• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...
می خوام امروز در مورد کارتون Lovelessچند خطی بنویسم و امیدوارم که از این کارتون خوشتون بیاد...

Loveless

شخصیت ها :

Ritsuka Aoyagi
او در 21 دسامبر متولد شده و 12 سال سن داره و شخصیت اول داستانه. او بعد از یک روز مهتابی ریکا نام گرفت. معنی اسم واقعی او لاولس یا بدون عشقه. دو سال قبل شخصیت او به طور ناگهانی تغییر میکنه و شخصیت جدید او درست مخالف شخصیت قبلیش میشه. قبلاً او یک دانش آموز متوسط و محبوب بود اما حالا او از همکلاسی هاش دوری می کنه.همراه این تغییر شخصیت او به خاطر از دست دادن حافظه اش رنج میبره. به خاطر این تغییر قوی نا شناخته او همواره در جلسه های درمانی شرکت می کنه.
در اولین روز در مدرسه جدید ریتساکا برای اولین بار سابی آگاتسوما رو ملاقات می کنه. سابی به خاطر این عشق ناگهانی سراسیمه میشه ... با وجود اینکه او در سنین جوانیه وبه خاطر ضعف حافظه تجربه نداره اما ریتساکا خیلی باهوش بوده.
ریتساکا صلح جوست و شدیداً مخالف خشونت و سابی هم یک رفتار آرام و منصفانه داره. عشق برای ریتساکا یک موضوع نا خوشاینده. او در صحبت کردن بسیار محتاطه و و دوست نداره عبارتی مثل دوستت دارمو بشنوه. اما سابی جمله دوستت دارم رو همیشه تکرار می کنه که ریتساکا باور نمی کنه این حقیقت داشته باشه. واکنش عیبجویی ریتساکا سابی رو از گفتن این جمله باز میداره. هنوز ناسازگاری درونی ریتساکا باعث می شه که او فکر کنه علت گفته سابی یک بحران بزرگه و باعث تلخی در رابطشون می شه. ریتساکا اشاره می کنه که او همیشه به سابی شک داشته که سابی پیوسته از فاش کردن اطلاعات بین خودش و سیمی سر باز می زده....

Soubi Agatsuma
او 20 سال سن داره و دانش آموزه رشته هنره. بعد از مرگ سیمی سابی با ریتساکا رابطه بر قرار می کنه. او دنیایی از رزمنده ها و قربانی ها رو به ریتساکا معرفی می کنه. اگر چه اسم واقعی سابی با عشق و اسم واقعی ریتساکا بدون عشقه ، نبرد آنها به عنوان یک جفت حرام مطرح شده...

Seimei Aoyagi
سیمی برادر بزرگتر ریتساکاست. او وقتی به قتل رسید 17 سال داشت. اگر چه او در یک اتفاق مبهم مرده بود...

Yuiko Hawatari

او هم کلاسی ریتساکاست. او تیزبین و خوش قلبه. روز اول مدرسه ریتساکا، او بی درنگ مغلوب هیبت و جذبه ریتساکا می شه. او ریتساکا رو همراهی می کنه اگر چه ریتساکا نسبت به اوخیلی بی میله. چون ریساکا بر او غلبه می کنه در اولین خاطره او و ریتساکا درک می کنه که یایکو نسبتاً باهوشه و آنها دوستهای خوبی می شن . یایکو و دوستی با ریتساکا باعث خشمگین شدن هم کلاسیشون یایوی میشه چون قبلاً پیشنهاد او بوسیله یایکو رد شده بوده...

Kio Kaidou
او دوست و هم کلاسی سابیه.هر دوتای اونا دانش آموزند و در قسمت ششم کیو به ریتساکا می گه که من فقط دوست سوییچان هستم این گفته به طور واضح معلومه که کیو به جنس موافق تمایل داره و صحبت کردن او گذراندن وقت با سابی نشان دهنده این موضوعه. با وجود اینکه با ملایمت نادیده گرفته می شده یا غیر مستقیم رد میشده.

