• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی الان می تونیم سفارشامونو بدیم.
؟
اگر بله ؟ ایمیل بفرستیم یا private message ؟

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه سهراب جان...
همه چيزو جامع و كامل و خوب بيان كردي...

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
دستت درد نكنه سهراب جان...
همه چيزو جامع و كامل و خوب بيان كردي...

فكر كنم اين جلسات خيلي تكميل بوده.
سليقه سهراب جانم كه عالي بود دقيق و قشنگ من كه از نقشه خيلي خوشم اومد جالب بود:happy:.
تقريبا جاي سوالي باقي نمونده:D همه چيز گفته شده.
دست همگي درد نكنه. واقعا كه زحمت كشيديد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
نه علی جون

راستش من اگه رو اين کار تاييد دارم برای اينه که فشار رو دوش يه نفر از توزيع کننده ها که مثلاً تو يه منطقه هستن نيوفته! و اينکه يه پخش يکسان انجام بشه! وگرنه همه بچه هايی که اينجا هستن رو من ميشناسم و همه دوستيم و از اين جور مسائل حداقل بين بچه هايی که اسمشون تو ليست هست نيست!
ماها همه به هم اعتماد داريم. :happy:

اون موردی که تو گفتی در مورد دوستای تازه وارد چند پستی که ما نميدونيم فروشنده هستن يا نه فقط صادق هست.

خلاصه به ادرسه کامل هم نيازی نيست همين قدر که ما بدونيم چند نفر تو هر شهر داريم برامون کافی هست.

از همه هم ممنون

در ضمن اين همه بچه های دانلود کننده و توزيع کننده دارن زحمت ميکشن، و بقيه شماها دارين فقط استفاده ميکنين. فکر نميکنم اين کار کوچيکی که ازتون خواستن خيلی سخت باشه!:eek:

در مورد تعداد dvd ها به اين نتيجه رسيديم که به همه بچه های ليست که تا lلان اسمشون تو ليست هست 10 تا dvd داده باشه ولی از اين به بعد اعضای جديد فقط 5 تا dvd ميگيرن و به بچه هايی که عضو نيستن هم ماهی 2 تا dvd رو ميديم تا بهتر بشناسيمشون.:rolleyes:

در مورد اعتراض برادر شيان به تعداد dvd ها:

هر وقت کسی خودش تو کار پخش و رايت و پست dvd ها کمک کرد، حق اعتراض هم داره!;) برادر شيان اگه خودت حاضری ميتونی پخش يک ماه تهران رو به عهده بگيری و اگه ديدی زياد نيست و ميشه از پسش بر اومد اون وقت ما تعداد رو زياد ميکنيم.:D

اميدوارم همه چيز رو واضح گفته باشم.:)

اينجا چند نفر از دوستان تون دارن از وقت و انرژی خودشون مايه ميزارن تا بقيه به اون چيزی که دوست دارن برسن،و ميدونيم که هيچ کس حاضر نيست وقتش رو برای ديگران صرف بکنه و همه گرفتاری های خاص خودشون رو دارن!:cool:
بهتره يه کم سپاسگزار باشيم.:rolleyes:

ممنون فریدا جان بابت توضیحات :دی
/

بچه ها دیروز داشتم منگاس رو میدیدم دیدم کارتن one piece رو داره نشون میده من 2 سال پیش چندین قسمتشو از همین کانال دیده بودم حالا اینایی که داره نشون میده سری جدیدش هستن؟ کسی دیده تا حالا این انیمیشن را؟ اپیزوداش خیلی هم زیاده و هنوز هم ادامه داره. انیمه جالبی هستش :دی

250px-OP_Logo.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب کسی که Full House رو فراموش نکرده!
36_1_21.gif

FullHouse.jpg

منو ساحل و ين ين الان مدتی هست که دنبال مانگای اين سريال بوديم ولی تا اينجا همه تيرمون به سنگ خورده بود!:( ولی امروز من يه کشف بسيار جالب کردم:D:

Full House - Vol. 01
Full House - Vol. 02

برم دانلو دکنم ببينم چه جورياست؟!;)

