• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خبر از اين بدتر ديگه نميشد!
36_1_4.gif

من الان دارم marmalade boy رو online رو youtube نگاه ميکنم.:( از بس اين تورنتش کنده!
4_9_15v.gif
و اين کارتون هم منو بدبخت کرده!
4_9_8.gif

...

اگه خواستي دانلودش كنيد از youtube از نرم افزار Youtube graber‌استفاده كنيد ديگه ريخته ميشه رو سيستمتون.
سوال رو آزاد بزار، هر کی هر چی دوست داره ميتونه بپرسه :cool: ولی اين حق رو محفوظ ميزاريم که اگه کسی نخواست يا سوال خيلی شخصی بود جواب نده!:happy:
ايول پس جاي در روش پيدا شد:lol: بابك الان آنلايني بيا ببينم چيا داري سوال ميدي من از قبل بدونم:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سوال رو آزاد بزار، هر کی هر چی دوست داره ميتونه بپرسه :cool: ولی اين حق رو محفوظ ميزاريم که اگه کسی نخواست يا سوال خيلی شخصی بود جواب نده!:happy:

پس من رفتم تاپیکو بزنم :happy: اسمشو همون صندلی داغ بزاریم؟ :f34r:

ايول پس جاي در روش پيدا شد:lol: بابك الان آنلايني بيا ببينم چيا داري سوال ميدي من از قبل بدونم:D

تقلب قبل از امتحان ممنوع :p:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام بچه ها.
اولا من هم تولد خواهر فریدا رو تبریک میگم. خیلی بی ذوقید که توی گفتگوی آزاد براش جشن نگرفتید.
126fs4847976.gif

در ضمن به عنوان فردی که در زمینه انیمه هر رو از بر تشخیص نمیدم :)lol:) یه سوال دارم:
چند صفحه پیش خواهر فریدا نوشته بودند که ناروتو نیم DVD است!!!
من زیاد کارتون شناس نیستم، ولی شنیده ام که ناروتو بهترین انیمه موجود است، و همینطور اگه اشتباه نکنم این انیمه بالای 200 اپیزود است. چطور میشه 200 اپیزود انیمه رو توی 2 گیگ جا داد؟ :blink:
شاید کیفیت تصویر پایینه؟
1655.gif

یا اپیزودها کوتاهه؟
42.gif

به هر حال من فکر می کردم حداقل 6-5 تا DVD است!!
اگه یه کم مختصر هم راجع به این انیمه، به من صفر کیلومتر توضیح بدین خیلی ممنون میشم.
899.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بچه ها.
اولا من هم تولد خواهر فریدا رو تبریک میگم. خیلی بی ذوقید که توی گفتگوی آزاد براش جشن نگرفتید.
126fs4847976.gif

در ضمن به عنوان فردی که در زمینه انیمه هر رو از بر تشخیص نمیدم :)lol:) یه سوال دارم:
چند صفحه پیش خواهر فریدا نوشته بودند که ناروتو نیم DVD است!!!
من زیاد کارتون شناس نیستم، ولی شنیده ام که ناروتو بهترین انیمه موجود است، و همینطور اگه اشتباه نکنم این انیمه بالای 200 اپیزود است. چطور میشه 200 اپیزود انیمه رو توی 2 گیگ جا داد؟ :blink:
شاید کیفیت تصویر پایینه؟
1655.gif

یا اپیزودها کوتاهه؟
42.gif

به هر حال من فکر می کردم حداقل 6-5 تا DVD است!!
اگه یه کم مختصر هم راجع به این انیمه، به من صفر کیلومتر توضیح بدین خیلی ممنون میشم.
899.gif

به به برادر Force Commander :p:D

اونی که خواهر فریدا گفت سیزن دوم ناروتو بود ، سیزن اولش که 9 تا DVD هستش ;) و همچنین کیفیت همشون خوبه :happy:

برو به ایندکس تاپیک مطالب خوبی راجبش موجود هستش

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان عزيز من basilisk رو كامل دارم ولي از اپيزود 20 تا 24 زيرنويس نداره...
دوستان كسي زيرنويسشو داره به من برسونه؟؟؟ بدجوري تو خماري اين 5 قسمت آخرش موندم...
پيشاپيش ممنون از كمكتون...
نميدونم مشکلت هل شده يا نه؟! ولی لرد سياه که دارنش! :eek:

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر از اين بدتر ديگه نميشد!
36_1_4.gif

