشگلی نداری.;) ليست اصلی يا کلی مون هم تو تاپيک راهنمای بخش انيميشن هست. ميتونی دانلودش کنی :rolleyes: ولی فعلاً از همونايی که بهت گفتم شروع کن سری يه بعديش دوباره راهنماييت ميکنيم چی بگيری که خوب باشه!:D

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خواهر لاکی عزيز :D

خيلی خيلی به اين تاپيک هم خوش اومدی! :happy:

بچه هايی که نميدونن، خواهر لاکی زهمت ايندکس کردن تاپيک عکس های خاطره انگيز (درست گفتم؟) رو کشيدن :):):) که من ميدونم چه کاره سختی هست!:wacko: بازم ممنون خواهر :happy:

:D
سلام منم به عنوان نخودي اينجا بهتون تبريك ميگم:D
-------------
خواهر تبريك مجدد تولد.
امروز از وضعيت قرمز در مياين؟؟؟:blink:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
امروز داشتم انیمه Noein رو میدیم ، وقتی رسیدم قسمت دوم گفتم تا این پست رو نزنم راحت نمیشم :happy: اختلاف سبک در انمیشین ، نورپردازی و حتی طراحی خیلی زیاده - انگار اصلا کارو از قسمت دوم دادن به یه شرکت دیگه :blink: یه نگاه بندازید :

عکس سمت راست ( قسمت اول) و سمت چپ (قسمت دوم) :) :

4l6own9.jpg
68b02a1.jpg

4pxkck0.jpg
4pxo2dd.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Hapy bersdey too yoo ....از طرف من برای خودت یه هدیه گرون قیمت بخر ... چه می دونم ... مثلا ماشینت رو عوض کن .... یه ساعت جواهرنشان ....
%23happy.gif

زنان در انیمه قسمت اول

ژاپن به عنوان يكى از بزرگ ترين كشورهاى توليدى جهان شناخته می شود​
مرسی .... مقاله ترجمه .... اینا جاشون تو تاپیک مشاهدات انیمه اییه ها
apple.gif
... مدیر این بخش کیه ؟
otkyki.gif

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
final fantasy( فانتزی نهایی با عنوان ارواح درون)

فانتزی نهایی یکی از جالب ترین فیلم های کارتونی است که بر اساس یک بازی معروف با همین نام ساخته شده . کارگردان فیلم ، یک ژاپنی به نام هیرونوبو ساکاگاچی است که خودش اصولا تهیه کننده بازی های ویدیویی است. او در سال 1978 در حالی که کمپانی اش در معرض ورشکستگی بود بازی ویدئویی جدیدی به نام فانتزی نهایی وارد بازار کرد که بلافاصله با استقبال مواجه شد طوری که تا الان تا نسخه 12 ساخته شده است و شماره 12 به عنوان بهترین بازی ویدیویی سال خودش شناخته شد برای کنسول ps2.
ساکاگوچی که به فکر ساختن نسخه سینمایی بازی خود افتاده بود چون نمی خواست محصول اش دست کس دیگری بیفتد ، خودش آن را به عنوان نخستین فیلم انیمیشن- کامپیوتری زندگی اش ساخته است .

داستان فانتزی نهایی از این قرار است که در کره زمین در سال 2065 میلادی و در حالی که نژاد بشر به واسطه حملات موجودات خبیث فضایی در شرف نابودی است . دکتر آکی راس به کمک رییس خود دکتر سید و تعدادی آدم فداکار دیگر به جنگ این مهاجمان بی رحم می روند ولی مبارزه آنها با کارشکنی های ژنرال هاین و مردانش به جایی نمی رسد ، ژنرال هاین خیال دارد یک توپ فضایی به طرف این موجودات فضایی شکلیک کند که نه تنها آنها را از بین میبرد ، بلکه آخرین موجودات زمینی را نیز قطعا نابود خواهد کرد .

بازیگران معروفی چون دانالد ساترلند و جیمز وودز به جای قهرمانان این کارتون کامپیوتری - که بسیار به بن افلک ، نوکمپل و خود ساتر لند ..... شباهت دارند - حرف زده اند . یکی از پیپیده ترین و پرخرج ترین تصاویر فیلم ، طبیعی و صاف در آوردن موهای خانم دکتر آکی راس بوده است این فیلم 4 سال ساختش طول کشیده و 70 تا 140 میلیون دلار هزینه در برداشته است . البته نسخه های بازیش از لحاظ شخصیت ها و داستا از زمین تا فضا با فیلمش فرق میکنه

قربانتون lee نینجای داغون

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
البته حق با پانتی هست يه روز زودتر تبريک گفتين :p تولد من 6 تير هست يا 27 جون:happy: ولی الان اينجاا تو کانادا که هنوز تازه صبحه 26 هست!;) ولی خوب خيلی چسبيد. :D ممنون از همگی :happy: p:happy:

:blush:

تقصیر من شد!:f34r:

البته تقصیر کامپیوترم بود که تاریخش دیروز 27 جون بود و الان 28 . .. . و من دیگه تقویمو نگاه نکردم و تازه چون امروز ساعت 8 یه امتحان خفنج داشتم با عجله بود ولی خب عوضش این بار عقب نیفتادم و اولین نفر تبریک گفتم!:p:happy:

به هر حال خوشحالم که چسبید . . .

