• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
براستی چرا؟
144fs807820.gif

pokey.gif
امان ازین بیکاری
grinning-smiley-047.gif

نمیدونم بیکاری یا نه ولی این طرز جواب دادن درس نیست
301.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اینو لطفا برا من توجیه کنید چرا هر کسی انیمه میخواد باید آدرسشو پیش پیش بده؟ خوب هر کی میدونه کجاس و به نزدیک ترین توزیع کننده پی ام میزنه عددش هر وقت هم انیمه گرفت ادرسش و مشخصاتش میره تو لیست شما حالا چرا میخواین آدرس همرو بگیرید؟

البته این سوالم بیشتر برا روشن شدن ذهن خودم و بچه هایی بود که ممکنه این سوال براشون پیش بیاد وگرنه من با ادرس دادن مشکلی ندارم هر چند که بعضی از بچه ها ( توزیع کنندگان محترم) دارن ادرسمو :دی

بيشتر به دليل نظم بخشي به كار توزيع و تقسيم بندي درست دوستان هست. فرض كنيد كه شما به روزبه سفارش داديد و ايشون فراموش كردند كه به دوستان ديگر توزيع كننده بگويند بعد دوباره به بابكم سفارش داديد و ايشونم براتون ارسال كردند ، بدين طريق شما تونستيد بيشتر از سهميه تعيين شده بگيريد و حالا اگر شما آدم ببخشيد با افكار زيرزيركي باشيد مي تونيد در مدت كوتاهي انيمه هاي زيادي دريافت كنيد و بفروش برسونيد.
پس همين طور كه مي بينيد ، اين عمل براي ارتقاي امنيت و تاييد مشتركين انجام شده.
ثالثا ، آدرس هاي شما مفهوض مي مونه.

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
Midori no Hibi :heart::heart::heart:

یعنی روزهای میدوری ، انیمیشنیه که من تازه دیدم محشر، عالی ، معرکه بود من که کف کردم،حال و هواش هم کمدیه هم رمانتیک. حتما ببینید ،خوشتون میاد... شخصیت پردازی و خلق کاراکترها فوق العاده بود من که عاشق midori شدم . ولی واقعا جا داشت بیشتر بسازن ، 13 قسمت که چیزی نبود من دوست داشتم سریالش همچنان ادامه پیدا کنه و تموم نشه.
میخواستم داستانش رو تعریف کنم که دیدم فریدا جان در اینجا تمام توضیحات را دادند:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=893121&postcount=1173

لینک برای راهنمایی بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Midori_Days

فایل های ضمیمه

• 180px-Midori_reg.jpg
    180px-Midori_reg.jpg
    7 KB · نمایش ها: 0
  • 250px-Midori_Days_vol_1.jpg
    250px-Midori_Days_vol_1.jpg
    31 KB · نمایش ها: 0
  • 150px-Midori_no_hibi.jpg
    150px-Midori_no_hibi.jpg
    6.5 KB · نمایش ها: 0

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یه ادرس هست دیگه , حالا انگار مگه چیه , نمیخورن که
look3.gif

این جریان چیز هست , میخواد به یارو کمک کنه , بعد هی میپرسه چرا از این روش کمک میکنی , چرا از اون روش کمک میکنی
317gzkj.gif

سهراب کیه ؟
145fs78038.gif

من تاحالا انیم نگرفتم , کیو باید ببینیم
139fs108574.gif

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
look3.gif

این جریان چیز هست , میخواد به یارو کمک کنه , بعد هی میپرسه چرا از این روش کمک میکنی , چرا از اون روش کمک میکنی
317gzkj.gif

سهراب کیه ؟
145fs78038.gif

139fs108574.gif
سلام
آقا سهراب همون nemesissoso یه عزیز هستند

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه علی جون

راستش من اگه رو اين کار تاييد دارم برای اينه که فشار رو دوش يه نفر از توزيع کننده ها که مثلاً تو يه منطقه هستن نيوفته! و اينکه يه پخش يکسان انجام بشه! وگرنه همه بچه هايی که اينجا هستن رو من ميشناسم و همه دوستيم و از اين جور مسائل حداقل بين بچه هايی که اسمشون تو ليست هست نيست!
ماها همه به هم اعتماد داريم. :happy:

اون موردی که تو گفتی در مورد دوستای تازه وارد چند پستی که ما نميدونيم فروشنده هستن يا نه فقط صادق هست.

