• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تو که می دونی من عکس نمیذارم چرا انقدر انرژی صرف می کنی؟ به خدا دلم واست می سوزه رو حساب برادری خواهری و این حرفا
283.gif
پليزز ز ز ز ز ز ز ...
23_31_4.gif

خوب نميخای بقيه ببينت فقط برای من بفرست قول ميدم به کسی نشون ندم! :happy:;):D (دوستانه)

(روش تهديدی) :f34r::f34r::f34r: اگه خودت با زبون خوش ندی هديه رو ميفرستم دم در خونتون ازت عکس بگيره بعدم آپلود ميکنم ميزارم تو تاپيک!
evilgrin0013.gif

حالا هر کدومش که دوست داری ؟
evilgrin0007.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
تا حالا يه همچين spoil اي تو عمرم نديده بودم!:blink::lol: اين که خودش شد يه داستان ديگه؟! :blink::happy:

ولی خودمون در مورد شباهتش به يوئه بوچون بيراه نگفتی ها!;););) مخصوصاً بادبزن!:D

مرسی !:happy:سر این شباهت به پرشیانای کبیر گفتم اینو بگیره !نمی دونم گرفت یانه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان من کارتون ژاپنی ناروتو را ترجمه و زیر نویسی میکنم. اگر مایل بودید به تارنمای من سری بزنید و دانلود کنید. آدرس در امضا
من همه 238 قسمت این کارتون را دارم و یواش یواش آپلود میکنم
konbanwa amir san

خوش به حال تون که همسرتون ژاپنی هستن الان ديگه بايد به ژاپنی تسلط داشته باشين! :happy:

چند قسمت رو ساب زدين؟ :eek:
اگه ميتونی فقط زحمت آپلود اون قسمت هايی که ساب زدين رو بکشين چون بقيه قسمت ها رو ما هم داريم!;)

راستی کجای امريکا هستين؟ ميتونيم با هم مبادله انيمه اي بکنيم،:D چون من هم کانادا هستم!:)

به هر جهت به PT و بخش انيميشنش خيلی خوش اومدين!:happy:

اميدوارم اينجا بهتون خوش بگزره!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
RoOozbeh جان ممنون از عکس هایی که گذاشتی . ولی توی عکس گذاشتن بیشتر دقت کن . یه موقع دیدی مخابرات اینجا رو ف ی ل ت ر کرد . مثلا همین کارتی که من دارم . اینجا رو ف ی ل ت ر کرده . و من هر دفعه دارم با *** شکن میام
اين سايت چيزی نداره،:blink: مشگل ايران با کلمه انيمه هست .:( شماها هم که لين پين زياد دارين. :D اگه از اين سايت لينک نزاريم ديگه نميدونم از چی ميشه گزاشت!:wacko: اي خدا يعنی کارتون ديدن هم ممنوع شده!:f34r: عجب مملکت گل و بلبلی داريم!:cool::(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب حالا که فرستنده ها مشخص شد من تقریبا 2 3 روز پیش بین چند نفر دیگه تابلو شده بودم هی این ور و اون ور می رفتم اولین کسی رو که می دیدم از یه سوال می پرسیدم آخر استاد کاکاشی دیگه داشت مشکل رو حل می کرد که کلا خوردیم به تغییرات
آخه خواستم سریال کین شن رو هم بگیرم ببینم ولی چون قبلا من سهم DVD هام رو گرفتم دو دل بودم تا آخر تو یه پست linghuchong (مدیر هنرهای نمایشی) [ چه کنم که هنوز اسم ها رو بلد نیستم] از سر لطف اجازه دادن یه کارتون دیگه هم بگیرم من هم خواستم کین شن رو ببینم که این طور شد
الان هم که پخش کننده ها رو معرفی کردن باز نمی شناسمشون چون به اسم مستعار تو سایت معرفی نکردن شون
ولی به هر حال خواستم قبل از دونستن اسم ID اون ها اجازه نامه ی خودم رو ببینم هنوز سر جاش هست یا نه
بازم مرسی از تمام اعضا ببخشید سرتون رو درد اوردم
اسم شهر و مشخصاتی که سهراب (nemis...) خواسته بود رو براش بفرست تا ببينيم از کی بايد بگيری و چی ميشه!;)

اسم منم فريدا ست. :happy:

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما کدوم شهری؟ قبلاً از کی گرفتی؟ از دنی نه؟ الان يا بايد از سهراب بگيری يا از روزبه!:rolleyes:
10 تا هم بيشتر نميتونی بگيری. شرمنده!:D:cool:

از اینکه قوانین پخش انیمه تسهیل شده خوشحالم .:cool:
خوب چندتا سوال :
اونی که قبلا نگرفته چی ؟ 10+2=12:lol:
اگه یه انیمه رو پخش کننده مربوطه نداشت چی ؟:(

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آرتور و آدم کوچولوها/آرتور و نامرئي ها Arthur et les Minimoys

arthure.jpg

کارگردان: لوک بسون. فيلمنامه: لوک بسون بر اساس ايده اي از سلين گارسيا. موسيقي: اريک سرا. مدير فيلمبرداري: تيه ري آربوگاست. تدوين: شارل لابريه. طراح صحنه: هيو تيسانديه. بازيگران: فردي هايمور[آرتور]، ميا فارو[مادربزرگ]، پني بلفور[مادر آرتور]، داگ راند[پدر آرتور]. [صداها]: مادونا[پرنسس سلنيا]، جيمي فالون[بتامچه]، رابرت دنيرو[سلطان]، هاروي کايتل[ميرو]، چاز پالمينتري[مدير آژانس مسافرتي]، اميليو استه وز[فريمن]، اسنوپ داگ[مکس]، جيسون بيتمن[دراکو]، ديويد بوي[مالتازارد]، ران کرافورد[آرچيبالد]. 104 دقيقه. محصول 2006 فرانسه. نام ديگر: Arthur and the Invisibles، Arthur and the Minimoys.

ژانر: انيميشن، ماجرا، خانوادگي، فانتزي.

خلاصه ي داستان :
آرتور ده ساله به خاطر مسافرت هاي طولاني پدر و مادرش نزد مادربزرگ خود به سر مي برد. آن دو در خانه اي که ميان مزرعه اي بزرگ قرار دارد، زندگي مي کنند. پدربزرگ او چهار سال قبل ناگهان مفقود شده و مادربزرگ مرگش را باور ندارد. آرتور که قدرت خيال پردازي شگرفي دارد، روزهايش را با خواندن يادداشت هاي پدربزرگ از سياحت هايش مي گذراند. در يادداشت هاي پدربزرگ به وجود سرزمين آدم کوچولوها در حياط خانه اشاره شده و آرتور يقين دارد که پدربزرگش به سرزمين آدم کوچولوها رفته تا گنجي را که در آنجا قرار دارد به دست آورد. يک روز سر و کله مامورين بانک پيدا شده و به مادربزرگ اعلام مي کنند اگر تا 24 ساعت ديگر پدربزرگ پيدا نشده و بدهي خود را به بانک ادا نکند، ناچار خانه را مصادره خواهند کرد. آرتور با کمک نوشته هاي پدربزرگ براي به دست آوردن گنج موجود در حياط خانه به راه مي افتد و وارد دنياي آدم کوچولوها مي شود. اما دست رسي به اين گنج چندان هم راحت نيست. چون موجود خبيثي به نام مالتازارد که در گنج در اختيار اوست، قصد دارد تا دنياي آدم کوچولوها را زير سلطه خود بگيرد. اما آرتور حاضر به تسليم نيست. او به گنج براي نجات خانه نياز دارد، بنابر اين با کمک فرزندان سلطان آدم کوچولوها به نام هاي سلنيا و بتامچه براي يافتن گنج به راه مي افتند...

چرا بايد ديد؟
مدت زيادي از مصاحبه هاي پر سر و صداي بسون با مضمون بازنشسته کردن خود نگذشته است. بچه نابغه سينماي فرانسه که فقط مي شود او را با استون اسپيلبرگ مقايسه کرد. اما بسون مانند وي پر کار نيست، البته همچون اسپليبرگ در دهه هاي اخير ترجيح داده بيشتر در مقام تهيه کننده زير پر و بال جوانان جوياي نام را بگيرد. براي کسي که فيلم هاي پيشين بسون را ديده باشد-مانند آخرين جنگجو، آبي بزرگ، مترو و حتي زني به نام نيکيتا يا لئون- آرتور فيلمي غير منتظره محسوب مي شود. ترکيبي از انيميشن و زنده که بخش انيميشن آن سهم بيشتري به خود اختصاص مي دهد. يک نمونه کامل از چيزي که فيلسوفان new age دوست دارند آن را از ثمرات کشف کودک درون بنامند.

(برگرفته از روزآنلاين)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
از اینکه قوانین پخش انیمه تسهیل شده خوشحالم .:cool:
خوب چندتا سوال :
اونی که قبلا نگرفته چی ؟ 10+2=12:lol:
اگه یه انیمه رو پخش کننده مربوطه نداشت چی ؟:(

این ده تا کجاش تسهیله!;)

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو انمیه قدیمی رو هم من معرفی کنم.من که قدیم ندیما از کانال کویت میدیدمش.

