• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حداقل یک تحقیق بکن بعد حرف بزن:wacko: یا اسپانیایی یا برزیل!!!!
برزیل تنها کشور آمریکای جنوبی است که زبانش اسپانیایی نیست بلکه پرتغالی است.
اتهام وارد نيست!:blink::eek::f34r:

برای اينکه بدونی که ميدونم تو برزيل پرتقالی صحبت ميکنن ميتونی يه سر به پروفايل ارکات من بزنی و ببينی که من چندين 10 هزار بار به دوستای برزيليم گفتم که من پرتقالی بلد نيستم و اگه ممکنه اينگيليسی حرف بزنن.:cool:

در ضمن من گفتم که زبانش رو نفهميدم! چون اين 2 تا زبان خيلی شبيه هم هستن! و کلاً از اين جهت که برزيلی ها anime freak تر بقيه جوامع هستن، گفتم امکان داره برزيلی باشه نه از رو زبونشون! :eek:ولی زياد به قيافه هاشون نميخوره! :eek:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب الان وقت كردم Devil May Cry - 2 رو ديدم ، اولاش كه داشتم مي ديدم گفتم خيلي توپه ولي يه كم گذشت زياد حال نكردم.
مشكلاتي كه من برخوردم:
1: داستان ضعيف و بسيار ساده لوحانه
2: تعريف روابط اصلا مشخص نيست(شايد بخواهد بعدا روابط را معلوم بكنه)
3: صحنه هاي اكشني كه يه كم زياد اغراق شده و مثلا وقتي دانته ترمز ميزنه موتور 1و2 متر بيشتر جلو نمي ره در حالي كه بالاي 200 تا سرعت داشت، يا وقتي كه دختره مپره بالاي سري Devil و با تفنگ خفنش ميزنه وقتي مياد رو زمين روي موتور مياد و كلي قروفر مي خوره :lol:
4: معمول كار تو شب اينه كه يه فيلتر رو طرح قرار مي دهند تا سايه ها بيشتر به نظر بياد و رنگ ها برجسته تر بشوند.
5: من هيچ وقت اون صحنه سنو تو قسمت قبلي فراموش نمي كنم كه دانته پشت زمينه رو تغيير ميداد و اون آهنگ سبك زيباي فلامينگويي كه آخرش پخش كردند. اين قسمت چيزي نداشت براي گفتن جز اينكه اكشن بود.
6: يه سوال چرا لازم بود دانته پل رو خراب بكنه؟ و يه سوالي از بچه هاي عمران دارم تا اونجا كه سواد مكانيكي من قد ميده يه پل با 4و5 تا تير اونم به بازوهاش كه آهن(فولاد) S52 يا S44 هست خراب ميشه؟(البته اين شوخي بود كارتونه ديگه)
نكات خوبش:
گرافيك نسبتا خوب، بالاخره 2007 هست ديگه. موسيقي اكشن خوب(البته همه آهنگ ها خارجي هست)
با اونكه با تعداد رنگ زيادي كار نكرده بودند ولي با كمك فيلترها و افكت هايي جالبي كه كار كرده بودند به نظر نميومد.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی علی جان کدوم لینک رو گرفتی اگر این اخری که خواهر فریدا معرفی کرد رو گرفتی بگو کیفیتش چطور بود نسبت به اولی اگر خوب بود قست اول رو هم از همون بگیرم

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
راستی علی جان کدوم لینک رو گرفتی اگر این اخری که خواهر فریدا معرفی کرد رو گرفتی بگو کیفیتش چطور بود نسبت به اولی اگر خوب بود قست اول رو هم از همون بگیرم

ايني كه فريدا داده بود كيفيت توپي داشت همينو دان كن.

@فريدا: اين Monster خيلي seeds , peers كم داره يه ماه رمضان طول ميكشه تموم بشه كه؟
(همين ما اين پست رو زديم كلي سيدز و پير از آسمون ريخت)

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم مشکلت هل شده يا نه؟! ولی لرد سياه که دارنش! :eek:

فريدا جان همون نسخه ي لرد سياه رو دارم... ولي 4-5 قسمت آخرش زيرنويس نداره...:wacko:
فكر كنم مجبورم خودم دوباره دانلود كنم...:(

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.

