• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين تست رو بدين جالبه!:D
مال من اين شد;):

Water is your anime element. You're a calm person and very intelligent. You're a good listener and people enjoy coming to you because they know you'll listen to what they have to say. You're wise and have a good sense of judgment. You're an artistic soul and see things differently than others. You understand people and can tell what's true and false. You're a wave of emotions and tend to overwork yourself. If you were an anime character you would control water. Your power would be controlling the weather and using the moisture in the air to form a weapon.

این برای من ف یلتره چرا؟
ای خدا از دست این ف یلترینگ مسخره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کدوم berserk ؟ همون 25 قسمتی يا اينکه جديداً دارن ادمشو ميسازن ؟ :wacko:
اگه اون قديمی رو ميخوای من انگليسيش رو گرفتم و ميتونم برات write کنم .
مرسی :happy: اون 25 قسمتی رو داريم. :)منظورم اينا بود:D: b c d e f g

ps2berserk_re42_resize.jpg

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Get Backers

GetBackers.jpg

Just One Minute ................ You Wre Seeing A DREAM

دوست دارین یه انیمه متفاوت ببینین ؟ از کلیشه ها خسته شدین ؟ دیگه حوصله ی داستان های معمولی رو ندارین ؟ ..... خوب برین Ergo Proxy رو ببینین :D این کارتونی که الان می خوام معرفی کنم خصوصیاتی دیگر دارد! :happy:

Get Backers نام یک گروه دو نفره هست که تضمین می دن هرچیزی رو که شما گم کرده باشین و بخواین بهتون برگدونده بشه رو با تضمین و با تکیه بر موفقیت 100 % شون در انجام ماموریت ها به شما برگردونند ... اما این دو نفر ادمای معمولی نیستن ! اصلا معمولی نیستن و هر کودوم ویژگی هایی دارن ! که تو معرفی شخصیت ها به ایجاز بهشون اشاره خواهم کرد (الان مثلا ادبی نوشتم :wacko:)

خوب همونجور که انتظار می ره این انیمه وابسته است به ماموریت هایی که این دو نفر انجام می دن که عموما این ماموریت ها هر کودوم حرفی دارن البته وجود دارن! ماموریت هایی که اگه نبینینشون چیزی از دست نمی دین !
کلا این انیمه با وابستگی خودش به گزشته شما رو به اینده می بره (نفهمیدین چی گفتم نه ؟) یعنی هر شخصیتی که می بینین عقبه و گزشته ای داره که آینده داره به واسطه ی اون گزشته شکل می گیره و شما هیچ وقت به طور کامل از گزشته سر در نمی ارین ! البته خط داستانی انیمه خیلی ساده تر از اینه که من گفتم و شما لازم نیست هیچ انرژی مصرف کنین :D

اول شخصیت ها رو معرفی می کنم بعد در مورده ]Infinty Castle توضیح می دم !
Ginji Amano

180px-Chibi_ginji.jpg

_ginji.jpg

شخصیتی فوق العاده دوست داشتنی داره و همچنین فوق العاده دل سوز و دل رحمه ! من شخصا تو دیدن انیمه ها کمتر خندیدم اما هر جا گینجی تبدیل به چیبی می شه واقعا لذت بخش و دوست داشتنیه و همین یک فاکتور برای دیدن این 50 قسمت به نظر من کفایت می کنه !
اون وابستگی عجیبی به همکارش یعنی Ban Mido داره !
اون ملقبه به Thunder Emperor :blink: اما خودش اعتقاد داره که اون دوران تمام شده ! و اون حاضر نیست به شخصیت قبلیش برگرده !
شیوه مبارزه : خوب همونطور که از لقبش معلومه ایشون قدرت جذب و از همه بدتر پخش الکتریسیته رو دارن ! و نسبتا رسانایی خیلی بالایی داره و وقتی بارون می اد عروسی می گیره :D کلا شیوه ی جنگیدن زیبا و قدرتمندی داره اما اونقدر دل رحمه که شما فقط چند بار می بینین که اون جدی بشه و حریفش رو زیر و رو کنه !

