• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
تاپیک مشاهدات انیمه ای به روز شد
reading.gif
... ادامه بحث درباره Filler و اینکه چی شد که سری کنشین متوقف شد ...
Wooowسیمور می شه کاورتو آپلودش کنی ما هم مستفیض بگردیم؟
63.gif
نه .. آبروم میره ...
414430.gif
... البته خودم که راضی ام از خودم !!! ...
shy.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ... من خیلی دنبال این انیمیشن پرسپولیس بودم ... چه لینکی گیرآوردین ؟ ... به چه زبونیه ؟ ... زیرنویس داره ؟...

متاسفانه فقط تا الان به زبان فرانسه ازش اومده منم همونو گذاشتم سر دان، اگر زيرنويس eng پيدا شد كه چه بهتر.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من يه توضيح هم اضافه كنم ، كه خواهر فريدا يادشون رفت :p ده تا ديويدي ميشه روزانه چهار ساعت انيمه ديدن :blink: كه براي هر فرد عاقل و بالغ كافيه !!! اين همه فيلم و سريال و اينها هم ريخته ديگه ...

من توضيح بدم:

دوستای قديمی 10 تا، اونايی که تازه عضو شدن 5 تا و کسايی که هنوز عضو نيستن 2 تا dvd در ماه جيره دارن.:)

قيمت مقطوعه و جای چونه زدن هم نداره!:f34r::D:cool:

دوستان سفت سخت گرفتن بیش از حد و قانون گزاری این فرمی جو صلح و دوستی و محبتی رو که به تاپیک حاکمه به خطر می ندازه! ده درصدم تو تعداد دی وی دیا ی رایتی کاهش به وجود نمیاره فقط این وضع باعث می شه فرد سفار ش دهنده معذب باشه و همش چرتکه بندازه کسی که مصرفش کمتر بوده بیش از حد نیازش سفارش می ده و کسی که صرفش بیشتر بوده قلبش می شکنه ولی تغییری که به هزینش بیارزه در میزان دی وی دیا ی رایت شده به وجود نمیاد ! در ضمن کسی که چهار ساعت یا کمتر انیمه بینه انیم فریک نیست!;)
یه توصیه هم به دوستان قانون گزار اعم از مدیران بخش یا پخش کننده های نازنین دارم قبل از هر تصمیمی تمام جوانب رو بسنجید !

درود بر برادر شیان درودمشاهده پیوست 21088

آقا اگه عضو میگیرید منم هستم.مشاهده پیوست 21090

از دخترای شبیه گربه خوشت میاد یا دخترای شبیه روباه!؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دوستان سفت سخت گرفتن بیش از حد و قانون گزاری این فرمی جو صلح و دوستی و محبتی رو که به تاپیک حاکمه به خطر می ندازه! ده درصدم تو تعداد دی وی دیا ی رایتی کاهش به وجود نمیاره فقط این وضع باعث می شه فرد سفار ش دهنده معذب باشه و همش چرتکه بندازه کسی که مصرفش کمتر بوده بیش از حد نیازش سفارش می ده و کسی که صرفش بیشتر بوده قلبش می شکنه ولی تغییری که به هزینش بیارزه در میزان دی وی دیا ی رایت شده به وجود نمیاد ! در ضمن کسی که چهار ساعت یا کمتر انیمه بینه انیم فریک نیست!;)
یه توصیه هم به دوستان قانون گزار اعم از مدیران بخش یا پخش کننده های نازنین دارم قبل از هر تصمیمی تمام جوانب رو بسنجید !

