توجه
تاپیک مانگا در حال کامل شدنه . و ایندکس شد.
پیشنهاد میکنم برید نگاه کنید :happy:
لینک در امضای من وجود داره
666حالا چطوري ميتونم به عضويت گروه شيطاني در بيام ؟!؟![]()
شمشير زنيم زياد تعريفي نداره ولي حركات بدنيم خيلي خوبه !
اخه تا حالا فقط دوتا بود . نکنه بیشتر بود ؟:blink: اگه بوده من حرفمو پس میگیرم.
بابا من همون دوتا روهم تاحالا نتونسته بودم بگیرم.حالا شاید از طریق کاکاشی عزیز یه فرجی بشه .
جو سازی :راستی چرا قوانین اشتراک انیمه با سریالها اینقدر متفاوته؟:wacko:
سلام
وقتی انیمه ای رو گرفتم و دیدم:happy: برای صحبت دربارش باید همینجا اقدام کنم یا در 1 تاپیک دیگه؟:blink:
من توضيح بدم:
دوستای قديمی 10 تا، اونايی که تازه عضو شدن 5 تا و کسايی که هنوز عضو نيستن 2 تا dvd در ماه جيره دارن.
قيمت مقطوعه و جای چونه زدن هم نداره!:f34r:![]()
درود بر برادر شیان درودQUOTE=BRADER SHIAN;1247389]من اون جونیام گمراه بودم از این قوانین متفاوت دفاع می کردم تازه به نظرم بهتر بود برا بخش اشتراک هم تراستت ممبرز ایجاد بشه!
قانون های مختلف بود اولش ازاد بود بعد گفتن برا جلوگیری از سوئاستفاده دیگران محدودیت تراستها ازادن بقیه اگه ضامن معتبر نداشته باشن باید با سه تا حداکثر بسازن بعدش یه محدودیت پونزده تا حداکثر دی وی دی گزاشتن که سفت سخت نبود مخصوص تازه واردای بود که تازه تراستت شده حالا هم که انیمه جیره بندی شده می گن ماهی ده تا!
قديمی ها کسايی هستن که حد اقل از 6 ماه پيش تو اين تاپيک بودن!:happy:حالا یه سوال دیگه : ملاک قدیمی و جدید بودن کدومه؟![]()
احتمالاً با علی ميوفتیشهر کرمانشاه-قبلا از دنی گرفت
من اين دفعه فرستادم از دنی بگير.اينو من تو ليست كسي نديدم، بايد بره تو دان ؟
من يه توضيح هم اضافه كنم ، كه خواهر فريدا يادشون رفتده تا ديويدي ميشه روزانه چهار ساعت انيمه ديدن :blink: كه براي هر فرد عاقل و بالغ كافيه !!! اين همه فيلم و سريال و اينها هم ريخته ديگه ...
من اين دفعه فرستادم از دنی بگير.![]()
احتمالاً با علی ميوفتیالبته من نميدونم.
سهراب؟
![]()
flv ش رو ميخوای آپلود کنم؟!
فايده نداره. کامبيز ايران نيست!من از شینوبی گرفتم ... تو تاپیک مانگا مطرح کن ....
تاپیک مانگا مطرح کن ، هماهنگ کنیم با هم ...
خواهش :happy:دستت درد نکنه فريدا که باز ناجی شدی ، من ديگه داشتم خل ميشدم سر اين manga
من از اونجايی که يه خورده خنگ تشريف دارم نميدونم جريان تقسيم بندی چه جوريه و کی چی و دان ميکنه برای همين ليست انيمه هايی که اين سايت که من ازش دن ميکنم رو برات ميفرستم تو ببين چه چيز هايی رو ميخوای تا من دان کنم ، فقط بنجنب تا من دوباره hard رو پر نکردم![]()
نه تا اونجا که ميدونم نداريمشمال این انیمه رو قبلا خواهر جینی تو اون تاپیک گزاشته بود که شناسایی شد
تو لیست نیستمیخوای داونش کن :happy:
نه تا اونجا که ميدونم نداريمش. بد نيست دانش کنيم. ميکنی؟
![]()
فکر کنم،اینم لابلای اونیکی داونلود ها جاش میدم تا حالا 20 ولومش در اومده ، نه؟
----------------
راستی کسی که انمیشن جدید TMNT رو داون نکرده؟ چون من اینو دیشب تموم کردم کلی حال داد
----------------
حالا چظور شده بجای Silver Saint رفتی دنبال Dragon Saint؟ ( آواتارتو میگم )
----------------
و همچنین بحران ایندفه ات حل نشد ؟
بابك جان من قبلا پرده اي كيفيت عاليشو دان كرده بودماینم لابلای اونیکی داونلود ها جاش میدم :happy:تا حالا 20 ولومش در اومده ، نه؟
nاستی کسی که انمیشن جدید TMNT رو داون نکرده؟چون من اینو دیشب تموم کردم
..... :f34r:
![]()