سلام . بچه ها من زیاد آشنا نیستم:hmm: . این پست از طرف فریدا و بقیه بچه ها تایید می شه؟؟؟:blink:
آقا من برادر سهراب رو تأييد ميکنم 100% اصلاً نگران نباش
سلام . بچه ها من زیاد آشنا نیستم:hmm: . این پست از طرف فریدا و بقیه بچه ها تایید می شه؟؟؟:blink:
طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!...![]()
اون 4-5 قسمتی که من داستان رو ادامه دادم دیدی یا نه ؟ ....
در مورد سرنوشتا کاسکا :
زنده می مونه ، اما براثر فشار روحی - روانی حاصل از اون واقعه آخر فیلم ، (به قول روانشناسا trauma) حافظه اش رو از دست میده و مثل یه بچه شده... بهرحال تا الان که volume شماره 32 هستیم ، هنوز خوب نشده و برنامه اصلی گاتس و گروهش اینه که اینو ببرن به قلمروی elf ها تا اونجا با توسل به امکانات پزشکی برتر (!!) شاید خوب بشه ...![]()
خوشحالیم از اینکه دوستام اینقدر به فکرم بودم خیلی بیشتر از خوشحالیم به خاطر تخفیف اون بن کذایی بود!قدرت گروه افول کرد !گروه متحد دوتا مدیر داره یه عالمه کار بر فعال !و ما دو سه تا کاربر فعال و یک کویین پاره وقت!(اونیکی کویینمون که نیست!) ولی تا برادر شیان هست راه شنگو و ریس دونفان با اقتدار دنبال می شه!راستی از اون سریال به سوی جنوبم زبون اصلی خیلی خوشم اومد یه سریال جدید هم اومده به اسم فول هاوس(امریکایی!) ته سریاله!حتما ببین!حضورتو بیشتر کن !حضور شنگو نوریه که باعث تار و مار شدن گروه متحدیا ضد عقابها وبقیه مخالفین می شه!به هرحال تاریخ افسانه شجاعان با ما شروع شده با ما ادامه پیدا کرده و بایدم با ما تموم بشه! افسانه شجاعان حداقل باعث بوجود اومدن سه بخش اشتراک و سریال انیمیشن شد!افتخارگروه ما اینه که شنگو بود که دوتا تاپیک افسانه عقابها و جواهری در قصر و زد ! :happy:سلام
ممنون عمو شيان ^_^ مي بينيد قدرت گروه شيطاني رو به افول رفته حيف ان روزهايي كه گزارش اب و هوا را هم توي افسانه شجاعان مي داديم (به روش خواهر پرشيانا) در حال سر تكان دادن و اه كشيدن (امروز داشتم افسانه شجاعان را مي گشتم ديدم حتي انجا براي كامپيوتر دار شدن شما هم جشن گرفته بوديم يا بن شدن چند روزه كه نصف شبي خواب از خواهر پرشيانا گرفته بود ) ان وقت الان ديگه كسي ما را نمي شناسه يك طرح دارم كه دوباره انجا احيا بشه در هر حال من يك جنبه "پو پو" ايي هم دارم ديگه نه؟! بازم ممنون
200%سلام . بچه ها من زیاد آشنا نیستم:hmm: . این پست از طرف فریدا و بقیه بچه ها تایید می شه؟؟؟:blink:
چرا اتفاقن درست حدس زدی. کارگردان هر 2 تاش يه نفره!بچه ها بعد از خوندن پست قبل به نظرتون این Akira با SteamBoy یک جورایی شبیه هم نیستند ؟؟:blink:شاید از یک کمپانی تولید انیمیشن باشند ؟ کسی چیزی میدونه؟؟
سلاميه سلام خاص هم به ملكه انيميشن بانو فريداي عزيز! :happy: حال شما؟ يه بار ديگه تولدتون رو به شما تبريك ميگم. :happy: مي بينم كه ميگي با من قهري!چون ديگه خيلي اينورا نيومدم؟ خوب مني كه خيلي از اين انيميشنهاي جديد سر در نميارم بيام اينجا چي بگم؟ :blush:
خوب برای اين نميتونی کامل کنی که هنوز تموم نشده و داره هی ميآد بيرون!:wacko:برادر Seymour شما اين manga Berserk رو از کجا گير مياری ، من دنيا رو بهم ريختم ولی سايت باحالی که کل manga رو داشته باشه نيافتم![]()
تو که همه رو جون به لب کردی! :wacko:طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!...![]()
تا حالا يه همچين spoil اي تو عمرم نديده بودم!:blink::lol: اين که خودش شد يه داستان ديگه؟! :blink::happy:Utawarerumono
اسپویل![]()
برو تو تاپيک مشاوره برای دیدن انیمه بگو از چی بيشتر خوشت ميآد ما مشابه هاشو بهت معرفی ميکنيم.من می خواهم 20 تا دی وی دی سفارش بدهم
چند تا انیمه خوب معرفی کنید هر چه گشتم نفهمیدم
کدامشان را انتخاب کنم
در حال حاظر انیمه های tsubasa ، گیلگمش و berserk را دارم
در ضمن نگید 20 تا نمی شود که می زنم چشم و چال خودم را در می آورم و خونم را
می اندازم گردنتان!
نه اينی که من دارم ورژن ژاپينيش هست.نه نفرستادی
تو این جدیدیهایی هم که فرستادی نیست
راستی این عکس فیلمشه؟البته فک نکنم باشه تا اونجایی که من میدونم این 2 تا مدل هستن و فیلمشو تایوان ساخته http://*****************/confused-smiley-17435.gif
واقعاً اين دختر خيلی خوشگل و نازه!:happy: من که لذت بردم نگاش کردم!خوب این هم یک pv جدید:
آهنگ کار گروه Ketsumeishi هست و دررابطه با pv هم نکته قابل ذکرش حضور مدل ژاپنی Ebihara Yuri هست.
بچه هاي انيمه بين حرفه ايي: انيمه سياه سفيد جديد ميشناسيد؟ من خيلي عشق اين سبك طراحي هستم واقعا هم سخته طراحي توش. شبيه به مانگا هم هست آدم شديد حال ميكنه. البته اگه سامورايي بازي باشه كه عالي ميشه
توشم آهنگ هاي اصيل شرقي باشه، از اين سبك غربي نباشه كه من از بس شنيدم خسته شدم.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای این سایت...
من به خاطر علاقه ی زیادی که به انیمیشن های شرقی یا همون انیمه داشتم عضو این سایت شدم. اما با یک
مشکل بسیار بزرگ مواجه شدم و اینکه برای خرید انیمه به هر کسی پیام دادم گفت من مسئول فروش انیمه
نیستم.من آخر نفهمیدم تو تهران کی مسئول پخش انیمست؟