از دخترای شبیه گربه خوشت میاد یا دخترای شبیه روباه!؟

شاید به نظرتون 10 تا انیمه در ماه کم باشه اینو خودمم قبول دارم
ولی باید به فکر توزیع کننده ها هم بود
من که2 روز بیشتر نیست دارم انیمه توزیع میکنم ولی شاید باورتون نشه تو این 2 روز 50 تا دی وی رایت زدم
و این واقعا سخته بعضی از روزا شاید 3 تا 5 نفر درخواست کننده باشه که همه یه هفته ای انیمه هارو بخوان
البته اگرم سرم خلوت باشه این قول رو میدم که بالای 10 تا رایت بزنم
فعلا

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه فقط تا الان به زبان فرانسه ازش اومده منم همونو گذاشتم سر دان، اگر زيرنويس eng پيدا شد كه چه بهتر.

حتماً پيدا ميشه...
اگر هم نشد من خودم قول ميدم همه اش رو زير نويس كنم...:p
منم كلي وقته دنبالشم ولي الان تازه در اومده...

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
اینطور به نظر میاد که من شبیه این زیرنویسهای کانالهام که هیشکی نیگاش نمیکنه و تازه یه قسمتی از صفحه رو هم اشغال کرده :D ولی بهر حال برای اجرای قانون PT(و البته چون خودم هم دوست دارم) من این کارو ادامه میدم

chara_lacus_a.gif

Lacus Clyne
اون دختر Siegel Clyne رئیس مجلس عالی سیاره Cordinator هاست و بعنوان یک خواننده محبوبترین چهره در میان Cordinator ها هستش .برای بزرگداشت مراسم سوگواری سالیانه تراژدی شهر Bloody Valentine میرفته که بر اثر حمله نیروهای زمینی (Naturals) به سفینه اون با یه کپسول نجات در فضا آواره میشه و بطور اتفاقی توسط Kira پیدا میشه و به سفینه زمینی Archangel آورده میشه .مهربانی ذاتی و علاقه اون به همه انسانها و موجودات همه جا موجب شگفتی همه و حتی نامزدش Athrun Zala میشه.(البته بعدا با Kira نامزد میشه)

chara_athrun_a.gif

Athrun Zala
اون یکی از اعضای گروه Le Creuset هستش که برای ربودن Gundam ها به شهر Heliopolis حمله میکنن و خلبان یکی از اونها بنام Aegis Gundam میشه اون در بچگی در مدرسه ای در ماه مشغول تحصیل بوده و در اونجا با Kira آشنا و به صمیمی ترین دوستان همدیگه تبدیل میشن، حالا اون به دلیل سیاستهای جنگ طلبانه پدرش در مجلس عالی سیاره و بخاطر مرگ مادرش در حادثه خونین شهر Valentine ، تصمیم به جنگ (علارغم تنفری که از جنگ داشته) با نیروهای زمینی و شکست دادن اونها میگیره .اون به شدت شوکه میشه وقتی می بینه که بهترین دوستش در طرف دیگه مشغول جنگ با Cordinator هاست. اون توانایی زیادی در طراحی و ساخت رباتهای کوچیک برای دوستان و آشنایانش داره ( مثل Birdy رباتی که به Kira میده یا Haro که به Lacus Clyne داده )

chara_murrue_a.gif

Murrue Ramius
اون افسر و کاپیتان سفینه جنگی Archangel نیروهای زمینی هست که بعد از حمله به شهر HelioPolis مسئولیت فرماندهی کشتی رو بخاطر درجه بیشتر نسبت به سایرین به عهده میگیره . اون هرچند در ظاهر خشن هست ولی دارای قلبی مهربان و طبیعتی آرام هست . اون وقتی که قوانین نظامی رو که با عقاید انسانیش مغایرت پیدا میکنه یراحتی میشکنه ، فلسفه ای که همیشه اون رو در مواجه با آدمها خشک نظامی قرار میده.