نینجا کابامارو NINJA KABAMARU که ژاپنیه
یه داستان جذاب و دوست داشتنی و درعین حال کمدی که مارو حسابی میخندودند.

kabamaru-21.jpeg
kabamaru-15.jpeg

وکارتون لیدی لیدی که کره ایه.

?????.jpg
????.jpg

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ده تا کجاش تسهیله!;)

اخه تا حالا فقط دوتا بود . نکنه بیشتر بود ؟ :eek: :blink: اگه بوده من حرفمو پس میگیرم.:(

بابا من همون دوتا روهم تاحالا نتونسته بودم بگیرم.حالا شاید از طریق کاکاشی عزیز یه فرجی بشه .

جو سازی :راستی چرا قوانین اشتراک انیمه با سریالها اینقدر متفاوته؟:wacko:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دو انمیه قدیمی رو هم من معرفی کنم.من که قدیم ندیما از کانال کویت میدیدمش.

نینجا کابامارو NINJA KABAMARU که ژاپنیه
یه داستان جذاب و دوست داشتنی و درعین حال کمدی که مارو حسابی میخندودند.

مشاهده پیوست 21054
مشاهده پیوست 21055

وکارتون لیدی لیدی که کره ایه.

مشاهده پیوست 21056
مشاهده پیوست 21057

سلام.

مرسي از معرفي اين دو انيمه. آره نينجا واقعا جالب بود. البته تنها چيزي كه من ازش يادم مونده يكي همون علاقه شديد پسره (كابامارو) به ماكاروني بود و همينطور اون حس رقابتش با دبير دختره كه البته هيچوقت نمي تونست مثل اون باشه! :blush: Lady Lady هم يكي از بهترين كارتونهاي هستش كه در تمام عمرم ديدم! البته به همراه Alpine Rose ! كره اي؟ مطمئنيد؟ به نظر ژاپني مي اومد كه؟

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام

واقعاً چه عجب!!! :blink::p

خوبی؟ حداقل يه خبری از احوالاتت به ما بده!:cool: قديم نديما چند تا کارتون قديمی معرفی ميکردی الان ديگه هيچی!:( خوب اگه تو و پانتی نباشين که ديگه هيچی اسم تاپيک رو تغيير ميديم به معرفی کارتون های جديد دنيا!:lol:;)

به هر جهت خوشحالم که دوباره اينور ميبينمت!:happy:

سلام فريدا جان عزيز! :)

من خوبم مرسي. اميدوارم شما هم حالتون خوب باشه. آره يه زماني كارتونهاي قديمي معرفي مي كردم ولي ديگه فكر كنم هر چي بود رو معرفي كرده باشم و ديگه چيزي نمونده باشه:

Dear Brother, Conan the Future Boy, Grendizer, Voltron, Alpine Rose ,Lady Georgie, Snorks و Lady Lady . نمي دونم باز هم بود يا نه. البته به نظر ميرسه اكثرا انيمه هاي جديد رو دوست دارند براي همين ديگه بي خيالش شدم. ولي خوب الان كه دوباره اومدم اينجا و ديدم يكي از دوستان به كارتون نينجا اشاره كرده دوباره هوس كردم! ;) احتمالا همين روزها مي بينيد دوباره يكي از كارتونهاي قديمي رو معرفي كردم. :cool:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
666
belial.gif
حالا چطوري ميتونم به عضويت گروه شيطاني در بيام ؟!؟

شمشير زنيم زياد تعريفي نداره ولي حركات بدنيم خيلي خوبه !

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
666
belial.gif
حالا چطوري ميتونم به عضويت گروه شيطاني در بيام ؟!؟

شمشير زنيم زياد تعريفي نداره ولي حركات بدنيم خيلي خوبه !

خوبه افشين تو برو تو گروه شيطاني ، من مي خوام برم تو گروه فريدا

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای اين نميتونی کامل کنی که هنوز تموم نشده و داره هی ميآد بيرون!:wacko::D

قسمت های قديميش رو که من ميتونم برات بفرستم فقط بايد نگاه کنم ببينم تا کجاا دارم. :) جديدی ها رو هم ميتونی از اينجا بگيری;):

دستت درد نکنه فريدا که باز ناجی شدی ، من ديگه داشتم خل ميشدم سر اين manga :D

من از اونجايی که يه خورده خنگ تشريف دارم نميدونم جريان تقسيم بندی چه جوريه و کی چی و دان ميکنه برای همين ليست انيمه هايی که اين سايت که من ازش دن ميکنم رو برات ميفرستم تو ببين چه چيز هايی رو ميخوای تا من دان کنم ، فقط بنجنب تا من دوباره hard رو پر نکردم :p