Ban Mido
BAN CHAN
_ban.jpg

همونطور که چیز زیادی راجب به گینجی نمی دونیم راجب به Ban Chan هم نمی دونیم اما این شخصیت بالقوه مرموزه و این قضیه رو بدتر می کنه ... اون ادمی فوق العاده جدیه و به Pride عقیده خاصی داره ... نشون می ده که مواقعی که لازمه می تونه خیلی خطر ناک باشه و تقریبا همه اونو می شناسن !
شیوه مبارزه : ایشون از دو خاصیت ویژه بهره می بره !
1 - Jagan = Evill Eye یکی از جذابیت های این انیمه همین Evil eye هست بن با نگاه کردن به چشمای طرف مقابلش می تونه اون رو به رویایی 1 دقیقه ای ببره و هرچی دلش می خواد به طرف نشون بده و همکارش در این مدت اوضاع رو راست و ریس کنه البته شما همیشه رویرو ا می بینین ! ولی یک سری محدودیت هم داره ...
2- Snakebite ضربه معروف این شخصیت که به دست اون فشاری (معادل بهتری نیافتم ! ) 200 کیلوگرم رو میده که این از اون اولی هم خطرناک تره و باعث می شه بن قدرت جنگندگی بالایی داشته باشه !

شخصیت های زیادی وجود دارن من چند تا رو که جالب ترن معرفی می کنم !

Kurodou Akabane (Dr Jackal)

_akabane-gif.jpg

شخصیت فوق العاده محبوب این سری که فریدا می گه خیلی شبیه Dong Fang Bubai هست که من یادم نمی اد :D
اون با هیچ کس دشمنی نداره و فقط دنبال دو چیزه اول : لذت بردن از مبارزه با ادم ها قوی بدون هیچ انگیزه یا دلیلی ! دوم : اگه شد کار کارفرما رو هم انجام می ده ! :D !
شیوه مبارزه : یه تیغ هایی مثل تیغ جراهی از بدنش می اد بیرون و سرعت عمل فوق العاده بالایی داره و هر گونه مزاحمی رو از سر راهش بر می داره حالا چه یه حرفه ای باشه یا یه عروسک خرسی !
این هم از اون شخصیت هاییه که کمتر پیدا می کنین !

_jubei-gif.jpg
_kazuki-gif.jpg

خوب به همینا بسنده می کنیم چون اگه بخوام همه رو معرفی کنم باید حالا حالا بنویسم که هم از حوصله ی شما خارجه هم من ! :D ولی یه اسمی از Kazuki Fuuchouin ..Juubei Kakei تو صفحات گزشته اومده بود که فکر کنم مهدی پرسیده بود ا ینام تقریبا جز ادم خوبان که یک مراوداتی هم با هم دارن :blush:که البته به طور مستقیم بهش اشاره نشد :D اما هر دوشون پسرن ! که من همیشه تا اخر کارتون تعجب می کردم که یعنی چی این با این قیافه پسره و غیر از صدای دوبلورش هیچ نشانه ی دیگه ای نداشت ! البته ... ولش کن زیاد ریز نشیم رئ جزییات :D

-------

Infinity Fortress (無限城, "Mugenjou", a Japanese term also translated as "Limitless Fortress", "the Infinite Castle" and "Maze City"). :​

دقیقا در وسط شهر قلعه ی بزرگی وجود داره که هیچ کس طرفش نمی ره به نظر جای ترسناکی می اد تمام اتفاقات مهم و ماموریت ها طولانیه این کارتون تو این قلعه اتفاق می افته و سوالات زیادی رو تو ذهن شما به وجود می اره که سعی می کنه به یک سری مسائل در اصل افرینش بپردازه و طبق معمول انیمه ها جواب زیادی به شما نمی دن ! و چون کارتون فوق العاده فانتزیه خیلی نتونسته جدی راجب به این موضوع بحث کنه !

کلا این کارتون بیشتر جذابیتش یکی فهمیدن گزشته و وصل کردن اون به حاله و دیگری نبرد هایی که معمولا به صورت دو نفره انجام می گیره که همه در نوع خودشون جالبن و همچنین شخصیت ها و تیپ های جالب زیادی داره
به همه ی گروه های سنی و همه کسانی که قصد استراحت دارن (فکری نه چشمی :D ) توصیه می شود !

راستی یه تست هم وجود داره برای این کارتون ! ... نتیجه ی بنده

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Get Backers
دوست دارین یه انیمه متفاوت ببینین ؟ از کلیشه ها خسته شدین ؟ دیگه حوصله ی داستان های معمولی رو ندارین ؟ ..... خوب برین Ergo Proxy رو ببینین :D این کارتونی که الان می خوام معرفی کنم خصوصیاتی دیگر دارد! :happy:

Ask Guru !

