اخ من نمی دونم این شرکتای اینترنتی چشونه پدر ما رو در اوردن نه به اون که یه نامه دادم یک هفته ونیم بعد هنوز انجام نشده نه اینکه با یه دعوا شب که اومدم به اینترنت وصل شم می بینم قطعش کردن دارم لحظه شماری می کنم که بتونم دوباره زیاد بیام اینحا
بنده برعکس اقا میسم خیلی ناراحت شدم دیدم یه همجین اتفاقی اینجا افتاده امیدوارم دیگه ار این گونه ماجراها نداشته باشیم
راستی دلم خیلی می خواد MADALAX رو در موردش صحبت کنم ولی نمی دونم چرا فکر می کنم اگه چیزی بگم برای نفر بعدی که می خواد ببینه جذابیتش رو از دست می ده
وقتی دونفر تو درک زیان فارسی باهم مشکل دارن بحث کردنشون بی فایدست!من بجز جملاتی که مستقیما خودتو خطاب قرار دا منظورم تو نبودی!مدیر دیگه بخش انیمیشن بهم گفت قدر نشناس منم بهش گفتم که حرفش توهینه!...
امروز مي خواهم انيمه بسياز زيبايي به اسم Claymore رو اسپول درستو حسابي بكنم.
ابتدا دوست دارم ابتدا شما را با واژه Claymore بیشتر آشنا کنم: Claymore نوعی شمشیر است که با توجه به نوع آن باید در اروپا استفاده شده باشد و این شمشیر طول نسبتا زیادی داشته (البته فکر کنم بیشتر جنبه افتخاری داشته تا جنگی) حالا که دید اولیه نسبت به این واژه پیدا کردید وارد انیمه می شویم. در زمان های قرون وسطی موجوداتی بوده اند به اسم yoma که با انسان ها هم زیستی می کردید. این موجودات از اعضای داخلی انسان ها تغذیه می کردند بسیار قوی و سریع بودند که قادر بودند حافظه فرد خورده شده را بدست آورند و با آن حافظه بدون هر گونه مشکل شناسایی شدن با مردم زندگی کنند. تشکیلات زیرزمینی برای اینکه در مقابل این گونه موجودات از بشر دفاع کنند موجودات بسیار دوست داشتنی بوجود آوردند که انسان ها به این موجودات به واسطه داشتن شمیر های Claymore ،Claymore می گفتند در حالی که خود این موجودات اصلا نامی برای خود نداشتند(انسان یا هر موجود دیگه). این تشکیلات ابتدا همگی مردانی بوده اند که خون yoma را به درون خود تزریق کرده بودند ولی بعد از مدتی متوجه شدند که مردان به علت لذت زیادی که از تبدیل شدن به yoma می برند سریع تبدیل به yoma می شدند.(Claymore ها نیمی انسان و نیمی yoma هستند) بنابراین زنان و دخترانی که بی کس بودن و اکثرا نیز خانواده خود را در اثز حملات yoma از دست داده بودند را انتخاب نمودند و متوجه شدند که آنها بسیار کندتر به yoma تبدیل شده و کمتر لذت yoma شدن دارند. اینجاست که داستان ما با دختری به اسم Clare شروع می شود.
در روستايي yoma يي نفوذ مي كنه و آدم هاي اونجا رو شروع به كشتن مي كنه مردم اونجام براي اينكه اونو از بين ببرند از اين تشكيلات تقاضاي كمك مي كنند، و اونهام كلر رو مي فرستند، كلر در روستا با پسري آشنا ميشه به اسم raki
اين yoma خانواده raki رو به قتل رسونده اند و فقط برادرش باقي مونده، با ورودش كلر به روستا راكي از اون خوشش مياد خواهر خودش تصور مي كنه و دنبال اون مي كنه و بعد از اتفاقاتي كه رخ مي ده راكي همراه كلر ميشه.
كلر در طول قسمت هاي بعدي قوي تر شده و ما رو با گذشته خودش آشنا مي كنه و بيان مي كنه كه چرا خواسته يك claymore بشه، در مبارزاتش با موجوداتي برخورد مي كنه كه قبلا خودشان Claymore بوده اند و چون نتوانسته بودند انرژي Yoma خودشونو كنترل كنند با موجودات بسيار قدرتمندي به اسم Aweken being تبديل شدند، هر چه قدر اونها در دوران Claymore بودنشون قوي تر بودند aweken beiing خطرناكتر و قويتري نيز مي باشند. تشكيلات براي كشتن آنها معمولا تيم هاي چند نفره از claymore رو مي فرسته، در تاريخ Claymore ها 3 نفر كه داراي rank#1 بين claymoreها بودند تبديل به Aweken being شدند و چون اينها از همه قوي تر هستند به اسم abyss one نام برده مي شوند، كه هر يك داراي منطقه خاص خودش هست، يكي از اينها مرد است كه با aweken being ديگري كه قاتل TERESA هست با هم زندگي مي كنند(اينو فقط خاص فريدا لو دادم)، كلر در تمام زندگي خودش فقط مي خواهد انتقام tersa رو بگيره.