FullHouse_fronts.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها من نميتونم فايل zip رو باز کنم . error:(:(:( ميده!!!
36_1_44.gif
اگه کسی موفق شد به منم بگين چی کار کردين!:(

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من نميتونم فايل zip رو باز کنم . error:(:(:( ميده!!!
36_1_44.gif
اگه کسی موفق شد به منم بگين چی کار کردين!:(

من اينجا بدون مشكل دان كردم و بدون مشكلي با WINRAR ورژن جديد فايل Unzip شد. اگه نتونستي به من بگو تا دوباره آپش كنم از اونجا دان كني
راستي ساعتاي آخري هست كه من رو صندلي هستما سوال نمونده؟ برم من يه عكس پيدا كنم از خودم بزارم.

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

می خواستم بدونم آیا انیمه ای به نام king of hearts هست چون بازی ps2 هست

مرسی یه آدم تو سایه:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه مانگاش پیدا شد؟؟ من قبلا توی ایمیول 16 volume ش رو پیدا کردم اما متاسفانه raw بود
2.gif
.
از این لینک نتونستم دانلود کنم.اولا که شانار بود بعد که لین پینی شد ارور می داد .برادر علی می شه خواهش کنم آپلودش کنید.
raw نیست؟
منم winrar م قديمی بود. نوش رو که نصب کردم باز شد.:D 2 فصل بيشتر نيست. :( اينگيليسی هم هست!:D به جای تمرين presentation دارم full house ميخونم.:wacko::p ساحل به ين ين هم خبر بده، يک نسخه هم به دست هدی برسونی عالی ميشه!:D:happy::happy::blush::blush:

با سريال يه کمی فرق داره!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...

من با سه تا مشکل بزرگ مواجه شدم یکی اینکه نمی دونم برای دانلود لیست انیمه هاتون وقتی وارد اون سایته می شه (http://www.4shared.com/file/16282705/5c14779a/AnimeList_9.html) باید کجا رو بزنم تا دانلود بشه و دوم اینکه وقتی در مورد داستان یک انیمه می نویسم چه طوری باید براش عکس بذارم؟ سوم اینکه این کارتون Angel sanctuary چی شد چرا آقای دنیل برای بقیه رایت نمی کنه؟:(
با تشکر فراوان...

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...

من با سه تا مشکل بزرگ مواجه شدم یکی اینکه نمی دونم برای دانلود لیست انیمه هاتون وقتی وارد اون سایته می شه (http://www.4shared.com/file/16282705/5c14779a/AnimeList_9.html) باید کجا رو بزنم تا دانلود بشه و دوم اینکه وقتی در مورد داستان یک انیمه می نویسم چه طوری باید براش عکس بذارم؟ سوم اینکه این کارتون Angel sanctuary چی شد چرا آقای دنیل برای بقیه رایت نمی کنه؟:(

با تشکر فراوان...

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام...

با تشکر فراوان...

سلام :happy: صفحه يه چند تا پست خورد اما كسي جواب اين دوستمون رو نداد

سايت 4shared وقتي صفحه رو باز كردين بعد از چند لحضه يه كادر مستطيل شكل باز ميشه كه گوشه پايين از سمت راستش نوشته دانلود همونو ميزنين و كار تمامه !

براي عكس گذاشتن توي متنتون بايد از اين آيكون
insertimage.gif
استفاده كنين به اين صورت كه آدرس عكس رو توي كادري كه باز ميشه paste ميكنين

در مورد انيمه هم كه دوستان گفتند ! اين موارد رو معمولا توي PM ميپرسند !

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام...

با تشکر فراوان...

سلام دوست عزیز...

مشکل اول:
یه 10-20 ثانیه صبر کن... وسط صفحه یه جدول 2 سطری و 3 ستونی هست... سطر دوم ستون سوم عبارت download this file رو کلیک کن...

مشکل دوم:
اول باید عکست رو یه جایی آپلود کنی یا لینکشو داشته باشی و بعد توی ادیتور دکمه ی insert image رو بزنی و لینکشو اونجا وارد کنی...