Hitomi Shinonome

او معلم ریتساکا و یایکوست. او بسیار بی تجربه و سادست و او بیست و سه سالشه. او به خاطر دختر بودنش در این سن دست انداخته می شه. پس به طور وضوح او خجالت زدست اما در این داستان او مورد اطمینان قرار می گیره . این طبع ساده او باعث برخورد غیر عادی او بعد از مواجه شدن با سابی می شه. سابی با تندی اونو رد می کنه و به اون زن پیرتراز خودش توجه نمی کنه با وجود اینکه در حقیقت هیتومی هیچ رفتار عاشقانه ای به اون نمی کنه به خاطر اینکه سه سال از سابی بزرگتره. با وجود اینکه سابی با سردی با اون رفتار می کنه به نظر میاد که هیتومی نسبت به سابی احساس علاقه می کنه چون در قسمت دوم سریال او گریه میکنه و به خاطر سابی توی فکر فرو می ره... رد کردن هیتومی بوسیله سابی در بعضی جاها مشخصه که سابی از آزار هیتومی لذت می بره مثلاً در اولین برخوردشون او با دیدن صورت غمگین هیتومی لذت می بره و در قسمت دوم وقتی هیتومی غش میکنه سابی خودشو بی تفاوت نشون میده.

Nisei Akame

او اولین بار در قسمت پنجم میاد. اگر چه شخصیت او یک معمای بزرگه او بسیار گمراهه. او ریتساکا رو تعقیب می کنه و اطلاعاتو به رییسش گزارش میده. او و سابی همدیگرو تو قسمت ششم ملاقات می کنند و نیسی از تعقیب کردن ریتساکا دست بر می داره اما همیشه کنار اونه. نقش او در قسمت پنجم مهم می شه...

خلاصه داستان:
ریتساکا 12 ساله که با مادر دیوانش که تنها خانوادش بود زندگی می کرد وقتی برادرش سیمی به طور مرموزی مرد او به مدرسه جدیدی رفت و با سابی آگاتسوما آشنا شد. او کسی بود که ادعا می کرد برادر ریتساکا رو می شناسه. ریتساکا سر انجام کشف کرد که سابی و سیمی در کنارهم نبرد کردند که سرانجام به وسیله آن جنگ سابی جنگ کننده میشه و سیمی قربانی. حالا سیمی رفته و ریتساکا جای اونو گرفته کسی که بعداً نبرد کننده می شه . ریتساکا تصمیم می گیره که به مرگ برادرش رسیدگی کنه و گاهی اوقات از کمک های بی فایده سابی در این راه استفاده می کنه...
پایان

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروه شیطانی گروه غالب و برتر در افسانه شجاعان با ریاست ریس دونفانه!در ضمن ریاست واحد واکنش سریع در پرشین تولز با برادر شیان از اعضای گروه شیطانیه!این واحد در جنگ بزرگی که مدتها قبل (قبل از ایجاد تاپیک انیمیشنها !) در گرفت بسیاری از مخالفان موسوم به ضد عقتابها(الان می بنم اسم لوسی رو مقتولین گزاشته بودیم!) رو به سرای باقی فراستاد(از فروم انداختیمشون بیرون!)....!

از اونجایی که بار قبلی کسی گیر نداد بازم افشاگری میکنم:D
===================================
میبینم که برادر شیان ارتباطش با گروه G7 رو خیلی ماهرانه لاپوشی کردن:p
نی نی هنوز یادشه که چندبار که برادر شیان اسیر شده بودن درخواست کمک فرستادن دبیرخونه G7
نكته: بعد از مدتي جهت رد گم كردن اسمش عوض شد.
احتمالا G8
تا حالا يه همچين spoil اي تو عمرم نديده بودم!:blink::lol: اين که خودش شد يه داستان ديگه؟! :blink::happy:
!:D
خواهر چطوري متوجه نشدين!!اين داداش شيان ميخواست اون عكسها رو دوباره بذاره . دنبال دليل ميگشته . گفته 1 توضيح هم بده

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
و اما يه خبر مسرت بخش برای همه دوست داران zero no tsukaima
36_1_13.gif
:

چه عجب , نمردیم و یه انیم دنبالش ساخته شد
149fs887355.gif

--
اینارو ول کنید , یکی به من بگه SAYA کیه ؟ نه نمیخواد .... نمیخوام بدونم کیه , فقط میخوام بدونم اسم انیم چی هس
127fs3601993.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من انیمه می خوااااااااااااام
angry017.gif
. دارم میمیرم . زودتر این پخش کننده ها رو مشخص کنید .
angry032.gif

بابا تنم درد گرفته . بسازین ما رو . داداش
sick005.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
چه عجب , نمردیم و یه انیم دنبالش ساخته شد
149fs887355.gif

--
اینارو ول کنید , یکی به من بگه SAYA کیه ؟ نه نمیخواد .... نمیخوام بدونم کیه , فقط میخوام بدونم اسم انیم چی هس
127fs3601993.gif

به به مهدی جان از اینطرفها :D

سایا کاراکتر اصلی انیمه +Blood هستش ;) خیلی هم انیمه باحالیه :D توصیه میشه حتما ببینیش ;):happy:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به به مهدی جان از اینطرفها :D

سایا کاراکتر اصلی انیمه +Blood هستش ;) خیلی هم انیمه باحالیه :D توصیه میشه حتما ببینیش ;):happy:
والا اینجا دیگه مثل قدیما نمیچسبه به ادم
148fs365154.gif

تشکرات میشود
shahram.gif
.

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...
می خوام امروز در مورد کارتون Lovelessچند خطی بنویسم و امیدوارم که از این کارتون خوشتون بیاد...
خسته نباشيد.مرسي از معرفي ...اما همون جور كه روزبه-سان گفتن اگه ازشون عكس مي ذاشتين بهتر مي شد:happy:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
از اونجایی که بار قبلی کسی گیر نداد بازم افشاگری میکنم:D
میبینم که برادر شیان ارتباطش با گروه G7 رو خیلی ماهرانه لاپوشی کردن:p
نی نی هنوز یادشه که چندبار که برادر شیان اسیر شده بودن درخواست کمک فرستادن دبیرخونه G7
نكته: بعد از مدتي جهت رد گم كردن اسمش عوض شد.
احتمالا G8

خواهر چطوري متوجه نشدين!!اين داداش شيان ميخواست اون عكسها رو دوباره بذاره . دنبال دليل ميگشته . گفته 1 توضيح هم بده

گفتم که ساحل به نیابت از گروه و البته با کمک گروه اومد نجاتم داد!;)

در ضمن هدفم از اون اسپویل توضیح این بود که کسی که می خواسته دنیای اون انیمه رو بسازه دوست داشته زنانها از اغاز تاریخ لباس زیر قشنگی داشته باشن من هم گفتم این نکته رو روش تاکید کنم منها نه بصورت اشکار!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام...
دستت درد نکنه خواهر سيما ممنون :happy::happy::happy:

من فقط يه توضيح کوچيک اضافه کنم که چون اين کارتون در زمره کارتون های shounen ai دسته بندی ميشه، ديدنش فقط به خانم ها توصيه ميشه!:rolleyes: آقايون لطفاً نبينين مگه اينکه آمادگی و پذيرش ديدن کارتون shounen ai رو داشته باشين!:f34r::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2 تا چيز رو يادم رفته بود بگم:p:

اول ميخواستم از برادر علیزاده تشکر کنم بابت معرفی کارتون gundam seed :) ممنون :happy:

دوم اينکه : سپهر کجايی!!!!؟؟؟؟:blink::blink::blink: :f34r: :f34r: بدو بيا اونور تاپيک مشارکت دانلود. اصلاً چه معنی داره تو دانلود نکنی!!! :D:p مرخصيت تموم شد! :cool::p

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دستت درد نکنه خواهر سيما ممنون :happy::happy::happy:

من فقط يه توضيح کوچيک اضافه کنم که چون اين کارتون در زمره کارتون های shounen ai دسته بندی ميشه، ديدنش فقط به خانم ها توصيه ميشه!:rolleyes: آقايون لطفاً نبينين مگه اينکه آمادگی و پذيرش ديدن کارتون shounen ai رو داشته باشين!:f34r::D
من باز اینارو قاطی کردم
127fs4573872.gif

