• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

عجب جشن تولد مفصلي!
بازم مثل هميشه آخرين نفر شدم ^_^
استاد لينخو خواهر فريدا ملكه انيميشن و مدير محترم هنرهاي نمايشي تبريك تولد بنده را پذيرا باشيد. ^_^
به اميد اينكه حداقل 10 سال ديگه هم همه با هم تولدتان را جشن بگيريم.

ببخشيد ديگه همه با كيك تبريك گفتن من ديگه رعايت سلامتي را مي كنم (بهانه است ديگه چي ميشه كرد؟ )
بازم تولدتان را تبريك مي گم با ارزوي سلامتي

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب من با اینکه امتحان دارم باز اومدم . نمی دونم چرا؟؟:wacko:
دیروز قسمت اول یک مقاله رو گذاشتم که تصمیم گرفتم اونو از اونجا پاک کنم و واقعا از استقبال شما متشکرم (حتی یه نظر هم ندادین به غیر از یکی که اونم می گفت باید این انیمه مقاله یه جای دیگه می نوشتی و مدیر اینجا کیه :(و از این قضایا ... البته دروغ نگم یکی از بچه ها برام private message زد و نظرشو گفت . که همین جا دوباره ازش تشکر می کنم ) . به هر حال من همه ی مقاله رو یک جا در یک پست قرار میدم . میدونم زیاده ولی ارزشش رو داره. خوندن این مقاله را به اعضای این تاپیک پیشنهاد میکنم . چون هم با انیمه و هم با یک سری اطلاعات جالب درباره کشور ژاپن و صنعت انیمه آشنا می شید. خوندن این مقاله رو به فریدا پیشنهاد میکنم . دوست دارم نظرشو بگه؟ این مقاله از یک جایی گرفتمه که مجبور شدم همشو تایپ کنم . ضمنا یه موقع با این مقاله برای من دشمن درست نشه:blink: ؟ ! چون این مقاله عینا کپی شده . البته من خیلی از جاهای این مقاله رو قبول دارم;) . منظورم از نظر تکنیکی هست . خوب دیگه سرتونو درد نمیارم . مقاله رو در پست بعد می زارم

:. راستی یه چیزی یادم رفت . می دونم با این حرفم خیلی ها ناراحت میشن :(. ولی این فقط یک پیشنهاده به دل نگیرید . :blush:
من پیشنهاد میکنم که به جای اینکه این همه تبریک تولد توی این فروم بنویسید به صورت private message برای شخص مورد نظر بفرستید و شخص مورد نظر هم اگر می خواد تشکر کنه . اسم همه ی کسایی رو که براش تبریک فرستادنه جمع کنه و توی یک پست در این تاپیک از اونا تشکر کنه . البته اگه دلش خواست
. تو رو خدا نگاه کنید . ببینید چند تا پست برای تبریک تولده . البته یه موقع نگید چرا خودت هم توی تاپیک تبریک گفتی ، چون من هم مجبورم رسم رو رعایت کنم . ولی به نظرتون بهتر نیست سنت شکنی بشه . ضمنا یه موقع اشتباه نشه و به فریدا بر بخوره . چون می دونم تولدش امروز بود و من منظورم با شخص خاصی نیست من کل رو میگم . خواهشا به دقت به این پیشنهاد فکر کنید و به دل نگیرید​

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زنان و دختران در انیمه
61yyqeu.jpg