خلاصه به ادرسه کامل هم نيازی نيست همين قدر که ما بدونيم چند نفر تو هر شهر داريم برامون کافی هست.

از همه هم ممنون

در ضمن اين همه بچه های دانلود کننده و توزيع کننده دارن زحمت ميکشن، و بقيه شماها دارين فقط استفاده ميکنين. فکر نميکنم اين کار کوچيکی که ازتون خواستن خيلی سخت باشه!:eek:

در مورد تعداد dvd ها به اين نتيجه رسيديم که به همه بچه های ليست که تا lلان اسمشون تو ليست هست 10 تا dvd داده باشه ولی از اين به بعد اعضای جديد فقط 5 تا dvd ميگيرن و به بچه هايی که عضو نيستن هم ماهی 2 تا dvd رو ميديم تا بهتر بشناسيمشون.:rolleyes:

در مورد اعتراض برادر شيان به تعداد dvd ها:

هر وقت کسی خودش تو کار پخش و رايت و پست dvd ها کمک کرد، حق اعتراض هم داره!;) برادر شيان اگه خودت حاضری ميتونی پخش يک ماه تهران رو به عهده بگيری و اگه ديدی زياد نيست و ميشه از پسش بر اومد اون وقت ما تعداد رو زياد ميکنيم.:D

اميدوارم همه چيز رو واضح گفته باشم.:)

اينجا چند نفر از دوستان تون دارن از وقت و انرژی خودشون مايه ميزارن تا بقيه به اون چيزی که دوست دارن برسن،و ميدونيم که هيچ کس حاضر نيست وقتش رو برای ديگران صرف بکنه و همه گرفتاری های خاص خودشون رو دارن!:cool:
بهتره يه کم سپاسگزار باشيم.:rolleyes:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
نه علی جون
.............
cool:
بهتره يه کم سپاسگزار باشيم.:rolleyes:
ببخشيد فريدا من تو كارتون دخالت كردم :blush:
به نكته درستي اشاره كرديد كه من فراموش كرده بودم، ببخشيد ديگه افكار زياد امنيتي هست( يه كم آدم تو زمينه هاي رمزنگاري و امنيت اطلاعات كتاب بخونه اينطور ميشه :()
راستي بيايد تاپيك صندلي داغ ، تا الان من مثل شير ژيان به همه سوالا جواب هايي ... دادم ، شمام بيايد سوال كنيد (هر چه بيشتر سوال بشه من بيشتر خوشم مياد، كلا من از سوال كردن و سوال جواب دادن خيلي خوشم مياد)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نه علی جون
در مورد تعداد dvd ها به اين نتيجه رسيديم که به همه بچه های ليست که تا lلان اسمشون تو ليست هست 10 تا dvd داده باشه ولی از اين به بعد اعضای جديد فقط 5 تا dvd ميگيرن و به بچه هايی که عضو نيستن هم ماهی 2 تا dvd رو ميديم تا بهتر بشناسيمشون.:rolleyes:
:rolleyes:
پس بی زحمت , تعداد دی وی دی هایی که من تاحالا نگرفتم رو همشو یه جا حساب کنید , جمع کنیم بریم
127fs3395574.gif
.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
look3.gif

317gzkj.gif

سهراب کیه ؟
145fs78038.gif

139fs108574.gif

سهراب منم
:p
یک مشخصات جزئی بفرست به من تا بگم از کی بگیری:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی بابت توضیحات! خیلی روشنگر بود! فقط مصرف کننده !عین همینو به پرشیانا هم گفتم که شما و دنی ترجیح می دین یوزرای جدید باسواد که تو دانلود و شیرینگ کمک می کنن بیان به جای یوزرای قدیمی بی سواد که فقط مصرف کنندن گفت اشتباه می کنم!منم به حرف دلم گوش کردم و برگشتم!
اولاً که اين جواب من نبود!:cool:

دوما که چه قديمی چه جديد همه به يه اندازه مهم هستن.:) ارزش يه تاپيک يا يه فروم به user هاش هست. هر کسی که تو جمع ما نباشه جای خاليش حس ميشه!:(

همين الان جای شينوبی عزيز خيلی خيلی خيلی خالی هست و دل من به شخصه که خيلی براش تنگ شده! :( لرد سياه الان مدتی هست که نيستن.:( برادر سيفروث، خواهر شين يين عزيز که جای خاليشون خيلی حس ميشه!:( و ... و ...

