• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چه خوب شد لينکشو دادی برادر :D

در راستای ادامه خوندن اين لينک، به اين لينک بر خوردم:

که کاملا مشخص ميکنه که يک بازی به اين نام داريم و از همه جالب تر CLAMP يه مانگا و انيمه در اين رابطه دارن به اسم RG Veda که من تا امروز نميدونستم :blink: ولی الان گزاشتم دانلود بشه:happy: چون خيلی جالبه که ببينيم چی درست کردن! :D;)

ممنون برادر :happy:

sixstars02.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
عجب جشن تولد مفصلي! ...
ين ين عزيز ......
happy0045.gif

کجايی دختر؟!!! :D چه خوب ! کاش هر روز تولد من باشه، ين ين و سپهر ، ... هم دوباره اينجاا بيان يه سر به ماها بزنن! :D;):lol:

خوبی خانومی؟ چی کارا ميکنی؟ شنيدم کامپيوترت دوباره فوت کرده بود!:f34r::p

تعريف اين سريال جديد رو هم اول از ساحل دوم از هدی شنيدم. هديه اينقدر در موردش حرف زد که نگو!:p ولی ميگفت full house يه چيزه ديگست!:D

فقط gokusen رو چرا دانلود کردی؟! :eek:من که داشتمش؟:( ليستو نگاه نکردی دختر خوب؟!:cool:

به هر جهت خيلی خوشحال شدم دوباره ديدمت.:happy: خدا کنه بمونی! جات خيلی خالی بود!:rolleyes:

از بابت تبريک هم ممنون :happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب من دیگه واقعا روم نمیشه بیام تو این تاپیک!

به هر حال فریدا جان تولدت مبارک!واقعا منو به خاطر این تاخیر ببخش باور کن این چند روزه اونقدر گرفتار بودم که اصلا فرصت سر زدن به تاپیکو نداشتم.الانم همین صفحه ی 433!(چه خبره!:blink:ببینم مگه شماها امتحان ندارین؟!!!:hmm:;))متوجه قضیه شدم.گفتم تا وقت هست بیام تبریک بگم حالا نمیدونم چند روز گذشته ...بازم شرمنده!:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

تا یادم نرفته خواشان جان 1000 پستی شدن(البته الان حتما 1000 و خورده ای شده!!:blush:) شماهم مبارک!همیشه موفق باشین!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد تاپيک زيرنويس دار کردن ناروتو:

خوب اين ماجرای ساب زدن رو ما خيلی وقت پيش مطرح کرده بوديم ولی بنا به دليل مشغله های همه بچه ها به ياد فراموشی سپرده شد:( ولی برادر ميثم همچنان دارن death note رو ساب ميزنن و با تجربه ترين فرد در اين ضمينه هستن.:happy:;) چون اون تاپيک تکراری هست من پست هاتون رو به تاپيک گروه انيميشن فن ساب پرشين تولز منتقل کردم، لطفاً ادامه بحث رو در اون تاپيک دنبال کنين. :happy:

در مورد اينکه يه نفر رو کار نظارت کنه، به خدا من اگه وقت داشتم اول کارتون محبوب خودم رو ساب ميزدم! :(:p ولی فکر کنم بابک که به ميثم هم کمک ميکرد, بهترين فرد برای اين مسئوليت باشه.:D

سيمور هم که اعلام آمادگی کرده!:cool: مسلما از سيمور بهتر کسی رو تو زبان نداريم که ميتونه به همه کمک کنه.:happy:

من پيشنهادم به شماها اينه که مطالب تاپيک گروه انيميشن فن ساب پرشين تولز رو بخونين. انواع نرم افزار هايی که لازم دارين، لينک دانلود، طرز استفاده و ... همه چيز گفته شده! که خيلی کمک تون ميکنه !;):rolleyes:

موفق باشين. ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من دیگه واقعا روم نمیشه بیام تو این تاپیک!