ژاپن به عنوان يكى از بزرگ ترين كشورهاى توليدى جهان شناخته می شود و نيروى توليدى آن بر دوش مردان استوارشده است . ديگر تلاش براى بازسازى پس از جنگ و تحمل شكستى تحقير آميز از سويى و نگاه سنتى اين كشور به زن كه تا امروز ادامه يافته از سويى ديگر، باعث رانده شدن زنان به حاشيه جامعه پويا و به نوعى حذف تدريجى آن ها شده است . به نوعى كه می توان اين گونه برداشت كرد كه مسئوليت و نقش زنان در به دنيا آوردن مردان به عنوان نيروى كار آينده و تحويل آن ها در سن 12 يا 13سالكى به سيستم توليدى كشور، آن ها را در ميان كشورهاى پيشرفته جهان از بقيه متمايز كرده است . اين مسأله موجب شده نياز به داشتن چهره اى جديد و رويايى براى زنان و به خصوص دختران واجب شود (اين چهره مجازى را به خوبى می توان در بازى هاى الكترونيكى مشاهده كرد. ژاپن در عين حال كه بزرگ ترين توليد كننده بازى است بزرگ ترين بازار مصرف نيز هست كه سهم زنان در آن با 32 درصد از كل بازى بازها، بزرگترين رقم آمارى جهان است ) چهره هاي مجازى در ژاپن آنقدر محبوب دختران و زنان هستند كه بسيارى از دختران جوان پس از ازدواج و تشكيل خانواده باز هم به خواندن مانگاهايى خاص كه از دوران نوجوانى با شخصيت هايشان همراه بوده و همذات پندارى می كرده اند ادامه می دهند.
از سويى ديگر فشار زندگى بر روى مردان و تبديل شدن عامه مردها به بخشى از سيستم مكانيكال توليد و در نتيجه حذف از حرفه زندگى طبيعى، زنان را در نگاه مردان نسل جديد، تنها نقطه روشن و محل فرار از زندگى يكنواخت كاراخانه قرار داده و جايگاه آنان را به مانند نوعى نماد آزادى در بند يا كورسوى اميد در سياهى مطلق براى آنان قرار داده است (جالب اين كه ژاپن بيشترين آمار مبدل پوشان جنسى و كلوپ هاى مربوط به آنان را داراست ).
چكيده مسايل بالا و مباحثى ديگر كه در حوصله اين نوشته نمی گنجد باعث به وجود آمدن تصويرى منحصر به فرد و متناقص از زنان در آثار انيمه شده است . از سويى ديگر اين حقيقت كه اكثريت طراحان را مردان تشكيل می دهند جهت گيرى طراحى كاراكترهاى زن در انيمه را به نوعى ديگر توجيه میكند.
كاراكترهاى زن در انيمه بى شو جو ناميده می شوند.اين كلمه ، در زبان ژاپنى معنى دخترى بینهايت زیبا را می دهد (به پسرهاى خوش قيافه در انيمه بى شو نن می گويند) و عمده تلاش طراحان بر زيبايى كاراكترها (البته با معيار ژاپنى آن) قرار می گیرد. حضور مستمر اين دختران در انيمه ، به مرور و به واسطه سليقه هنرمندان معروف ، آرام آرام سبک خاصى را پذیرفته كه در واقع امروز به سختى مى توان انيمه اى را بدون آن ها تصور كرد. در شمايل نگارى زنان در انيمه علاوه بر محتواى فیلم ها بر شكل و مرزهاى اين گونه سينمايى تأثير مستقیمی گذاشته است . اين نمادها تا جايى پيش می روند كه مانند كلاه در فيلم هاى وسترن يا سيگار در فيلم هاى نوآور مرزهاى اصلى ژانر را در نگاه مخاطب تشكيل می دهند.
اولن چيزى كه زنان خاص انيمه را از زنان مشابه در سایر آثار انيميشن جدا می كند شكل ظاهرى اين زنان است . كاراكترهاى زن در انیمه ، تقريبآ بدون توجه به سنى كه دارند داراى اندام هاى كاملا بزرگ سال و زنانه هستند. اين روش طراحى حتى در مورد دختران مدرسه اى نيز رعایت می شود و جز دربعضى موارد كه شخصيت پردازى خاصى در نظر طراح بوده باشد ، در ساير كاراكترها، مانند يك اصل پذيرفته شده ، ثابت است .
اما در سوى ديگر اين اندام هاى بزرگ سالانه در تضاد كامل با سرى هستند، كه روى بدن كاراكتر قرار گرفته است . برخلاف بدن هاى بزرگ سال و اغواگر، صورت ها عموما كودكانه است .
اولين چیزى كه در صورت بى شوجوها خود را نشان میدهد، چشم هاى بسيار درشت و معصوم آنهاست . اين چشم ها كه به نوعى ما را به ياد تناقض مشهود اين مخلوقات باچشمان بادامى طراحان اصلى می اندازد، مهم ترين كاركرد خود را در دادن حس معصوميتى كودكانه به چهره كاراكترها و كمك به طراح براى انتقال احساسات از شخصيت به مخاطب انجام می دهد. اين عمل به كمك اجزاى داخلى چشم و برجسته كردن حركت اشك در چشم ، با كمك لكه هاى سفيد وتغیير اندازه مردمك از روش هاى بسيار متداول در ميان انيماتورهاست .
دومين عاملى كه باعث تمايز اين دختران از نمونه هاى مشابه در كشورهاى ديگر میشود، رنگ بسيار متنوع و در عين حال خاص موهاى آنان است . رنگ هايی نظير آبى، بنفش ، صورتى يا نارنجى در ميان اين كاراكترها آنقدر متداول است كه براى بسيارى راه تشخیص انيمه و فيلم هاى متأئر از اين سبك ، همين تنوع رنگى است .
تنوع رنگ مو در انيمه كاركردى دو گانه دارد. بخش اول اين كاركرد، در شخصيت پردازى بى شو جوها استفاده می شود. به اين ترتیب كه هرچه كاراكتر داراى حسى زنانه تر باشد موهايش بيش تر به سمت نارنجى ميل میكند و برعكس ، هر چقدر كاراكتر قدرتمندتر باشد (لازم به توضيح است كه به طور معمول دركاراكترهاى انيمه قدرتمند بودن در مردانه تر بودن است ) رنگ موها بيشتر مايه سرخابى تا آبى را در خود دارد. اين طور به نظر می رسد كه در گروه دوم ، هر چه شخصيت جنگجوتر باشد، داراى موجى با رنگى تيره تر و نزديك تر به آبى است .
ساير رنك هاى معمول عبارتند از صورتى در كاراكترهای كودك يا بچه صفت (اين رنگ در كنار خصوصيات عمومى كودكانه بر پاكى شخصيت نيز انگشت می گذارد)، قرمزبراى کاركترهاى منفى و بنفش كه عموما در شخصيت هاى مرموز و اسرارآميز كاربرد دارد.
در رنگ های معمولی مانند سیاه ، طلایی (زرد) و قهوه ای از نشانه های واقع گرا بودن انيمه است.هرچند گاهی نیز در میان دخترانی با ظاهری عادی كاراكترهايى نيز با موهاى رنگى ديده میشود كه این رنگ در آن ها بيشتر بر تفاوت شخصيت شان با جمع دلالت می کند.در انيمه هاى قديمی تر ، شوجوها و كاراكترهاى طراحى شده در خارج از ژاپن ، گاهى رنگ سبز نيز ديده می شود كه اين روزها ديگر مانند گذشته محبوبيت ندارد.
