- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 25
من کلشو دارم مشکلی هم ندارهکسی سريال basilisk رو بدون ايراد نداره؟!:blink:
اگه هيچ کس نداره من اين دفعه بفرستمش! چند قسمت هست؟
من کلشو دارم مشکلی هم ندارهکسی سريال basilisk رو بدون ايراد نداره؟!:blink:
اگه هيچ کس نداره من اين دفعه بفرستمش! چند قسمت هست؟
ببینم خودت اینا رو دیدی ارزش گرفتن دارن؟اينا مال سال پيش هستن، مال امسال هم حتماً دير يا زود در ميآد!
نه نديدم، من فقط کارتون دان ميکنم. يعنی به عبارتی با اينترنت محدود جايی برای دان چيز های متفرقه وجود نداره!:f34r:ببینم خودت اینا رو دیدی ارزش گرفتن دارن؟
من که فعلا اینترم قطعه دارم با دیال آپ میام
برادر آتشپاره پس خودت هماهنگی هاشو بکن.من کلشو دارم مشکلی هم نداره
راستی . کاکاشی . امتحانام داره تموم میشه . منتظر باش . وقتی اومدم توی تاپیک مانگا کولاک می کنم . البته با اجازه شما و کمک شما.
یه چیز دیگه . این avator من مربوط به کدوم انیمه میشه .؟؟ توی اینترنت پیداش کردم . همین طوری گفتم بزارم . شاید جالب باشه
یه شوخی خیلی با حال برای انیماتورها که از یه جا پیدا کردم. قابل توجه کاکاشی:happy: . چون می دونم خودش انیماتوره!:blink:
خواستگاري انيماتوري
//
منبع : pilban magazine
rolleyes:بچه های شهرستان هم بين اين 5 نفر. از بچه های قديمی کسايی که با لرد سياه بودن هم لطف کنن بگن.
در مورد آواتورت اگه دقت ميکردی اسمی که save ش کردی قشنگ لوش ميده! البته اگه اسم نداشت به سختی ميشد گفت که Angel Sanctuary هست! :f34r: زياد شباهتی به عکس های اين کارتون نداره و کلاً خيلی چيز های ديگه ميتونست باشه! جون ميداد برای تاپيک اين عکس مال کيه؟
---------------
راستی اين دفعه فرستادمش
يادمه خواهر جينی کلی صحبت از مانگاش کرد و اينکه اين فقط قسمتی از مانگا هست!:blink: راستی بابک تو ليست مانگا هامون نيست؟! اگه نيست بگو دانش کنيم.
سلام بچه ها
من یه عضو جدیدم که وقت نمی کنم زیاد کارتون ببینم
ولی دو تا کارتون ژاپنی باحال دیدم که دوست داشتم راجع بهشون صحبت کنیم
یک SPIrITEd AWAY (بی رمق) و دیگری شاهزاده مونونوکه البته هردو دوبله شده و با کیفیت پایین بودن
می خواستم بدونم کسی ایندو تا رو دیده و نظرتون راجه بهشون چیه .
من که خیلی از فضا و موضوعات عمیقشون خوشم اومد.
کارتون مشابهی اگه سراغ دارین راهنماییم کنین
من وقت نمی کنم زیاد سر بزنم ولی هر وقت بتونم میام
ایول الان رفتم ANN از Anime Expo 2007 عکس گذاشته حتما شما هم برید ببینید
هات لینکن عکسها
100% تاييد ميشه اگه شيشيو آخر داستان بودش بهتر بود.
برادر شيان اطلاعات تاريخي شما حسادت ساكورايي منو بدجوري تحريك كرد
تبريك ميگم
بيا اعدام 1ذره دعوا كنيم:lol:
خودتم خيلي غيبت داري
=============
برادر شيان اين آواتارت رو دوست دارم اينقده عوضش نكن
به مسيح جان كولاك كردي كه، حداقل وقت ميدادي كم كم ميزاشتي، اينطور بايد چشامون از دربياد تا همشو بخونيم. دفه بعدي اينطوري ديگه خفن ناك كار نكن، روزي يه دونه بدي هم خودت كمتز خسته ميشي ، هم مام با سر حوصله مي خونيم.
من دارم لوپن 3 رو دان مي كنم، خيلي به موقع اين پستو دادي.
خدا قوت :blink:
خسته نشدی؟! چند ساعت داشتی تايپ ميکردی!:blink: خسته نباشی واقعاً. :happy: منم هنوز نرسيدم کامل بخونم فقط قسمت اولين انيميشن رو خوندم که خيلی جالب بود. اگه تو قسمت اخبار انيميشن ها هم بزاريش بد نيست!
سلام بچه ها
من یه عضو جدیدم که وقت نمی کنم زیاد کارتون ببینم
ولی دو تا کارتون ژاپنی باحال دیدم که دوست داشتم راجع بهشون صحبت کنیم
یک SPIrITEd AWAY (بی رمق) و دیگری شاهزاده مونونوکه البته هردو دوبله شده و با کیفیت پایین بودن
می خواستم بدونم کسی ایندو تا رو دیده و نظرتون راجه بهشون چیه .
من که خیلی از فضا و موضوعات عمیقشون خوشم اومد.
کارتون مشابهی اگه سراغ دارین راهنماییم کنین
من وقت نمی کنم زیاد سر بزنم ولی هر وقت بتونم میام