• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
... تو این تاپیک بعید می دونم تا حالا یک دونه کارتون هم SPOIL شده باشه هر چی بوده Preview یا Review یا معرفی ساده شخصیت ها بوده و هیچ گونه مزه زدایی (این سیمور عجب معادل خوشگلی براش پیدا کرد !) انجام نشده ! ...
ميبينم که دست پر اومدی!!!
winking0023.gif
ميگم از جمعه به بعد ميبينيمت ديگه!؟؟؟
evilgrin0041.gif

بازم ميگم همش زير سر سيموره!
evilgrin0031.gif

ولی خدا وکيلی سر gundam seed من ازيتش کردم!
evilgrin0039.gif
اصلاً نميدونم چرا ازيت کردن سيمور کيف داره!
fighting0029.gif

ميگم پير مرد: hang in there!!!
happy0025.gif

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
برادر سپهر خیلی جالب و با هیجان تعریف کردید . ممنون :happy:

بسی جالب بود...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اول از همه دنیل جون تسلیت میگم
این بنده خدا ار 100 سال پیش زنبیل گذاشته بود که Ergo Proxy رو خودش بیاد اسپویل کنه:D
آخی
shahram.gif

--------------------------------------------------------------------------
خوب انگار قدیمیا داره سرو کلشون پیدا میشه گفتم بده نیام یه عرض ادبی کنم
2lxe53l.gif

ویلی و سپهر هم که با امدنشون از یه طرف و تولد فریدا از یه طرف دیگه باعث شدن امروز منم بیام
3925.gif

-------------------------------------------------------------------------

خوب یه چند روز دیگه امتحانای من تموم میشه امیدوارم همه امتحانا رو خوب داده باشن
کنکوریهای عزیز هم التماس دعا
2mo15hx.gif
4fwppc8.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خیلی بدی اونطرف مرز نشستی حال میکنی بعد دل مارو میسوزونی
تو اراده کن بيای من همه جوره کمکت ميکنم! ;)

-----------

راستی از بقيه بچه هايی هم که تبريک گفتن ممنون :happy::happy::happy:

هيچ سالی اينقدر تبريک جشن تفلد نداشتم! :D:D:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من 2 تا سوال دارم:

اول اينکه الان کنکوری ها دارن کنکور ميدن؟؟؟!! !:weird:

دوم اينکه بنزين واقعاً کوپينی شده؟! :whistle: چند تا پمپ بنزين رو تا الان آتيش زدن مردم؟!:worried:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
evan.jpg

وای بچه ها من الان دارم از سينما بر ميگردم. فيلم evan almighty!!:D
اينقدر خنديدم اينقدر خنديدم که حد نداشت.
36_11_6.gif
از دل درد مردم!
4_1_219.gif

واقعاً قشنگ بود.
36_1_1.gif
ماجرای کشتی نوح در قرن 21!:p:lol: نميدونم ايران اومده يا نه؟! ولی اگه اومده ترديد نکنين، حتماً بگيرين و ببينينش!;)

Evan-Almighty.jpg

54027_375x375.jpg

sj2tn20070622-0624fhj_evan.ii1.jpg

large_evan.jpg

تازه در همين راستا متوجه شدم که ماه ديگه هری پاتر اکرانش شروع ميشه:D و تازه دوزاريم افتاد که چقدر از دنياا بيخبرم!:lol:

HP2007.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
تو اراده کن بيای من همه جوره کمکت ميکنم! ;)

:blush: تا اونطرف اومدن من یه 2-3 سالی مونده :(
----------------
این Evan Almighty رو دیدم یاد Bruce Almighty افتادم ، اونم کسی دیده ؟ چون اونجا هم این مورگان فری من خدا بود :p:D:D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 تا سوال دارم:

اول اينکه الان کنکوری ها دارن کنکور ميدن؟؟؟!! !:weird:

دوم اينکه بنزين واقعاً کوپينی شده؟! :whistle: چند تا پمپ بنزين رو تا الان آتيش زدن مردم؟!:worried:

نمی دونم واقعا جنبه سوال داره یا نه اما در مورد اول دیروز ریاضی ها امروز تجربی ها البته رشته های دیگه یه سری امروز دارند(اخ دلم براشون کبابه):(
در مورد دوم بنزین اگر منظورتون سهمیه بندی باید بگم بله شده اما خبر موثق از چندتا پمپ بنزین اتیش زده شده ندارم:blink:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
:blush: تا اونطرف اومدن من یه 2-3 سالی مونده :(
----------------
این Evan Almighty رو دیدم یاد Bruce Almighty افتادم ، اونم کسی دیده ؟ چون اونجا هم این مورگان فری من خدا بود :p:D:D

