راستی الان می تونیم سفارشامونو بدیم.
؟
اگر بله ؟ ایمیل بفرستیم یا private message ؟
دستت درد نكنه سهراب جان...
همه چيزو جامع و كامل و خوب بيان كردي...
نه علی جون
راستش من اگه رو اين کار تاييد دارم برای اينه که فشار رو دوش يه نفر از توزيع کننده ها که مثلاً تو يه منطقه هستن نيوفته! و اينکه يه پخش يکسان انجام بشه! وگرنه همه بچه هايی که اينجا هستن رو من ميشناسم و همه دوستيم و از اين جور مسائل حداقل بين بچه هايی که اسمشون تو ليست هست نيست!
ماها همه به هم اعتماد داريم. :happy:
اون موردی که تو گفتی در مورد دوستای تازه وارد چند پستی که ما نميدونيم فروشنده هستن يا نه فقط صادق هست.
خلاصه به ادرسه کامل هم نيازی نيست همين قدر که ما بدونيم چند نفر تو هر شهر داريم برامون کافی هست.
از همه هم ممنون
در ضمن اين همه بچه های دانلود کننده و توزيع کننده دارن زحمت ميکشن، و بقيه شماها دارين فقط استفاده ميکنين. فکر نميکنم اين کار کوچيکی که ازتون خواستن خيلی سخت باشه!
در مورد تعداد dvd ها به اين نتيجه رسيديم که به همه بچه های ليست که تا lلان اسمشون تو ليست هست 10 تا dvd داده باشه ولی از اين به بعد اعضای جديد فقط 5 تا dvd ميگيرن و به بچه هايی که عضو نيستن هم ماهی 2 تا dvd رو ميديم تا بهتر بشناسيمشون.
در مورد اعتراض برادر شيان به تعداد dvd ها:
هر وقت کسی خودش تو کار پخش و رايت و پست dvd ها کمک کرد، حق اعتراض هم داره!برادر شيان اگه خودت حاضری ميتونی پخش يک ماه تهران رو به عهده بگيری و اگه ديدی زياد نيست و ميشه از پسش بر اومد اون وقت ما تعداد رو زياد ميکنيم.
اميدوارم همه چيز رو واضح گفته باشم.
اينجا چند نفر از دوستان تون دارن از وقت و انرژی خودشون مايه ميزارن تا بقيه به اون چيزی که دوست دارن برسن،و ميدونيم که هيچ کس حاضر نيست وقتش رو برای ديگران صرف بکنه و همه گرفتاری های خاص خودشون رو دارن!
بهتره يه کم سپاسگزار باشيم.![]()
بچه ها من نميتونم فايل zip رو باز کنم . errorميده!!!
اگه کسی موفق شد به منم بگين چی کار کردين!![]()
![]()
منم winrar م قديمی بود. نوش رو که نصب کردم باز شد.اوه مانگاش پیدا شد؟؟ من قبلا توی ایمیول 16 volume ش رو پیدا کردم اما متاسفانه raw بود.![]()
از این لینک نتونستم دانلود کنم.اولا که شانار بود بعد که لین پینی شد ارور می داد .برادر علی می شه خواهش کنم آپلودش کنید.
raw نیست؟
مانگاش هستمی خواستم بدونم آیا انیمه ای به نام king of hearts هست چون بازی ps2 هست
با سلام...
من با سه تا مشکل بزرگ مواجه شدم یکی اینکه نمی دونم برای دانلود لیست انیمه هاتون وقتی وارد اون سایته می شه (http://www.4shared.com/file/16282705/5c14779a/AnimeList_9.html) باید کجا رو بزنم تا دانلود بشه و دوم اینکه وقتی در مورد داستان یک انیمه می نویسم چه طوری باید براش عکس بذارم؟ سوم اینکه این کارتون Angel sanctuary چی شد چرا آقای دنیل برای بقیه رایت نمی کنه؟
با تشکر فراوان...
با سلام...
من با سه تا مشکل بزرگ مواجه شدم یکی اینکه نمی دونم برای دانلود لیست انیمه هاتون وقتی وارد اون سایته می شه (http://www.4shared.com/file/16282705/5c14779a/AnimeList_9.html) باید کجا رو بزنم تا دانلود بشه و دوم اینکه وقتی در مورد داستان یک انیمه می نویسم چه طوری باید براش عکس بذارم؟ سوم اینکه این کارتون Angel sanctuary چی شد چرا آقای دنیل برای بقیه رایت نمی کنه؟
با تشکر فراوان...
راستش من 2 تا انیمه از یه جایی گیر اوردم که نمی دونم دارین یا نه ؟
به هر حال
یکیش millennium actress هست که البته قبلا معرفی یا به قول بعضی ها spoil کرده بودم.( اینقدر از این کلمه اسپویل بدم میاد:weird: !)
لینک این معرفی اینه :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1235450&postcount=6569
دومیش هم perfect blue هست . که البته هیچکی هنوز معرفیش نکرده . خلاصه اگه نداشتین به من اطلاع بدین .
راستی . یه ارتباطی بین این دو انیمه هست . چون وقتی perfect blue رو سرچ می کردم . اون یکی هم عکس هاش میومد:blink: . شاید کارگردانش یکی باشه ؟؟!
ممنون فریدا جان بابت توضیحات :دی
/
بچه ها دیروز داشتم منگاس رو میدیدم دیدم کارتن one piece رو داره نشون میده من 2 سال پیش چندین قسمتشو از همین کانال دیده بودم حالا اینایی که داره نشون میده سری جدیدش هستن؟ کسی دیده تا حالا این انیمیشن را؟ اپیزوداش خیلی هم زیاده و هنوز هم ادامه داره. انیمه جالبی هستش :دی
![]()