اولين تاثیر اين رنگ هاى متنوع ، بسيار بصرى است . در اين ديدگاه ، برداشتن مرز رئاليزم و فانتزى در جهان پيرامون كاراكترها يك هدف عمده است . در واقع رنگ ها علاوه بر كاركرد عمومى زيبايى شناسى خود، بليطى هستند كه شما را براى ورود به دنياى تخيلات خودتان دعوت میكند و به اين ترتيب ذهنيت مخاطب را براى پذيرش نوع نگاه هنرمند آماده تر می سازند.
دومين عملكرد رنگ در ذهن آماده شده مخاطب و فارغ از تصاوير به وجود می آيد.در اين مرحله خصوصيات متنوعى به واسطه رنگ ها در ذهنيت مخاطب به كاراكتر منسوب می شود كه بخش عمده آن از تجربيات وديدگاه هاى او در خارج از جهان فيلم ناشى می شود.
المان هاى ديگر صورت هاى زنان در انيمه لب ها و بينى هستند. در صورت كاراكترهاى مثبت داستان عموما چيزى به نام لب وجود ندارد و لب به معناى متعارف آن مختص كاراكترهاى منفى يا خارج از خط اصلى قصه است . اين حذف ، نوع ديگرى است از زدودن زنانگى و جایگزين كردن آن با تركيبى از عناصر بصرى متفاوت براى رسيدن به ديدگاهى جديدتر از زن بودن ، كه در خدمت اهداف داستان هنرمند می باشد.اين تغيير ظاهرى در زن و ايجاد موجود زنانه جديد عمومآ در جهت بالا بردن ارزش هاى نظربازانه و بت سازى (فتيش ) از زنان حاضر در داستان است .
پيش تر درباره تركيب اندام بى شو جوها صحبت كرديم . مكمل اين اندام ها لباسى است
كه اين زنان بر تن دارند. در انيمه هاى امروزى ديگر خبرى از كيمونوهاى معروف ژاپنى با اوبی هاى رنگارنگ نيست و اين لباس ها جاى خود را به لباسهايى غير طبيعى (چه در مدل ، و چه در محل استفاده ) داده اند. معمول ترين پوشش در فيلم هاى متداول ، لباس فرم مدرسه است . اين لباس از يك بلوز (عمدتا سفيد)، يك دستمال گردن ، دامنى كوتاه و جوراب هايى تا زير زانوى كاراكتر تشكيل می شود. اين طور به نظر می رسد كه اين لباس در ژاپن برداشتى متفاوت با ساير جهان ايجاد اما در هر دو حالت هدفى واحد را دنبال می كند. ساير البسه تركيبى هستند از لباس هاى سبک با رنگ هايى متناسب با وضعيت كاراكتر و لباس هايى با سليقه هاى عجيب طراح كه در جايى ديگر ديده نمی شوند. اما نكته مشترك تمام این لباس ها، حس فتشيستى و ارزش هاى نظربازانه اى است كه پوشش به شخصيت اضافه می كند و در واقع روش فكرى جديدى را به مخاطب القاء می كنند.
آخرين نمادى که در ظاهر زنان انيمه به صورت مشترک باقى می ماند (البته ازنوع فمه فاتال )، نوع و شكل سلاح هايى است كه با خود حمل می كنند. اسلحه به طور عام ، و سلاح سرد به طور خاص هميشه نمادى از جنس نر بوده است . اين نماد مردانه را میتوان در داستان ها و افسانه هاى بسيارى در سراسر جهان يافت . از شمشير آرتور شاه تا شمشير برهنه خاندان بورجيا هميشه شمشير نشانه مردانگى و داشتن جنسيت مردانه بوده و حمل شمشير يا اسلحه و قسم خوردن به سلاح هميشه تعريفى تصويرى از شرافت مردانه بوده و هست . در انيمه برعكس مردان كه همييثه داراى سلاح هايى متناسب با جثه خود هستند يا سلاح بخشى از وجودشان است (مخصوصا در فيلم روبوت ها ) زنان در اكثر اوقات با سلاح هايى ديده می شوند كه يا از خودشان بسيار بزرگ تر است يا مهار آن در زمان شليك بسيار مشكل است . اين سلاح ها فارغ از سرد بودن (نئورانگا)، حقيقى بودن (دختران هفت تيركش ) يا زاده شدن از تخيل طراح (رازفون ) هميشه وزنه اى سنگين بر دوش زنان بوده اند و عاملى مردانه كه هم داشتنش قهرمان را زير فشار (سلطه)می گذارد و هم از دست دادنش باعث نابودى اش می شود. اين ارتباط نمادين را در هنگام خشاب گذارى اسلحه توسط موتتگو در فيلم روح در پوسته يا خواهران شيما بارا در زمان آماده سازى شمشيرهایشان در نئو رانگا به خوبى ديده می شود.
تأثير زنان در روايت فيلم ، به كاركرد روانى و نقش اجتماعى آنان در فضای داستان برمی گردد. اين زنان عموما فرجام خوشى ندارند و هيچگاه زندگى به آنها روى خوش نشان نمی دهد. در واقع انيمه ها نسبت نزديكى با فيلم هاى گانگسترى و فيلم هاى وسترن دارند. اين دو ژانر نيز درباره مردانى هستند كه براى رسيدن به يک ثبات شخصيتى و اثبات وجودشان به مقابله با قدرت يا سيستم برمی خيزند، اما در انت ها پس از حذف عامل بحران باز هم ثباتی به وجود نخواهند آورد. زيرا ممكن است قهرمان يا زن محبوبثن مرده باشد، (نمونه خوب این كاراكترها در انيمه ، قهرمان داستان سامورايى ايكس است كه تقريبا تمام نشانه هاى ژانر را در خود دارد). اين روش داستان گويى جايگاه اجتماعى و سرنوشت زنان در انيمه را مشخص می كند. در واقع انيمه ها به نوعى داستان ورود زن به جهان قهرمانان ، عاشق شدن ، شكست خوردن و مرگ غمگين آن هاست و زنجيره اى است كه مداوم تكرار می شود. در اين فيلم ها زنان ، حتی اگر قهرمان باشند از نظر جايگاه روانى موجوداتى منفعل هستند كه بزرگ ترین استفاده آن ها كامل كردن و به نتيجه رساندن شخصيت فعال مرد است (براى نمونه به فیلم زن محور روحی در پوسته نگاه كنيد كه با وجود نقش كوتاه باتائو در فيلم ، اوست كه تحولات واقعى را پيدا می كند و موتتكو تنها در ميزان آگاهى ناگزير خط قصه كامل می شود).
آخرين نكته اى كه می توان درباره زنان انيمه گفت ، حضور نشانه هاى مذهبى در اكثر زنان ، برعكس مردان است . حضور عناصرى متنوعى از مذاهب متداول در ژاپن مانند آينه هاى كوچک (كاكامى)، شيناتى(چيزهاى كوچكى يا بخشى از وجود خدا ! )، شاكوجو (وسيله اى براى راندن ارواح خبيث ) و كارت هايى با نوشته هاى مقدس از نشانه هاى متداول در پوشش و لوازم همراه زنان درانيمه است . نشانه هاى مذهبى در مردان به صورت معمول ديده نمی شود. اما گاهى نشانه هايی به صورت خالكوبى (كوچک و بزرگ بودنش مطرح نيست ، مهم تاثير شگرف خالكوبی هاست ) روی بدن مردان ديده می شود كه با باورهاى مذهبى (غالبا شینتویی) در ارتباط اند.
در نهایت چیزی که در انیمه به وضوخ دیده می شود ، روایتی از نوع زندگی و نگاه جامعه مردم سالار به زن می باشد که تلاش می کند از میان خون ، خشونت و قلب های شکسته قصه اش را تعریف کند.
animegirl.jpg مشاهده پیوست 20478