@فريدا: مثل اينكه لازم شد اين فيلمم بزارم تو ليست دانلودام. امسال فيلم توپ زياد داره مياد من خيلي خفن الان Transformers رو دنبال مي كنم. اگه از سبك فيلم 7 خوشتون مياد حتما فيلم Zodiac رو دان كنيد.
من زياد با هري پاتر ها حال نكردم تا حال فقط از 2ش خوشم اومده با اونكه همرو تا حال ديدم.
-درباره كنكور، بايد بگم رياضي ها ديروز داشتند(برادر كاتسوري هم ديروز داشت كه اميدوارم موفق شده باشه)
-درباره بنزين، كپني كه نه كارتي كردند، يه طوراييمي خواهند ديگه از يارانه اي كه بابت بنزين مي دند خلاص بشند، بابا الكي خيلي شلوغ شده بود خيابونا همه تك سرنشين، وقتي ارزون باشه يارو قدرشو كه نمي دونه، ما فقط مي گيم نفت داريم انگار تمومه، پالايشگاه داريم، خوب خيلي مونده تا فرهنگ خيلي چيزا جا بيفته. فقط مشكل بيسوادي مسولين هست.

@بابك : بابك جان منم مثل خودت يه 2و3 سالي مونده، خاستي بري بيا با هم بريم، روزاي تولدمونم كه يكي هست برات كيك شكلاتي خامه اي درست مي كنم.
Bruce Almighty عجب كمدي بودا، فيلماي قديم جيم كري خيلي خوب بود(الان كه همش شدم انيمه بين، فقط فيلماي معروف رو مي بينم).

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه سوال داشتم ولي نمي دونستم كجا بپرسم آخه من از شما كارتون يه كارتون گرفتم بعد براي يكي از رفيق هام تعريف كردم اونم خوشش اومد از من خواست كه بهش بدم ولي من گفتم به شما بگه كه شما بهش بدين ( بنده خدا آدم درسته من كه اصلا اونو تو اين مورد فيلم اصلا End Of Chain صدا مي كنم چون از هر كي هر چي بگيره به كس ديگه اي نمي ده ) اون گفت اونا كه به تو دادن گفتن به دليل جلو گيري از فروشه تو هم كه نمي خواي بفروشي اون ها هم مي خوان به من بدن حالا دير يا زود ديگه . حالا من موندم بهش بدم اين كارتون يا نه ؟
مي ترسم اصلا با دادن همين پست خودم رو زير سوال برده باشم چه برسه به اينكه ديگه كارتون رو هم بهش بدم
خواهش مي كنم به من يه جوابي بدين
مرسي
اگه مطمئنی ازش اشکالی نداره بده.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نمی دونم واقعا جنبه سوال داره یا نه اما در مورد اول دیروز ریاضی ها امروز تجربی ها البته رشته های دیگه یه سری امروز دارند(اخ دلم براشون کبابه):(
در مورد دوم بنزین اگر منظورتون سهمیه بندی باید بگم بله شده اما خبر موثق از چندتا پمپ بنزین اتیش زده شده ندارم:blink:​
جنبه سوالی داشت.:happy: آخه از TV اينجا نميشه دقيق فهميد چون مسائل رو زياد بزرگ ميکنن!:blink:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جنبه سوالی داشت.:happy: آخه از TV اينجا نميشه دقيق فهميد چون مسائل رو زياد بزرگ ميکنن!:blink:

والا اونور زیاد بزرگ میکنن اینور اصلا اعلام نمی کنن من چیزی به اسم اتیش زدن پمپ بنزین ها تو رسانه ها مون نشیندم:hmm:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

والا اونور زیاد بزرگ میکنن اینور اصلا اعلام نمی کنن من چیزی به اسم اتیش زدن پمپ بنزین ها تو رسانه ها مون نشیندم:hmm:​

تو TV مخصوصا تو اخبار گفته نشد ولي تو راديو و خبرگزاري ها گفته شد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد قیمتی که توزیع کننده های عزیز قراره حساب کنن با بچه ها؛ من خودم فقط هزینه dvd خام رو می گیرم، ولی برای اینکه استهلاک رایتر و ... رو هم حساب کنیم ، می تونین 50 تومن به ازای هر dvd مبلغ اضافه بگیرین . چون عمر یه رایتر حدود 8000 تا dvd ـه و اگه 50 تومن به ازای هر dvd حساب کنیم، قیمت یه رایتر در میاد.
-------
حتی منو یعنی؟!
jawsmiley.gif

-------
من نه. چی دیدم که اونو دیده باشم؟!
wcsmiley.gif
در مورد هزينه ها موافقم :D من امشب ليست توزيع کننده های جديد رو تو تاپيک راهنما ميزارم.;) دنی اگه بتونی ليست سفيد رو هم آپلود کنی خوبه.:happy:
------
ميخوای نيای؟؟؟!!!:blink::blink::eek: به ليست سياه ديگه کفايت نميکنم!:D کبابت ميکنم!
36_1_15.gif

------
راستی منم nana ميخوام.
36_1_44.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من طالب تاپیک صندلی داغ هستم چون خوشم میاد بدون این بچه های بخش چه جور کسائی هستند ، روحیاتشون چجوریه و ... ( کم و بیش فکر کنم همه مثل هم باشیم :p:happy:)
تاپيکشو بزن. ;)

مثل تاپيک قسمت مدير ها قوانينشو ميزاريم:

اول اينکه بچه هايی که رو سندلی ميشنن و سوال ميپرسن از بچه های بخش انيميشن باشن. يعنی جواب سوال های بچه های خارج از بخش انيميشن رو که ممکنه بخوان تاپيک رو بهم بريزن ، نميديم.:hmm:

هر کسی 3 روز بشينه رو صندلی و بعد از اون نفر بعد رو انتخاب کنه.:happy:

هر کسی هم ميشينه يه مختصری از خودش اطلاعات بده:D!