فقط حيف که من الان همچنان در حال زدن تو سره خودم هستم !
36_19_1.gif
هنوز پروژه تموم نشده 12 ظهر هم بايد تحويل بدم!
36_1_4.gif
ديشبم که اصلاً نخوابيدم :(. خلاسه خدا کنه اين تموم شه نمونه برای روز تولدم که کامل خراب ميشه!

خب امیدوارم که با سلامتی تموم شده باشه!:rolleyes:

هيچ يادم نميره ايران که بودم هميشه هميشه فردای تولدم امتحان پاين ترم داشتم و کل تولد نيست و نابود ميشد!
36_1_44.gif
حالا بگزريم که هميشه شب وفات 72 تن هم بود و صدای نوار رو هم نميشد زياد کرد!:p:lol:

پيشنهاد کيک اينوياشا هم بسی پسنديده هست!
36_1_1.gif
مخصوصاً خامه و شکلاتاش!
7_4_15.gif

راستی تو اين کادوهايی که جلو جلو گرفتم يکی مربوط به tsubasa chronicles ميشد!!! :p قابل توجه بابک! ;)
بازم ممنون از همگی!!!
7_13_17.gif

----------
کيک بابک رو هم الان ديدم !:D خوبه ميدونين من عاشق کيک شکلاتی هستم!;) دنی من کيک شکلاتی اژدری رو ميخوام ... :( تو نزديک تری يکی برام بگير!:

ایشالا یه روز تو ایران به همراه بچه های pt براتون تولد میگیریم! و کیک شکلاتی میگیریم!
jesterbox.gif

roky

Registered User
لایک‌ها
10
7462.gif

تولدت مبارک فریدای عزیزانشاالله که عمر با عزت داشته باشی و به تمام آرزو های قشنگتون هم برسید:happy:
پس من اشتباه نکردم بود صبحی پی تی ننوشته بود تولدتونه اماخوب فهمیدیم بازم بهتون ایندفعه بهتر تبریک میگم .کیک ها رو همه رو خوردید یه تیکه هم اگه دارید واسه من کنار بزارید .
منم دلم کیک میخواد.
6644.gif

خواهر کادو تا این ساعت چی گرفتی ؟
6575.gif

Happy%20Birthday!.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها اينجا رو نگاه کنين. داشتم نگاه ميکردم ببينم امشب سينما چی داره که ميخوام با دوستام برم، ببينين با چی روبرو شدم:

http://www.webvic.com/silvercity/index.html

جواباتون رو بعداً ميدم. من فعلاً برم!;)

بازم از همگی ممنون،:happy::happy::happy::happy::happy: چقدر من امسال کيک خوردم! :D

roky

Registered User
لایک‌ها
10
به من هیچ کس کیک نداد:(:happy:
خب خواهر ببین کدوم کیک خوشمزه تره برات سفارش بدم :happy:
MCB-GCC-main.jpg

Birthday-Cake.jpg

birthday-cake-773619.jpg

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
final fantasy( فانتزی نهایی با عنوان ارواح درون)
واي عالي بود دست روي انيمه ي مورد علاقه من گذاشتي من اولين بار كه اين انيميشنو ديدم تمام خونه رو گذاشته بودم روسرم "ااااااااااااااه بيا اين موهارو ببين" "اينا چقدر واقعيتند" چشمهاي همه رو ميگرفتم ميگفتم تو يك نگاه بگن اين فيلمه يا انيميشن:D:D:lol:
وای علی جان عجب کیکی واقعا خوردن داره من دلم آب افتاد
منم همينطور من كه عاشق شرينيجانم مخصوصا از اين نوعاش:p:happy:

به من هیچ کس کیک نداد:(:happy:
خب خواهر ببین کدوم کیک خوشمزه تره برات سفارش بدم :happy:

اينا همش عاليه خواهر همشو برداريد براي منم كنار بزاريد.
واي اينقدر اينجا كيك و ... گذاشتيد كه من دلم آب افتاد برم يه كيكي جور كنم بخورم:p:blink::D

بالا