Get Backers
Just One Minute ................ You Wre Seeing A DREAM
دوست دارین یه انیمه متفاوت ببینین ؟ از کلیشه ها خسته شدین ؟ دیگه حوصله ی داستان های معمولی رو ندارین ؟ ..... خوب برین Ergo Proxy رو ببینین
این کارتونی که الان می خوام معرفی کنم خصوصیاتی دیگر دارد! :happy:
Get Backers نام یک گروه دو نفره هست که تضمین می دن هرچیزی رو که شما گم کرده باشین و بخواین بهتون برگدونده بشه رو با تضمین و با تکیه بر موفقیت 100 % شون در انجام ماموریت ها به شما برگردونند ... اما این دو نفر ادمای معمولی نیستن ! اصلا معمولی نیستن و هر کودوم ویژگی هایی دارن ! که تو معرفی شخصیت ها به ایجاز بهشون اشاره خواهم کرد (الان مثلا ادبی نوشتم :wacko
خوب همونجور که انتظار می ره این انیمه وابسته است به ماموریت هایی که این دو نفر انجام می دن که عموما این ماموریت ها هر کودوم حرفی دارن البته وجود دارن! ماموریت هایی که اگه نبینینشون چیزی از دست نمی دین !
کلا این انیمه با وابستگی خودش به گزشته شما رو به اینده می بره (نفهمیدین چی گفتم نه ؟) یعنی هر شخصیتی که می بینین عقبه و گزشته ای داره که آینده داره به واسطه ی اون گزشته شکل می گیره و شما هیچ وقت به طور کامل از گزشته سر در نمی ارین ! البته خط داستانی انیمه خیلی ساده تر از اینه که من گفتم و شما لازم نیست هیچ انرژی مصرف کنین
اول شخصیت ها رو معرفی می کنم بعد در مورده ]Infinty Castle توضیح می دم !
Ginji Amano
شخصیتی فوق العاده دوست داشتنی داره و همچنین فوق العاده دل سوز و دل رحمه ! من شخصا تو دیدن انیمه ها کمتر خندیدم اما هر جا گینجی تبدیل به چیبی می شه واقعا لذت بخش و دوست داشتنیه و همین یک فاکتور برای دیدن این 50 قسمت به نظر من کفایت می کنه !
اون وابستگی عجیبی به همکارش یعنی Ban Mido داره !
اون ملقبه به Thunder Emperor :blink: اما خودش اعتقاد داره که اون دوران تمام شده ! و اون حاضر نیست به شخصیت قبلیش برگرده !
شیوه مبارزه : خوب همونطور که از لقبش معلومه ایشون قدرت جذب و از همه بدتر پخش الکتریسیته رو دارن ! و نسبتا رسانایی خیلی بالایی داره و وقتی بارون می اد عروسی می گیره
کلا شیوه ی جنگیدن زیبا و قدرتمندی داره اما اونقدر دل رحمه که شما فقط چند بار می بینین که اون جدی بشه و حریفش رو زیر و رو کنه !
Ban Mido BAN CHAN
همونطور که چیز زیادی راجب به گینجی نمی دونیم راجب به Ban Chan هم نمی دونیم اما این شخصیت بالقوه مرموزه و این قضیه رو بدتر می کنه ... اون ادمی فوق العاده جدیه و به Pride عقیده خاصی داره ... نشون می ده که مواقعی که لازمه می تونه خیلی خطر ناک باشه و تقریبا همه اونو می شناسن !
شیوه مبارزه : ایشون از دو خاصیت ویژه بهره می بره !
1 - Jagan = Evill Eye یکی از جذابیت های این انیمه همین Evil eye هست بن با نگاه کردن به چشمای طرف مقابلش می تونه اون رو به رویایی 1 دقیقه ای ببره و هرچی دلش می خواد به طرف نشون بده و همکارش در این مدت اوضاع رو راست و ریس کنه البته شما همیشه رویرو ا می بینین ! ولی یک سری محدودیت هم داره ...
2- Snakebite ضربه معروف این شخصیت که به دست اون فشاری (معادل بهتری نیافتم ! ) 200 کیلوگرم رو میده که این از اون اولی هم خطرناک تره و باعث می شه بن قدرت جنگندگی بالایی داشته باشه !
شخصیت های زیادی وجود دارن من چند تا رو که جالب ترن معرفی می کنم !
Kurodou Akabane (Dr Jackal)
شخصیت فوق العاده محبوب این سری که فریدا می گه خیلی شبیه Dong Fang Bubai هست که من یادم نمی اد
اون با هیچ کس دشمنی نداره و فقط دنبال دو چیزه اول : لذت بردن از مبارزه با ادم ها قوی بدون هیچ انگیزه یا دلیلی ! دوم : اگه شد کار کارفرما رو هم انجام می ده !
!
شیوه مبارزه : یه تیغ هایی مثل تیغ جراهی از بدنش می اد بیرون و سرعت عمل فوق العاده بالایی داره و هر گونه مزاحمی رو از سر راهش بر می داره حالا چه یه حرفه ای باشه یا یه عروسک خرسی !
این هم از اون شخصیت هاییه که کمتر پیدا می کنین !
خوب به همینا بسنده می کنیم چون اگه بخوام همه رو معرفی کنم باید حالا حالا بنویسم که هم از حوصله ی شما خارجه هم من !
ولی یه اسمی از Kazuki Fuuchouin ..Juubei Kakei تو صفحات گزشته اومده بود که فکر کنم مهدی پرسیده بود ا ینام تقریبا جز ادم خوبان که یک مراوداتی هم با هم دارن :blush:که البته به طور مستقیم بهش اشاره نشد
اما هر دوشون پسرن ! که من همیشه تا اخر کارتون تعجب می کردم که یعنی چی این با این قیافه پسره و غیر از صدای دوبلورش هیچ نشانه ی دیگه ای نداشت ! البته ... ولش کن زیاد ریز نشیم رئ جزییات
-------
Infinity Fortress (無限城, "Mugenjou", a Japanese term also translated as "Limitless Fortress", "the Infinite Castle" and "Maze City"). :
دقیقا در وسط شهر قلعه ی بزرگی وجود داره که هیچ کس طرفش نمی ره به نظر جای ترسناکی می اد تمام اتفاقات مهم و ماموریت ها طولانیه این کارتون تو این قلعه اتفاق می افته و سوالات زیادی رو تو ذهن شما به وجود می اره که سعی می کنه به یک سری مسائل در اصل افرینش بپردازه و طبق معمول انیمه ها جواب زیادی به شما نمی دن ! و چون کارتون فوق العاده فانتزیه خیلی نتونسته جدی راجب به این موضوع بحث کنه !
کلا این کارتون بیشتر جذابیتش یکی فهمیدن گزشته و وصل کردن اون به حاله و دیگری نبرد هایی که معمولا به صورت دو نفره انجام می گیره که همه در نوع خودشون جالبن و همچنین شخصیت ها و تیپ های جالب زیادی داره
به همه ی گروه های سنی و همه کسانی که قصد استراحت دارن (فکری نه چشمی
) توصیه می شود !
راستی یه تست هم وجود داره برای این کارتون ! ... نتیجه ی بنده