به هر حال فریدا جان تولدت مبارک!واقعا منو به خاطر این تاخیر ببخش باور کن این چند روزه اونقدر گرفتار بودم که اصلا فرصت سر زدن به تاپیکو نداشتم...
happy0184.gif

چه روز خوبی!:D همه قديمی ها دارن به ترتيب بر ميگردن!
happy0198.gif

ويلی جون نگران نباش فقط 3 ساعت تاخير داری! :p:happy:

خيلی ممنون
ashamed0006.gif

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید
ratatoulle

یکی از دوستان درباره راتاتوله خواسته بود بدونه منم یه مطلبه ریزه میزه پیداکردم

راتاتوله انیمیشن سه بعدی (3d) هست که محصول مشترک کمپانی والت دیزنی و پیکسار هست کارگردانی این اثر را (( براد برد )) به عهده داره که متخصص کارهای کودکان و نوجوانان است فیلمنامه خودش نوشته کارش درسته دیگه:lol:موشها شخصیتهای اصلی این کمدی خانوادگی هستند شخصیت اصلی قصه فیلم ، موشی به نام (( رمی )) استکه (( پاتن اوسوالت )) به جای او صحبت می کند . او یک موش جوان که در شکاف دیوار های یکی از رستوران های مهم شهر پاریس زندگی می کنه . رمی علاقه زیادی به غذا داره و هر روز با سرکشی به قسمتهای مختلف رستوران ، بخشی از غذتهای آنجا را به خانه اش می برد . آرزوی بزرگ رمی این است که بتواند یک سر آشپز شود اما
مشکلات زیادی سر راهش هست دوستانش به او کمک می کنند ولی کسانی هستند که دوست ندارند رمی موفق شود . (( پیتر اوتول )) بازیگر معروف سینما هم به جای یکی از شخصیتهای این انیمیشن صحبت کرده است در این اثر برج ایفل و موزه لور هم جزو مکانهایی هستند که ساخته شدند بیشتر از این دربارش نمی دونم چون هنوز ندیدمش :D

به هر حال همین بود دیگه

قربانتون lee یه نینجای داغون که زندگیش مثل sai هست

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستان درباره راتاتوله خواسته بود بدونه منم یه مطلبه ریزه میزه پیداکردم

راتاتوله انیمیشن سه بعدی (3d) هست که محصول مشترک کمپانی والت دیزنی و پیکسار هست ...

ممنون از معرفي...
فقط خواستم بگم كه اسمش به فرانسه اسم يه نوع غذا هست شبيه آبگوشت...
و همچنين اينكه تلفظش راتاتويي هست...

فريدا جان من هم از صميم قلب تولدت رو تبريك ميگم...(ببخشيد دير شد:blush::blush::blush:)
اميدوارم يه روز بياي اينورا يه تولد واقعي بگيريم برات...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر کادو تا این ساعت چی گرفتی ؟
ام... بزار ببينم

آخرين عطر شانل به اسم chance
innocent0009.gif

يه ست کامل از تمام لوازم فانتزی tsubasa chronicles (دل بابک بسوزه!)
evilgrin0030.gif

يه مموری استيک :D
يه mp3 player ;)
يه گردنبد و دستبند :happy:
تيشرت و ... :wacko:

کلاً بد نبود !:p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ام... بزار ببينم

innocent0009.gif

evilgrin0030.gif

يه مموری استيک :D
يه mp3 player ;)
يه گردنبد و دستبند :happy:
تيشرت و ... :wacko:

بابك جان دلت نسوزه خودم برات مي گيرم :D
فريدا عجب تولدي بوده پس:p حالا ديگه كمبود هارد پيدا نمي كني.

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که بیلمرم این جریان تولد رو
ولی خوب خواهر جان تفلدت مبارک
ایشالا صدسال زندباشی و ما هم از داشتن مدیر خوبی چون شما مستفیض باشیم ( این کلمه درست یا غلطش بی خیالش شین چون نیدونم الان درسته یا نه )

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ... ديگه نبود ؟ تولد خواهر فريدا .... نيست ؟‌نبوووووووووووود ؟ خودم آخرم ؟! اي فل !‌

154fs626022.gif

خواهر جان ... از ته دل هشتادمين سالگرد (!!!!) تولدتون رو تبريك ميگم
studsmatta.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ام... بزار ببينم

innocent0009.gif

evilgrin0030.gif

...

