• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها ما تا حالا چيزی راجب اين کارتون/فيلم نشنيده بودم! :blink::wacko: کسی چيزی ميدونه توضيح بده؟ :blink::)

Elephants Dream

اولین فیلم اپن سرس دنیاست

خوب فعلا برای دانلود اگر میخواهین:
http://www.tribler.org/content/Elephants_Dream_HD.avi.torrent
http://tribler.org/content/Elephants_Dream_1024.avi.torrent
اولی با کیفیت HD و دومی عادی

اینم آدرس سایت انیمیشن:
http://www.elephantsdream.org/

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به به به دنيل عزييييييييييييييييييييييزم
39.gif
تولدت مبااااااااااااااارك

cheerleader3.gif
loveshower.gif
cheerleader3.gif

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
دیشب انیمه Ghost Hunt رو تموم کردم ;) واقعا لذت بردم :happy: آهنگ Opening منو یاد فیلم X-File مینداخت و موضوعش هم که برام خیلی جالب بود :happy: خلاصه به اونایی که از سریال عامل ناشناخته خوششون میاد شدیدا توضیه میشه ;)
پس منم خوشم مياد ;) بزارم توليست

راستی .
هیچ می دونستین که شهر اشباح یا sprited away توی آمریکا با استقبال بدی روبرو شد :(. به نظر من این اتفاق به دلیل تفاوت فرهنگی و اخلاقی بین شرقی ها و غربی هاست ;). اگر دقت کرده باشین تمام کارتون هایی که در دوران کودکی برای ما بسیار شیرین بودند . همه انیمه بودند . و این به دلیل سلیقه شرقی ماست . در کل شرق داره کاری می کنه که انیمه رو به غربی ها معرفی کنه . و طرفداران خودش رو افزایش بده .
امیدوارم توی این کار موفق بشه .;)
مسيح جان يهو تركوندي نميگي دل ما آب ميشه نميتونيم بخونيمش يكم رحم كن كم كم بزار.
اولي شو خوندم خيل عالي بود دستت درد نكنه خيلي زحمت كشيدي

سلام دوستان من کارتون ژاپنی ناروتو را ترجمه و زیر نویسی میکنم. اگر مایل بودید به تارنمای من سری بزنید و دانلود کنید. آدرس در امضا

من همه 238 قسمت این کارتون را دارم و یواش یواش آپلود میکنم
آخ جون من با ترجمش ميبينم. ولي كو وقت هنوز يك قسمت بلادو نديدم ميترسم شروع كنم فرداشم نرم سركار.
مثل اينكه من داروي آنتي اعتياد دارم به هيچي معتاد نميشم:lol:
---------------------
دني جان تولدت مبارك اميدوارم از زندگيت لذت ببري
Offer_Chocaltes.gif
Offer_Roses.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
به نوبه خودم تولد خود دني رو تبريك ميگم اميدوارم كه هميشه سرشون خلوت باشه و براي ما انيمه بزنند
36_23_9.gif

@فريدا - بابك: الان [RyRo]_Gundam_Seed_Character_Theater_-_01-02 ديدم ، چه قدر خنديدم بخصوص قسمت اولش خيلي كمدي بود :))

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دنیل جون تبریک میگم ایشالا یه دختر خوب گیرت میاد همین امسال زنت میدیم
2mo15hx.gif

مبارکه
birthday.gif

مبارکه
happy%20birthday3.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام
چطور مگه؟
مگه مشکل اخلاقی دارن:lol:
قابل نداشت
شما هم خسته نباشین متن های خوبی گذاشتین فقط من هنوز وقت نکردم بخونم
help.gif
وقتی خوندم میام نظرمو میگم
sun.gif

:lol::lol: بیچاره روزبه
فکر میکنم باید 1 جلسه آشنایی با برادر شیان(عضو ارشد گروه شیطانی) داشته باشی:lol::happy:

ببینم این قضیه گروه شیطانی چیه اینقدر دربارش حرف میزنید؟
42xnok4.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببینم این قضیه گروه شیطانی چیه اینقدر دربارش حرف میزنید؟
42xnok4.gif
وای روزبه خيلی خنديدم! ماها همه اعضای پر و پا قرص تاپيک افسانه شجاعان هستيم! :D چطور تا الان متوجه نشدی؟ !!!! :blink::blink::blink:

خوده من: لينخو چون
افراد گروه شيطانی: 2 تا دون فان بوبای، برادر شيان، خواهر ين ين
خواهر پانتی و خواهر ساحل اشتباهی يادشون رفته بوده ID خودشون رو بزارن يوئه بوچون!
برادر خواشن هم که ID ش اسم گروه خودم هست!:D
خواهر شين يين عزيز که ديگه در بين ما نيست ، ... :(
برادر امير بزرگ و ... (اگه اسم کسی از قلم افتاده به بزرگی خودتون ببخشيد!) :blush:

آها ويلی عضو هميشه نا مرئی اون تاپيک و ... :cool:

خلاصه ماها همه چيز مون افسانه شجاعانی هست:rolleyes:! آواتور شيان رو ببين: هنر پيشه نقش شنگو! ما به فيل تر چی ميگيم؟ شانار (چون همه ازش بدمون ميآد) به فيل تر شکن چی ميگيم؟ لين پين (زد شانار رو کشت!) :D

خلاصه ماجرا اينه! ;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
بچه ها الان آخرين قسمت (اي که در اومده) رومئو و جوليت رو ديدم، خيلی اينجوری شدم:
اصلاً نميخام بقيه اش رو ببينم:(! ميگم نميشه حالا يه دفعه محض رضای خدای اين داستان happy ending داشته باشه!!! :(:(:(
خودتم که میگی :wacko:رومیو و ژولیت با Happy ending یعنی =========>شرک 3:D

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من يه کمی ساعت هام عقب و جلوئه!:wacko: نميدونم درست حساب کردم يا نه! ولی اگه اشتباه نکنم تولد دنيل هست!
36_1_13.gif

تولدت مبارک!

آرزوی بهترين ها رو برات دارم! ميگم بيا و در اين روز خجسته يه لطفی بکن و يه عکس از خودت بزار ما ببينيمت!!!
36_1_21.gif

اميدوارم سال پر انيمه اي در پيشه رو داشته باشی!

فریدا ساما
23t06dg.gif

خوشحالم که 2 تا تبریک اولی که توی 2 تا تاپیک پی تی گرفتم از بهترین دوستام بود
241.gif

تو که می دونی من عکس نمیذارم چرا انقدر انرژی صرف می کنی؟ به خدا دلم واست می سوزه رو حساب برادری خواهری و این حرفا
283.gif

راستی چه کیک خوگشلی گذاشتی
birgits_snill.gif

به به دنی جان تولدت مبارک :D:D انشاالله صد سال به این سالها ;) انشاالله به سن یوروایچی برسی :p:D

اینم کیکت که احتمالا یه سر بیام تهران برات میگیرم :happy: ( فریدا-ساما تو نگران نباش ;) من همینجا اعلام میکنم به صورت پنهانی - نینجایی یه عکس از دنی رو در حال رایت DVD براتون میزارم :p:D)

مرسی بابک جان
241.gif

آقا خیلیا سعی کردن زیر زیرکی و رو رو ـکی از ما عکس بگیرن توی نت منتشر کنن ولی موفق نشدن . من همینجا به همشون خسته نباشید میگم. به بابک هم پیشاپیش
4fvfcja.gif

میگم .. یوروایچی محبوب من چند سالشه دقیقا؟ زیاد نیست یه کم؟!
look2.gif

کیک ایچیگودار ... ایول
frantic.gif

Tanjo-bi omedeto gozaimas daneel oni-sama
برادر دنيل عزيز تولدتون مبارك اميدوارم هميشه هميشه شاد باشيد به هر چه آرزوشو داريد برسيد
party0011.gif

مرسی جینی جان ...
rose.gif

برادر دانیل خیلی برای رسوندن کارتون ها به دست ما زحمت می کشه . خیلی خیلی از ایشون ممنونم

برادر دانیل تولدتون مبارک

خواهش می کنم آتون جان ... وظیفه اس ... و مرسی بابت تبریک
rose.gif

دنی تفلدت مبارک
129fs1827167.gif
.امیدوارم به همه ی آرزوهات هم برسی.بعد از خوردن کیکا هم مسواک بزن.

مرسی ساحل جان
flower2.gif
... چــــشم
brsh.gif
280k5eb.gif

منم میگم مبارک

منم میگم مرسی سهراب عزیز
wubpink.gif
30upn9j.gif

من نمی دونم چرا همه به برادر دنیل تبریک میگن
hmm.gif
.... خب چرا به خود دنیل تبریک نمی گید ؟ .... چه ربطی به برادرش داره ؟....

