spoil
DeathNote
اهميت وافر اين انيميشن براي من در اين موضوعه كه با اون بود من به دنياي زيباي انيمه كشيده شدم و همچنين اينجا رو پيدا كردم
دفترچه مرگ داراي 37 قسمت بود كه با نظم درست 37 هفته پشت سر هم به ساعت 00:01 بامداد به وقت ژاپن پخش ميشد
اين انيميشن مثل خيلي از انيمه هاي ديگه از روي مانگايي به همين نام درست شده ولي به گفته خيلي ها اون از معدود انيميشن هايي است كه از مانگاي خودش قشنگتر شده دليل اين مطلب هم اينه اين انيمه از موسيقي متن بسيار خوبي برخورداره و همين طور صدا گذاريه عالي داره
اولش مشخصات مهم اون اشاره ميكنم
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Genres: Fantasy, Horror, Mystery, Police, Psychological, Supernatural
Running time: 23 minutes
Number of episodes: 37
كارگردان: Tetsuro Araki
نويسندگان مانگا:
Takeshi Obata
Tsugumi Ooba
گويندگان
Kappei Yamaguchi بجايL
Mamoru Miyano بجاي Light Yagami
خلاصه:
يك شينيگامي كه خيلي از تكراري بودن زندگيش خسته شده يك دفترچه مرگ رو به دنياي انسانها ميندازه و از قضا اون دفترچه رو يك نفر كه اون هم از تكراري بودن زندگيش خسته شده برميداره اسم اون انسان ياگامي لايت هست.ياگامي از دفترچه به گفته خودش براي ساختن دنياي جديد استفاده مي كنه كه خودش هم خداي اون دنيا بشه.مردم اسم KIRA رو روي لايت ميزارن. ولي يك كاراگاه مشهور سعي در گرفتن اون ميكنه و اتفاقاتي كه پيش مياد
عناصر مهم اون:
deathnote
اين دفترچه داراي قدرت زيادي هست كه اگه اسم كسي رو توش بنويسي باعث مرگ اون ميشي . شينيگامي ها اين كارو براي اون انجام ميدن كه بعد از كشتن اون فرد باقي مانده عمر اون به شينيگامي ميرسه ولي در مورد انسان ها اين طور نيست .
براي استفاده از اين دفترچه چندتا قانون هست
1:اسم هر فردي كه در اين دفترچه نوشته بشه اون فرد خواهد مرد
2:اين دفترچه تاثيري نخواهد داشت اگه چهره فردي رو كه اسمش رو مي نويسي توي ذهنت نداشته باشي
3:دليل مرگ بايد بايد در 40 ثانيه بعد از نوشتن اسم نوشته بشه در غير اين صورت فرد با حمله قلبي خواهد مرد
4: بعد از نوشتن دليل مرگ 6:40 ثانيه فرصت داريد تا جزئيات رو اضافه كنيد
قوانين ديگه اي هم هست كه بين هر قسمت اونارو ميبينيم
همچنين يك معامله هست كه بين شينيگامي كه دفترچه رو انداخته و كسي كه اونو برداشته انجام ميشه.در اين معامله چشمهاي شينيگامي كه قدرت ديدن اسم افرد و باقي مانده عمر اونا رو داره با نصف عمر معامله كننده عوض ميشه
Light Yagami
ياگامي لايت يكي از زرنگ ترين دانش آموزان توي مدرسه است و از شكست خوردن متنفره .اون پسر رييس پليس شهره و همين موضوع رو جالب تر ميكنه .اون اولين نفري هست كه دفترچه مرگ رو پيدا ميكنه و ما ميبينيم و اولين نفري هم هست كه توي همون روز اول اونو امتحان ميكنه و اين عامل باعث تعجب شينيگامي ميشه كه اونو انداخته.
L
اون پليس افسانه اي هست كه هر پرونده اي رو قبول نميكنه مگر اونكه به اونا علاقه داشته باشه و تا حالا هر پرونده اي رو كه قبول كرده پيروز شده و اونم از شكست خوردن بيزاره مثل بچه ها .اون آخرين تير در تركش پليس بين الملل هست وهمينطور داراي اسم هاي مستعار زيادي هست اسم اصلي اون اصلا مشخص نميشه ولي توي كتابي كه بعدا منتشر شد و براي تكميل مانگا بود اسم اون
L Lawliet نوشته شده
(N (near
كسي كه خيلي شبيه L هست در روش و رفتار ولي به گفته خودش به خوبي L نيست اون مثل L توي پرورشگاه بوده و بعد از مرگ L عضو spk ميشه و براي FBI كار ميكنه اسم اون هم توي انيمه مشخص نميشه
(M (mello
اون هم توي همون پرورشگاه بوده ولي زياد شبيه Lو N نيست اون معتقد به روش هاي خشونت آميز هست و دوست داره جدا از N كار كنه اسم اصلي اون توسط باباي لايت مشخص ميشه و اون توسط سخنگوي KIRA كشته ميشه
misa
اونkira شماره 2 هست.اون بخاطر علاقه يكي از شينيگامي ها بهش داراي اين قدرت شده و احتمالا داراي عمر زيادي هست اون دو بار معامله چشمها رو انجام داده و عمر خودش رو نصف كرده .ميسا علاقه زيادي به KIRA داره چون اون بوده كه باعث مردن كسي شده كه پدر و مادر ميسا رو كشته .لايت با ميسا عروسي ميكنه چون اون داراي چشمها هست .
mikami
يا همون طور كه Near ميگه x-kira كسي هست كه لايت از اون كمك ميگيره تا خودش شناخته نشه .لايت چيزهايي كه ميخواد رو از طريق يك رابط به اون ميرسونه ولي اون در آ خر يك اشتباه بزرگ ميكنه و باعث شكست لايت ميشه
علاوه بر موارد بالا دو شينيگامي هم به نامهاي ريونك و رم(rem) وجود دارند كه دفترچه لايت مال ريونك و دفترچه ميسا مال رم هست
در كل اين انيميشن بسار خوش ساخته و داراي آهنگ متن بسيار خوبي هست و به مانگا وفادار هست .اين انيميشن داراي دو قسمت بسيار خوب هست .قسمتهاي 25 و 36 بسيار عالي هستند(براي تاييد حرفم ميتونيد نتايج نظر سنجي سايت ANIMESUKI رو براي اين دو قسمت ببينيد) .احتمال داره شما از انتهاي اون خوشتون نياد مثل من ولي بدتون هم نخواهد آمد .
و همينطورشما احتمالا با لايت در كشتن تبهكاران همزاد پنداري خواهيد كرد
يك چيز ديگه هم اين كه من با گفته kakashi مخالفم كه يك نفر 50 نفر رو ميكشه و اين داستان رو بي مزه ميكنه چون همون طور كه يك نفر 50 نفر رو ميكشه ولي همين طور نميتونه 1 نفر مشخص رو بكشه و حتي اصلا اسم اون رو هم نميتونه تشخيص بده و چندين دفعه رودست ميخوره
اميدوارم خوشتون اومده باشه
من دارم اين انيميشن رو به فارسي زير نويس ميكنم با همكاري بقيه تا حالا 6 قسمت آماده شده كه تا چندوقت ديگه براي دانلود قرار خواهم داد