سلام
جناب دنيل تولدتان مبارك به عنوان ارزوي خوش تولد هم براتان ارزو مي كنم كه يه روز انيمه اوليورو_ساما هم ساخته بشه (خودم دوست دارم به اسم شما اروزش را مي كنم كه حتما بر اورده بشه)
اميدوارم امسال اتفاقات خيلي خوبي براتان بيفته
خواهر لينخو ممنون از لطفتان از اين به بعد همش اينجا اف تاپيك مي زنم تا خودتان من را از اينجا اخراج كنيد ^_^ (حرف بقيه مدير ها را گوش نمي كنم) حداقل تعداد پستهام را بعد از 2 سال برسانم به 400 ^_^
انگار همه امتحاناتشان تمام شده كلي گشتم تا اخرين پست خودم را پيدا كردم خب جاي منم خوش باشيد T_T
شنگو جان واقعا از اينكه مي بينم دوباره اومدي بينمون خوشحاليم!
انجمن شياطين بخش انيمه ها!
ممنون عمو شيان ^_^ مي بينيد قدرت گروه شيطاني رو به افول رفته حيف ان روزهايي كه گزارش اب و هوا را هم توي افسانه شجاعان مي داديم (به روش خواهر پرشيانا) در حال سر تكان دادن و اه كشيدن (امروز داشتم افسانه شجاعان را مي گشتم ديدم حتي انجا براي كامپيوتر دار شدن شما هم جشن گرفته بوديم يا بن شدن چند روزه كه نصف شبي خواب از خواهر پرشيانا گرفته بود ) ان وقت الان ديگه كسي ما را نمي شناسه يك طرح دارم كه دوباره انجا احيا بشه در هر حال من يك جنبه "پو پو" ايي هم دارم ديگه نه؟! بازم ممنون
سلام ین ین عزیز ...
چقدر جای شما خالیه ... هر وقت می بینمتون یاد تاپیک افسانه ی شجاعان میوفتم ... چه دوران قشنگی بود ... یادش بخیر ... البته هنوز هم گهگاهی یه بحث هایی پیش میاد .. مثل آخرین پست خواهر پرشیانا , خیلی جالب بود ...
از بابت تبریک ممنون
من هم مثل شما همچین احساسی رو تجربه کردم و یه زمانی یه کاری رو در گذشته نکردم .. و بعد , چقدر حسرت خوردم بابتش ولی خب ... همینکه بعد از مدت ها بیانش کردم اون طرف دو برابر خوشحال شد که بعد از این همه مدت من یادم مونده بود ...
ممنون جناب خواشان
پس خوبه بيشتر ظاهر بشم ياد افسانه بيشتر زنده بشه ^_^ ممنون از لطفتان( چه داستان هايي مي نوشتيد نه؟ مثلا انواع پايان هاي سريال! (چقدر همه خنديدن) )
بازم ازتان ممنونم(اين دفعه سعي كردم مثلا به موقع جواب بدم)