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز قسمت اول یک مقاله رو گذاشتم که تصمیم گرفتم اونو از اونجا پاک کنم و واقعا از استقبال شما متشکرم (حتی یه نظر هم ندادین به غیر از یکی که اونم می گفت باید این انیمه مقاله یه جای دیگه می نوشتی و مدیر اینجا کیه :(و از این قضایا ... البته دروغ نگم یکی از بچه ها برام private message زد و نظرشو گفت . که همین جا دوباره ازش تشکر می کنم ) . به هر حال من همه ی مقاله رو یک جا در یک پست قرار میدم . میدونم زیاده ولی ارزشش رو داره. خوندن این مقاله را به اعضای این تاپیک پیشنهاد میکنم . چون هم با انیمه و هم با یک سری اطلاعات جالب درباره کشور ژاپن و صنعت انیمه آشنا می شید. خوندن این مقاله رو به فریدا پیشنهاد میکنم . دوست دارم نظرشو بگه؟ این مقاله از یک جایی گرفتمه که مجبور شدم همشو تایپ کنم . ضمنا یه موقع با این مقاله برای من دشمن درست نشه:blink: ؟ ! چون این مقاله عینا کپی شده . البته من خیلی از جاهای این مقاله رو قبول دارم;) . منظورم از نظر تکنیکی هست . خوب دیگه سرتونو درد نمیارم . مقاله رو در پست بعد می زارم