من الان دارم marmalade boy رو online رو youtube نگاه ميکنم.:( از بس اين تورنتش کنده!
4_9_15v.gif
و اين کارتون هم منو بدبخت کرده!
4_9_8.gif

هر چی ميبينم اصلاً ازش سير نميشم:D:p:(. ساحل حواست باشه اينو حتماً بگيری به ين ين هم بدی!;) (البته خدا کنه ديگه نره، خودش از دنی بگيره!:happy: ) خواهر جينی هم که خودش اصلاً معرف اين کارتون بود.
:)
ولی وای که خيلی محشره!
36_1_21.gif
(آقايون وارد نشن!:cool: اين قسمت خواهر هاست!
4_1_6.gif
)
:( :(
منم مي خوام .....فريدا جون شما هم فقط اين ور اشك منو در بيار
من فقط به زبان ايتاليايي اونم تا وسطاش ديدم چون ديگه نشون نداد .
دوستان اگه كسي گرفتش به منم خبر بده لطفا ... دعا تون مي كنم
حالا يكي ديگه هم مي شناسم ...اونم خيلي خيلي با حاله ...اما الان وقت ندارم معرفيش كنم ميره تا هفته ديگه سه شنبه به بعد كه امتحانام تموم شه معرفيش مي كنم .اونم بايد ببيني خواهر جون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به به برادر Force Commander :p:D

اونی که خواهر فریدا گفت سیزن دوم ناروتو بود ، سیزن اولش که 9 تا DVD هستش ;) و همچنین کیفیت همشون خوبه :happy:

برو به ایندکس تاپیک مطالب خوبی راجبش موجود هستش

اشتباه شده بنده Farseer هستم! :lol:
ای بابا پس حدسم درست بود!!
258.gif

رفتم تو اندکس!
2296.gif

در ضمن خواهر فریدا انقدر تو سر ما مردها نزنید! به اندازه کافی اینجا خودمون تو سری می خوریم!!
154fs232528.gif
(شوخی :lol:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:( :(
منم مي خوام .....فريدا جون شما هم فقط اين ور اشك منو در بيار
من فقط به زبان ايتاليايي اونم تا وسطاش ديدم چون ديگه نشون نداد .
دوستان اگه كسي گرفتش به منم خبر بده لطفا ... دعا تون مي كنم
حالا يكي ديگه هم مي شناسم ...اونم خيلي خيلي با حاله ...اما الان وقت ندارم معرفيش كنم ميره تا هفته ديگه سه شنبه به بعد كه امتحانام تموم شه معرفيش مي كنم .اونم بايد ببيني خواهر جون
23 قسمتشو که فرستادم از دنی بگير.:D;) فکر کنم تا قسمت 50 رو هم اينبار بفرستم.:cool: بقيه اش رو هم دفعه بعدش.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دقت كرديد اينجا مثل دفترچه خاطرات شده خيلي جالبه ميشه فهميد نوتبوك خواهر چيه و كي خريده. فلان روز يكي امتحانشو بد داده يا خوب و .... غير از اين يه تازه وراد مثل من تو جريان كارها و سختيها و زيبايي هاي اينجا قرار ميگيره....
يکی از خوبی های اين تاپيک اينه که منو از نوشتن خاطراتم راحت کرده!:lol:

راستی اينو گفتم يادم افتاد برادر amaranth همه صفحه ها رو داشت save ميکرد و قرار بود به pdf تبديل کنه!:D درسته برادر؟ چی شد؟ :rolleyes:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هوم نظر من؟!:eek::D

نميدونم اين آقايی که اين مقاله رو نوشته تا حالا چند تا کارتون ديده؟!:cool: در کل خيلی جمع بندی کرده که باعث ميشه حرف هاش درست نباشه!:wacko:

چيزی که در مورد حرف هاش کاملن صادق هست، جثه خانم ها هست!:p

....ولی کليتی که داده کاملن اشتباهه!:hmm:

ممنون فریدا که نظرتو دادی :happy:. منم فکر می کنم یک جاهایی از این مقاله اشتباه باشه . به هر حال شما از من خیلی خیلی بیشتر انیمه دیدی و تجربت زیاده . پس حرف شما درسته .;)
-------------------------------
در رابطه با اون پیشنهادی که مطرح کردم . خودم کم کم متوجه اشتباهم شدم:blush: . از همه بچه ها عذر می خوام و از همه ممنونم که راهنمایی کردن:happy: . به هر حال تازه کار بودن این دردسرها رو هم داره . شرمنده:blush: . تا جا بیفتم طول می کشه .
----------------------------
فریدا نمی دونم سرت شلوغه یا نه ؟ فقط تو رو خدا جواب private message هامو بده . مردم از کمبود انیمه :wacko:.
راستی . داشتی اینجا رو دوباره ایندکس می کردی ؟ کی تموم می شه . من می خوام بعد از ایندکس کردنت با اون برنامه ای که گفتم یه برنامه مرجع بسازم . قبلا هم گفته بودم . هر موقع تموم شد . حتما منو خبر کن .
-----------------------------
ببخشید که دیر جواب میدم . آخه توی امتحانا هستم . خیر سرم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تا اونجایی که من میدونم Farseer خانم بود ;)