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببینم نکنه ادامه انیمش داره درمیاد البته امکانش نیست
bonk.gif

نکنه ادامه مانگاش درومده؟ شایدم یه OVA د بگو جون به لبمون کردی
onion034.gif
تو که همه رو جون به لب کردی! :wacko::( بگو ببينيم قراره جيغ بکشيم يا نه؟! :D دارن ميسازن؟:D
يا يه کشف ديگه در مورد داستان کردی؟! :blink::happy:
خودتون رو کنترل کنید
soapbox.gif
... من می دونستم الان جو اینجا به هم می ریزه ... نه ... خیلی هم اتفاق خاصی نیفتاده ... نه OVA ... نه ادامه انیمه
sad.gif
.. یه کلیپ ویدئویی بسیار زیباست که با استفاده از کاور Sweet Dreams مرلین مانسون و مانگای Berserk ساخته شده و انصافا محشر بود ...
joytears.gif

از الان بگم که دانلودش یه ذره بدقلقه ...
electricf.gif

دانلود نسخه FLV (حدود 12 مگ)
دانلود نسخه باکیفیت ( 94 مگ)
برادر Seymour شما اين manga Berserk رو از کجا گير مياری ، من دنيا رو بهم ريختم ولی سايت باحالی که کل manga رو داشته باشه نيافتم :(
من از شینوبی گرفتم ... تو تاپیک مانگا مطرح کن ....
سیمور جان من برسرک میخوام :rolleyes::D ببینم کدوم مانگاهارو کامل داری؟
download.aspx
به همراه چند تا آهنگ خوب خوب از انمیه Elfen Lied :rolleyes::D
تاپیک مانگا مطرح کن ، هماهنگ کنیم با هم ...

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

مرسي از معرفي اين دو انيمه. آره نينجا واقعا جالب بود. البته تنها چيزي كه من ازش يادم مونده يكي همون علاقه شديد پسره (كابامارو) به ماكاروني بود و همينطور اون حس رقابتش با دبير دختره كه البته هيچوقت نمي تونست مثل اون باشه! :blush: Lady Lady هم يكي از بهترين كارتونهاي هستش كه در تمام عمرم ديدم! البته به همراه Alpine Rose ! كره اي؟ مطمئنيد؟ به نظر ژاپني مي اومد كه؟

سلام
پس شماهم دیدید.:lol: آره مطمئنم کره ایه .دنبال لینک دانلودشون که میگشتم. متوجه شدم.:happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
پليزز ز ز ز ز ز ز ...
23_31_4.gif

خوب نميخای بقيه ببينت فقط برای من بفرست قول ميدم به کسی نشون ندم! :happy:;):D (دوستانه)

(روش تهديدی) :f34r::f34r::f34r: اگه خودت با زبون خوش ندی هديه رو ميفرستم دم در خونتون ازت عکس بگيره بعدم آپلود ميکنم ميزارم تو تاپيک!
evilgrin0013.gif

حالا هر کدومش که دوست داری ؟
evilgrin0007.gif

فریدا منم میخوام عکسشو ببینم:lol:
چطوره هدیه رو اجیر کنیم بره یه چند تا عکس از چهره نورانی ایشون بگیره:D

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اينجا اينقدر سريع ميره جلو كه آدم يادش ميره كدوم صفحه بوده:eek:
اينو من تو ليست كسي نديدم، بايد بره تو دان ؟

فریدا منم میخوام عکسشو ببینم:lol:
چطوره هدیه رو اجیر کنیم بره یه چند تا عکس از چهره نورانی ایشون بگیره:D
روزبه و من سرشو شلوغ كرده بودم بنده خدايي يه 20 تايي برام زده دستش دردنكنه، پيرشي:p
روزبه خودت چرا دست به كار نمي شي؟:cool: يه عكس توپ از دني بگير.

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
برو تو تاپيک مشاوره برای دیدن انیمه بگو از چی بيشتر خوشت ميآد ما مشابه هاشو بهت معرفی ميکنيم.;)

و اما کدوم شهری؟ قبلاً از کی گرفتی؟ از دنی نه؟ الان يا بايد از سهراب بگيری يا از روزبه!:rolleyes:
10 تا هم بيشتر نميتونی بگيری. شرمنده!:D:cool:

همين الان روزبه داشت به من ميگفت سرش شلوغه شلوغ شده!:wacko:
شهر کرمانشاه-قبلا از دنی گرفتم قبل از نوروز بود تازه انیمه گیلگمش را هم به علت داشتن حق آب و گل
اضافه بر سازمان برایم فرستاد :rolleyes:
نمی توانم از هر کدام 10 تا بگیرم؟ :cool:

بالا