مرسی . خیلی جالب بود :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فقط محض شوخی! :p
من شخصا تو دیدن انیمه ها کمتر خندیدم اما هر جا گینجی تبدیل به چیبی می شه واقعا لذت بخش و دوست داشتنیه و همین یک فاکتور برای دیدن این 50 قسمت به نظر من کفایت می کنه !

اون وابستگی عجیبی به همکارش یعنی Ban Mido داره !

شخصیت فوق العاده محبوب این سری که فریدا می گه خیلی شبیه Dong Fang Bubai هست که من یادم نمی اد
جانم؟؟؟ :blink::blink::blink:من که يادم نميآد يه همچين چيزی گفته باشم!:blink: با شخصيت محبوب من هم کاری نداشته باش!:f34r:

ولی یه اسمی از Kazuki Fuuchouin ..Juubei Kakei تو صفحات گزشته اومده بود که فکر کنم مهدی پرسیده بود ا ینام تقریبا جز ادم خوبان که یک مراوداتی هم با هم دارن :blush:که البته به طور مستقیم بهش اشاره نشد :D اما هر دوشون پسرن ! که من همیشه تا اخر کارتون تعجب می کردم که یعنی چی این با این قیافه پسره و غیر از صدای دوبلورش هیچ نشانه ی دیگه ای نداشت ! البته ... ولش کن زیاد ریز نشیم رئ جزییات :D
در مورد جنسيت ايشون ترديد هايی وجود داره! :p توجه کنيد:

اينم برای حسن ختام :D

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بلاخره امتحانات من هم تموم شد :wacko:بابا يه كم رحم كنيد چه خبره 40 50 صفحه عقبم :
o
به به میبینم که MGS باز ها زیاد هستن این دور ورها :p:happy: حالا چرا می لینگ؟ به مریل میگفتی :lol: میگی من بشم Big Boss تو هم بشو Solid Snake حالا رایدن هم بد نیست ;)

حالا میخوام یه کاری بکنم ، برای هر یک از بچه ها یه کاراکتر از این سری بازی ها رو انتخاب کنم :cool: داشته باشین : البته از الان عذرخواهی میکنم چون هیچکس رو The Boss لقب نمیدم;):rolleyes: :

فریدا-ساما میشه Meryl Silverburgh - دنی میشه Roy Cambell - خواشان میشه Otacon - برادر شیان میشه Vamp :p- شینوبی میشه Gray Fox - خواهر مهسا میشه Emma Emmerich - خواهر آریانا میشه Rosemary - خواهر پرشیانا میشه Olga Gurlukovich - خواهر جینی میشه Fortune - لرد سیاه میشه Solidus Snake - خواهر ساحل میشه Eva و بقیه به زودی :D

هميشه دوست داشتم gas snake باشم :cool: حالا چرا تا به حال تو mgs معرفي نشدم بايد از كوجيما پرسيد:f34r:
راستي كسي نسخه mgs 3 .pc داره ؟ اصلا اومده چون قرار بود بياد ;)

چرا اينقدر قهرمانهاي انيمه ها موهاشون زرد وقرمزه ناروتو .بليچ . كنشين .ميدوري ؟؟ ;)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

خواهر فريداي بزرگ مرسي از خوش امد گويي
واقعا هم كاش هميشه تولد باشه من هم بتوانم بيام اينجا پست بزنم واقعا دلم براي همه تنگ شده مخصوصا اينجا فكر كنم حداقل از يك ماه قبل از عيد را برم بخوانم تا بفهمم توي بخش هنر و قسمت انيميشن چي مي گذره (امان از دست اين خدمات بعد از فروش و گارانتي ايران )
خوشحالم كه خانم هديه و ساحل چان از سريال خوششان امده (راستش خودم هم تا الان تا سمت 11 را كامل دارم البته تا چند ساعت ديگه 12 كامل ميشه توي امضام پيشرفت دانلود را نشان مي دم ) راستش من هم فكر مي كنم Full House يك چيز ديگه بود (هر چي نباشه جزو 4 تا بهترين سريال هاي كره بوده و 3 تاي ديگه رمانتيك بودن) ولي اين يكي هر چي پيش ميره جنبه كمدي كمتر ميشه و رمانتيكش را زياد تر مي كنن (فكر كنم گول خوردم بايد goong را مي گرفتم بين اين دو تا بعد از full house رقابت بود)
در مورد gokusen هم اشتباه شد ديگه (تورنت اين سريال را خيلي وقت قبل پيدا كرده بودم و بعدا اتوماتيك گذاشتم براي دانلود چون ان موقع هيچ كار ديگه اي با كامپيوترم نمي توانستم كنم و اصلا ليست را هم نديده بودم)
بازم براي خوش امد گويي ممنون خودم هم اميدوارم بتوانم بيشتر بيام اينجا