:. راستی یه چیزی یادم رفت . می دونم با این حرفم خیلی ها ناراحت میشن :(. ولی این فقط یک پیشنهاده به دل نگیرید . :blush:
من پیشنهاد میکنم که به جای اینکه این همه تبریک تولد توی این فروم بنویسید به صورت private message برای شخص مورد نظر بفرستید و شخص مورد نظر هم اگر می خواد تشکر کنه . اسم همه ی کسایی رو که براش تبریک فرستادنه جمع کنه و توی یک پست در این تاپیک از اونا تشکر کنه . البته اگه دلش خواست
. تو رو خدا نگاه کنید . ببینید چند تا پست برای تبریک تولده . البته یه موقع نگید چرا خودت هم توی تاپیک تبریک گفتی ، چون من هم مجبورم رسم رو رعایت کنم . ولی به نظرتون بهتر نیست سنت شکنی بشه . ضمنا یه موقع اشتباه نشه و به فریدا بر بخوره . چون می دونم تولدش امروز بود و من منظورم با شخص خاصی نیست من کل رو میگم . خواهشا به دقت به این پیشنهاد فکر کنید و به دل نگیرید​

اصولا این یک جور مرض است که موقع امتحان به سراغ آدم می آید
همین خود من تا چند وقت پیش که امتحان داشتم نشستم انیمه سوباسا را نگاه کردم
و چقدر هم چسبید!! اصولا موقع امتحانها فیلم نگاه کردن و انیمه دیدن و وبگردی خیلی می چسبد
ولی همین که امتحانها تمام شد هیچ چیز به آدم حال نمی دهد

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0

. تو رو خدا نگاه کنید . ببینید چند تا پست برای تبریک تولده . ضمنا یه موقع اشتباه نشه و به فریدا بر بخوره . چون می دونم تولدش امروز بود و من منظورم با شخص خاصی نیست من کل رو میگم . خواهشا به دقت به این پیشنهاد فکر کنید و به دل نگیرید​
خب برادر مسیح به نظر من لطف این تاپیک به همین تبریکات و شوخی هاشه:blush:همین چیزاست که باعث شده بچه های اینجا اینقدر با هم راحت و صمیمی باشن:blush:خیلی از ما بواسطه انیمیشن با اینجا اشنا شدیم اما اینجا چیزی بیشتر از انمیشن بدست اوردیم:)نمونش خوده من اگه یه دوجین انیمه هم بهم بدن حاضر نیستم اینجارو ترک کنم:cool:من اینجا رو همینطور که هست دوست دارم.با همه شوخیها و دوستیهاش.به نظر اینجا همیجوریش عالیه:cool:
خب دیگه زیادی حرف زدم.;):p
بای.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

. تو رو خدا نگاه کنید . ببینید چند تا پست برای تبریک تولده . ضمنا یه موقع اشتباه نشه و به فریدا بر بخوره . چون می دونم تولدش امروز بود و من منظورم با شخص خاصی نیست من کل رو میگم . خواهشا به دقت به این پیشنهاد فکر کنید و به دل نگیرید​
خوب ما اينجا جمع شديم براي چي؟ جمع شديم كه بتونيم در غم و شادي و خوشي و ناخوشي با هم رفيق باشيم، هدف اصلي اينجا اين نيست كه انيمه به هم بديم (شايد اولش اين بوده) ولي الان يه جوري تبديل به جايي براي دوستي شده، و در حالي كه به علاقه شون كه انيمه باشه مي رسيم به گونه ايي رابطه دوستي خوبي بين بچه ها ايجاد شده. اينجا با اونكه تاپيك گفتگوي آزاد نيست ولي خوب گفتگوي آزاد دوستان هست، من به شخصه خيلي فروم هاي خارجي و ايراني ديگه بودم، علتي كه اونجا بودم اين بوده كه علاقه داشتم ياد بگيرم يا تو فروم هاي ايراني بتونم به ديگران كمك كنم، هيچ وقت اونجا نرفته بودم كه دوست باشم و جوي هم كه داشته اينطور نبوده، ولي اينجا ميام كه به دوستانم سر بزنم. اگر شما به انيمه فقط به مانند اون چيزي كه گفتم نگاه مي كنيد كه فقط بيايد چيزي ياد بدهيد و برويد و به خيال خودتون هم كار خوبي مي كنيد فقط يك حرف دارم، تا وقتي كه اين ديدگاه داريد هنوز هدف اينجا رو درك نكرديد، كسي براي تشكر كاري انجام نمي دهد وگرنه vBulletin‌قابليت اضافه كردن دكمه تشكر را دارد.
هر گاه كاري انجام دادي و در قبالش چيزي نخواستي اون موقع هست كه مي توني درك كني چي گفتم.(نمي خواستم اينو بگم) من هميشه يك چيزو يادم نمي ره، هر عملي يك عكس العملي داره.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

عجب جشن تولد مفصلي!
بازم مثل هميشه آخرين نفر شدم ^_^
استاد لينخو خواهر فريدا ملكه انيميشن و مدير محترم هنرهاي نمايشي تبريك تولد بنده را پذيرا باشيد. ^_^
به اميد اينكه حداقل 10 سال ديگه هم همه با هم تولدتان را جشن بگيريم.

ببخشيد ديگه همه با كيك تبريك گفتن من ديگه رعايت سلامتي را مي كنم (بهانه است ديگه چي ميشه كرد؟ )
بازم تولدتان را تبريك مي گم با ارزوي سلامتي

