• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
معرفی کامل آکیرا AKIRA (یا به قول بعضی ها نهايت انيميشن ژاپني)
4zxyn4g.jpg

(Akira) کارتوني است كه خيلي از غربي ها را با انيميشن مدرن آشنا كرد. اين اثر بر اساس كميك استريپي مانگائي اثر كاتسيشسيرو اتومو ساخته شده است. اتومو در ماه آوريل سال 1954 در يكي از شهرستان هاي كشور ژاپن كه مردمش بيشتربه حرفه ماهيگيري مشغولند, به دنيا آمد. او سپس در دبيرستاني مشغول به تحصيل شد كه بعدها هنرمندان زيادي در عرصه كميك استريپ از آن فارغ التحصيل شدند. او در دوره دبيرستان به خاطر عشق و علاقه وافر خود به سينما شهرت داشت. خيلي راحت مي توان تاثير سينماي هاليوود و به خصوص فيلم هاي آينده نگرانه و خشن مطرحي همچون «بليد رانر» , «پرتغال كوكي» ويا«مگس ديوانه» «MADMAX» را در خلق معروفترين اثر او يعني اكيرا مشاهده كرد. او پس از فارغ التحصيلي از دبيرستان با هدف فراگيري هنر طراحي كميك استريپ به توكيو مهاجرت كرد وخيلي زود به خلق كميك استريپ هاي كوتاه پرداخت ( اين داستان هاي كوتاه به زبان انگليسي نيز ترجمه شده اند.). او سپس در سال 1979 به خلق اولين اثر معروف خود يعني Fireball پرداخت كه درباره مبارزه انسان و ابر رايانه بود. مي توان به راحتي با خواندن اين اثر به علاقه وافر او به داستان هاي علمي ـ تخيلي پي برد. اتومو در سال 1980 كميك استريپ Domu را خلق كرد كه موفقيتي عظيم براي او كسب كرد. Domu به خاطر اين كه اولين كميك استريپي بود كه توانست جايزه بهترين داستان علمي ـ تخيلي سال ژاپن را از آن خود كند, باعث ايجاد جنجال نيز شد. اتومو كه انگيزه اش به خاطر موفقيت Domu افزايش يافته بود، آكيرا را خلق كرد كه چاپ آن تا 2000 صفحه و در 6 جلد ادامه يافت. كميك استريپ آكيرا اول بار در دسامبر 1982 در ژاپن به بازار آمد. از آن موقع به بعد اين مجله خيلي سريع به محبوبيتي زياد دست يافت. گفته مي شود كه آكيرا پايه واساس سبك انيميشن ـ كميك استريپي «مانگا» است. البته در آمريكا نيز دو شركت كميك استريپي مارول و اِپيك كميك استريپ هايي بر اساس اين شخصيت چاپ كردند كه بيش از كميك استريپ هاي ژاپني آكيرا براي آمريكايي ها جذاب بودند. اوتومو سپس يك نوول گرافيكي نيز براساس ماجراهاي آكيرا چاپ كرد. در نهايت شركت هاي «استريم لاين پيكچرز» و Tokyo Movie Shinsha از او خواستند تا انيميشن بلندي بر اساس اين كميك استريپ توليد كند. اوتومو نيز كه به گفته خودش عاشق آثار ديسني است, سعي كرد تا با خلق نوعي فضاي رئاليستي به فضاي خلق شده در نوول گرافيكي آكيرا وفادار بماند. كارتون آكيرا جوايز زيادي را به خود اختصاص داد و بازي هاي رايانه اي زيادي بر اساس آن ساخته شد. كميك استريپ هاي آكيرا نيز تقريباً به هر زبان زنده اي در دنيا ترجمه شده اند و در كل آكيرا طلايه دار موج مانگا در دنيا محسوب مي شود. وقتي آكيرا در سال 1981 در آمريكا و به صورت محدود روانه سينماها شد, خيلي از علاقه مندان به انيميشن موفق به ديدن آن نشدند زيرا در آن زمان انيميشن هاي ژاپني اصلاً در سطح كشور آمريكا محبوب نبودند. اما پس از پخش ويدئويي آن, طرفداران آكيرا به طرز حيرت انگيزي افزايش يافتند. شركت Pioneer Entertainment رايت ويدئويي آكيرا را خريد و پس از مرمت سازي ديجيتالي, سي دي هاي جديد با كيفيت آكيرا را به بازار ويدئويي فرستاد. اين شركت حتي دوبله انگليسي اين اثر را از نو با صداهاي جديد و بهتر انجام داد. در ابتداي كارتون 2 ساعت و 5 دقيقه اي آكيرا شاهد انفجار بمبي در شهر توكيو سال 1988 هستيم. اين انفجار باعث نابودي كامل شهر و شروع جنگ جهاني سوم مي شود. 31 سال بعد شهر جديدي به نام نئو ـ توكيو تاسيس مي شود. اين شهر مشكلات اجتماعي عديده اي مثل شورش هاي دانشجوئي, بي ثباتي سياسي واز همه بدتر گانگسترهاي موتور سوار دارد. يكي از اعضاي اين باندهاي گانگستري موتورسواري به نام تِتسو است. او يكروز پس از تصادف با يك نوجوان عجيب و غريب, توسط نيروهاي پليس دستگير مي شود. در مركز پليس, دانشمندان پي به نيروي تله پاتيك در تِتسو مي شوند و تصميم مي گيرند از او به عنوان موش آزمايشگاهي براي يافتن منبع نيروي فوق العاده مخربي به نام آكيرا كه باعث تخريب شهر توكيو اصلي نيز شده است, استفاده كنند. بزودي برنامه ريزي هاي اين دانشمندان بهم مي ريزد و آكيرا به تِتسو انتقال مي يابد و او كه حالا صاحب نيروهاي غيبي فوق العاده مخربي شده است, تهديدي براي شهر نئو ـ توكيو محسوب مي شود و تنها نيرويي كه مي تواند تِتسو را متوقف كند, پسر بچه اي است به نام آكيرا كه گفته مي شود سال ها پيش مرده است.
67z2zyf.gif