WOW!
ببینید کی اینجاست:خواهر ین ین عزیز!
خواهر این مدت شما کجا بودید کلی دلمون براتون تنگ شده بود!جاتون حسابی خالی بود!به هر حال کلی مشعوف گشتیم از زیارت مجدد شما توی این تاپیک!
سلام جناب Willie چه خوش امد گويي گرمي خيلي ممنون (مثل اينكه جاي شما هم خالي بوده! ^_^ من هم باز گشت شما را تبريك مي گم ! ) خيلي روحيه بخش بود چون كم كم مي بينم كه ديگه هيچ كس را اينجا نمي شناسم باز م ممنون

ين ين جان
چه امضاي جالبي داري منم خوره زل زدن به دانلودم نميدونم چرا؟؟؟؟
ميشه اين تاپيك در برابر آينده رو تو بخش مشاركت بزارين تو امضا جاي توضيحاتش شما فعاليد جا هاي مختلف ميريد.
جناب soroush_mahdavi
از آشنايي تان خوشوقتم واقعا خوشتان امد؟!( فكر مي كردم بقيه اهالي انيمه هم ازاين كار خوششان بياد جدا هم خيلي لذت بخشه البته گاهي هم... ) فقط يك نكته مي دانم يه تاپيك براي اين سريال بخش مشاركت باز كردن شما ان را مي گيد جاي سايت imdb بگذارم؟ ( راستي كي فعال ^_^‌ ؟‌)

پ.ن
پست تاريخ مصرف گذشته مي گذاريم !
اين جمله نوشته جناب خواشان مثل تير خورد به وجدان دردناك بنده سر قضيه تبريك تولد هاي خودم (جناب خواشان من هم 1044 پسته شدنتان را تبريك مي گم)
پ.ن : خوب شد فهمیدم ... کلی بی احترامی بود اگه متوجه نمی شدم و جواب نمی دادم ...
من به خاطر همين موضوع هم شده مي رم اداره برق را سو مي كنم كه به خاطرش مدتها كامپيوترم خراب بود و و تازه بعد از عوض كردن مادر بودرش هم بيماريش ناشناخته مانده بود تا علت خرابي و درست كار نكردن هاي بعدي نوسان برق تشخيص داده شد!
همين جا از همه دوستاني كه لطف كردن و تولد من را هم جشن گرفتن تشكر مي كنم ديگه خيلي قديمي شده (راستش را بگم خيلي وقته كه به همين خاطر اين طرف ها پيدام نشده) از همه ممنونم
(سعي مي كنم ديگه از اين جور پست ها نزنم بنابر سنت حسنه افسانه شجاعان اصلا بعدا اين قسمت ها را حذف مي كنم چون مثل اينكه قراره ديگه اينجا از اين جور نوشته ها نباشه به هر حال بي ربط نوشتنم را ببخشيد اينجا اوضاع خيلي خيلي تغيير كرده منم كه تازه دومين پستم در سال 86)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مال من اين شد;):

Water is your anime element. You're a calm person and very intelligent. You're a good listener and people enjoy coming to you because they know you'll listen to what they have to say. You're wise and have a good sense of judgment. ...................
از همون calm اش معلومه ، چقدر تعریف دقیقیه !!...
1.gif

دیشب انیمه Vampire Hunter D رو دیدم :) واقعا یکی از بهترین انیمه هایی بود که تا بحال دیده بودم ;) به همه توصیه میشه برن اینو ببینند ( البته نسخه Bloodlust اینو میگم ) ;)
%23happy.gif

سلام . من معذرت می خوام :happy:. ببخشید که بی ادبی کردم:blush: . اینو روی حساب تازه کاریم بزار :cool:.
بی خیال ...
budhug.gif

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

Earth is your anime element. You're wise and observant. You're able to look past exteriors and see the true interior of a person. You're a dedicated worker and people know they can count on you. Sometimes things get to be too much; you're prone to stress. You know when you've pushed yourself too hard and can't run anymore. When this happens, you feel you need to get away from everything; somewhere tranquil where you can sort things out and clear your mind. Your emotions can run wild and at times, you may say things you don't mean. But, everyone loves you and will always forgive you in the end. If you were an anime character you would be a master in martial arts.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