ين ين جان
چه امضاي جالبي داري منم خوره زل زدن به دانلودم نميدونم چرا؟؟؟؟:blink:
ميشه اين تاپيك در برابر آينده رو تو بخش مشاركت بزارين تو امضا جاي توضيحاتش شما فعاليد جا هاي مختلف ميريد.:p:blush:
-------------------
من دوباره يه پست زدم صدتا قبل من رد شد.
اين بحث چند صفحه پيش هم بود به نظر خيلي از دوستان و خود بنده اين تاپيك اينطوري خيلي عاليه.
اما اگر دوستان همكاري كنند منم هستم كه يه تاپيك جمع بندي بزاريم كه كساني كه فقط براي اطلاعات انيمه اينجا هستند وقتشون هدر نره من البته چند روزه نرسيدم صفحات قبلي رو كه ميخوندم ادامه بدم اما اگر چند نفر ديگه هم كمك كنند ميتونم به توضيحي كه برخوردم جمع كنم كه تو يه تاپيك قرار بديم.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب ما اينجا جمع شديم براي چي؟ جمع شديم كه بتونيم در غم و شادي و خوشي و ناخوشي با هم رفيق باشيم، هدف اصلي اينجا اين نيست كه انيمه به هم بديم (شايد اولش اين بوده) ولي الان يه جوري تبديل به جايي براي دوستي شده، و در حالي كه به علاقه شون كه انيمه باشه مي رسيم به گونه ايي رابطه دوستي خوبي بين بچه ها ايجاد شده. اينجا با اونكه تاپيك گفتگوي آزاد نيست ولي خوب گفتگوي آزاد دوستان هست، من به شخصه خيلي فروم هاي خارجي و ايراني ديگه بودم، علتي كه اونجا بودم اين بوده كه علاقه داشتم ياد بگيرم يا تو فروم هاي ايراني بتونم به ديگران كمك كنم، هيچ وقت اونجا نرفته بودم كه دوست باشم و جوي هم كه داشته اينطور نبوده، ولي اينجا ميام كه به دوستانم سر بزنم. اگر شما به انيمه فقط به مانند اون چيزي كه گفتم نگاه مي كنيد كه فقط بيايد چيزي ياد بدهيد و برويد و به خيال خودتون هم كار خوبي مي كنيد فقط يك حرف دارم، تا وقتي كه اين ديدگاه داريد هنوز هدف اينجا رو درك نكرديد، كسي براي تشكر كاري انجام نمي دهد وگرنه vBulletin‌قابليت اضافه كردن دكمه تشكر را دارد.
هر گاه كاري انجام دادي و در قبالش چيزي نخواستي اون موقع هست كه مي توني درك كني چي گفتم.(نمي خواستم اينو بگم) من هميشه يك چيزو يادم نمي ره، هر عملي يك عكس العملي داره.

همینجا یه چیزی رو اضافه کنم . مثل اینکه سوء تفاهم شده :(. من نگفتم کسی بیاد اینجا ازم تشکر کنه . گفتم حداقل انتظار دارم درباره نوشته ها نظر بدین . حالا چه نظر بد یا نظر خوب فرقی نمی کنه . پس لطفا حرفهای من رو اشتباه تفسیر نکنید دوست عزیز.:happy:
ضمنا در رابطه با پیشنهادی که دادم یکم بیشتر فکر کردم و با توجه به پاسخ شماها به این نتیجه رسیدم که. شاید من اشتباه میکنم . شاید هم درست باشه .:blink: به هر حال منتظر نظرات دیگران هستم . اگه نظر همه مخالفه . من عذر می خوام که چنین پیشنهاد بیشرمانه ای دادم :blush: :p

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

همینجا یه چیزی رو اضافه کنم . مثل اینکه سوء تفاهم شده :(. من نگفتم کسی بیاد اینجا ازم تشکر کنه . گفتم حداقل انتظار دارم درباره نوشته ها نظر بدین . حالا چه نظر بد یا نظر خوب فرقی نمی کنه . پس لطفا حرفهای من رو اشتباه تفسیر نکنید دوست عزیز.:happy:
ضمنا در رابطه با پیشنهادی که دادم یکم بیشتر فکر کردم و با توجه به پاسخ شماها به این نتیجه رسیدم که. شاید من اشتباه میکنم . شاید هم درست باشه .:blink: به هر حال منتظر نظرات دیگران هستم . اگه نظر همه مخالفه . من عذر می خوام که چنین پیشنهاد بیشرمانه ای دادم :blush: :p

من كلا با ايندكس شدن اينجا موافقم و بيشترين علتي كه الان هنوز نشده سنگيني حجم كار هست و شلوغ بودن سر فريدا.
هيچ وقتم هيچ پيشنهادي بيشرمانه نيست مگر اينكه خلاف اخلاق باشه، شما هم چيزي نگفتيد كه خلاف اخلاق باشه، فقط اظهار نظر كرديد كه دوستان و اين حقير نظرات كاملا شخصي خودمونو داديم. تلاش شما براي ارتقاي سطح كيفي و علمي اينجا كاملا قابل تقدير هست و همون طور هم كه گفتم اميدوارم همين طور با انرژي باشيد. همون طور كه اون دوستمون براتون private message زده بوده دليل داشته كه شما نكنه به دل بگيريد و ناراحت بشويد(اينجا همه با هم دوستيم) و اگر جو اينجا بدين گونه نبود شايد اصلا همون private message هم زده نمي شد. شايد يه سري بي دقتي ها شده باشه ولي تو جمع دوستانه اولين چيز چشم پوشي هست.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
چه امضاي جالبي داري منم خوره زل زدن به دانلودم نميدونم چرا؟؟؟؟:blink:

من که نمیفهمم دانلودها کی تموم میشه :blink: چون معمولا در حال دیدن انیمه هستم و میزارم خودش داون میکنه بعدا میام چک میکنم :p:happy:

خب برادر مسیح به نظر من لطف این تاپیک به همین تبریکات و شوخی هاشه:blush:همین چیزاست که باعث شده بچه های اینجا اینقدر با هم راحت و صمیمی باشن:blush:خیلی از ما بواسطه انیمیشن با ........
خب دیگه زیادی حرف زدم.;):p
بای.

خوب ما اينجا جمع شديم براي چي؟ جمع شديم كه بتونيم در غم و شادي و خوشي و ناخوشي با هم رفيق باشيم، هدف اصلي اينجا اين نيست كه انيمه به هم بديم (شايد اولش اين بوده) ولي الان يه جوري تبديل به جايي براي دوستي شده، و در حالي كه به علاقه شون كه انيمه باشه مي رسيم به گونه ايي رابطه
...................