خیلی بدی :( اونطرف مرز نشستی حال میکنی بعد دل مارو میسوزونی
download.aspx

بابك جان دلت نسوزه خودم برات مي گيرم :D
فريدا عجب تولدي بوده پس:p حالا ديگه كمبود هارد پيدا نمي كني.

happy0064.gif
ممنون علی جان :D

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
[/RIGHT]
پيشنهاد رابرت رد فورد فقط بيشرمانه بود!:D:p:lol:

برادر مسيح من که نظرم رو گفتم من اين تاپيک رو همين جوری دوست دارم:p و تا اونجايی که يادم ميآد هميشه همين جوری بوده!:rolleyes:

در مورد نظر دادن در مورد پست ها هم زياد انتظار نداشته باش!:p ميتونی يه نگاهی به پست های قديمی ماها بندازی، من دقيقاً با اون 3 ساعتی که گفتی صرف نوشتن کردی آشنام چون خودم هم همين قدر يا بيشتر صرف نوشتن يه پست کردم ولی در نهايت برای استفاده بچه هاست و کسی نظر چندانی نميده!:eek: ولی همه ميخونن و مطمئن باش متشکر هم هستن:cool: اگه کسی مطلب اضافه اي يا نظری داشته باشه، حتماً ميگه!:) البته خيلی ها هم هنوز فرصت خوندن پيدا نکردن چون گرفتارن.:(

در نهايت جو اين تاپيک اينجوريه!:happy: ما هم اينجوری دوسش داريم.:happy: حالا يه مدت که بيشتر اينجا بمونی خودت ميبينی!;) اونقدر ها هم بد نيست!:p

کاملا تایید میشه..اصلا قشنگی و خوبی این تاپیک به همینه!
نمیدونم باور میکنید یا نه؟اما الان من تقریبا یه سال و خورده ای که اولا کاری که بعد ار وصل شدن به اینترنت میکنم اینه که میام توی این تاپیک...به نظر شما اگه این تاپیک فقط یه تاپیک صرفا معرفی انیمه و کارتون بود یه همچین کاری میکردم؟به قول کاکاشی جان اگه ماهی یکبارم که به این تاپیک سر میزدم کاقی بود و کفایت میکرد...من از این چند مدته کلی خاطره دارم حالا خوب یا بد(بیشترش خوب)...از هر موفقیتی که بچه ها به دست میاوردن کلی خوشحال میشدم مثلا اینکه فریدا امتحاناشو خوب میداد یا مثلا وقتی روزبه کنکور قبول شد و بقیه اتفاقا...
به نظر شما اگه این تاپیک اینجوری نبود اصلا من دلیلی برای این خوشحال شدنم وجود داشت؟عین تاپیکهای دیگه هرکسی مطلب خودشو میذاشت و بعدشم یه مقدار بحث سرشو غیره وتموم میشد بعد هرکسی میرفت پی کار خودش!اونوقت هیچ دوستی هم بینمون به وجود نمیومد.ومثلا دلیلی نداشت که فریدا در حق ما لطف بکنه و DVD هاشو در اختیار ما بذاره...
ودرنهایت به قول فریدا جو این تاپیک اینجوریه وما هم اونو اینجوری دوسش داریم و من مطمئنم یه مدت که بگذره شما هم از اینجا خوشتون میاد ودیگه نمیتونید ازش دل بکنید!believe me!:happy:;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

عجب جشن تولد مفصلي!
بازم مثل هميشه آخرين نفر شدم ^_^
استاد لينخو خواهر فريدا ملكه انيميشن و مدير محترم هنرهاي نمايشي تبريك تولد بنده را پذيرا باشيد. ^_^
به اميد اينكه حداقل 10 سال ديگه هم همه با هم تولدتان را جشن بگيريم.

