• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر شخصیت های محبوب من نقش اول نیستن
smile2.gif
تا به الان که از پسرا بیشتر خوشم امده البت هبعضی از شخصیتهای 2خترای
هم خوشم امده ولی خیلی کم
حالا چی شد پرسیدی
rolleyes.gif
قضیه چیه؟
huh.gif

خواستم ببینم فقط من پسرها رو ترجیح میدم یا دیگران هم اینجوری هستن
جالبه فکر میکردم پسرها کراکترهای دختر رو ترجیح میدن

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام. دوستان عزیز می خواستم اگه میشه به این تاپیک صفحه 2 (لینک اولی)سر بزنید و کمک کنید. (به دقت توضیحاتم رو بخونید لطفا)اگه بی ربط وسط جمع پریدم شرمنده

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
B0119276.jpg

انيميشن سينمايي حضرت علي(ع) ساخته مي‌شود
خبرگزاري فارس: علي اكبر قاضي ****،فيلمنامه‌نويس از نگارش فيلمنامه انيميشن سينمايي درباره حضرت علي(ع) خبر داد.

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود ؟ این انمیشن رو کسی دیده یا نه؟ اگه وقت کردم یه معرفی ازش میذارم لینکی که این انمیشن رو معرفی کرده باشه من ندیدم تواین تاپیک.

180px-OnePieceVolume1English.jpg

من حدوداً 20-30 قسمت از اين انيميشن رو دو سه سال پيش از كانال Mangas ديدم... هر از چند وقت دوباره شروع مي كنه از اول مي گذاره... ولي هيچوقت كامل پخشش نميكنه ... هر چند پخش اين انيمه هنوز تموم نشده...
من يه خلاصه ي كوچولو ميگذارم ازش... منتظر معرفي شما هم هستم..:p

اين انيميشن از روي مانگايي با همين اسم ساخته شده كه سومين مانگاي پرفروش تمام اعصار مجله ي shounen jump هست... مانگا از سال 97 شروع شده و هنوز ادامه داره... انيمه هم از سال 99 شروع شده و تا حالا حدود 318 قسمت ازش دراومده...8-9 تا هم فيلم و ova و غيره...
رنك خيلي خوبي هم داره :

Seen in part or in whole by 1047 users, rank: #11
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4771 (Very good+.47), std. dev.: 1.7247, rank: #223
Weighted mean: 8.2587 (Very good+.25), rank: #277
Bayesian estimate: 8.25498 (Very good+.25), rank: #117​

و اما داستانش:
فضاي اين انيمه يه فضاي تخيليه كه زمان و مكان مشخصي نداره... مكانش كلي دريا و اقيانوس داره... و يه تعداد شهر جزيره مانند... داستان هم اغلب روي دريا و يا توي همين جزيره ها اتفاق مي افته... موجودات خيالي دريايي و زميني زيادي هم توش هستند....
خلاصه ي داستان از اين قراره كه يه پسر لاغر و دراز به اسم لوفي يه آرزوي بزرگ داره و اونم اينه كه بزرگترين گنج دنيا رو پيدا كنه و بتونه به لقب پادشاه دزدان دريايي ملقب بشه... لوفي اتفاقي از ميوه ي درختي جادويي به اسم درخت شيطان خورده... اين ميوه به كسي كه اونو مي خوره يه قابليت هاي خارق العاده اي ميده... در مورد لوفي، اونو به يه آدم كاملاً كشسان يا لاستيكي تبديل كرده... يعني همه جاش به ميل خودش به ميزان زيادي كش مياد...:blink:
در عوض ديگه نميتونه شنا كنه و اگه توي آب بيفته ميره ته آب و غرق ميشه...
لوفي در راه محقق كردن روياي بزرگش، افرادي رو دور خودش جمع ميكنه كه هر كدوم يه قابليت هاي خاصي رو دارند... و ماجراهاي زيادي براشون پيش مياد... از درگيري با دزداي دريايي ديگه و نيروي دريايي گرفته تا نجات مردم جزيره ها از چنگ آدمهاي بد...
كلاً جذابه و در آدم اين كشش رو ايجاد مي كنه كه از پاش جم نخوره... مخصوصاً اخلاقهاي جالب لوفي كه گاهي اوقات اينقدر بيخياله كه منو ياد خودم ميندازه...:p

lufi.jpg

موفق باشيد...

