• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این هم یک pv جدید:
آهنگ کار گروه Ketsumeishi هست و دررابطه با pv هم نکته قابل ذکرش حضور مدل ژاپنی Ebihara Yuri هست.

Mata Kimi ni Aeru
Ketsumeishi

rapidshare
mata kimi ni aeru
43 MB

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دیشب انیمه Breserk دیدم ، وقتی تموم شد داشتم دیوونه میشدم :grrr::grrr: خیلی آخرش حالم گرفته شد :( به امید روزی که ببینم گریفیس به طوری فجیعی به دست گاتس کشته میشه :hmm::hmm:)

راستی ، سیمور جان آخر عاقبت این کاسکای بدبخت چی میشه؟ :eek:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دیشب انیمه Breserk دیدم ، وقتی تموم شد داشتم دیوونه میشدم :grrr::grrr: خیلی آخرش حالم گرفته شد :( به امید روزی که ببینم گریفیس به طوری فجیعی به دست گاتس کشته میشه :hmm::hmm:)

فکر کنم اون سکانس اولم سریال قتل گریفیس به دست گاتز بود!(فجیع تر از انفجار همراه تیر بارون داریم!;)یا من کامل سریال اشتباه فهمیدم!:lol:
کاسکا هم گرفیس

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ببینم این قضیه گروه شیطانی چیه اینقدر دربارش حرف میزنید؟
42xnok4.gif

گروه شیطانی گروه غالب و برتر در افسانه شجاعان با ریاست ریس دونفانه!در ضمن ریاست واحد واکنش سریع در پرشین تولز با برادر شیان از اعضای گروه شیطانیه!این واحد در جنگ بزرگی که مدتها قبل (قبل از ایجاد تاپیک انیمیشنها !) در گرفت بسیاری از مخالفان موسوم به ضد عقتابها(الان می بنم اسم لوسی رو مقتولین گزاشته بودیم!) رو به سرای باقی فراستاد(از فروم انداختیمشون بیرون!)اچه ایام بود فقط کافی بود یکی می گفت سریال شرقی دوست ندارم تا واحد واکنش سریع ترورش کنه
14_6_16.gif

البته تقصیر خودشون شد!رفتن گیر دادن دوتا تاپیک افسانه شجاعان و عقابها جاشونو تنگ کرده!مدیر کل شایان می ومد به تاپیک پیشی عمو اخطار می داد! (یعنی یوزرای قدیمی می رفتن با پی ام به مدیر کل شکایت می کردن که ما مثلا به مدیر صدا و سیما توهین کردیم !) خوب یوزرهای بد بین ما و یه فروم بهتر بودن منم همشونو حداقل از فروم بیرون کردم!(اون ایام پرشیانای کبیر بخاطر بیماری مانیتور کامپیوترش نبود جلو منو بگیره ریس دونفانم با صدای بلند تشویق می کرد می گفت شیان بزن تو چشش!(خیلی خوش گزشت:happy: من بودم روژه بودو برادر لینخو ساحلم بود ولی روابط مشکوکی با یکی از افراد دشمن داشت!)کلا گروه متحد بسیار ظاهر سازی می کنن به فعالیت های پشت پرده علاقه دارن بلعس گروه شیطانی صاف می زنن تو چشش طرف!گروه متحد وجه بسیار بالایی برا یوزرهای شرقی فراهم می کرد و گروه شیطانی با استفاده از این وجه مخالفا رو ترو می کرد!یکی از ترفند های ضد عقابها این بود همه جا جار زده بودن ماها هوادار دیکتاتوری و کمونیستیم معرفی می کرد هرچی هم پرشیانای کبیر می گفت ما اینجا **** ملکه سالاری داریم کسی گوش نمی کرد! خوب منم رفتم شدم ریس لیبرال های پی تی یه بارم از دستم در رفت سه روز بن شدم!(ساحل مثل زورو اومد نجاتم داد وگرنه بنش یه نموره طولانی تر بود!;)
بقیه اسرار دو گروهو تو صندلی داغ افشا می کنم!

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کردم امروزه !!!.. مثل.....