انيميشن آكيرا كه روان, تروتميز, پرتحرك و پرهيجان است, مهمترين مشخصه آن محسوب مي گردد و از نظر هنري نيز كاملاً موفق است. اين خصوصيات بصري وقتي با كارگرداني بي نقص اوتوموتركيب مي شود, فضايي ايجاد مي كند كه بيننده را كاملاً درگير فيلم مي كند.
به علاوه اگر شما زبان ژاپني بدانيد حتماً متوجه هماهنگي شگفت انگيز جملات باحركات دهان شخصيت ها خواهيد شد. اين موضوعي است كه معمولاًدر انيميشن هاي وطني ناديده گرفته مي شود. در كل, بايد گفت به عقيده خيلي ها آكيرا نهايت هنر انيميشن ژاپني يا همان مانگا است واز آن به عنوان يكي از آثار كلاسيك تاريخ سينماي انيميشن ياد مي شود. طرفداران كثير آكيرا در سرتاسر جهان دلايل متعددي براي علاقه خود به اين كارتون دارند. اين اثر حتي مي تواند براي كساني كه كمترين علاقه اي به فيلم هاي بلند كارتوني دارند نيز جالب باشد. زيرا ويژگي هاي هنري زيادي دارد. اما دركل شايد تماشا ولذت مجدد ازآن تنها مختص به هواداران متعصب آن باشد. در ضمن جالب است كه بدانيد در اوايل سال 2002 گزارش شد كه شركت فيلم سازي معتبر برادران وارنر توانسته است رايت سينمايي آكيرا را بدست آورد و اينكه اين استوديو قصد دارد فيلمي زنده بر اساس انيميشن آكيرا بسازد. طبق شنيده ها قرار است استيون نورينگتون كارگردان انگليسي تبار فيلم هاي كميك استريپي بليد 1و2 و «انجمن جنتلمن هاي شگفت انگيز League of Extraordinary) Gentlemen مسئوليت ساخت فيلم را بر عهده گيرد. جيمز رابينسون نويسنده و يكي از طرفداران پروپاقرص كميك استريپ ها نيز قرار است فيلم نامه فيلم را بنويسد. شايد اين خبر براي هواداران آكيرا خوشايند بنظر بيايد. اما با تحقيقي كه شخصاً از سايت هاي اينترنتي انجام دادم, متوجه نارضايتي شديد طرفداران اثر بابت ساخت فيلمي زنده از آكيرا شدم. آنها نمي خواهند هاليوود اثري سطحي نگر و مبتذل تحويلشان دهد. در ضمن به نظر مي رسد كه خود آقاي نورينگتون نيز هنوز ايده خاصي براي فيلم ندارد.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ممنون جناب دانيل (من كه امرزو همش اينجا بودم به اين مي گن سندرم قبل از امتحان يعني اينكه تمام طول سال اينجا 20 تا پست هم نزدم حالا در عرض 3 هفته اينده عوضش را در مي ارم ^_^ )
ولي در مورد انيمه اصلا نگران نباشيد فكر كنم اگر تا چند سال ديگه هيمن طور پيش بره اين فروم اينقدر قوي بشه كه بتوانيم به اين شركت هاي توليد انيمه پيشنهاد ساختشان را بديم (اسمايلي صورت با دو تا چشم تا به تا كه زبان درازي هم مي كنه) و دومين احتمال كه كم كم اينجا خودش تبديل به يك موسسه اشتراكي! انيمه سازي ميشه و خودمان مي سازيمش (خودم فيلم كوتاه هاي ته انيمه را كه حكم اف تاپيك را داره به عهده مي گيرم !!)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به همه دوستان انيميشن دوست! :happy:

يه سلام خاص هم به ملكه انيميشن بانو فريداي عزيز! :happy: حال شما؟ يه بار ديگه تولدتون رو به شما تبريك ميگم. :happy: مي بينم كه ميگي با من قهري! :( چون ديگه خيلي اينورا نيومدم؟ خوب مني كه خيلي از اين انيميشنهاي جديد سر در نميارم بيام اينجا چي بگم؟ :blush: از اون ور هم گرفتاري تو بخش موسيقي زياده و ديگه ميشه گفت اون بخش تمام وقتم رو گرفته. حالا كه نگاه مي كنم مي بينم واي اينجا من چقدر صفحه نخونده دارم!!! :eek:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها بعد از خوندن پست قبل به نظرتون این Akira با SteamBoy یک جورایی شبیه هم نیستند ؟؟:blink:
شاید از یک کمپانی تولید انیمیشن باشند ؟ کسی چیزی میدونه؟؟
4zxyn4g.jpg
62zb3t4.jpg

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها اینو دیدین
242.gif

4m1sufr.jpg

منم با این 100 درصد موافقم
106.gif

4v4b2fa.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!
electricf.gif
...

اون 4-5 قسمتی که من داستان رو ادامه دادم دیدی یا نه ؟ ....

در مورد سرنوشتا کاسکا :
زنده می مونه ، اما براثر فشار روحی - روانی حاصل از اون واقعه آخر فیلم ، (به قول روانشناسا trauma) حافظه اش رو از دست میده و مثل یه بچه شده
306.gif
... بهرحال تا الان که volume شماره 32 هستیم ، هنوز خوب نشده و برنامه اصلی گاتس و گروهش اینه که اینو ببرن به قلمروی elf ها تا اونجا با توسل به امکانات پزشکی برتر (!!) شاید خوب بشه ...