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما قسمت 100 تا 200 ناروتو رو تمام کردم که نظرم رو همینجا میگم.
قسمتهای 100 تا 130 خیلی عالی بود
نظرم راجع به ناروتو 1 ذره عوض شد.
دست از اون مسخره بازیها ورداشت و چندتا کار مثبت کرد.
ساسکه همچنان عالی بود
فکر نمیکردم بتونه ناروتو رو شکست بده
ساسکه رفت خیلی حیف شد.
البته تقسیر بزرگترها هم بود . استادهای ناروتو و ساکورا بهتر بودن.
اینکه همه رو فرستادن تا ساسکه رو برگردونن خیلی جالب بود اما 1 ذره دیر به فکر ساسکه افتادن.
اونم وقتی که میدونستن ساسکه برادرش رو دیده.
ساکورا هم بالاخره تصمیم گرفت 1 چیزی یاد بگیره. تو مسابقات فداکارانه جنگید ولی چیزی بلد نبود.
150 تا 200 بهم نچسبید از ساسکه خبری نبود و ساکورا هم خیلی کم پیدا بودش
1 جوری داستان روز مره شده بود.
جوری که اگه کسی این 50 قسمت رو نمیدید بازم چیز زیادی رو از دست نداده بود
فکر میکنم باید منتظر بمونم تا ناروتو . ساسکه رو پیدا کنه.
اینجوری هیجانی که چند قسمتی میشد که از دست رفته بود هم دوباره بر میگرده.

دوست عزيز همونطور كه حتماً ميدوني اين انيمه به دليل نزديك شدن زماني به مانگاش مجبور شد يه تعداد اپيزود خارج از داستان مانگا بده بيرون... تا مانگا فرصت داشته باشه يه مقدار جلوتر بره و بعد دوباره انيمه به خط اصلي داستان برگرده... به اين اپيزود هايي كه به اين منظور ساخته مي شوند، فيلر يا پركننده ميگن و اغلب در اونها اتفاق خاصي نمي افته...
در ناروتو از بعد از رفتن ساسكه اپيزودهاي فيلر شروع ميشه تا پايان سري... ادامه ي جريانات مانگا در سري جديد ناروتو به اسم naruto shippuden chronicles دنبال ميشه كه دارند ميسازند و تا حالا 19 قسمتش در اومده... همين يكي دو روزه 20 هم در مياد...
به همين دليله كه حرف شما كاملاً درسته كه از بعد از رفتن ساسكه ديگه انيمه به دل آدم نميچسبه، چون از ماجراي هيجان انگيز مانگا درش خبري نيست...
ولي پيشنهاد ميكنم shippuden رو دنبال كني... چون واقعاً لحظه به لحظه اش مهيجه...
موفق باشي...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حدوداً 20-30 قسمت از اين انيميشن رو دو سه سال پيش از كانال Mangas ديدم... هر از چند وقت دوباره شروع مي كنه از اول مي گذاره... ولي هيچوقت كامل پخشش نميكنه ... هر چند پخش اين انيمه هنوز تموم نشده...

موفق باشيد...

ممنون .خیلی مفید بود:cool: . خسته نباشی:happy: . منتظر کارهای دیگه شما هست;)یم .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
One piece
عجب انیمه ی شیرینی انتخاب کردین
من حدودا 150 قسمتشو دیدم
فک کنم در حال حاضر کانال RTL CH 2 داره نشونش میده
من که یه لحظه از دیدن این انیمه خسته نشدم
super.gif

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ضمن تشکر از برادر AliMH برای اطلاعات مفید در باره این انیمه بظاهر خوب (چون از عکسها و معرفی بنظر خوب میاد) ولی حیف من تا حالا ندیدمش و فکر نمیکنم به این زودیها بدیدارش نائل بشم (آواتار خودکشی بروش برره ای)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