ببخشيد ديگه همه با كيك تبريك گفتن من ديگه رعايت سلامتي را مي كنم (بهانه است ديگه چي ميشه كرد؟ )
بازم تولدتان را تبريك مي گم با ارزوي سلامتي

WOW!
ببینید کی اینجاست:خواهر ین ین عزیز!
خواهر این مدت شما کجا بودید کلی دلمون براتون تنگ شده بود!جاتون حسابی خالی بود!به هر حال کلی مشعوف گشتیم از زیارت مجدد شما توی این تاپیک!:happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Naruto-Gekito-Ninja-Taisen-EX-wii-02.thumb.jpg

خوب 100 قسمت اول naruto تمام شد
اينم قسمتي از برداشتهام هستش از 100 قسمت اول
دو سه باري خواستم naruto رو شروع کنم اما هميشه چند قسمت اول پشيمونم ميکرد
فکر ميکنم شروع داستان و معرفي کاراکترها زياد موفق نبود. 1جوري هيجان لازم براي پيگيري داستان رو حس نميکردين.
اين بار گفتم تحمل کن ببينم به کجا ميرسه و خوشبختانه هرچي جلوتر رفت پرداخت داستان بهتر شد.
Naruto_kun_club_Id_1_by_Naruto_kun_club.jpg

اما نميدونم چرا شخصيت naruto نتونست جذبم بکنه الان هم به زور 1 گوشه دلم جاش دادم. اصولا من از شخصيت هاي ابر قهرمان که همه چي رو از اول آماده دارن بدم ميادحالا اگه لوس بازيهاي naruto رو هم به شخصيتش اضافه کنيم دلايل کافي براي دوست نداشتنش جور ميشه.
گرچه هميشه لازم نيست براي دوست نداشتن کسي بهانه پيدا بکنيد مثلا از اين پسر چينيه لي هم خوشم نمياد يلش رو هم نفهميدم.
نميدونم چرا از شخصيتهايي شروع کردم که ازشون خوشم نيومد.
naruto-censors-14.jpg

برعکس ساسکه برام شخصيت خيلي جالبي داشت کم حرف و قوي يجوري راحت ميشه بهش اعتماد کرد.کلا ارزش بدست آوردن رو داره. اينم بگم که جواب تست شخصيت خودم ساکورا شد و جالب بود که ساکورا هم ساسکه رو بيشتر ميپسنده.
180px-NarutoTeam7.jpg

سکورا:
اينم از کاراکترهايي بود که خيلي خوب روش کار شده بود.کاملا مشخصه که کيه و چي دنبال چي هستش.
کاکاشي :
1 تشابهاتي با ساسکه داره و خيلي خوب 1 نينجا رو براتون به تصوير ميکشه.
اوج داستان تو اين 100 قسمت بنظرم هموم مسابقه سالانه بود.
تقريبا همه خوب بودن و بيشتر از انتظار ظاهر شدن گرچه دخترا چيز زيادي براي رو کردن ندشتن اما مبارزه هاي جالبي رو داشتن.
جالب ترين قسمت هم بنظرم جايي بود که ناروتو و ساسکه بيهوش شدن و ساکورا و باقي بچه ها تصميم گرفتن مقاومت کنن. مبارزه ساکورا با اينکه هيچي بلد بود خيلي زيبا بود وقتي از شيروکنها جا خالي ندادو مستقيم حمله کرد تعجب کردم .تمام اون مدت مطمئن بودم که اگه ساسکه بيدار بشه اتفاق بدي براي دشمنها ميوفته.
پنجمين رئيس هم دختر جالبيه .احتمالا وضع دهکده 1 ذره تغيير ميکنه.رئيس سوم نقش خاصي نداشت.
نميدونم وجود اين خداهاي اکثرا شيطاني با اون جثه بزرگشون لازم بود؟
به هر حال narutoخيلي بهتر از اون چيزي بود که در ابتدا فکر ميکردم و اميدوارم همينطور ادامه پيدا کنه.
.

naruto.jpg

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
th_cutesasukenarutoandsakura.jpg

البته الان که 130 قسمت رو دیدم بعضی جاها نظرم 1 مقداری تغییر کرده

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب 100 قسمت اول naruto تمام شد
اينم قسمتي از برداشتهام هستش از 100 قسمت اول
دو سه باري خواستم naruto رو شروع کنم اما هميشه چند قسمت اول پشيمونم ميکرد....