ضمن تایید حرف های خواهر ...

تاپیک افسانه ی شجاعان واقعا تاثیر ماندگاری در جامعه ی هنری و علمی پی تی گذاشت ...:D ...
مدیر ... کاربر فعال .. . سنت حسنه ی شیرینگ ...

یکی هم از من تشکر کنه که این همه ارتباط رو افشا کردم.:D:D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
من فيلم نانا رو فرستاده بودم نه؟!:blink: live action ش رو ميگم، دارينش؟ :eek:

[/CENTER]

نه نفرستادی
تو این جدیدیهایی هم که فرستادی نیست:(
راستی این عکس فیلمشه؟البته فک نکنم باشه تا اونجایی که من میدونم این 2 تا مدل هستن و فیلمشو تایوان ساخته http://*****************/confused-smiley-17435.gif

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
من می خواهم 20 تا دی وی دی سفارش بدهم
چند تا انیمه خوب معرفی کنید هر چه گشتم نفهمیدم
کدامشان را انتخاب کنم
در حال حاظر انیمه های tsubasa ، گیلگمش و berserk را دارم
در ضمن نگید 20 تا نمی شود که می زنم چشم و چال خودم را در می آورم و خونم را
می اندازم گردنتان!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان به شما توصیه می کنم کمی از تبر خون آلود من پرهیز کنید !!
155fs944885.gif

eekout[1].gif

ساحل جان فقط ذکر تاریخ بود!;)
راستی چون معمولا بخاطر اعمال اواتو رت اول از همه می ری تو لیست سیاه (همین الان اسمایلی شیره نارگیل خوردنمون اینجا شاناره)این فری گیتو امتحان کردی!;)
اگه نشد از این اینجا
سایت استفاده کنید!فری گیت مخصوص فرومها و اورکات !

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
Utawarerumono
اسپویل
3.gif

این کارتون یک فانتزیه که با الهام از شلک گیری تمدن در بین النهرین و خاورمیانه ساخته شده قوم مهاجم قطعا اشوریهان که با وجود اینکه رهبرشون ادم موقر و فهمیده ا
torch[1].gif
ی به نظر می رسه کشتار براش کار عجیبی نیست و جزء اعتقاداتشه(این کاراتر بسیار شبیه اشور هانیباله!) در واقع اشوریها اعتقاد داشتن کشتن اقوام دیگه کار پسندیده ایه همین شاه فوق الذکر بسیار هنردوست بودو در واقع منطقی ترین شاه این قوم بود می گه ما دستور دادین بسیار از اونها کشتند و دختر و پسرهاجوانشان را در اتش افکندندو...!صحنه های صحبت با خدای مرگ یا الهه مرگ!(تر ضمن اشور هم مثل همین پایتخته رفت هوا با این تفاوت که نیاکان ما(مادها!) و متحداشون زدن شهر ناار کردن زنانشون رو هم با دامن های دریده(ظاهرا به نشانه تحقیر!) بردن بردگی!
ghostface.gif

Utawarerumono_07.jpg

به همین شکل شخصیت مقابل اون قطعا از کورش الهام گرفته شده هرچند بسیار به یوئه بوچون افسانه شجاعان شبیهه(بویژه با مبارزه با باد بزنن و قرار داشتن در هاله ای از ملعونیت و مرموزیت!)!البته نشانه های از مدرنیسم وجود داره که بارز ترینش وجود لباس زیر و سینه بند (اونهم امروزیش !)برای دختر هاست !(کاسکا هیچکدومو نداشت!)در کل این انیمیشن انیمه بسیار جالبیه!
hbeat[1].gif

utawarerumono_002.jpg

داستان با بیدار شدن مردی مرموز وکشیدن دم یکی از دختر های داخل عکس شروع می شه و بطور نمادین تاریخ و نقش پارسیان رو بطور نمادین مورد برسی قرار میده!;)

از دیگر مشخصه های این انیمه داشتن دم و بال و.. برای دخرتهاست که در واقع باعث زیبا تر شدن این فانتزی شده!