اين انيميشن از روي مانگايي با همين اسم ساخته شده كه سومين مانگاي پرفروش تمام اعصار مجله ي shounen jump هست... مانگا از سال 97 شروع شده و هنوز ادامه داره... انيمه هم از سال 99 شروع شده و تا حالا حدود 318 قسمت ازش دراومده...8-9 تا هم فيلم و ova و غيره...
رنك خيلي خوبي هم داره :

Seen in part or in whole by 1047 users, rank: #11
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4771 (Very good+.47), std. dev.: 1.7247, rank: #223
Weighted mean: 8.2587 (Very good+.25), rank: #277
Bayesian estimate: 8.25498 (Very good+.25), rank: #117​

و اما داستانش:
فضاي اين انيمه يه فضاي تخيليه كه زمان و مكان مشخصي نداره... مكانش كلي دريا و اقيانوس داره... و يه تعداد شهر جزيره مانند... داستان هم اغلب روي دريا و يا توي همين جزيره ها اتفاق مي افته... موجودات خيالي دريايي و زميني زيادي هم توش هستند....
خلاصه ي داستان از اين قراره كه يه پسر لاغر و دراز به اسم لوفي يه آرزوي بزرگ داره و اونم اينه كه بزرگترين گنج دنيا رو پيدا كنه و بتونه به لقب پادشاه دزدان دريايي ملقب بشه... لوفي اتفاقي از ميوه ي درختي جادويي به اسم درخت شيطان خورده... اين ميوه به كسي كه اونو مي خوره يه قابليت هاي خارق العاده اي ميده... در مورد لوفي، اونو به يه آدم كاملاً كشسان يا لاستيكي تبديل كرده... يعني همه جاش به ميل خودش به ميزان زيادي كش مياد...:blink:
در عوض ديگه نميتونه شنا كنه و اگه توي آب بيفته ميره ته آب و غرق ميشه...
لوفي در راه محقق كردن روياي بزرگش، افرادي رو دور خودش جمع ميكنه كه هر كدوم يه قابليت هاي خاصي رو دارند... و ماجراهاي زيادي براشون پيش مياد... از درگيري با دزداي دريايي ديگه و نيروي دريايي گرفته تا نجات مردم جزيره ها از چنگ آدمهاي بد...
كلاً جذابه و در آدم اين كشش رو ايجاد مي كنه كه از پاش جم نخوره... مخصوصاً اخلاقهاي جالب لوفي كه گاهي اوقات اينقدر بيخياله كه منو ياد خودم ميندازه...:p

http://www.imagesharing.net/images/atashpareh/lufi.jpg[/IMG[/SPOILER]

موفق باشيد...[/QUOTE]

آتش پاره جان خیلی ممنون از توضیحاتت منم مثل خودت 2 سال پیش از منگاس میدیدم چند روز پیش دیدم دوباره شروع کرده به نشون دادن. امیدوارم سرم خلوت بشه تا یه سری توضیحات بدم :دی
[quote="RoOozbeh, post: 1258083"]One piece
عجب انیمه ی شیرینی انتخاب کردین
من حدودا 150 قسمتشو دیدم
فک کنم در حال حاضر کانال RTL CH 2 داره نشونش میده
من که یه لحظه از دیدن این انیمه خسته نشدم[img]http://www.tehranshahr.net/getsmile/sign/super.gif
خوب بیا یه سری توضیحات هم بده من فقط 20-30 قسمتشو دیدم اونم 2 سال پیش و پریروز 5 قسمت :دی من که خیلی خوشم میاد ازش :دی

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی باهاش حال کردم :lol:. باید ببینمش .خسته نباشی . معرفی خوبی بود:happy:

سلام ضمن تشکر از برادر AliMH برای اطلاعات مفید در باره این انیمه بظاهر خوب (چون از عکسها و معرفی بنظر خوب میاد) ولی حیف من تا حالا ندیدمش و فکر نمیکنم به این زودیها بدیدارش نائل بشم (آواتار خودکشی بروش برره ای)