خواهر فريداي بزرگ مرسي از خوش امد گويي
واقعا هم كاش هميشه تولد باشه من هم بتوانم بيام اينجا پست بزنم واقعا دلم براي همه تنگ شده مخصوصا اينجا فكر كنم حداقل از يك ماه قبل از عيد را برم بخوانم تا بفهمم توي بخش هنر و قسمت انيميشن چي مي گذره (امان از دست اين خدمات بعد از فروش و گارانتي ايران ) ....

شنگو جان واقعا از اينكه مي بينم دوباره اومدي بينمون خوشحاليم!
17.gif

انجمن شياطين بخش انيمه ها!

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اينم نتيجه ي تست من :
انگار earth ها شدند 2 تا...:cool:

Earth is your anime element. You're wise and observant. You're able to look past exteriors and see the true interior of a person. You're a dedicated worker and people know they can count on you. Sometimes things get to be too much; you're prone to stress. You know when you've pushed yourself too hard and can't run anymore. When this happens, you feel you need to get away from everything; somewhere tranquil where you can sort things out and clear your mind. Your emotions can run wild and at times, you may say things you don't mean. But, everyone loves you and will always forgive you in the end. If you were an anime character you would be a master in martial arts.​

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
كوين كاستنر انيميشن مي‌سازد

هم‌‌ميهن: كوين كاستنر انيميشن «انجمن جستجوگران» را تهيه و توليد مي‌كند. به گزارش «هم‌ميهن»، اين انيميشن سريالي 12 قسمتي است كه قرار است در كريسمس 2008 به صورت زنده در اينترنت پخش شود.

كوين كاستنراميدوار است اين انيميشن‌هاي چهارقسمتي مخاطبان زيادي پيدا كنند. اگر اين مجموعه مخاطبان زيادي را جذب كند، او ماجراهاي آن را به صورت زنده و با بازيگران واقعي خواهد ساخت.

اولين قسمت اين مجموعه «گذر از سامب‌هالا» نام دارد. برادران چيودو طراحي انيميشن اين مجموعه را برعهده دارند. كاستنر درباره سريالش گفته: «در هر اپيزود اين سريال جلوه‌هاي بصري ديده مي‌شود و نيروي بالقوه‌اي براي تبديل شدن به فيلم در آن وجود دارد.»

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
جناب soroush_mahdavi
از آشنايي تان خوشوقتم واقعا خوشتان امد؟!( فكر مي كردم بقيه اهالي انيمه هم ازاين كار خوششان بياد جدا هم خيلي لذت بخشه البته گاهي هم... ) فقط يك نكته مي دانم يه تاپيك براي اين سريال بخش مشاركت باز كردن شما ان را مي گيد جاي سايت imdb بگذارم؟ ( راستي كي فعال ^_^‌ ؟‌)
سلام منم خيلي خوشبخت شدم
من كه قبل از اينكه با اينجا آشنا بشم يكي دو ساعت زل ميزدم به رفتن دانلودا ;) اما الان فرصت نميشه.
--------------
همونه. منم گذاشتم تو امضام. اما من خيلي جاهاي مختلف نميرم كسي خبردار نميشه.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
....
پ.ن
پست تاريخ مصرف گذشته مي گذاريم !
اين جمله نوشته جناب خواشان مثل تير خورد به وجدان دردناك بنده سر قضيه تبريك تولد هاي خودم (جناب خواشان من هم 1044 پسته شدنتان را تبريك مي گم)

من به خاطر همين موضوع هم شده مي رم اداره برق را سو مي كنم كه به خاطرش مدتها كامپيوترم خراب بود و و تازه بعد از عوض كردن مادر بودرش هم بيماريش ناشناخته مانده بود تا علت خرابي و درست كار نكردن هاي بعدي نوسان برق تشخيص داده شد!
همين جا از همه دوستاني كه لطف كردن و تولد من را هم جشن گرفتن تشكر مي كنم ديگه خيلي قديمي شده (راستش را بگم خيلي وقته كه به همين خاطر اين طرف ها پيدام نشده) از همه ممنونم
....)