تولد برادرم هم همین روزاست. نمی دونم بچه ها از کجا خبر دار شدن شرمنده کردن ما رو
1628.gif

2303.gif
Good Point

به به به دنيل عزييييييييييييييييييييييزم
39.gif
تولدت مبااااااااااااااارك

مرسییییییییییییییییییییییی افشین جان
241.gif
23t06dg.gif
241.gif

دني جان تولدت مبارك اميدوارم از زندگيت لذت ببري

ممنون سروش عزیز
rose.gif

به نوبه خودم تولد خود دني رو تبريك ميگم اميدوارم كه هميشه سرشون خلوت باشه و براي ما انيمه بزنند

مرسی علی جان
66x1ufd.gif

منم به نوبه خودم امیدوارم زودتر سرم خلوت بشه
283.gif

دنیل جون تبریک میگم ایشالا یه دختر خوب گیرت میاد همین امسال زنت میدیم
2mo15hx.gif

مبارکه
birthday.gif

مبارکه
happy%20birthday3.gif

مرسی روزبه
139fs108574.gif

آقا من زن نخوام کیو باید ببینم؟!
497p205.gif

اصلا من بچه ام هنوز ... یا حالا هر چی ... د میگم اصرار نکن دیگه
44hjr6e.gif

گفتم که ! :D به همه از جمله سيمور توصيه ميشه اينو ببينن.;) دنی از دست ندش!:D

چشب
SEVeyesB08.th.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی، گزاشتم دان بشه!:D;)
بچه ها يه چيز جالب بگم. :p دانلود elephant dream تموم شد!:blink::eek: 800 mb بود! تو کمتر از نيم ساعت!:blink: سرعت دانش چقدر بوده؟! 26 مگ در دقيقه يا 440 کيلو در ثانيه!:blink: کاش همه چی همين جوری دان ميشد!:rolleyes::(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها يه چيز جالب بگم. :p دانلود elephant dream تموم شد!:blink::eek: 800 mb بود! تو کمتر از نيم ساعت!:blink: سرعت دانش چقدر بوده؟! 26 مگ در دقيقه يا 440 کيلو در ثانيه!:blink: کاش همه چی همين جوری دان ميشد!:rolleyes::(

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ، عجب سرعتي، خدا ميشه مام از اين سرعتا تو بيداري ببينيم؟
راستي چرا آنلاين نمي شيد؟ وقت كرديد يه سري به افلاين هاتون بزنيد.

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
راستی .
هیچ می دونستین که شهر اشباح یا sprited away توی آمریکا با استقبال بدی روبرو شد...

دو تا کارتون ژاپنی باحال دیدم که دوست داشتم راجع بهشون صحبت کنیم
یک SPIRITED AWAY (بی رمق) و دیگری شاهزاده مونونوکه...​

بازم چاره ای واسه آدم نميذارين به جز اينکه بيام اينجا ادای پروفسور ها رو در بيارم و "اظهار فضل" کنم ( همون قيف اومدن خودمون
shifty.gif
) :

بابا Spirited Away نه معنيش ميشه "شهر اشباح"، نه "بی رمق"، نه "روح سرگردان"، نه "فوتباليست ها"، نه...
Spirited Away يعنی "مفقود الاثر" يعنی کسی که گم و گور شده باشه يا يواشکی دزديده شده باشه

البته چون الان بازم ادای sensei ها رو در آوردم ميتونين هر چی فحش و فلاکت خواستين بهم بدين
tomato.gif
ولی من همون ملا لغطی که بودم ميمونم
biggrin.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
جى! من فکر کردم اولين نفرى‌هستم که اومدم تبريک بگم ولى انگار آخرين نفر هستم
414430.gif

7173.gif
greenstars.gif
2uf58ur.gif
loveshower.gif
oregonian_winesmiley.gif

حالا لابد کيک تولد رو هم همه خوردند، چيزى به ما نرسيد
cry222.gif

پس به عنوان آخرين نفر تفلدت رو تبريک ميگم و طبق معمول آرزوهاى‌خوف خوف برات ميکنم و اميدوارم کادوى تولد بهت يه Robo Writer کادو بدن که همينجورى رباته، ولی در اصل گردن کلفت ترين رايتر جهانه که تا ميلياردها سال نورى قابليت رايت کردن داره و اينتليجنت هم هست باديتا بيسی کامل از کارتون ها و فيلم ها و سريال ها ى قديمى‌و جديدى کل دنيا که بر روى 10 ها هارد چند ميليون ترابايتيش ذخيره شده اند و در ثانيه هم آپديت ميشن!! فقط کافيه بهش بگى فلان چيزو رايت کن، اين خودش ميشينه حساب ميکنه که چند تا ديسک لازم داره بعد ميره DVD ش رو ميخره، مياره، خيلى‌خوشگل ميشينه و ررررررررررررررررررر رايتش ميکنه و ميده بيرون و بعدم خودش ميره پستش ميکنه و بر ميگرده مياد سر رايت بعدى
302.gif

چه رباتى‌ساختم، ايزاک آسيموف هم همچين مخلوقى به ذهنش نرسيده بود
155fs377950.gif

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
تولدت مبارک الیوا....سلام کن به فاستلوف....ما شالا..
victory.gif

gift.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی، گزاشتم دان بشه!:D;)