chara_mu_a.gif

Mu La Flaga
یکی از بهترین خلبانان نیروهای زمین که بعد از نابدی مقر اصلی هواپیمای جنگی خودش رو به سفینه Archangel میاره و بخاطر ساقط کردن 5 تا Mobile suit ( هر کاری کردم ترجمه اش جور در نیومد ) Zaft ها لقب "Hawk of Endymion" رو داره ، علاوه بر قابلیتهای عالی خلبانی ، طراحی تاکتیکی و تجربه بالای جنگی، اون کمک و پشتیبان بزرگی برای سفینه Archangel بوده و شخصیت شوخ اون باعث ایجاد روحیه در افراد سفینه میشه ( از جمله کاپیتان )

chara_natarle_a.gif

Natarle Badgiruel
فرمانده جنگی سفینه Archangel که از بازمانده های ستاد مرکزی جنگه. اون یک انالیزور تاکتیکی عالی و دارای توانایی تصمیم گیری سریع در زمان بحران هستش. بعنوان یه عضو از خانواده نظامی اون در اجرای دستورات بسیار جدیه و همین باعث بوجود اومدن اختلاف نظرهای زیاد با فرمانده سفینه Archangel میشه.

chara_creuset_a.gif

Rau Le Creuset
(آدم بده داستان )فرمانده مرموز و بی رحم تیم برگزیده Zaft که ماموریت حمله به شهر Heliopolis و بعد از اون تعقیب بی امان سفینه Archangel رو بر عهده داره.اون جنگجوی ترسناکی در نوع خودشه ،یه متخصص حیله گر تاکتیکی و خلبانی زبده Mobile suit که برای فرماندهی Zaft خیلی ارزشمنده. اون هیچ وقت بدون ماسک در انظار ظاهر نمیشه و عکسل العملهای سریع و خشن اون در مواجه با Mu La Flaga خبر از یه راز بزرگ بین اونها رو میده.

chara_cagalli_c.gif

Cagalli Yula Athha
این پرنسس سرکش و بازیگوش دختر Lord Uzumi از رهبران سرزمین Orb هستش. علی رغم تربیت اشرافی اون بشدت جدی ،سرسخت و لجبازه .طبیعت ناآرام و سرکش اون در خیلی از موارد اونو به دردسر میندازه .اون برای بررسی تکنولوژی جدید ماهواره به شهر Heliopolis میاد و بعد از فرار از حمله ، خودش رو برای پیوستن به نیروهای چریکی به صحرائی در شمال آفریقا میرسونه و بعد از چندی به همراه سفینه Archangle به Orb بر میگرده .اون پیوستگی زیادی با دو خلبان Gundam Seed ها ، Kira و دوست عجیب اون Athrun پیدا میکنه.

chara_birdy_a.gif

BIRDY
اون پرنده روباتی Kira هستش که همه جا با اونه و توسط Athrun Zala ساخته شده و بعنوان هدیه خداحافظی از Kira به اون داده و همیشه یادآور دوستی اونها در گذشته است.

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
icon_sai.gif
,
icon_miriallia.gif
,
icon_tolle.gif
,
icon_kuzzey.gif

همکلاسیهای Kira که بعد از حمله به شهر مجبور به سوار شدن به سفینه وبعد از اون وارد شدن به ارتش میشن
icon_neumann.gif
,
icon_tonomura.gif
,
icon_chandra.gif
,
icon_pal.gif
,
icon_murdoch.gif

افراد نظامی سفینه Archeangle

icon_azrael.gif
,
icon_orga.gif
,
icon_shani.gif
,
icon_clotho.gif

اولی یکی از اعضای ارشد نیروهای زمینی (در ضمن یکی دیگه از آدم بده ها) و بقیه هم اضای گروه مخصوص خلبانای اونن

icon_uzumi.gif
,
icon_erica.gif
,
icon_asagi.gif
,
icon_juri.gif
,
icon_mayura.gif
,
icon_kisaka_a.gif

اولی پدر کاگالیه و از روسای سرزمین Orb (یکی از شخصیتهای باحال )و بقیه اعضای گروه تحقیق و خلباناونظامیهای سرزمین Orb هستن.

icon_yzak.gif
,
icon_dearka.gif
,
icon_nicol.gif
,
icon_andrew.gif
,
icon_aisha.gif