اوووووووووووف
دمت گرم
من بالاخره امروز وقت کردم بشینم پاش
اولش که خیلی حال نمیده بهم
امیدوارم باقیش خوب باشه و لذت کافی و وافی رو ببرم ( البته 100 درصد هم همینطوره ، و تا داستان روی ریل بیفته یه مقدار طول می کشه )

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
WOW!
ببینید کی اینجاست:خواهر ین ین عزیز!
خواهر این مدت شما کجا بودید کلی دلمون براتون تنگ شده بود!جاتون حسابی خالی بود!به هر حال کلی مشعوف گشتیم از زیارت مجدد شما توی این تاپیک!:happy:

دقیقا همین کلمات برا خودت هم صدق میکنه ویلی جان :D داشته باش ;) :

WOW
ببینید کی اینجاست: برادر ویلی عزیز!
برارد این مدت شما کجا بودید کلی دلمون براتون تنگ شده بود!جاتون حسابی خالی بود!به هر حال کلی مشعوف گشتیم از زیارت مجدد شما توی این تاپیک!:happy:

:D:D:D:D:D

جدیدا هم میبینم که عزیزان ناروتو ببین زیاد شدن :p:D

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا همین کلمات برا خودت هم صدق میکنه ویلی جان :D داشته باش ;) :

WOW
ببینید کی اینجاست: برادر ویلی عزیز!
برارد این مدت شما کجا بودید کلی دلمون براتون تنگ شده بود!جاتون حسابی خالی بود!به هر حال کلی مشعوف گشتیم از زیارت مجدد شما توی این تاپیک!:happy:

:D:D:D:D:D

جدیدا هم میبینم که عزیزان ناروتو ببین زیاد شدن :p:D

به به من خيلي كيف ميكنم بازديد مجدد دوستان قديمي تاپيكو ميبينم چه صفايي داره.

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Ergo Proxy​

Proxy.jpg

Fellow Citizen ........ Do Your Part !
بعضی موقع ها ادم دوست داره یه چیز جدید ببینه ..... فضای جدید .. . ادمای جدید .... خوب کم پیش می اد همچین چیزی ! .... Ergo Proxy گزینه ی خوبی می تونه باشه برای کسایی که دوست دارن چیز جدیدی ببینم !

همه چی توی یه شهر عجیب غریب شروع می شه به نام Romdo ! همه چی عجیب و سرده ... به نظر می اد روبات ها از ادما طبیعی ترن ! هیچی معلوم نیست ! دختری با موهای سیاه به نظر می اد شخصیت اصلی باشه .... روبات همراهش که به نظر خیلی صمیمی می اد اونو Re-l Mayer صدا می کنه ! ....

همه چیز با حضور موجودی عجیب شروع می شه ! شبحی به نام Proxy کسی واقعا نمی دونه که این موجود چیه و از کجا اومده فقط می دونن که نمی تونن جلوشو بگیرن .....با این همه وقتی یکی از اونها به مردم حمله می کنه هیچ کس حتی تعجب نمی کنه ... هیچ کس حتی سرشم بر نمی گردونه ! .....به جز یه نفر Vincent-Law شخصی که به تازگی و با مشکل ، تبدیل به یکی از شهروندان Romdo شده ! .... واقعا توی این شهر چه خبره ؟ ... بیرون از اون جا چه خبره ؟

معمولا انتظار می ره که یک دانای کل پیدا بشه و برای قهرمان داستان تعریف کنه که چه خبره! و وظیفه اونارو بهشون بگه!.... اما نه !... همچین اتفاقی نمی افته ! اصلا قهرمانی وجود نداره! هیچ کس چیزی نمی دونه ! این شخصیت هان که برای پیدا کردن جواب سوال هاشون شروع به حرکت می کنن ! اما ...

شخصیت های محوری :

Vincent Law

180px-Ergoproxyvincent.jpg

در نگاه اول یک ادم فوق العاده ساده ، بیش از اندازه تو سری خور ، تا حدودی بی دست و پا ... اما اگه عمیق تر نگاه کنین می بینین که دقیقا همونایی هست که من گفتم ! فقط عظمی جزم داره برای یافتن حقیقت و شجاعتی که بعضی مواقع بروز می ده ! کلا ادم مرموزیه !