من زیاد کارتون شناس نیستم، ولی شنیده ام که ناروتو بهترین انیمه موجود است، و همینطور اگه اشتباه نکنم این انیمه بالای 200 اپیزود است. چطور میشه 200 اپیزود انیمه رو توی 2 گیگ جا داد؟ :blink:
[i.
899.gif

من دیدمش بعضی جاها این حس رو داری که داره داستان رو کش میده ولی در کل خیلی خوب بود
اما هنوز هم فکر میکنم کنشین بهترینه
راستی 9 تا dvd جا میگیره

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب همینجا اعلام میکنم طرح مسافرت تابستانی نی نی از هفته دیگه شروع میشه.
محل مسافرت فعلا سکرته:f34r::f34r:
ولی از اونجا هم گزارش میدم.
البته سعی کردم مسیر حرکت رو طوری تغییر بدم که از انیمه هم بی نصیب نمونم
(کاکاشی سنسی لو ندی:D )

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازیگر هزاره - Millennium Actress

4uo72nq.jpg

كارگردان :
ساتوشى كن
فيلمنامه: سادايوكی مورايى
صداپيشگان : ميوكوشوجى، مامی كوياما، توميكو اوريكازا، شوزو ليزوكا، ماسايا اونوزاكا،
نامی اوگاوا.
محصول: گوفيش پیكچرز
زمان:87دقيقه .
گنیا تاچى بانا كارگردان و مديرعامل يك استوديوى كوچک فيلمسازى است . يك روز از
طرف استوديوى مشهور جين اى از وى خواسته ميشود كه به مناسبت هفتادمين سالروز
تأسيس استو ديو شان فيلمى مستند براى آنها بسازد. گنيا تصمیم می گيرد فيلمى مستند از
زندكى چيوكو فوجى را بسازد: فوق ستاره ای افسانه اى كه 30سال پيش در اوج شهرت ،
به يك باره از روى پرده و ديد عموم ناپديد شد و پس از آن دیگر كسى او را نديد. گنيا كه
خود سال ها از طرفداران اين ستاره خاموش بوده تصميم مي گيرد پرده از اين راز بردارد.
بنابراين همراه يك فيلمبردار جوان عازم يافتن او مى شود و سرانجام او را در خانه اى دور
افتاده دركوهستان می يابد. در اولين ديدار گنيا متوجه من شود كه چيوكو برخلاف گذشت
زمان هنوز جذابيت و انرژى اش را از دست نداده است . گنيا براى جلب اعتماد چيوكو یک
كليد قديمى به عنوان يادگارى به او می دهد . کليدى كه او را وا می دارد لب به سخن بگشايد.
همان كليدى كه چيوكو آن را سالها پیش گم كرده و هرگز باز نيافته است . چيوكو درهنگام
بازگو كردن خاطرات اش به فراسوى مكان و زمان می رود و آزادانه ميان دالان هایى از واقعيت
و تخيل به سفر می پردازد. دإستان زندگى او اين حقيقت را آشكار می سازد كه او همواره
تنها يك آرزو داشته ودارد : ديداردوباره نخستين عشق زندگی اش ، هنرمند نقاش مجروحى
كه چيوكو سال ها پيش ، حول و حوش دهه 1920 ، به او كمك کرد از دست مقامات دولتى
فرار كند. غريبه اى كه چيوكو براى پنهان كردن اش همه خطرات را به جان خريد و او را در
خانه اش جای داد.اما اوقبل از آن كه چيوكو بشناسدش ، آنجارا ترک كرد و هنكام خداحافظی
به عنوان يادگاری به او يك كليد داد. از آن زمان تا به حال چيوكو مطمئن بوده كه او را بار دیگر
ملاقات خواهد كرد و راز واقعى كليد را از وى خواهد پرسيد...