سلام ین ین عزیز ...:happy:
چقدر جای شما خالیه ... هر وقت می بینمتون یاد تاپیک افسانه ی شجاعان میوفتم ... چه دوران قشنگی بود ... یادش بخیر ... البته هنوز هم گهگاهی یه بحث هایی پیش میاد .. مثل آخرین پست خواهر پرشیانا , خیلی جالب بود ...

از بابت تبریک ممنون :happy:

من هم مثل شما همچین احساسی رو تجربه کردم و یه زمانی یه کاری رو در گذشته نکردم .. و بعد , چقدر حسرت خوردم بابتش ولی خب ... همینکه بعد از مدت ها بیانش کردم اون طرف دو برابر خوشحال شد که بعد از این همه مدت من یادم مونده بود ... ;)

برادر شیان عزیز .. از این که می بینم دوباره با آی دی قبلیت پست می زنی خوشحالم .. و همین طور بابت آواتارت ... دیگه حرف رفتن هم نزن ... :happy:...

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان عزیز .. از این که می بینم دوباره با آی دی قبلیت پست می زنی خوشحالم .. و همین طور بابت آواتارت ... دیگه حرف رفتن هم نزن ... :happy:...

چشم!راستي خواشان جان شانس اوردي كه پرشيانا ثابت كرد گروه متحد بيگناهه وگرنه تو تاپيك افسانه شجاعان قرار بود كل خواشان رو منفجر كنيم!:lol:

به به برادر شيان با آي دي قديمي اومديد.
واقعا جاي تاسف داره مديران قديمي و زحمت كش اينجا ميرن (البته انشااااه موقتيه و فقط يه استراحت كوتاهه):(:(:(
نمي شد برادر شيان دوستاشو ترك كنه!
16.gif

(از مرام شيانيت بدور بود!)

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب سلام دوستان دوباره بعد از چندین وچند سال خبرهای جدید و مهیج میخوام ببرمتون به ده سال قبل شما والان من :(
خوب به هرحال من چند وقت یه بار با معرفی Gundam Seed هستم در خدمتتون
شروع میکنیم از یکی از نقش اصلی ها این شما و این KIRA YAMATO
chara_kira_a.gif

Kira یه غیر نظامی و اولین نسل از Coordinator در خانواده خودشه ( یعنی پدر و مادرش Natural هستن و این عزیز دل Cordinator ) ، خلاصه اینکه kira بهمراه خانوادش برای فرار از تبعات جنگ به شهر Heliopolis پناهنده میشن !!!!
و Kira در یک تصادف زمانی خودش رو در وسط جنگ می بینه و مجبور میشه بخاطر حمایت از دوستاش وارد ارتش بشه و خلبان یکی از GundamSeed ها بشه . بعنوان یه Coordinatoor اون توانائیهای خیلی زیادی چه از لحاظ بدنی و چه ذهنی داره که به اون این امکان رو میده که کارهای زیادی با این سلاح جدید انجام بده ازجمله توانایی زیاد اون در برنامه ریزی سریع و مجدد سیستم Gundam Seed در مواجه با شرایط متنوع جنگی و بهتر کردن قابلیتهای اون

نفر دوم : َ Flay Allster
chara_flay_a.gif

Flay دختر جوان و جذاب و بعضا خیلی لوس و ننر ( واقعا هم ) وزیر Atlantic Federation هستش که مشغول تحصیل در کالج تکنیکی شهر فضایی Heliopolis (البته باتوجهات ویژه Kira و سایر دوستانش ) اون در هنگام حمله با دوسانش بدورن یه کپسول نجات میره و بعد توسط Kira که اون کپسول رو پیدا میکنه به کشتی فضایی Archangel برده میشه .اون از Cordinator ها متنفره و با اتفاقاتی که پیش میاد تنفر اون عمیقر و آشکارتر میشه

راستی اینم نتیجه تست منه
http://www.quizilla.com/cgi-bin/result/result.pl
فعلا بای

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
راستی اينو گفتم يادم افتاد برادر amaranth همه صفحه ها رو داشت save ميکرد و قرار بود به pdf تبديل کنه!:D درسته برادر؟ چی شد؟ :rolleyes:

سلام!

همچنان مشغولم! نگران نباش خواهر فریدا . . . :cool:

ولی من کی گفتم به pdf تبدیل میکنم؟:blink: فکر کنم گفتم که زیپش میکنم . . :p

ولی خب اینم ایده خوبیه اگه نرم افزارشو پیدا کنم حتما pdf ش میکنم;)

میزارمش جزو محموله ارسالی . ..

بالا