اینام که نظامیها و خلبانای zaft هستن

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
انیمیشن Martin Mystere رو کسی دیده؟ خیلی بامزه است البته در مورد اشباح و خون آشام و ... است ولی همه چیز رو خیلی خنده دار درست کردن که آدم اصلا نمیترسه، فقط کنجکاو میشه علت رو پیدا کنه...
سه نفرند که با مسائل ترسناکی که برای دیگران پیش میاد مبارزه میکنند و علت رو پیدا میکنند، یه گروهی تو مایه های همین عامل نا شناخته، من این انیمه رو تو ماهواره canalJ دیدم به زبون فرانسه منم که فرانسوی بلد نیستم ولی یه چیزهایی ازش فهمیدم
جالبیه این انیمه اینجاست که اینا با همه شخصیتهای ترسناک تو فیلمها و کتابها مواجه میشند و از پسشون برمیان ...
این هم یه لینک برای راهنمایی بیشتر:
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Mystery_(animated_series)

فایل های ضمیمه

• images.jpg
    images.jpg
    3.6 KB · نمایش ها: 0
  • martin_mystere02.jpg
    martin_mystere02.jpg
    40.4 KB · نمایش ها: 0

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
راستی یه سوال کسانی که عضو trust member نیستند مثل من:(:D
ماهی 2 تا انیمه میتونن بگیرن یا در کل دوتا :blink:؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
انیمیشن Martin Mystere رو کسی دیده؟ خیلی بامزه است البته در مورد اشباح و خون آشام و ... است ولی همه چیز رو خیلی خنده دار درست کردن که آدم اصلا نمیترسه، فقط کنجکاو میشه علت رو پیدا کنه...
سه نفرند که با مسائل ترسناکی که برای دیگران پیش میاد مبارزه میکنند و علت رو پیدا میکنند، یه گروهی تو مایه های همین عامل نا شناخته، من این انیمه رو تو ماهواره canalJ دیدم به زبون فرانسه منم که فرانسوی بلد نیستم ولی یه چیزهایی ازش فهمیدم
جالبیه این انیمه اینجاست که اینا با همه شخصیتهای ترسناک تو فیلمها و کتابها مواجه میشند و از پسشون برمیان ...
این هم یه لینک برای راهنمایی بیشتر:
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Mystery_(animated_series)

سلام
من 10-15 قسمتشو دیدم کارتن جالبی هستش البته به همون زبان فرانسوی:wacko:
راستی یه سوال کسانی که عضو trust member نیستند مثل من:(:D
ماهی 2 تا انیمه میتونن بگیرن یا در کل دوتا :blink:؟

دو تا انیمه نه دو تا دی وی دی :دی
خوب بقیشو از ماهواره ببین.:D

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
spoil

DeathNote

اهميت وافر اين انيميشن براي من در اين موضوعه كه با اون بود من به دنياي زيباي انيمه كشيده شدم و همچنين اينجا رو پيدا كردم
دفترچه مرگ داراي 37 قسمت بود كه با نظم درست 37 هفته پشت سر هم به ساعت 00:01 بامداد به وقت ژاپن پخش ميشد
اين انيميشن مثل خيلي از انيمه هاي ديگه از روي مانگايي به همين نام درست شده ولي به گفته خيلي ها اون از معدود انيميشن هايي است كه از مانگاي خودش قشنگتر شده دليل اين مطلب هم اينه اين انيمه از موسيقي متن بسيار خوبي برخورداره و همين طور صدا گذاريه عالي داره

اولش مشخصات مهم اون اشاره ميكنم
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Genres: Fantasy, Horror, Mystery, Police, Psychological, Supernatural

Running time: 23 minutes
Number of episodes: 37​
كارگردان: Tetsuro Araki
نويسندگان مانگا:
Takeshi Obata
Tsugumi Ooba
گويندگان
Kappei Yamaguchi بجايL
Mamoru Miyano بجاي Light Yagami