خوب ادامه انيمه رو بهتر هست نگم چون اينطور كه من دارم تعريف مي كنم بايد كل داستان رو از قسمت اول لو بدم:lol:
فعلا تا اينجا بسه ، نمي دونم بقيه داستان رو چطور بگم كه لو نره(آخه آدم مانگاشو بخونه نمي تونه جلوي خودشو بگيره و ناخداآگاه كل داستان رو تعريف مي كنه)
اما قسمت 100 تا 200 ناروتو رو تمام کردم که نظرم رو همینجا میگم.
قسمتهای 100 تا 130 خیلی عالی بود
نظرم راجع به ناروتو 1 ذره عوض شد.
دست از اون مسخره بازیها ورداشت و چندتا کار مثبت کرد.
ساسکه همچنان عالی بود
فکر نمیکردم بتونه ناروتو رو شکست بده
ساسکه رفت خیلی حیف شد.
البته تقسیر بزرگترها هم بود . استادهای ناروتو و ساکورا بهتر بودن.
اینکه همه رو فرستادن تا ساسکه رو برگردونن خیلی جالب بود اما 1 ذره دیر به فکر ساسکه افتادن.
اونم وقتی که میدونستن ساسکه برادرش رو دیده.
ساکورا هم بالاخره تصمیم گرفت 1 چیزی یاد بگیره. تو مسابقات فداکارانه جنگید ولی چیزی بلد نبود.
150 تا 200 بهم نچسبید از ساسکه خبری نبود و ساکورا هم خیلی کم پیدا بودش
1 جوری داستان روز مره شده بود.
جوری که اگه کسی این 50 قسمت رو نمیدید بازم چیز زیادی رو از دست نداده بود
فکر میکنم باید منتظر بمونم تا ناروتو . ساسکه رو پیدا کنه.
اینجوری هیجانی که چند قسمتی میشد که از دست رفته بود هم دوباره بر میگرده.
سلام
بروبچ میخوام یه تاپیک باعنوان"cosplay and cool stuff"
بزنم کسی پایه هست؟الکی نزنیم بعد خلوت شه خاک بخوره
توشم که کاسپلی های شخصیتهای انیمه و چیزای جالب مربوط به انیمه ها رو میزاریم
حتی میتونیم گزارش های انیمه اکسپو رو درش قرار بدیم و یا عروسک ها و فیگورهایی که ازش درشون در میان
سلام
حتی میتونیم گزارش های انیمه اکسپو رو درش قرار بدیم و یا عروسک ها و فیگورهایی که ازش درشون در میان
می دونید من الان خیلی عصبانیم ممکنه ادم بکشم ! ... می دونین چرا ؟ ... چون دارم از سر درد می میرم ! ... ولی خوشحالم چون تموم شد ! بالاخره رسیدم به این صفحه !
از همه به خصوص فریدا تشکر می کنم که یادی از ما کردن!
به تمام جدید ها سلام می کنم ! کاکاشی هم با این که درست بعد رفتن من اومد جدید محصوب می شه !
تشکر مخصوص از MEhdi به 2 دلیل 1- اینکه یه جا گفت می شه تو هر صفحه 40 پست گزاشت که حدود 200 صفحه برای من شد 70 صفحه که کلی اعصابم راحت شد 2- به خاطر قابلیت اسپویل ! که از مسیرش منحرف شده و به قابلیت اف تاپیک تبدیل شده
یک سری مطالب عقب مونده هست که به اختیار خودم به بعضیهاش جواب می دم !
به نقل از ُSeymour :
من خودم باید اعتراف کنم که اگه فرضا یه تاپیک جداگانه برای تحلیل و نکات فنی و جالب و اینا داشتیم ، مطمئنا بیشتر پست می زدم .. ... حالا بذارین روی این ایده کار کنیم ببینیم چی میشه ...
این پست محقق شد ؟ نشدا ! اون تاپیکه همچین خالیه ! ... همین خواستم گیر بدم !
به نقل از Linghuchong :
، البته کولوچو هايی مثل سپهر شايد نتونن حسش کنن.