والا گریفیس که مانستر بود مانسترا هم که ادم می خورن تجربه قبایل ادمخوار اسکاندیناوی(بشر قبل از برداری اسرا رو می خورد پس برده دارییک دستاورد بزرگ در تمدن بود!) اینه گوشت دخترا خوشمزست!پس اینم یه جور مانگا!
گریفیس بدجنس کاسکا رو می خو.ره
310.gif
بعد تشنش می شه می ره کنار رودخونه اب می خوره و می خوابه !
62.gif
گاتس
96.gif
میاد شکمشو باز می کنه کاسکا رو در میاره بعد شکمشو پر از سنگ می کنه و می دوزه!گریفیس تشنش می شه
sun[1].gif
پا می شه بره اب بخوره که میوفته تو رود خونه اب می بردش!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ممنون عمو شيان ^_^ مي بينيد قدرت گروه شيطاني رو به افول رفته حيف ان روزهايي كه گزارش اب و هوا را هم توي افسانه شجاعان مي داديم (به روش خواهر پرشيانا) در حال سر تكان دادن و اه كشيدن (امروز داشتم افسانه شجاعان را مي گشتم ديدم حتي انجا براي كامپيوتر دار شدن شما هم جشن گرفته بوديم يا بن شدن چند روزه كه نصف شبي خواب از خواهر پرشيانا گرفته بود ) ان وقت الان ديگه كسي ما را نمي شناسه يك طرح دارم كه دوباره انجا احيا بشه در هر حال من يك جنبه "پو پو" ايي هم دارم ديگه نه؟! بازم ممنون
خوشحالیم از اینکه دوستام اینقدر به فکرم بودم خیلی بیشتر از خوشحالیم به خاطر تخفیف اون بن کذایی بود!قدرت گروه افول کرد !گروه متحد دوتا مدیر داره یه عالمه کار بر فعال !و ما دو سه تا کاربر فعال و یک کویین پاره وقت!(اونیکی کویینمون که نیست!) ولی تا برادر شیان هست راه شنگو و ریس دونفان با اقتدار دنبال می شه!راستی از اون سریال به سوی جنوبم زبون اصلی خیلی خوشم اومد یه سریال جدید هم اومده به اسم فول هاوس(امریکایی!) ته سریاله!حتما ببین!حضورتو بیشتر کن !حضور شنگو نوریه که باعث تار و مار شدن گروه متحدیا ضد عقابها وبقیه مخالفین می شه!به هرحال تاریخ افسانه شجاعان با ما شروع شده با ما ادامه پیدا کرده و بایدم با ما تموم بشه! افسانه شجاعان حداقل باعث بوجود اومدن سه بخش اشتراک و سریال انیمیشن شد!افتخارگروه ما اینه که شنگو بود که دوتا تاپیک افسانه عقابها و جواهری در قصر و زد ! :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام . بچه ها من زیاد آشنا نیستم:hmm: . این پست از طرف فریدا و بقیه بچه ها تایید می شه؟؟؟:blink:
200% ;)

ميخوايم تقسيم بندی کنيم!:happy: اهتمالن تو خودت هم با سهراب (nemis...) ميافتی و از سهراب بايد کارتون ها رو بگيری:). يعنی اول و آخرش بايد همه مشخصاتت رو بهش بدی!:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها بعد از خوندن پست قبل به نظرتون این Akira با SteamBoy یک جورایی شبیه هم نیستند ؟؟:blink:شاید از یک کمپانی تولید انیمیشن باشند ؟ کسی چیزی میدونه؟؟
چرا اتفاقن درست حدس زدی. کارگردان هر 2 تاش يه نفره! ;)
Katsuhiro OTOMO

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه سلام خاص هم به ملكه انيميشن بانو فريداي عزيز! :happy: حال شما؟ يه بار ديگه تولدتون رو به شما تبريك ميگم. :happy: مي بينم كه ميگي با من قهري! :( چون ديگه خيلي اينورا نيومدم؟ خوب مني كه خيلي از اين انيميشنهاي جديد سر در نميارم بيام اينجا چي بگم؟ :blush:
سلام

واقعاً چه عجب!!! :blink::p

خوبی؟ حداقل يه خبری از احوالاتت به ما بده!:cool: قديم نديما چند تا کارتون قديمی معرفی ميکردی الان ديگه هيچی!:( خوب اگه تو و پانتی نباشين که ديگه هيچی اسم تاپيک رو تغيير ميديم به معرفی کارتون های جديد دنيا!:lol:;)

به هر جهت خوشحالم که دوباره اينور ميبينمت!:happy:

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای این سایت...