ممنون
36_3_6.gif

اگه خواستيد بگيد براي سهراب ارسال مي كنم و از اون بگيريد تا الان 14 قسمتش اومده و تمام مانگاشو كه اومده و دارم.
من برم قسمت 15 ش كه ديشب درومدو ببينم:D

MohammadAlizade شما اگه مي خوايد از اعضا سايت بشيد بهتر هست زودتر مشخصاتتونو براي nemesissoso ارسال كنيد.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخر اين هفته من يه مسافر دارم. همين ديروز از شر کنفرانسم راحت شدم و امروز ميخواستم بقيه سفارشاتون از دفعه قبل رو رايت کنم. ولی هر کاری کردم دستم سمت رايت نرفت!!!

من يه نکته رو ميخوام به دوستای جديد بگم، اينجا بخش مشارکت نيست، منم هيچ وقت نگفتم کارتون هام رو برای مشارکت گزاشتم!

يه روزی سال پيش اين موقع ها بود که من به سرم زد برای بچه های اين تاپيک که اون موقع ويلی بود، سيمور، دنی، سپهر، سيفروث، ين ين، ساهل، پانتی، لرد سياه، شينوبی و شايد يکی دو نفر ديگه کارتون هام رو بفرستم که اونا هم مثل من از ديدن اين کارتون ها لذت ببرن! چون با هم دوست شده بوديم و من دوست شون داشتم! ولی همون موقع هم گفتم که اين کارتون ها جون و عمر من هستن و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)

بعد از اون ماجرا هر روز دوستای تازه به جمع ما وارد شدن و خوب طبيعتا همه هم خواستار کارتون ها بودن! (البته در نظر داريم که در همون حين و بين هم يه عده پيدا شدن که کارتون ها و سريال هايی که از من گرفته بودن يا از طريق واسطه به دست شون رسيده بود رو گزاشتن برای فروش!!!)

من هم که نه ميخواستم دل تازه وارد ها رو بشکونم و نه ميخواستم کارتون های عزيزتر جونم دست فروشنده جماعت بيوفته گفتم من بعد از اينکه تازه وارد ها رو شناختم بهشون کارتون ميدم.

من هيچ تعهد يا وظيفه اي برای دادن کارتون به کسی ندارم! مخصوصاً که اين کارتون ها تو بازار هم پيدا ميشه و ميتونين برين بخرين! همينجا تو PT هم ميفروشن!

حالا اينکه من هر روز دارم يه گله و شکايت چه از جديدی ها چه از قديمی ها ميشنوم، واقعاً برام جای تعجب داره! اين شده ماجراي شمردن دندون اسب پيشکش!

يا اينکه حتی متهم به سود کردن هم اين وسط بشم! چه سودی نميفهم!

چند وقت پيش يکی از بچه های تازه وارد که هنوز وقت نکردم جواب PM ش رو بدم ازم پرسيد که مدير ها و کاربر های فعال PT حقوق ميگيرن!؟؟؟

نه، تنها چيزی که من ميگيرم شکايت و بدهکاری به بقيه هست! و از دست دادن وقتم!

واقعاً کسی فکر ميکنه يه دانشجوی دکترا اينقدر بيکاره که بشينه هر دفعه برای شما ها کلی سريال و کارتون و ... رايت کنه بفرسته؟! اگه از همه چيزم ميزنم و اينکارو ميکنم برای اينه که دوست تون دارم ولی وقتی يه همچين برخورد هايی که تو اين چند وقته شد رو ميبينم کاملا دلسرد ميشم و با خودم ميگم من چرا اين کارو ميکنم؟!!!!! چه چيزی اين وسط به من ميرسه؟!!!!

هر کاری کردم چيزی نگم ديدم نميشه! همين!