خيلی به قول خواهر آريانا گوگولی بودن . من خيلی اين سريال رو دوست ميداشتم ، اون وقت سپهر کلی بی احساس بود ...
شبیه قورباغه که بودن ! مشکلاتشونم خیلی بی مزه بود و از اولش اهمیت داستان شدن رو نداشت ! ...آخی بعد از مدتی چه حالی می ده ! ... بعد من جات بودم می رفتم Kimi ga رو دوباره می دیدم به جای این ...
فریدا بیا دوباره Kimi ga رو تحلیل کنیم من دلم تنگ شده ! خوشبختانه این جا راجبه همه چی حرف می زنین جز انیمه جا داره بارم بحث بشه در موردش !
در ضمن کوچولوهایی مثل من وجود ندارن مدل من همین یه دونه رو ساختن ! دیدن هزینش بالاس رفتن سری بعدی !
به نقل از LinghuChong :
سپهر حق آب و گل اينجاا داره ، از قديمی های خيلی قديمی هست، هم سن بابا بزرگه منه!
اقایون و خانوم های مدیر اگه نمی خواین این پست ها رو پاک کنین حداقل بزاریدشون تو اسپویل خیلی جلب توجه نکنه ! بابا یکی با کلی ذوق می اد می گه بالاخره یه جا واسه انیمه پیدا کردم این وضعو می بینه می خوره تو ذوقش ! (فریدا دیدی چه روح لطیفی دارم ! ) فقط کار اگه به خون و خونریزی کشید منو خبر کنین ... من خون دوست می دارم ! ....
اینا همش از برکات بخش شدن این قسمته در نتیجه زیاد شدن کارها در نتیجه به جای تفریح به ... ولش کن همین الان یه 10-12 خط و در این مورد پاک کردما ! ولی من نمی دونم چجوری رضایت دادین اینچا بخش بشه ؟
سلام
شبیه قورباغه که بودن ! مشکلاتشونم خیلی بی مزه بود و از اولش اهمیت داستان شدن رو نداشت ! ...آخی بعد از مدتی چه حالی می ده ! ... بعد من جات بودم می رفتم Kimi ga رو دوباره می دیدم به جای این ...
فریدا بیا دوباره Kimi ga رو تحلیل کنیم من دلم تنگ شده ! خوشبختانه این جا راجبه همه چی حرف می زنین جز انیمه جا داره بارم بحث بشه در موردش !
سلام
استاد روزبه 2تا پست بالاتر گفتم که انگلیسی من خوب نیست :happy:
این cosplay and cool stuff" معنیش چی میشه؟ مثل فحش بود::blush::blink:
==================================
اگه بقیه تواناییهای بچه ها هم مثل تواناییشون تو فراموش کردنشون بود احتمالا تو ANN 2 گزارش از ما مینوشتن
بعد از پست من تو صفحه قبلی2-3 تا مدیر و چند تا کاربر فهال پست زدن چرا هیچکی جواب سوال منو نداد.
حق کوچیکترا رو نادیده گرفته شده هیچ یکی بیاد جواب بده
با تشکر نی نی
آها 1 چیزی هم به اون مطلب اضافه کنم
الان 5تا پخش کننده هست .36 تا طلای و 8 تا معمولی
خدای نکرده فکرنکنین من... ولی
1 نمه ....
الان دوم دبیرستان باید باشی نه
طرز کار با دیکشنری رو باید بلد باشیمن هم سن شما بودم همیشه یه دیکشنری رو میز کامپیوترم بود
اینقدر هم تنبل بازی درنیار:lol:از فردا برو یه دیکشنری بخر:hmm:
cosplay به همینایی که عکسشونو گذاشتم میگن یه جور مالماسکه که شخسیتهاشون از انیمه ها گرفته شده یعنی هر کی میره بر اساس یکی از شخصیتهای انیمه ها لباس میپوشه
cool stuff هم یعنی چیزای جالب و باحال
الان دوم دبیرستان باید باشی نه
طرز کار با دیکشنری رو باید بلد باشیمن هم سن شما بودم همیشه یه دیکشنری رو میز کامپیوترم بود
اینقدر هم تنبل بازی درنیار:lol:از فردا برو یه دیکشنری بخر:hmm:
cosplay به همینایی که عکسشونو گذاشتم میگن یه جور مالماسکه که شخسیتهاشون از انیمه ها گرفته شده یعنی هر کی میره بر اساس یکی از شخصیتهای انیمه ها لباس میپوشه
cool stuff هم یعنی چیزای جالب و باحال