utaware.jpg

فایل های ضمیمه

• oboroxtwins.jpg
    oboroxtwins.jpg
    27.5 KB · نمایش ها: 5

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

جناب دنيل تولدتان مبارك به عنوان ارزوي خوش تولد هم براتان ارزو مي كنم كه يه روز انيمه اوليورو_ساما هم ساخته بشه (خودم دوست دارم به اسم شما اروزش را مي كنم كه حتما بر اورده بشه)
اميدوارم امسال اتفاقات خيلي خوبي براتان بيفته

خواهر لينخو ممنون از لطفتان از اين به بعد همش اينجا اف تاپيك مي زنم تا خودتان من را از اينجا اخراج كنيد ^_^ (حرف بقيه مدير ها را گوش نمي كنم) حداقل تعداد پستهام را بعد از 2 سال برسانم به 400 ^_^

انگار همه امتحاناتشان تمام شده كلي گشتم تا اخرين پست خودم را پيدا كردم خب جاي منم خوش باشيد T_T
شنگو جان واقعا از اينكه مي بينم دوباره اومدي بينمون خوشحاليم!

انجمن شياطين بخش انيمه ها!
ممنون عمو شيان ^_^ مي بينيد قدرت گروه شيطاني رو به افول رفته حيف ان روزهايي كه گزارش اب و هوا را هم توي افسانه شجاعان مي داديم (به روش خواهر پرشيانا) در حال سر تكان دادن و اه كشيدن (امروز داشتم افسانه شجاعان را مي گشتم ديدم حتي انجا براي كامپيوتر دار شدن شما هم جشن گرفته بوديم يا بن شدن چند روزه كه نصف شبي خواب از خواهر پرشيانا گرفته بود ) ان وقت الان ديگه كسي ما را نمي شناسه يك طرح دارم كه دوباره انجا احيا بشه در هر حال من يك جنبه "پو پو" ايي هم دارم ديگه نه؟! بازم ممنون

سلام ین ین عزیز ...
چقدر جای شما خالیه ... هر وقت می بینمتون یاد تاپیک افسانه ی شجاعان میوفتم ... چه دوران قشنگی بود ... یادش بخیر ... البته هنوز هم گهگاهی یه بحث هایی پیش میاد .. مثل آخرین پست خواهر پرشیانا , خیلی جالب بود ...
از بابت تبریک ممنون
من هم مثل شما همچین احساسی رو تجربه کردم و یه زمانی یه کاری رو در گذشته نکردم .. و بعد , چقدر حسرت خوردم بابتش ولی خب ... همینکه بعد از مدت ها بیانش کردم اون طرف دو برابر خوشحال شد که بعد از این همه مدت من یادم مونده بود ...

ممنون جناب خواشان
پس خوبه بيشتر ظاهر بشم ياد افسانه بيشتر زنده بشه ^_^ ممنون از لطفتان( چه داستان هايي مي نوشتيد نه؟ مثلا انواع پايان هاي سريال! (چقدر همه خنديدن) )
بازم ازتان ممنونم(اين دفعه سعي كردم مثلا به موقع جواب بدم)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من دیر رسیدم :blush: رئیس دنیل تولدت رو تبریک میگم.مشاهده پیوست 20894
متانت و حوصله در پاسخگوییهاتون بعنوان یه مدیر خیلی ارزنده است.موفق باشید.:happy:

ممنون
rose.gif

نظر لطفتونه
fruits_orange[1].gif

سلام!

باز دو روز ما نبودیم ببین اینجا چه خبره . . .

میبینم که تولد سریع ترین PMer در حال حاضر PT هستشو ما هم حسابی عقب افتادیم:blush:

دنیل جان تفلدت مبارک

پیر شی الهی جوون:eek::p:lol:

مرسی ....
thankyou.gif

سلام

جناب دنيل تولدتان مبارك به عنوان ارزوي خوش تولد هم براتان ارزو مي كنم كه يه روز انيمه اوليورو_ساما هم ساخته بشه (خودم دوست دارم به اسم شما اروزش را مي كنم كه حتما بر اورده بشه)
اميدوارم امسال اتفاقات خيلي خوبي براتان بيفته

مرسی ین ین عزیز
4plnvbq.gif

مگر اینکه تو مناسبت ها ببینیمتون
he.gif

آخخخخخ ... یعنی میشه روزی انیمه کتابای محبوب من ساخته بشه؟!
goodsigh.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه . امتحانام تموم شد:wacko::lol: .