Re-l Mayer

180px-Ergoproxyreal.jpg

دختری مصمم و قدرتمند ! کسی که جنسش یا سایر انسان های اون شهر متفاوته .... ادمی فوق العاده جدی که به هیچ عنوان نرمش از خودش نشون نمی ده ! یعنی تا حدود زیادی براش تعریف نشده ! اون یک بار به طور مستقیم مورد حمله ی یک Proxy قرار می گیره و از همون جا شروع می کنه به تخقیق برای کشف حقیقت ! و به واسطه ی مقام و ارتباط بالایی که در شهر داره راه برای جلو رفتنش تا حدودی بازه !

Iggy

180px-Ergoproxyiggy.jpg

روباتی که به نظر وفادار ترین شخصیت به ریل هست البته اون تنها یک رباته اما ربات های اون شهر از درک و فهم بسیار بالایی برخوردارند و کلا یه جورایی از ادما بیشتر می فهمنن حداقل ادمای اون شهر ...

Pino

180px-Ergoproxypino.jpg

یک ربات دختر بچه که وظیفه نگهداری از خونه رو به عهده داره ! این شخصیت تنها شخصیتیه که باعث می شه تو این کارتون فضا یخ نزنه ! و کمی (!) لطافت می ده به کارتون !

تو این کارتون شخصیت بد وجود نداره ! ... دشمنی وجود داره اما نه از جنس دشمنی هایی که تا الان دیدین !

به طور کلی این کارتون فوق العاده جدیه ! و فوق العاده سرد تا حدی که بعضی مواقع کمی زیاده روی می شه ! از طرفی داستان نو و مدل جدیدش باعث می شه که شما دوست داشته باشین بدونین چه اتفاقی قراره بیافته ! ... و شخصا نوید پایان خوبی رو تو این کارتون میدم !

دو مشکل این کارتون داشت ! یکی قسمتی بود که مثل خیلی از کارتون ها Break داده بودن و برای تزریق بعضی اطلاعات به بیننده به صورت کامل بی ربط مثلا یه فضای فانتزی و غیر جدی درست کردن که کلا اگه نبینینش هم چیزی از دست نمی دین حتی باعث می شه روند کارتون از دستتون نره !
و دومی پرش های بی موقع کارتون از فضایی به فضای دیگره که شما متوجه نوع ارتباط این فضاها نمی شین !

در نهایت به گروهی که اهل دیدن انیمه های خاص و جدی هستن توصیه اکید می شه که این کارتون رو از دست ندن! تقریبا هم کلی کارتون با ادبیه ! (اگه درست یادم باشه!:D)

B000I2JSVW.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V59597586_.jpg

می دونستم دنی می خواست اینو بنیسه اما چون اهنگاش معمولی بود من نوشتم ! :D (در حقیقت چیز دیگه ای به ذهنم نرسید !)
==========

خوب ا اون فضای جدی خارج شیم بریم سراغ Off Topic :D

قبل از این که برم سراغ اون یکی چیزی رو می خواستم بگم من تقریبا هر 3-4 صفحه یه نگاه به صفحه ی اخر در حد 3 ثاننیه می کردم اما یه نکته ای به چشمم اومد که حداقل از فردا بعیده :D
تو این تاپیک بعید می دونم تا حالا یک دونه کارتون هم SPOIL شده باشه هر چی بوده Preview یا Review یا معرفی ساده شخصیت ها بوده و هیچ گونه مزه زدایی (این سیمور عجب معادل خوشگلی براش پیدا کرد !) انجام نشده ! می دونم که همتون می دونین که اسپویل اینه که (اونایی که بلیچ رو ندیدن نخونن) :
مثلا تو همین تاپیک SEPHIROTH یوهو گفت تو انیمه پخش شده که بابای ایچیگو شینیگامیه !؟ همین سوال کافی بود که من بدونم اولین اتفاق سیزن 3 اینه که این قضیه مشخص شه و رسما هیچ نکته ی جالبی توش نموند
اما اگه حتی خلاصه ای از 3 قسمت اول رو هم یه نفر کامل تعریف کنه اسپویل نمی شه چون داستان هنوز جا داره !
در هر صورت هر جور راحتین! ولی از فریدا بعیده :D ! (سوزنم گیر کرده)

الانم حال اف تاپیک ندارم این جدیدا می بینن می گن این یارو کیه نیومده شروع کرده گیر دادن :D باید شخصا با مدیر مسوول بخش صحبت کنم:medieval:

بالا