ديگه چيز ديگه اي به نظرم نميرسه.:eek:

آها اگه کسی هم نشينه، ديگه بهش کارتون نميديم!
evilgrin0037.gif
چطوره؟! شوخی! :pهر کی دوست داشت بشينه!:happy:

فکر بکنين اگه چيزی به نظرتون ميرسه به پس اول اضافه کنين.;)

بابک ترتيبش رو بده!:rolleyes:

نفر اول کيه؟ :D خوده بابک؟ :cool:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
تاپيکشو بزن. ;)

اول اينکه بچه هايی که رو سندلی ميشنن و سوال ميپرسن از بچه های بخش انيميشن باشن. يعنی جواب سوال های بچه های خارج از بخش انيميشن رو که ممکنه بخوان تاپيک رو بهم بريزن ، نميديم.:hmm:

evilgrin0037.gif

من با كارتون ندادن موافقم ، بابك جان شما پيش قدم شو بشين ببينيم چقدر داغ ميشه صندلي، اگه زياد داغ شد بيخيال بشيم:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابك جان منم مثل خودت يه 2و3 سالي مونده، خاستي بري بيا با هم بريم، روزاي تولدمونم كه يكي هست برات كيك شكلاتي خامه اي درست مي كنم.
Bruce Almighty عجب كمدي بودا، فيلماي قديم جيم كري خيلي خوب بود(الان كه همش شدم انيمه بين، فقط فيلماي معروف رو مي بينم).

:thumbsup: I am With You
من خودم عاشق هری پاتر هستم - یه جورایی جذبم میکنه :p:lol:

تاپيکشو بزن. ;)

evilgrin0037.gif

پس این گردن من :happy:

حالا قبل از زدن تاپیک چطوره سوالاتشو اول انتخاب کنیم بعد ;)

فریدا-ساما به PM هات یه نگاه بنداز;) همچنین اگه تونستی سوالات رو هم برام بفرست تا شروع کنیم :D

قوانین هم همینا خوبه ، اگه مشکلی بود بعدا به قوانین اضافه میکنیم

من نفر اول میشم :cool: هر چی باشه معمولا داوطلب میشم :p:happy:

منتظر پیشنهادات و انتقادات هستیم

راستی کسانی که هنوز Rate انیمه هایی رو که دیدن رو نفرستادند بهتره Be Aware باشند که ... :evil::D

من با كارتون ندادن موافقم ، بابك جان شما پيش قدم شو بشين ببينيم چقدر داغ ميشه صندلي، اگه زياد داغ شد بيخيال بشيم:D

Roger That :cool:

فعلا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
1خبر بد:(:(
از yotube شکایت کردن.گفتن انیمه و چیزای دیه روش هست .youtube هم rقرار شده طراحیش رو تا آخر ماه جوری تغییر بده که اگه کسی انیمه گذاشت فیلتر بشه.:(
خبر از اين بدتر ديگه نميشد!
36_1_4.gif

من الان دارم marmalade boy رو online رو youtube نگاه ميکنم.:( از بس اين تورنتش کنده!
4_9_15v.gif
و اين کارتون هم منو بدبخت کرده!
4_9_8.gif

هر چی ميبينم اصلاً ازش سير نميشم:D:p:(. ساحل حواست باشه اينو حتماً بگيری به ين ين هم بدی!;) (البته خدا کنه ديگه نره، خودش از دنی بگيره!:happy: ) خواهر جينی هم که خودش اصلاً معرف اين کارتون بود.
:)

ولی وای که خيلی محشره!
36_1_21.gif
(آقايون وارد نشن!:cool: اين قسمت خواهر هاست!
4_1_6.gif
)

MarmaladeBoy225_rdax_225x225_60.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا قبل از زدن تاپیک چطوره سوالاتشو اول انتخاب کنیم بعد ;)
فریدا-ساما به PM هات یه نگاه بنداز;) همچنین اگه تونستی سوالات رو هم برام بفرست تا شروع کنیم :D
سوال رو آزاد بزار، هر کی هر چی دوست داره ميتونه بپرسه :cool: ولی اين حق رو محفوظ ميزاريم که اگه کسی نخواست يا سوال خيلی شخصی بود جواب نده!:happy:

بالا