شوجو چی بود , شونن ای چی بود
127fs4137885.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیخوام , میخوام تو بگی
127fs3601993.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب نینی از تهران گزارش میده:
چیزی که اول از همه میشه بهش اشاره کرد گرمای بیش از حد هوا در تهران
چیزی که اصلا قابل تحمل نبود و نی نی رو مجبور کرد که این 2-3 روز به دربند و درکه پناه ببره

دوم:
دوستانی که قصد صفر به تهران رو دارن اگه قیمت دستتون نیستبهتون گفته باشم که قیمت لواشک از کیلویی 5-4 هزار تومن در بهار به کیلویی 8-6 هزار تومن افزایش پیدا کرده(محل: دربند ارتفاع 2000 متری:D )

سوم:
طبق مشاهدات خودم هیچ مجسمه انیمه ای در تهران یافت نشد:wacko: اگه کسی آدرس داره کمک کنه
البته من ناروتو لاستیکی به ارتفاع 7 سانتی متر رو یخچال دایی اینها پیدا کردم که بعد از کلی دعوا از چنگال پسر دایی 4 ساله بیرون کشیدمش :D(به این ترتیب دست خالی نموندم)

در انتهای گزارش نی نی به دلیل گرمای بیش از حد هوا فردا تهران رو به مقصد شمال ترک میکنه
ادامه مسیر همچنان سکرته:f34r::f34r::p

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها طی جلسه امروز فهميدم که از بين همه شماها فقط 10 نفر آدرس و مشخصات خودشون رو برای سهراب فرستادن!!!:blink::blink::eek:

اگه لازم نداشتيم ازتون نميخاستيم مطمئن باشين! :hmm: تا وقتی هم که معلوم نشه هر کدوم از بچه ها کدوم شهر هستن و نتونيم تقسيم بندی بکنيم، کارتون ها بدست خودتون نميرسه!:f34r: نه من نه پخش کننده ها هيچ کدوم ضرر نميکنيم!:cool: اين وسط خوده شماها هستين که ديرتر انيمه ها بدستتون ميرسه! :f34r: مشخصات تون رو به سهراب pm بزنين.:)

جريمه دير اطلاع دادن هم کاهش dvd های دريافتی هست!:f34r: اينو جدی گفتم ها ... :D

اینو لطفا برا من توجیه کنید چرا هر کسی انیمه میخواد باید آدرسشو پیش پیش بده؟ خوب هر کی میدونه کجاس و به نزدیک ترین توزیع کننده پی ام میزنه عددش هر وقت هم انیمه گرفت ادرسش و مشخصاتش میره تو لیست شما حالا چرا میخواین آدرس همرو بگیرید؟

البته این سوالم بیشتر برا روشن شدن ذهن خودم و بچه هایی بود که ممکنه این سوال براشون پیش بیاد وگرنه من با ادرس دادن مشکلی ندارم هر چند که بعضی از بچه ها ( توزیع کنندگان محترم) دارن ادرسمو :دی

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینو لطفا برا من توجیه کنید چرا هر کسی انیمه میخواد باید آدرسشو پیش پیش بده؟ خوب هر کی میدونه کجاس و به نزدیک ترین توزیع کننده پی ام میزنه عددش هر وقت هم انیمه گرفت ادرسش و مشخصاتش میره تو لیست شما حالا چرا میخواین آدرس همرو بگیرید؟

البته این سوالم بیشتر برا روشن شدن ذهن خودم و بچه هایی بود که ممکنه این سوال براشون پیش بیاد وگرنه من با ادرس دادن مشکلی ندارم هر چند که بعضی از بچه ها ( توزیع کنندگان محترم) دارن ادرسمو :دی

براستی چرا؟
144fs807820.gif

pokey.gif
امان ازین بیکاری
grinning-smiley-047.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها . موافقید یک اردوی تفریحی بزاریم یا مثلا یک تور تفریحی ؟؟. .
. نمی دونم . قبلا این پیشنهاد شده یا نه ؟؟
به هر حال اگر هم شده یه بار دیگه اینجا مطرح میشه .!
البته . متاسفانه ملکه نمی تونه بیاد چون اونور دنیاست .!!

بالا