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
تازه قسمتاي قشنگ Claymore داره شروع ميشه ، من نمي تونم تا هفته بعد صبر كنم
Just_Cuz_06.gif
يكي بياد منو بگيره، اين قسمتش خيلي قشنگ بود
studsmatta.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
به تمام جدید ها سلام می کنم ! کاکاشی هم با این که درست بعد رفتن من اومد جدید محصوب می شه

سلام خدمت جناب سپهر خان گل :D خوب بنده خدا راست میگه من 4 ماه نیست که عوض PT شدم :rolleyes::D

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز صبح انیمه perfect blue رو گذاشتم توی دستگاه تا ببینم .
از طرفی پدرم هم بیکار بود . گفت بزار ببینم انیمه چیه ، که تو اینقدر کشته مردش شدیه .:blink:
خلاصه چشمتون روز بد نبینه :blink:. داشتیم می دیدیم که یه دفعه وسطش یه صحنه هایی اومد که یکم ناجور بود:blush: .
گفتم اینا طبیعیه . بعضی از انیمه ها چند تا صحنه کوچیک دارن .
خلاصه گذاشتیم رفت جلو تا رسیدیم به یه جایی که من هزار رنگ جلوی پدرم عوض کردم:blush::blush: . و نمی دونستم دیگه چی بگم .
بهتر بود این انیمه رو تنهایی می دیدم .چون +18 بود .:(
----------------------
بابا یکی اینجا پاشه این انیمه ها رو ریت کنه که مربوط به چه سنی میشن .که بقیه مثل من سوتی ندن:p .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
از طرفی پدرم هم بیکار بود . گفت بزار ببینم انیمه چیه ، که تو اینقدر کشته مردش شدیه .:blink:
خلاصه چشمتون روز بد نبینه :blink:. داشتیم می دیدیم که یه دفعه وسطش یه صحنه هایی اومد که یکم ناجور بود:blush: .
خلاصه گذاشتیم رفت جلو تا رسیدیم به یه جایی که من هزار رنگ جلوی پدرم عوض کردم:blush::blush: . و نمی دونستم دیگه چی بگم .
----------------------
بابا یکی اینجا پاشه این انیمه ها رو ریت کنه که مربوط به چه سنی میشن .که بقیه مثل من سوتی ندن:p .

:lol:
باحال بود منم موافقم...تو بعضی از انیمه ها چند تا صحنه زاقارت اینطوری پیدا میشه
مثلا تو kimi ga nozome :D حالا نرید دوباره ببینید بد اموزی داره:D الان سپهر میدونه من دارم در رابطه با چی
صحبت میکنم چون 100 دفعه این انیمه رو دیده:lol:
خوب بدش بابات بهت چی گفت؟عکس العملش چی بود
Jumpy.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خلاصه چشمتون روز بد نبینه :blink:. داشتیم می دیدیم که یه دفعه وسطش یه صحنه هایی اومد که یکم ناجور بود:blush

... رفت جلو تا رسیدیم به یه جایی که من هزار رنگ جلوی پدرم عوض کردم:blush::blush: . و نمی دونستم دیگه چی بگم ....بهتر بود این انیمه رو تنهایی می دیدم .چون +18 بود .:(

چه بدشانس ... من همین دیروز داشتم در مورد این انیمه مطلبی می خوندم و بحث شده بود که تم بزرگسالانه داره ... خب قبل از دیدن خودت برو چک کن تو سایت های مرجع و اینا ...
putersmile1.gif

این پست محقق شد ؟ نشدا ! اون تاپیکه همچین خالیه ! ... همین خواستم گیر بدم !
محقق نشد چیه ؟ ... با کمال افتخار و در بالاترین سطح (!) داره پیش میره ...
fly2.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
----------------------

:D:D:D:D:D
مسيح ديگه از اين بدشانس تر نميشه :lol::lol::lol:
اولش يه نگاه مينداختي بعد اكران عمومي مي كردي ولي كلا دركت مي كنم :lol::lol::lol::lol:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:lol:
خوب بدش بابات بهت چی گفت؟عکس العملش چی بود
Jumpy.gif

معلومه دیگه اول این
101.gif

بعدش این
217.gif

ولی شوخی کردم :lol:. متقاعدش کردم که فقط بعضی از انیمه ها اینطوری هستند :)

راستی گفتی kimi ga nozome
243.gif

232.gif

نه بابا . فکر بد نکن . فقط یه شوخی بود :lol::p

بالا