خلاصه:
يك شينيگامي كه خيلي از تكراري بودن زندگيش خسته شده يك دفترچه مرگ رو به دنياي انسانها ميندازه و از قضا اون دفترچه رو يك نفر كه اون هم از تكراري بودن زندگيش خسته شده برميداره اسم اون انسان ياگامي لايت هست.ياگامي از دفترچه به گفته خودش براي ساختن دنياي جديد استفاده مي كنه كه خودش هم خداي اون دنيا بشه.مردم اسم KIRA رو روي لايت ميزارن. ولي يك كاراگاه مشهور سعي در گرفتن اون ميكنه و اتفاقاتي كه پيش مياد

عناصر مهم اون:

deathnote

اين دفترچه داراي قدرت زيادي هست كه اگه اسم كسي رو توش بنويسي باعث مرگ اون ميشي . شينيگامي ها اين كارو براي اون انجام ميدن كه بعد از كشتن اون فرد باقي مانده عمر اون به شينيگامي ميرسه ولي در مورد انسان ها اين طور نيست .
براي استفاده از اين دفترچه چندتا قانون هست
1:اسم هر فردي كه در اين دفترچه نوشته بشه اون فرد خواهد مرد
2:اين دفترچه تاثيري نخواهد داشت اگه چهره فردي رو كه اسمش رو مي نويسي توي ذهنت نداشته باشي
3:دليل مرگ بايد بايد در 40 ثانيه بعد از نوشتن اسم نوشته بشه در غير اين صورت فرد با حمله قلبي خواهد مرد
4: بعد از نوشتن دليل مرگ 6:40 ثانيه فرصت داريد تا جزئيات رو اضافه كنيد

قوانين ديگه اي هم هست كه بين هر قسمت اونارو ميبينيم
همچنين يك معامله هست كه بين شينيگامي كه دفترچه رو انداخته و كسي كه اونو برداشته انجام ميشه.در اين معامله چشمهاي شينيگامي كه قدرت ديدن اسم افرد و باقي مانده عمر اونا رو داره با نصف عمر معامله كننده عوض ميشه

Light Yagami​

ياگامي لايت يكي از زرنگ ترين دانش آموزان توي مدرسه است و از شكست خوردن متنفره .اون پسر رييس پليس شهره و همين موضوع رو جالب تر ميكنه .اون اولين نفري هست كه دفترچه مرگ رو پيدا ميكنه و ما ميبينيم و اولين نفري هم هست كه توي همون روز اول اونو امتحان ميكنه و اين عامل باعث تعجب شينيگامي ميشه كه اونو انداخته.

L​

اون پليس افسانه اي هست كه هر پرونده اي رو قبول نميكنه مگر اونكه به اونا علاقه داشته باشه و تا حالا هر پرونده اي رو كه قبول كرده پيروز شده و اونم از شكست خوردن بيزاره مثل بچه ها .اون آخرين تير در تركش پليس بين الملل هست وهمينطور داراي اسم هاي مستعار زيادي هست اسم اصلي اون اصلا مشخص نميشه ولي توي كتابي كه بعدا منتشر شد و براي تكميل مانگا بود اسم اون L Lawliet نوشته شده

(N (near

كسي كه خيلي شبيه L هست در روش و رفتار ولي به گفته خودش به خوبي L نيست اون مثل L توي پرورشگاه بوده و بعد از مرگ L عضو spk ميشه و براي FBI كار ميكنه اسم اون هم توي انيمه مشخص نميشه

(M (mello

اون هم توي همون پرورشگاه بوده ولي زياد شبيه Lو N نيست اون معتقد به روش هاي خشونت آميز هست و دوست داره جدا از N كار كنه اسم اصلي اون توسط باباي لايت مشخص ميشه و اون توسط سخنگوي KIRA كشته ميشه

misa​

اونkira شماره 2 هست.اون بخاطر علاقه يكي از شينيگامي ها بهش داراي اين قدرت شده و احتمالا داراي عمر زيادي هست اون دو بار معامله چشمها رو انجام داده و عمر خودش رو نصف كرده .ميسا علاقه زيادي به KIRA داره چون اون بوده كه باعث مردن كسي شده كه پدر و مادر ميسا رو كشته .لايت با ميسا عروسي ميكنه چون اون داراي چشمها هست .