//* طرفداران انيميشن های ژاپنى (انيمه ) حتما ساتوشى كن را می شناسند: خالق "به تمام
معنا آبى" شاهكاری ترسناک - روانشناختى درباره ميما ، بت جوان پاپ كه آرزو دارد یک
بازيگر شود. كن در اين فيلم بيننده را مدام ميان مرزهاى حقيقت و خيال و واقعيت و توهم
به اين سو و آن سو می كشاند. اكنون كن در "بازيگر هزاره " باز هم به اين مضمون پرداخته ،
اما اين بار در قالب يك داستان عاشقانه . "به تمام معنا آبى " به خاطر طبيعت روانشناسانه -
هیجان انگیزش کمی گیج کننده بود ، اما " بازیگر هزاره" به هیچ وجه این طور نیست ، در حقیقت
فقدان تمایز میان حقیقت و خاطرات مبهم به فیلم کیفیتی شعر گونه بخشیده که همین امر به سوق
دادن داستان به آن سوى زمان و مكان کمک نموده است .
روايت فيلم بسيار ساده است چون دراين فيلم «بازگویى واقعيت » پيش از داستان اهميت دارد .
688cdbt.jpg

6eyltzb.jpg

من این انیمه رو ندیدمه . نمی دونم ارزش دیدن داره یا نه :blink:؟ ولی به هر حال همه ی انیمه ها رو باید معرفی
کرد . چون سلیقه ها متفاوتند;) .​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسه شدم از بس که دور خودم چرخیدم این صندلی داغ کجاست ؟:blink:
حداقل 1 خستگی در کنیم:D:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من یه سری از پست ها رو می خواستم جواب بدم ، نمی دونم چرا سیستم کرش کرد ، quote ها از کوکی ها پاک شد (از این اتفاقایی که معمولا واسه پانتی میفته !
lousyputer.gif
)

بهرحال یادمه که فریدا یکی دوتا تیکه انداخته بود که از همین جا بهش میگم خودتی ! ...
hugsmile2.gif

راستی من دارم Honey and Clover II رو می بینم ... منو تشویق کنید ... توصیه میشه برای دوستانی که می خوان حرفای جدی تر و واقعا بینانه تر بشنون ... (اون اسمایلی جنتلمن من کجاس ... آها .... بفرمایید :
coffee%281%29.gif
)
دیروز قسمت اول یک مقاله رو گذاشتم که تصمیم گرفتم اونو از اونجا پاک کنم و واقعا از استقبال شما متشکرم (حتی یه نظر هم ندادین به غیر از یکی که اونم می گفت باید این انیمه مقاله یه جای دیگه می نوشتی و مدیر اینجا کیه​

دروغ میگه ... من بهش گفتم مرسی
bawl.gif
.... توطئه !! درها را ببندید ..
cry2.gif

راستی اون " یکی " ، تصادفا ، منم ها !!!! ...
swearing.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بهرحال یادمه که فریدا یکی دوتا تیکه انداخته بود که از همین جا بهش میگم خودتی ! ...
hugsmile2.gif

-----------
swearing.gif
به جای پارازيت انداختن
fighting0092.gif
بگو ادامه berserk چی شد؟!
cool0025.gif
چند تا چپتر ديگه بيرون اومده!
character0248.gif
من berserk ميخوام سيمور ...
sad0116.gif

-----------
:lol::lol::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها به خدا ديشب تا 4 صبح داشتم 25 صفحه قبل رو ايندکس ميکردم.:wacko: رحم کنين.
sad0086.gif
در اولين فرصت جواب pm ها رو ميدم.:blush: به خدا منم دانشجو بيدم کار دارم!
sad0016.gif

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی من دارم Honey and Clover II رو می بینم ... منو تشویق کنید ... توصیه میشه برای دوستانی که می خوان حرفای جدی تر و واقعا بینانه تر بشنون ... (اون اسمایلی جنتلمن من کجاس ... آها .... بفرمایید :
coffee%281%29.gif
)

Honey and clover رو نیمه کاره رها کردم .... راستش اصلا نتونسم ادامش رو ببینم ...
bawl.gif
اصلا جذاب نبود ... و بسیار خسته کننده ...
cry2.gif

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جای پارازيت انداختن
fighting0092.gif
بگو ادامه berserk چی شد؟!
cool0025.gif
چند تا چپتر ديگه بيرون اومده!
character0248.gif
من berserk ميخوام سيمور ...
sad0116.gif

-----------
:lol::lol::lol:

کدوم berserk ؟ همون 25 قسمتی يا اينکه جديداً دارن ادمشو ميسازن ؟ :wacko:
اگه اون قديمی رو ميخوای من انگليسيش رو گرفتم و ميتونم برات write کنم .