هه هه هه!!
فکر کردی اینو گفتی من حاضرم از مقام معظم فارسیری استعفا بدم!!
من حاضرم خانوم بشم ولی فرمانده Eldar باشم تا این که مرد باشم و رئیس Space marines بشم. چون این یعنی: دیکتاتور! شستشوی مغزی شده! بی عقل! کله شق! غیره و حتی ذلک! (آخر داستان Dawn of War اصلی رو یادت بیاد! ;) )
اسمایلی بی ربط:
151fs445567.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا حالا اونایی که الان به ذهنم میرسه
فیلمای دیزنی و دریم‌ورکس و پیکستار و اینارو اکثرا دیدم حداقل معروفاشونو...
از Hayao Miyazaki دو فیلم Howl's Moving Castle و Spirited Away دیدم و
Animatrix و Final Fantasy VII: Advent Children و Metoroporisu
Ghost in the Shell و Akira و...
البته بعضی از خیلی معروفا مثل کنشین رو ندیدم اسمشو تازه تو این فروم دیدم
الان هم می‌خواستم سری Robotech بگیرم ببینمو ولی مثل اینکه سه dvdه (است)...
سلام برادر رسول

خوب منم يه خوشامد گويی با تاخير بگم :blush:

خوش اومدی :D ولی معلومه هنوز زياد معتاد نشدی :p که اين همه وقت ديگه به اينجا سر نزدی!:blink:

اميدوارم تو هم بعد يه مدت به جمع ما معتادين بپيوندی!;):lol:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
اول خوشحالم كه جواب سوالم رو گرفتم
دوم اينكه ايده ي بانمكي داريد خوشم اومد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخرين قسمتش درومد؟!!:( .........خوشبحالت فريدا جون ،فهميدي آخرش چي ميشه اما حالا كو تا من بفهمم:(
نه ببخشيد من بد گفتم. :blush::blush::blush: منظورم آخرين قسمتی که در اومده، بود.:p هنوز تازه به نصف رسيده!:wacko: ماهی خودشون رو بکشن يه هسمت ميدن بيرون!:( جون منو هم يواش يواش ميگيرن!!! :f34r:

kinironochord13-1.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
البته "ملا لغطی" بودن ما برنامه نويس جماعت رو بايد ببخشين
gamer3.gif
... اين مراسم اسمش بالماسکه نيست، بهش ميگن cosplay ( بازم من ادای sensei ها رو در آوردم :happy: )
ولی گذشته از اين حرفا من مثل Solid Snake لباس می پوشيدم... همين که گفتم ! جای بحث هم نداره !! يه تيکه کاغذ هم ميذاشتم گوشه لبم ميگفتم "اين سيگاره، يواشکی آوردمش وسط ماموريت دود کنم، وای mei ling نميدونی صبح که از خواب پا ميشی سيگار کشيدن چه حالی ميده
shifty.gif
"
راستی بد نيست همه شخصيت مورد علاقه شون رو انتخاب کنن و يه عکس بزارن. يه پست مثل پست شخصيت های ناروتو درست ميکنيم.که شخصيت مورد علاقه هر کسی رو توش بزاريم.:cool:
عکس فراموش نشه.:p

مال من که معلومه: سشومورو :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بهله می خوام .لطفا.
vishenka_33.gif

ین ین" کیم سان سون" رو فرستاده برای هدی؟؟ Nobuta Wo Produce رو چه طور؟ من می خواستم پس فردا برای هدی بفرستم خوب شد گفتی.ین ین تا سه هفته دیگه امتحان داره و فرصت نمی کنه با من هماهنگ کنه.
مثله اينکه به هدی هم کيم ... رو داده ولی 6 يا 8 قسمت.:rolleyes: اول از هدی يه پرسو جويی بکن بعد بفرست.;) دستت درد نکنه . ممنون :happy:

اون رو هم چشم، به ليست اين دفعه اضافه ميکنم.;)

بالا