mikami​

يا همون طور كه Near ميگه x-kira كسي هست كه لايت از اون كمك ميگيره تا خودش شناخته نشه .لايت چيزهايي كه ميخواد رو از طريق يك رابط به اون ميرسونه ولي اون در آ خر يك اشتباه بزرگ ميكنه و باعث شكست لايت ميشه

علاوه بر موارد بالا دو شينيگامي هم به نامهاي ريونك و رم(rem) وجود دارند كه دفترچه لايت مال ريونك و دفترچه ميسا مال رم هست

در كل اين انيميشن بسار خوش ساخته و داراي آهنگ متن بسيار خوبي هست و به مانگا وفادار هست .اين انيميشن داراي دو قسمت بسيار خوب هست .قسمتهاي 25 و 36 بسيار عالي هستند(براي تاييد حرفم ميتونيد نتايج نظر سنجي سايت ANIMESUKI رو براي اين دو قسمت ببينيد) .احتمال داره شما از انتهاي اون خوشتون نياد مثل من ولي بدتون هم نخواهد آمد .
و همينطورشما احتمالا با لايت در كشتن تبهكاران همزاد پنداري خواهيد كرد

يك چيز ديگه هم اين كه من با گفته kakashi مخالفم كه يك نفر 50 نفر رو ميكشه و اين داستان رو بي مزه ميكنه چون همون طور كه يك نفر 50 نفر رو ميكشه ولي همين طور نميتونه 1 نفر مشخص رو بكشه و حتي اصلا اسم اون رو هم نميتونه تشخيص بده و چندين دفعه رودست ميخوره
اميدوارم خوشتون اومده باشه

من دارم اين انيميشن رو به فارسي زير نويس ميكنم با همكاري بقيه تا حالا 6 قسمت آماده شده كه تا چندوقت ديگه براي دانلود قرار خواهم داد

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بالاخره امتحان هاي ماهم تموم شد و باز اومدم اسپم كنم
خوب از يك كنار همه تولدا مبارك
و هر كي هم 1000 پسته شدن رد كرده هم بهش تبريك ميگم

اگه كسي پي ام زده و جواب ندادم هم معذرت ميخوام ببخشيد

يك معرفي ازDeath note توي پست بالايي گذاشتم كه خودم ميدونم خيلي خوب نيست ولي جاش خالي بود
واقعا حيف شد كه تموم شد

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
راستی از اون سریال به سوی جنوبم زبون اصلی خیلی خوشم اومد یه سریال جدید هم اومده به اسم فول هاوس(امریکایی!) ته سریاله!حتما ببین!
سوي جنوب را ديدين؟ واقعا تلويزيون خيلي خيانت كار حتي اهنگهاش را هم برداشته بود بزارين من حدس بزنم از قسمت 21 22 سري يك خيلي لذت برين! و هر جا كه ان دختر برادر ري اصلي حضور نداشته!
مرسي از معرفي چشم حتما سريال را مي بينم(شما هم فول هوس كره اي را ببينين بد نيست اعضاي G7 كه همه طرفدارش هستن)

خوشحالیم از اینکه دوستام اینقدر به فکرم بودم خیلی بیشتر از خوشحالیم به خاطر تخفیف اون بن کذایی بود!قدرت گروه افول کرد !گروه متحد دوتا مدیر داره یه عالمه کار بر فعال !و ما دو سه تا کاربر فعال و یک کویین پاره وقت!(اونیکی کویینمون که نیست!) ولی تا برادر شیان هست راه شنگو و ریس دونفان با اقتدار دنبال می شه!حضورتو بیشتر کن !حضور شنگو نوریه که باعث تار و مار شدن گروه متحدیا ضد عقابها وبقیه مخالفین می شه!به هرحال تاریخ افسانه شجاعان با ما شروع شده با ما ادامه پیدا کرده و بایدم با ما تموم بشه! افسانه شجاعان حداقل باعث بوجود اومدن سه بخش اشتراک و سریال انیمیشن شد!افتخارگروه ما اینه که شنگو بود که دوتا تاپیک افسانه عقابها و جواهری در قصر و زد !