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دروغ میگه ... من بهش گفتم مرسی
bawl.gif
.... توطئه !! درها را ببندید ..
cry2.gif

swearing.gif

سلام . من معذرت می خوام :happy:. ببخشید که بی ادبی کردم:blush: . اینو روی حساب تازه کاریم بزار :cool:.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين تست رو بدين جالبه!:D
مال من اين شد;):
1127604509_waterelement.JPG

Water is your anime element. You're a calm person and very intelligent. You're a good listener and people enjoy coming to you because they know you'll listen to what they have to say. You're wise and have a good sense of judgment. You're an artistic soul and see things differently than others. You understand people and can tell what's true and false. You're a wave of emotions and tend to overwork yourself. If you were an anime character you would control water. Your power would be controlling the weather and using the moisture in the air to form a weapon.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اين تست رو بدين جالبه!:D
مال من اين شد;):

Water is your anime element. You're a calm person and very intelligent. You're a good listener and people enjoy coming to you because they know you'll listen to what they have to say. You're wise and have a good sense of judgment. You're an artistic soul and see things differently than others. You understand people and can tell what's true and false. You're a wave of emotions and tend to overwork yourself. If you were an anime character you would control water. Your power would be controlling the weather and using the moisture in the air to form a weapon.

خواهر نتیجه تست منم با مال شما یکی شد ;):happy:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
1127604710_lightelement.JPG

Light is your anime element. You're a passionate, innocent person. People are drawn to your innocence and can't help but love you. You have a hard time saying "no" to people and are always willing to help out. You're extremely kind and would never do anything to hurt someone. You're a diligent, hard worker and never give up. You don't let yourself stay angry over things, and usually don't easily get angered. If you were an anime character you would control light. Your power would be to heal.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دیشب انیمه Vampire Hunter D رو دیدم :) واقعا یکی از بهترین انیمه هایی بود که تا بحال دیده بودم ;) به همه توصیه میشه برن اینو ببینند ( البته نسخه Bloodlust اینو میگم ) ;) از آنجایی که دیدم اسپویلی از این نشده گفتم من یه چیزی در مورد این بنویسم ;)

Vampire Hunter D : Blodlust​
4qdafxl.jpg

یه توضیح کوتاه :

داستان و بکگراند این انیمه خیلی جالبه ;) داستانش در مورد آینده ای است که خوناشامها بر زمین و انسانها حکومت میکنند و انسانها برای مبارزه به شکارچیان خوناشام متکی میشند حالا جالبه که یکی از شکارچیان خودش نیمه خوناشامی ( Dampeal) هستش به نام D که خوناشامها رو برای پول میکشه ;) حالا در مورد D اینو بگم که پسر خوناشام افسانه ای (Ancestor God) هستش که وقتی نیمه ی خوناشامش ظاهر میشه هیچ خوناشامی جلودارش نیست :cool:

Rating این انیمه :

Seen in part or in whole by 2423 users, rank: #88
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 8.0608 (Very good+.06), std. dev.: 1.5282, rank: #316
Weighted mean: 7.9898 (Very good-.01), rank: #360
Bayesian estimate: 7.98269 (Very good-.01), rank: #184

داستان :

مییر لینک (Meier Link) یکی از خوناشامهای قوی دختر یه خانواده پولدار رو میدزده . D مامور بازگرداندن دختر به خانواده اش میشه. خوب اون تنها شکارچی نیست که این خانواده برای نجات دخترش استخدام کرده. یه گروه دیگه بنام برادران مارکوس هم دنبال بازگرداندن دختر هستند و وقتی با D روبرو میشند .... :happy:

6b2uck3.jpg

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Water is your anime element. You're a calm person and very intelligent. You're a good listener and people enjoy coming to you because they know you'll listen to what they have to say. You're wise and have a good sense of judgment. You're an artistic soul and see things differently than others. You understand people and can tell what's true and false. You're a wave of emotions and tend to overwork yourself. If you were an anime character you would control water. Your power would be controlling the weather and using the moisture in the air to form a weapon

بالا