يه نفر برای من توضيح بده از نظر فنی open source يعنی چی؟! :eek:

:D:D
چرا میخندین؟؟ خوب من میخوام بگم;)
خلاصه میگم(هرچی خلاصه تر بگم کمتر اشتباه توش پیدا میکنید:p )
در اینجا منظور از سورس ساختار برنامه نویسی برنامه مورد نظر هستش.open هم که مشخصه
سر هم : یعنی سازنده به شما اجازه میده که کل ساختار برنامه نویسی .برنامه مورد نظر رو داشته باشین.
که این هم معنیش اینه که اگه برنامه نویسی بلد باشین میتونید هر تغییر که دلتون بخوات تو برنامه ایجاد کنید.
مثال: مثل اینه که به 1 کارخونه سازنده عطر بگن که فرمول کامل عطرت رو رو شیشه عطرت چاپ کن.
میبینید که واسه سازنده ها چیز خوبی نیست.
اما برگردم به open source و کاربر ها
برنامه های open source وقتی که سازنده (بخونید 1 آدم خوب) یک برنامه رو میسازه و اون رو بصورت مجانی در اختیار مردم قرار میده برای اینکه اون برنامه بدون نیاز به خود سازنده پیشرفت کنه میاد و ساختار برنامه نویسی اون رو هم (کدهای برنامه نویسی ) در دسترس کاربران میزاره .اینجوری خود کاربر برنامه رو به روز میکنه و اگه سازنده تشخیص داد تغییرات کاربرها رو در دسترس دیگران هم میزاره.
مثل
fire fox یا linux
لازم یه یاداوری هستش که کسی به کدهای ویندوز بیل گیتس دسترسی نداره
اما قسمت مهم داستان واسه ما مجانی بودنشه

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink::D:D
بازم که تولد داریم.مثل اینکه دوستان تعدادشون زیاد شده
دنی جان تولدت مبارک
ایشالا هرچه سریعتر عروسی کنی .:happy: من یکی خودم میام عروسیت .
البته به شرطی که فرداش که زنت خواست آرشیو انیمه عزیزت رو پرت کنه بیرون بدیش من:D:D
حالا ندادی هم اشکال نداره.
====================
مگم مگه چنرد روز تولد دنی نبود؟؟
فکر کنم دوباره دارم قاطی میکنم

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
:D:D
چرا میخندین؟؟ خوب من میخوام بگم;)
خلاصه میگم(هرچی خلاصه تر بگم کمتر اشتباه توش پیدا میکنید:p )
در اینجا منظور از سورس ساختار برنامه نویسی برنامه مورد نظر هستش.open هم که مشخصه
سر هم : یعنی سازنده به شما اجازه میده که کل ساختار برنامه نویسی .برنامه مورد نظر رو داشته باشین.
که این هم معنیش اینه که اگه برنامه نویسی بلد باشین میتونید هر تغییر که دلتون بخوات تو برنامه ایجاد کنید.
مثال: مثل اینه که به 1 کارخونه سازنده عطر بگن که فرمول کامل عطرت رو رو شیشه عطرت چاپ کن.
میبینید که واسه سازنده ها چیز خوبی نیست.
اما برگردم به open source و کاربر ها
برنامه های open source وقتی که سازنده (بخونید 1 آدم خوب) یک برنامه رو میسازه و اون رو بصورت مجانی در اختیار مردم قرار میده برای اینکه اون برنامه بدون نیاز به خود سازنده پیشرفت کنه میاد و ساختار برنامه نویسی اون رو هم (کدهای برنامه نویسی ) در دسترس کاربران میزاره .اینجوری خود کاربر برنامه رو به روز میکنه و اگه سازنده تشخیص داد تغییرات کاربرها رو در دسترس دیگران هم میزاره.
مثل
fire fox یا linux
لازم یه یاداوری هستش که کسی به کدهای ویندوز بیل گیتس دسترسی نداره
اما قسمت مهم داستان واسه ما مجانی بودنشه

خوب خواهر مهسا Open Source برنامه نویسی رو گفت ، حالا منم مال انیمیشن رو میگم ;):happy:
تو انیمیشن وقتی میگن Open Source که تمام صحنه ها و یا کاراکترها بصورت تکی قابل دسترسی باشه یعنی کاراکتر طراحی شده رو بصورت فایل 3 بعدی در اختیار عموم قرار میدن و افراد دیگر میتونن اونو داونلود کنند و هر کاری خوششون میاد روش انجام بدند اعم از تغییر کاراکتر و یا هر چیزی دیگری ;) البته خیلی کم اتفاق میفته که یکی بیاد و انمیشین رو Open Source بزاره ;)

بالا