من به خاطر علاقه ی زیادی که به انیمیشن های شرقی یا همون انیمه داشتم عضو این سایت شدم. اما با یک

مشکل بسیار بزرگ مواجه شدم و اینکه برای خرید انیمه به هر کسی پیام دادم گفت من مسئول فروش انیمه

نیستم.من آخر نفهمیدم تو تهران کی مسئول پخش انیمست؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برادر Seymour شما اين manga Berserk رو از کجا گير مياری ، من دنيا رو بهم ريختم ولی سايت باحالی که کل manga رو داشته باشه نيافتم :(
خوب برای اين نميتونی کامل کنی که هنوز تموم نشده و داره هی ميآد بيرون!:wacko::D

قسمت های قديميش رو که من ميتونم برات بفرستم فقط بايد نگاه کنم ببينم تا کجاا دارم. :) جديدی ها رو هم ميتونی از اينجا بگيری;):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
طرفدارای Berserk منتظر یکی دوتا چیز بسیار جالب باشن .... بذارین اول خودم مطمئن بشم که میشه دانلودشون کرد !!!
electricf.gif
...
تو که همه رو جون به لب کردی! :wacko::( بگو ببينيم قراره جيغ بکشيم يا نه؟! :D دارن ميسازن؟:D
يا يه کشف ديگه در مورد داستان کردی؟! :blink::happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Utawarerumono
اسپویل
3.gif
تا حالا يه همچين spoil اي تو عمرم نديده بودم!:blink::lol: اين که خودش شد يه داستان ديگه؟! :blink::happy:

ولی خودمون در مورد شباهتش به يوئه بوچون بيراه نگفتی ها!;););) مخصوصاً بادبزن!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من می خواهم 20 تا دی وی دی سفارش بدهم
چند تا انیمه خوب معرفی کنید هر چه گشتم نفهمیدم
کدامشان را انتخاب کنم
در حال حاظر انیمه های tsubasa ، گیلگمش و berserk را دارم
در ضمن نگید 20 تا نمی شود که می زنم چشم و چال خودم را در می آورم و خونم را
می اندازم گردنتان!
برو تو تاپيک مشاوره برای دیدن انیمه بگو از چی بيشتر خوشت ميآد ما مشابه هاشو بهت معرفی ميکنيم.;)

و اما کدوم شهری؟ قبلاً از کی گرفتی؟ از دنی نه؟ الان يا بايد از سهراب بگيری يا از روزبه!:rolleyes:
10 تا هم بيشتر نميتونی بگيری. شرمنده!:D:cool:

همين الان روزبه داشت به من ميگفت سرش شلوغه شلوغ شده!:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه نفرستادی
تو این جدیدیهایی هم که فرستادی نیست:(
راستی این عکس فیلمشه؟البته فک نکنم باشه تا اونجایی که من میدونم این 2 تا مدل هستن و فیلمشو تایوان ساخته http://*****************/confused-smiley-17435.gif
نه اينی که من دارم ورژن ژاپينيش هست.:D تايوانيه رو هنوز نگرفتم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب این هم یک pv جدید:
آهنگ کار گروه Ketsumeishi هست و دررابطه با pv هم نکته قابل ذکرش حضور مدل ژاپنی Ebihara Yuri هست.
واقعاً اين دختر خيلی خوشگل و نازه!:happy: من که لذت بردم نگاش کردم!:D:happy:;)

fr_189a8af92.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه هاي انيمه بين حرفه ايي: انيمه سياه سفيد جديد ميشناسيد؟ من خيلي عشق اين سبك طراحي هستم واقعا هم سخته طراحي توش. شبيه به مانگا هم هست آدم شديد حال ميكنه. البته اگه سامورايي بازي باشه كه عالي ميشه
توشم آهنگ هاي اصيل شرقي باشه، از اين سبك غربي نباشه كه من از بس شنيدم خسته شدم.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای این سایت...

من به خاطر علاقه ی زیادی که به انیمیشن های شرقی یا همون انیمه داشتم عضو این سایت شدم. اما با یک

مشکل بسیار بزرگ مواجه شدم و اینکه برای خرید انیمه به هر کسی پیام دادم گفت من مسئول فروش انیمه

نیستم.من آخر نفهمیدم تو تهران کی مسئول پخش انیمست؟

دوست عزیز اگر قصد خرید دارید به بازارچه سر بزنید
اگر مایلید که با قوانین این بخش(موجود در پست اول و تاپیک راهنما) کار کنید لطفا مشخصات کامل خودتون را به آدرس:
[email protected] بفرستید تا شما را به پخش کننده مربوط به خودتون معرفی کنیم
ممنون

بالا