مشکل سوم:
شما به پخش کننده ی مربوط به استان خودت سفارش بده... ایشون خودش با دارنده ی انیمه تماس می گیره و اونو براتون میگیره... فقط زمات تحویل انیمه به شما طولانی تر میشه... (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوطه که در امضای من موجوده مراجعه کنید...)

موفق باشید...

مثل اینکه افشین جان زودتر از من جوابتونو دادند...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سلام گرم عرض می کنم خدمت همه ی بچه های تاپیک . خسته نباشید .:blush:
از همه ی کسانی که توی کار معرفی انیمه ها همکاری می کنم . ممنونم .:)
راستش من 2 تا انیمه از یه جایی گیر اوردم که نمی دونم دارین یا نه ؟
به هر حال
یکیش millennium actress هست که البته قبلا معرفی یا به قول بعضی ها spoile کرده بودم:confused: .( اینقدر از این کلمه اسپویل بدم میاد:weird: !)
لینک این معرفی اینه :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1235450&postcount=6569

دومیش هم perfect blue هست . که البته هیچکی هنوز معرفیش نکرده . خلاصه اگه نداشتین به من اطلاع بدین .
اینم عکساش .
millennium actress
blog055.jpg

perfect blue
perfectblue00.jpg
. راستی . یه ارتباطی بین این دو انیمه هست . چون وقتی perfect blue رو سرچ می کردم . اون یکی هم عکس هاش میومد:blink: . شاید کارگردانش یکی باشه ؟؟!

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال .:
کسی انیمه ی آنت و لوسین رو داره .
منم میمرم برای این انیمه . عاشقشم . کسی داره . خواهشا کمک کنید

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من 2 تا انیمه از یه جایی گیر اوردم که نمی دونم دارین یا نه ؟
به هر حال
یکیش millennium actress هست که البته قبلا معرفی یا به قول بعضی ها spoil کرده بودم:confused: .( اینقدر از این کلمه اسپویل بدم میاد:weird: !)
لینک این معرفی اینه :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1235450&postcount=6569

دومیش هم perfect blue هست . که البته هیچکی هنوز معرفیش نکرده . خلاصه اگه نداشتین به من اطلاع بدین .

راستی . یه ارتباطی بین این دو انیمه هست . چون وقتی perfect blue رو سرچ می کردم . اون یکی هم عکس هاش میومد:blink: . شاید کارگردانش یکی باشه ؟؟!

سلام مسیح جان
هر دوتای این انیمه ها را در لیست داریم(لیست من) کار گردان هر دو یکیه. بجز این دوتا انیمه، دو انیمه دیگر هم کارگردانی کرده که هردوی اونها هم در لیست هست: tokyo godfathers و paprika
چرا perfect blue را معرفی نمی کنی؟؟؟ من که خیلی از دیدنش خوشم اومد:cool:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون فریدا جان بابت توضیحات :دی
/

بچه ها دیروز داشتم منگاس رو میدیدم دیدم کارتن one piece رو داره نشون میده من 2 سال پیش چندین قسمتشو از همین کانال دیده بودم حالا اینایی که داره نشون میده سری جدیدش هستن؟ کسی دیده تا حالا این انیمیشن را؟ اپیزوداش خیلی هم زیاده و هنوز هم ادامه داره. انیمه جالبی هستش :دی

250px-OP_Logo.png

کسی نبود ؟ این انمیشن رو کسی دیده یا نه؟ اگه وقت کردم یه معرفی ازش میذارم لینکی که این انمیشن رو معرفی کرده باشه من ندیدم تواین تاپیک.

180px-OnePieceVolume1English.jpg

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
4a1e583f.gif

آخ جون دعوا
1383e20a.gif
(چقدر از اين جمله خوشم مياد)
41e6b509.gif

براي اولين بار ما هم توي تاپيك انيميشن دعوا داشتيم
44003ae3.gif

جدا اصلا ارزشش داره كه جو تاپيك رو اينطوري خراب كنيم اونم به خاطر چند انيميشن بيشتر
359ff4cb.gif

راستي يه جايي خوندم كه سري دوم DEATH NOTE رو دارن ميسازن
6369c64.gif
كسي خبر نداره
7d227a70.gif

بالا