کسی قديمی ها رو يادش نميره! نيمه قديمی ها رو هم يادش نميره الان متين چند وقتيه که نيست. :( جاش خاليه!

ولی اين دليل نميشه که زحمت بچه هايی که تازه اومدن و به هر روشی که ميتونن دارن به بخش کمک ميکنن، چه دانلود ، چه پخش، چه اطلاعات مفيد، ... رو ناديده بگيريم!:eek:

من فقط ميخوام انصاف رعايت شه! همين!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
فکر نمی کنم این چیزی که نوشته، به این معنی باشه که این انیمیشن از فیلم Pulp Fiction اقتباس شده.
معنی لغوی Pulp Fiction در زبان انگلیسی به معنی داستانهایی است که ساختار ساده ای دارند و برای مردم معمولی اجتماع ساخته می شوند، احتمالا منظور اینجا همینه.
جمله اش اینه:

Immortal alchemists, mafia operated speakeasies, and many other elements of pulp fiction mashed together for a world straight out of the movies

معنی کامل جمله:

کیمیاگرهای فنا ناپذیر، مشروب فروشی هایی که توسط مافیا اداره می شوند، و بسیاری از عناصر دیگر داستانهای محبوب عموم مردم، که با هم ترکیب شده اند تا دنیایی را بسازند که صاف از دل فیلم های سینمایی خارج شده است.

البته خوب این ترجمه منه.
viannen_64.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر نمی کنم این چیزی که نوشته، به این معنی باشه که این انیمیشن از فیلم Pulp Fiction اقتباس شده.
معنی لغوی Pulp Fiction در زبان انگلیسی به معنی داستانهایی است که ساختار ساده ای دارند و برای مردم معمولی اجتماع ساخته می شوند، احتمالا منظور اینجا همینه.
راست ميگی!:happy: من اصلاً دقت نکرده نبودم!:blush: خيلی سر سری خوندم!:p

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
قوانین و منطقه بندی بخش انیمیشن آماده شد
می توانید در این تاپیک به صورت کامل مطالعه کنید
متشکرم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با تشکر از سهراب که زحمت زدن تاپيک رو کشيده!:happy::happy::happy:

اميدوارم که ديگه مشگلی تو پخش کارتون ها نداشته باشيم و پخش با روال خوبی جلو بره!;):rolleyes:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
منم به نوبه خودم از زحمتايي كه كشيدي سهراب جان و واقعا هم زياد زحمت كشيدي تشكر مي كنم، خوب دوستان كه الان تقريبا با روال كار آشنا شدند اميدوارم كه سريع تر در ارسال مشخصات خودشون(حداقل در كدوم استان هستند) به آقا سهراب كمك كنند تا ليست تمام پخش كننده ها سريع تر تكميل بشه و زودتر به انيمه هاشون برسند
بينهايت از همكاري تون تشكر مي كنم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سهراب جان ترکوندی :lol:. خیلی لطف کردی:happy:. خسته نباشی :D

از همه ی بچه هایی که مسئولیت پخش دی وی دی رو بر عهده دارن . تشکر می کنم . :lol:
می دونم که خیلی زحمت می کشید . :happy:
شاید اگه یه روز آرشیو من هم کامل شد به جمع شما بپیوندم . البته اگر اون روز ملکه اجازه بده :blink: :p

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها ! الان تلويزيون ايران، کانال 5 ( تهران ) داره کارتون "دزد عروسک ها" رو نشون ميده
منم وسطش رسيدم، ولی گفتم حالا يه خبر داده باشم اونايی که دوست دارن برن ببينن...
wink.gif

بالا