قبل از هر چیز تولد دنیل رو تبریک میگم . ببخشید دیر رسیدم.

4qobsq1.jpg

از امروز بیشتر فعالیت می کنم .
راستی آخر معلوم نشد کی می خواد به کی انیمه بده:( ؟ من چی کار کنم . از کی بگیرم . فریداااااااااااااا . تو رو خدا کمکم کن:wacko:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
مهم​

تمام دوستان بخش انیمیشن
لطفا آدرس کامل (همراه با کد پستی 10 رقمی) خود را به همراه اطلاعات زیر به آدرس:
[email protected]
ارسال کنید.

نام کامل
آدرس پست الکتریمی
تلفن برای تماس ضروری
انیمه های دریافت شده از این تاپیک
تام پخش کننده(ها) که با ایشان کار کرده اید

این مطالب صرفا برای بانک اطلاعاتی گروه انیمیشن پرشین تولز بوده و در هیچ جای دیگر استفاده نمی شود و به اشخاص خارج از گروه پخش کنندگان نیز داده نخواهد شد.
متشکرم
سهراب ذوالفقاری
(از طرف گروه انیمیشن پرشین تولز PTAG)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!
electricf.gif
...

اون 4-5 قسمتی که من داستان رو ادامه دادم دیدی یا نه ؟ ....

در مورد سرنوشتا کاسکا :
زنده می مونه ، اما براثر فشار روحی - روانی حاصل از اون واقعه آخر فیلم ، (به قول روانشناسا trauma) حافظه اش رو از دست میده و مثل یه بچه شده
306.gif
... بهرحال تا الان که volume شماره 32 هستیم ، هنوز خوب نشده و برنامه اصلی گاتس و گروهش اینه که اینو ببرن به قلمروی elf ها تا اونجا با توسل به امکانات پزشکی برتر (!!) شاید خوب بشه ...

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميدونم خيلی ديره ، منم به نوبه خودم تولدت رو تبريک ميگم دنيل اميدوارم ساليان سال خوب و خوش و موفق زندگی کنی :D

برادر Seymour شما اين manga Berserk رو از کجا گير مياری ، من دنيا رو بهم ريختم ولی سايت باحالی که کل manga رو داشته باشه نيافتم :(

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!
electricf.gif
...

در مورد سرنوشتا کاسکا :
زنده می مونه ، اما براثر فشار روحی - روانی حاصل از اون واقعه آخر فیلم ، (به قول روانشناسا trauma) حافظه اش رو از دست میده و مثل یه بچه شده
306.gif
... بهرحال تا الان که volume شماره 32 هستیم ، هنوز خوب نشده و برنامه اصلی گاتس و گروهش اینه که اینو ببرن به قلمروی elf ها تا اونجا با توسل به امکانات پزشکی برتر (!!) شاید خوب بشه ...
ببینم نکنه ادامه انیمش داره درمیاد البته امکانش نیست
bonk.gif

نکنه ادامه مانگاش درومده؟
شایدم یه OVA
د بگو جون به لبمون کردی
onion034.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

electricf.gif
...

در مورد سرنوشتا کاسکا :
306.gif

سیمور جان من برسرک میخوام :rolleyes::D ببینم کدوم مانگاهارو کامل داری؟
download.aspx
به همراه چند تا آهنگ خوب خوب از انمیه Elfen Lied :rolleyes::D

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تمام دوستان بخش انیمیشن
لطفا آدرس کامل (همراه با کد پستی 10 رقمی) خود را به همراه اطلاعات زیر به آدرس:
[email protected]
ارسال کنید.

سلام . بچه ها من زیاد آشنا نیستم:hmm: . این پست از طرف فریدا و بقیه بچه ها تایید می شه؟؟؟:blink:

بالا