از جنبه شنگويي حرفم را پس نمي گيرم حرف شنگو يكي!
ولي از جنبه ين ين بودن حق با شماست حقيقتا هم 99% اعضاي انجا الان از معتبر ترين و تاثير گذارترين اعضاي فروم هستن (يادتان چه قدر مظلوم بوديم !) راه افسانه شجاعان را با قدرت ادامه مي ديم.
در نهايت جناب شيان خيلي از تعريف و محبتتان ممنونم

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

كسي مي توانه يك كمكي به من بكنه؟ يك انيمه هست كه مي خوام در موردش اطلاعات به دست بيارم ولي يه كم سخت مي شه چيزي در موردش پيدا كرد اسمش هست Koutetsu Sangokushi مي دام كه 8 قسمت(حداقل) داره ولي نمي دانم ايا هنوز در حال پخشه يا نه؟ و اصلا در چه دسته اي از انيمه ها قرار داره و غيره wiki هم چيزي در موردش نداشت (ظاهرا يه جورايي برداشت ازادي از همان Romance of three kingdom(
از كمكمتان ممنون

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كسي مي توانه يك كمكي به من بكنه؟ يك انيمه هست كه مي خوام در موردش اطلاعات به دست بيارم ولي يه كم سخت مي شه چيزي در موردش پيدا كرد اسمش هست Koutetsu Sangokushi مي دام كه 8 قسمت(حداقل) داره ولي نمي دانم ايا هنوز در حال پخشه يا نه؟ و اصلا در چه دسته اي از انيمه ها قرار داره و غيره wiki هم چيزي در موردش نداشت (ظاهرا يه جورايي برداشت ازادي از همان Romance of three kingdom(
از كمكمتان ممنون
تعجب کردم ين ين جون :blink:

ما که کلی در مورد اين کارتون حرف زديم! البته تو نبودی،:p من از پانتی خاسته بودم کلی در مورد شخسيت هاشو و شباهت هاشون با افسانه 3 برادر صحبت کنه!:happy: فکر کنم برادر امير هم در حال دان کردنش هست!:) راستی ين ين يه سر به تاپيک مشارکت در دانلود انيمه ها بزن که اينجور دوباره کاری نکنيم. :D و بدنيم تو هم داری چی دان ميکنی.;)

404249409.jpg

و اما در مورد Koutetsu Sangokushi، آره نميدونم چرا بقيه اش رو ساب نميزنن!:( من کلی شاکيم.:hmm:

و اما حالا که حرف اين کارتون شد بد نيست آهنگ ending ش رو که من خيلی دوست دارم :wub:رو هم آپلود کنم!;) فقط قيافه خواننده اش رو نگاه کنين! اصلاً به اين بچه ميآد يه همچين صدايی داشته باشه!؟؟؟:blink::p:lol:

jetson

Registered User
لایک‌ها
1

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دو تا انیمه نه دو تا دی وی دی :دی
خوب بقیشو از ماهواره ببین.:D

ماهواره !چند روز قبل دیدم ار تی ال دو ناراتو داشت تازه حیونیکیا تو همه ارچی ساما ی نازنین به کوناها بودن!:lol:

راستی همشری گرامی این رفیقت اگه بره تاپیک مشارکت مشورت کنه می تونه دوتا انیمه خفن بیست و پنج قسمتی ببینه !;)

بالا