• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توجه​

تاپیک مانگا در حال کامل شدنه . و ایندکس شد;) .
پیشنهاد میکنم برید نگاه کنید :happy:

لینک در امضای من وجود داره

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
توجه​

تاپیک مانگا در حال کامل شدنه . و ایندکس شد;) .
پیشنهاد میکنم برید نگاه کنید :happy:

لینک در امضای من وجود داره

سلام:)
وقتی انیمه ای رو گرفتم و دیدم:happy: برای صحبت دربارش باید همینجا اقدام کنم یا در 1 تاپیک دیگه؟:blink:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
666
belial.gif
حالا چطوري ميتونم به عضويت گروه شيطاني در بيام ؟!؟

شمشير زنيم زياد تعريفي نداره ولي حركات بدنيم خيلي خوبه !

عضویت تو گروه شیطانی این ها رو می خواد!
1.التزام عملی به ریس دونفان و شنگوی فرزانه !
2.داشتن مرام بسیار زیاد
3. ارتکاب اعمال شیطانی و برخوداری از مرتبه قابل قبولی شیطانیت
4.ابراز انزجار از یوئه ملعون
5.اطاعت از بیانات و رهنود های شنگو وریس دونفان
6. لازم به شکل است دخترهای دوگروه با هم تفاوت دارند دخترهای گروه شیطانی شبیه گربه و دخترهای گروه متحد شبیه روباهن بنا براین هرکی گربه دوست داره بیاد تو گروه ما!;)

پ.ن :چون اواتور ویلی شبیه گربست تا مدتها من فکر می کردم ویلی دختره (تا پست دهمش!)!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اخه تا حالا فقط دوتا بود . نکنه بیشتر بود ؟ :eek: :blink: اگه بوده من حرفمو پس میگیرم.:(

بابا من همون دوتا روهم تاحالا نتونسته بودم بگیرم.حالا شاید از طریق کاکاشی عزیز یه فرجی بشه .

جو سازی :راستی چرا قوانین اشتراک انیمه با سریالها اینقدر متفاوته؟:wacko:

من اون جونیام گمراه بودم از این قوانین متفاوت دفاع می کردم تازه به نظرم بهتر بود برا بخش اشتراک هم تراستت ممبرز ایجاد بشه!;)

قانون های مختلف بود اولش ازاد بود بعد گفتن برا جلوگیری از سوئاستفاده دیگران محدودیت تراستها ازادن بقیه اگه ضامن معتبر نداشته باشن باید با سه تا حداکثر بسازن بعدش یه محدودیت پونزده تا حداکثر دی وی دی گزاشتن که سفت سخت نبود مخصوص تازه واردای بود که تازه تراستت شده حالا هم که انیمه جیره بندی شده می گن ماهی ده تا!

راستی من از وقتی امتحانام تموم شده یه قسمتم انیمه ندیدم بلاخره من تو این تقسیم بندی با کیم!؟

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
وقتی انیمه ای رو گرفتم و دیدم:happy: برای صحبت دربارش باید همینجا اقدام کنم یا در 1 تاپیک دیگه؟:blink:

به اين تاپيك خوش اومديد...
ميتونيد همينجا اقدام كنيد دوست عزيز...
هر چند بعضي انيمه هاي پرطرفدار براي خودشون تاپيك مستقل دارند...
موفق باشيد...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من توضيح بدم:

دوستای قديمی 10 تا، اونايی که تازه عضو شدن 5 تا و کسايی که هنوز عضو نيستن 2 تا dvd در ماه جيره دارن.:)

قيمت مقطوعه و جای چونه زدن هم نداره!:f34r::D:cool:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
من توضيح بدم:

دوستای قديمی 10 تا، اونايی که تازه عضو شدن 5 تا و کسايی که هنوز عضو نيستن 2 تا dvd در ماه جيره دارن.:)

قيمت مقطوعه و جای چونه زدن هم نداره!:f34r::D:cool:

من يه توضيح هم اضافه كنم ، كه خواهر فريدا يادشون رفت :p ده تا ديويدي ميشه روزانه چهار ساعت انيمه ديدن :blink: كه براي هر فرد عاقل و بالغ كافيه !!! اين همه فيلم و سريال و اينها هم ريخته ديگه ...

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
QUOTE=BRADER SHIAN;1247389]من اون جونیام گمراه بودم از این قوانین متفاوت دفاع می کردم تازه به نظرم بهتر بود برا بخش اشتراک هم تراستت ممبرز ایجاد بشه!;)

قانون های مختلف بود اولش ازاد بود بعد گفتن برا جلوگیری از سوئاستفاده دیگران محدودیت تراستها ازادن بقیه اگه ضامن معتبر نداشته باشن باید با سه تا حداکثر بسازن بعدش یه محدودیت پونزده تا حداکثر دی وی دی گزاشتن که سفت سخت نبود مخصوص تازه واردای بود که تازه تراستت شده حالا هم که انیمه جیره بندی شده می گن ماهی ده تا!
درود بر برادر شیان درودl059.gif

آقا اگه عضو میگیرید منم هستم.wos_sport13.gif

بهرحال امر امر رئیسه;)
حالا یه سوال دیگه : ملاک قدیمی و جدید بودن کدومه؟;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من يه توضيح هم اضافه كنم ، كه خواهر فريدا يادشون رفت :p ده تا ديويدي ميشه روزانه چهار ساعت انيمه ديدن :blink: كه براي هر فرد عاقل و بالغ كافيه !!! اين همه فيلم و سريال و اينها هم ريخته ديگه ...