شدیدا تایید میشه :happy:

برادر مسیح عزیز منم اول مثل شما بودم و هستم حداقل از پستهام اینو میتونید ببینید چون این 500 پستی که زدم سعی کردم همشون یا تخصصی باشن یا حداقل برا کسی مفید باشن و از زدن پستهای بیخود خیلی میپرهیزم :p و اگه شما یه کم بیشتر فکر کنید ( که احتمالا تا الان فهمیده باشید :happy:) میبینید که همه ما این تاپیک رو اصلا برا همین چیزاش دوست داریم و تاپیک خشک و خالی هیچوقت نمیتونه 6500 تا پست داشته باشه ;) من که اگه این تاپیک فقط برای معرفی باشه فکر کنم هر ماه یه بار بیام تاپیک رو ببینم بس باشه ;) برا همین اگه تاپیکی نباشه که بچه ها حرف دلشون رو بزنند ، اون بخش خیلی زود جذابیتشو از دست میده :happy: وجود این تاپیک برا این بخش مثل عسل برا زنبوره :p:D

فعلا

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
وای نمی دونم دیر رسیدم یا نه ... می گم باید این ساعت برنارد گیر بیارم که دیگه اینقدر به تولد ها دیر نرسم ...

خواهر فریدا تولدتون مبارکا باشه ....
72.gif
72.gif
72.gif

امیدوارم که همیشه موفق باشید ...:happy:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
1000 پسته شدن برادر خواشن رو تبريک ميگم!
yay.gif
Congratulations!!!
yay.gif

اوه خواهر ممنون :blush:... شرمنده یه چند روزی به این تاپیک سر نزدم ... بی ادبی شد که دیر جواب دادم ...

برادر خواشن منم به نوبه خودم تبريك مي گم انشاا.. جشن 10000 تايي بگيريم. :specool::king:

ممون خیلی لطف کردین .... :happy:

1000 پسته شدن خواشان عزیز مبارک
congratualtions.gif

...

خیلی ممنون دنیل عزیز ... :happy:

برادر خواشان ... تبريك
loveshower.gif

hg][/QUOTE]

ممنون دوست عزیز ...:happy:

[quote="Kakashi, post: 1226319"]سلام خدمت دوستان :)

1000 پسته شدن دوست عزیزمون جناب خواشان رو تبریک میگم [IMG]http://www.mysmiley.net/imgs/smile/party/party0012.gif

:eek::blink::wacko:

ممنون کاکاشی عزیز :happy:... کجایی ؟ امتحانات ؟....;)

پ.ن : خوب شد فهمیدم ... کلی بی احترامی بود اگه متوجه نمی شدم و جواب نمی دادم ...

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام منم به عنوان نخودي اينجا بهتون تبريك ميگم:D

اختیار دارید سروش خان شما سرور ما هستید :rolleyes:
سلام خواهر لاکی عزيز :D

خيلی خيلی به اين تاپيک هم خوش اومدی! :happy:

بچه هايی که نميدونن، خواهر لاکی زهمت ايندکس کردن تاپيک عکس های خاطره انگيز (درست گفتم؟) رو کشيدن :):):) که من ميدونم چه کاره سختی هست!:wacko: بازم ممنون خواهر :happy:

در مورد زبان، راستش اکثر اين کارتون ها 90% شون زبانشون ژاپنی هست و زيرنويس اينگيليسی دارن.;) يه 10% هم دوبله اينگيليسی هم دارن باز با زيرنويس اينگيليسی که البته با دوبله هماهنگ نيست!:blink::p

ولی چون زيرنويس دارن نگران نباش مشگلی نداری.;) ليست اصلی يا کلی مون هم تو تاپيک راهنمای بخش انيميشن هست. ميتونی دانلودش کنی :rolleyes: ولی فعلاً از همونايی که بهت گفتم شروع کن سری يه بعديش دوباره راهنماييت ميکنيم چی بگيری که خوب باشه!:D
خواهر فریدا شما واقعا منو شرمنده میکنید:blush::blush: به خدا کار خاصی نکردم شما خیلی بزرگش میکنید در هر حال خوشحالم که خیلی از بچه ها راحتر میتونن کارتون مورد علاقشون رو پیدا کنن:p
در مورد کارتونا من آخرش ارزو به دل میمونم بتونم یه کارتون با زیر نویس فارسی ببینم من میدونم که آخرش زبانم همین جوری میمونه (به روش اون نا امیده تو سفرهای گالیور بخونید ):wacko:چرا من زبانم اینقدر افتضاحه :wacko::(
راستی خیلی بدین نمیگین بچه های مردم شاید دلشون کیک بخواد من الان گشنمه و کیک میخوام آخه من ساعت 2:20دقیقه شب کیک از کجا پیدا کنم
7177.gif
7352.gif
6244.gif
3007.gif
6808.gif
من از اینا میخوام :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من از همه بازم تشکر ميکنم.:happy: quote نميکنم چون خيلی طولانی ميشه:p. ولی ممنون،:happy: اين همه تبريک واقعاً به آدم ميچسبه حسابی! :D:D:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
همینجا یه چیزی رو اضافه کنم . مثل اینکه سوء تفاهم شده . من نگفتم کسی بیاد اینجا ازم تشکر کنه . گفتم حداقل انتظار دارم درباره نوشته ها نظر بدین . حالا چه نظر بد یا نظر خوب فرقی نمی کنه . پس لطفا حرفهای من رو اشتباه تفسیر نکنید دوست عزیز.
ضمنا در رابطه با پیشنهادی که دادم یکم بیشتر فکر کردم و با توجه به پاسخ شماها به این نتیجه رسیدم که. شاید من اشتباه میکنم . شاید هم درست باشه . به هر حال منتظر نظرات دیگران هستم . اگه نظر همه مخالفه . من عذر می خوام که چنین پیشنهاد بیشرمانه ای دادم​