:blink: افشين يعني من كه دارم روزي حداقل يه DVD انيمه ميبينم عاقل و بالغ نيستم ديگه؟:lol:
من اين دفعه فرستادم از دنی بگير. :cool:

واي دني:wacko: انشاا.. بايد براي فرج امام زمان روش حساب باز كنم:f34r:

احتمالاً با علی ميوفتی:) البته من نميدونم.:eek: سهراب؟:D

سهراب فكر كنم اين چند روز اينقدر مشكلات براش پيش اومده كه هنوز وقت نكرده باشه به اين كارا سروسامون داده باشه. منم منتظرم يه كمي سرش خلوت بشه يه ليست طولاني سفارش بدم يه چند روزي در حال زدن DVD باشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
flv ش رو ميخوای آپلود کنم؟! :eek:
من از شینوبی گرفتم ... تو تاپیک مانگا مطرح کن ....
تاپیک مانگا مطرح کن ، هماهنگ کنیم با هم ...
فايده نداره. کامبيز ايران نيست! :(

کی داره؟ من تا آخر volume 29 دارم، ادامش رو برام بفرستين :rolleyes: منم برای کامبيز ميفرستم.:D

البته خوده سهراب ميتونه مستقيم بفرسته که زودتر برسه :) اگه فرستادن dvd اشکالی نداره!:f34r: يادمه قبلاً گير ميدادن!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دستت درد نکنه فريدا که باز ناجی شدی ، من ديگه داشتم خل ميشدم سر اين manga :D
من از اونجايی که يه خورده خنگ تشريف دارم نميدونم جريان تقسيم بندی چه جوريه و کی چی و دان ميکنه برای همين ليست انيمه هايی که اين سايت که من ازش دن ميکنم رو برات ميفرستم تو ببين چه چيز هايی رو ميخوای تا من دان کنم ، فقط بنجنب تا من دوباره hard رو پر نکردم :p
خواهش :happy:

والا اون سايتی که تو معرفی کردی من بايد يه روز کل وقتمو بزارم ببينم.:wacko: حالا صبر کن خبرشو بهت ميدم:D
فعلاً سفارش منو بزن:D. راستی شماره ها رو بيخيال شو. شماره هايی بودن که تو . تو ليستت استفاده کرده بودی!:eek:

در کل فکر کنم 9 تا سری بودن که همه رو کامل ميخوام، به جز city hunter که فصل 2 و 3 و همه فيلماشو ميخوام. و record of lodoss wars که سری دومشو دارم. سری يه اولشو ميخوام و اگه چيزه ديگه اي ازش داری.:D

ممنون :blush::happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مال این انیمه رو قبلا خواهر جینی تو اون تاپیک گزاشته بود که شناسایی شد ;)
تو لیست نیست ;) میخوای داونش کن :happy:
نه تا اونجا که ميدونم نداريمش:(. بد نيست دانش کنيم. ميکنی؟ :D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
نه تا اونجا که ميدونم نداريمش:(. بد نيست دانش کنيم. ميکنی؟ :D

اینم لابلای اونیکی داونلود ها جاش میدم :happy:;) تا حالا 20 ولومش در اومده ، نه؟ :)

راستی کسی که انمیشن جدید TMNT رو داون نکرده؟ ;) چون من اینو دیشب تموم کردم ;) کلی حال داد :happy:

4ytuko0.jpg

حالا چظور شده بجای Silver Saint رفتی دنبال Dragon Saint؟ ( آواتارتو میگم ;):happy:) و همچنین بحران ایندفه ات حل نشد ؟ :f34r::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینم لابلای اونیکی داونلود ها جاش میدم تا حالا 20 ولومش در اومده ، نه؟
----------------
راستی کسی که انمیشن جدید TMNT رو داون نکرده؟ چون من اینو دیشب تموم کردم کلی حال داد
----------------
حالا چظور شده بجای Silver Saint رفتی دنبال Dragon Saint؟ ( آواتارتو میگم )
----------------
و همچنین بحران ایندفه ات حل نشد ؟
فکر کنم،:eek: بزار چک کنم ... آره، همون 20 تا در اومده.;) اين 2 تا هم ساب زدن:D:
---------------
مگه تو ليست دانلودی ها نديده بودی؟! برادر امير بزرگ دانش کرده بود! سرت کلاه رفت!:D:p
---------------
من هميشه يکی از فن های شيريو بودم!:wub:

Shiryu%201.jpg

----------------
نوچ، سشنبه يه کنفرانس دارم!
36_1_4.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و وقتی که شينيگامی بچه ميشود:lol::

راستی کسی ميدونه توشيرو چند سالشه؟ :D

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اینم لابلای اونیکی داونلود ها جاش میدم :happy:;) تا حالا 20 ولومش در اومده ، نه؟ :)
nاستی کسی که انمیشن جدید TMNT رو داون نکرده؟ ;) چون من اینو دیشب تموم کردم ;)..... :f34r::D
بابك جان من قبلا پرده اي كيفيت عاليشو دان كرده بودم
فقط جهت يادآوري:
امشب ساعت 12:00 دومين جلسه هماهنگي هست. لطفا توزيع كننده ها و فريداي عزيز تشريف بياوريد

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...

در مورد کارتون Gravitation یک سئوال برام پیش اومده اینکه می خواستم بپرسم شما این کارتونو دیدید؟ تو این

کارتون Shuichi Shindo و Erie Yuki هر دو تا شون پسرند؟

میشه خلاصه ای از داستانشو بنویسید؟:)

بالا