پيشنهاد رابرت رد فورد فقط بيشرمانه بود!:D:p:lol:

برادر مسيح من که نظرم رو گفتم من اين تاپيک رو همين جوری دوست دارم:p و تا اونجايی که يادم ميآد هميشه همين جوری بوده!:rolleyes:

در مورد نظر دادن در مورد پست ها هم زياد انتظار نداشته باش!:p ميتونی يه نگاهی به پست های قديمی ماها بندازی، من دقيقاً با اون 3 ساعتی که گفتی صرف نوشتن کردی آشنام چون خودم هم همين قدر يا بيشتر صرف نوشتن يه پست کردم ولی در نهايت برای استفاده بچه هاست و کسی نظر چندانی نميده!:eek: ولی همه ميخونن و مطمئن باش متشکر هم هستن:cool: اگه کسی مطلب اضافه اي يا نظری داشته باشه، حتماً ميگه!:) البته خيلی ها هم هنوز فرصت خوندن پيدا نکردن چون گرفتارن.:(

در نهايت جو اين تاپيک اينجوريه!:happy: ما هم اينجوری دوسش داريم.:happy: حالا يه مدت که بيشتر اينجا بمونی خودت ميبينی!;) اونقدر ها هم بد نيست!:p

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
کسی انیمه ی Devil May Cry رو نداره؟
من عاشق بازیشم و تاحالا رو 5 درجه ی سختی به جز dante must die تمومش کردم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوندن این مقاله رو به فریدا پیشنهاد میکنم . دوست دارم نظرشو بگه؟...
هوم نظر من؟!:eek::D

اول اينکه واقعاً خسته نباشی از تايپ اين همه مطلب!;)
دوم اينکه اينو از کجا گرفتی؟:eek: اين مقاله کجايی هست؟ ايرانی يا خارجی؟:blink:

سوم نظر خودم:

نميدونم اين آقايی که اين مقاله رو نوشته تا حالا چند تا کارتون ديده؟!:cool: در کل خيلی جمع بندی کرده که باعث ميشه حرف هاش درست نباشه!:wacko:

چيزی که در مورد حرف هاش کاملن صادق هست، جثه خانم ها هست!:p

در مورد چشم ها اين موضوع بين کارکتور های دختر و پسر عموميت داره! و فقط برای دختر ها استفاده نميشه! در کل وجه تمايزی برای کاراکتور های ژاپنی نيست بلکه فقط برای تمايز با کارتون های غير ژاپنی!:cool:

در مورد رنگ، خيلی قاطع نظر داده در صورتی که در خيلی از کارتون ها دقيقاً چيزی متفاوت از اين نوشته ها ميبينيم و در ضمن رنگ سبز همچنان استفاده ميشه!;) ولی در کل استفاده از مو های رنگی رو هم درست گفته!:happy:

در مورد دهان کاملن مخالفم!:f34r:

لباس: درسته بيشتر با لباس فرم مدرسه دختر ها رو ميبينيم که البته اون هم دقيقاً به ژانر کارتون مربوط ميشه!:rolleyes: تو يه کارتون تاريخی کسی چيزی از لباس مدرسه نميبينه و فقط کيمونو ميبينيم!:cool:

کلاً اين مقاله به موارد جالبی اشاره ميکنه ولی اينکه نظريه هاش رو کليت داده منو يه کم ازيت ميکنه:wacko:. معلومه که نويسنده مثل ماها anime freak نبوده!:p:lol:

در مورد جامعه مرد سالار ژاپن بايد بگم که شباهت زيادی به جامعه ايران داشته و الان هم داره! يعنی کم کم اون جو داره از بين ميره و فقط در خانواده های خيلی سنتی شاهد مرد سالاری هستيم!:( من که الان از نزديک دختر های ژاپنی رو ميبينم نظره ديگه اي نسبت بهشون دارم!:happy:

چيزی که اين مقاله فراموش کرده بگه فرهنگ مودب بودن ژاپنی ها مخصوصاً زن ها هست که در انيمه ها هم شاهدش هستيم. البته در بعضی هاش هم درست شاهد برعکسش هستيم ... :p

خلاصه به نکته هايی که در مورد بعضی از سريال ها درسته , اشاره کرده ولی کليتی که داده کاملن اشتباهه!:hmm:

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی انیمه ی Devil May Cry رو نداره؟
من عاشق بازیشم و تاحالا رو 5 درجه ی سختی به جز dante must die تمومش کردم

من هم دانته رو بسیار دوست دارم و خیلی علاقه مندم که این انیمه رو داشته باشم
ولی خوب:blush: فعلا کنشین و ناروتو رو در صف دارم که بعد از اینا احتمالا میریم سراغ دویل می کرای :)
البت اگه دوستان داشته باشن;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بالا