به نقل از Daneel Olivaw :
اون 2 تا قورباغه شرف داشتن به ... اسمشون چی بود این شخصیت های بی خاصیت Kimi ga .. ؟! می خوای در مورد هایاسه و اینکه چطور خنگیش باعث شد تمام این بلاها سرش بیاد صحبت کنیم؟!
-
-
-
بعدا راجب معنی این چند خظ خالی با هم مفصل بحث می کنیم !
به نقل از RoOozbeh :
باحال بود منم موافقم...تو بعضی از انیمه ها چند تا صحنه زاقارت اینطوری پیدا میشه
مثلا تو kimi ga nozome حالا نرید دوباره ببینید بد اموزی داره الان سپهر میدونه من دارم در رابطه با چی
صحبت میکنم چون 100 دفعه این انیمه رو دیده
خوب بدش بابات بهت چی گفت؟عکس العملش چی بود
من حقیقتش هنوز وقت نکردم انیمه ای رو دو بار ببینم اما Kimi Ga و Elfen Lied (به غیر از قسمت اخرش) رو در نظر دارم دوباره ببینم !
این جناب Masih_abb (اسم کوچیکشون رو نمی دونم متاسفانه!

) یک نمه بدشانسی اورده ولی کلا ..... دستم نرفت نظرم رو به طور صحیح یا شایدم صریح راجب صحنه های زاقارت بنویسم ! (الان شاید پیش خودتون بگید منظورش از این خط اخر چی بود ؟ که من باید بهتون بگم که منظور خاصی نداشتم !

)
حالا همچین یه جوری می گی صحنه های زاقارت ادم فکر می کنه در چنین صحنه هایی سرتو می ندازی پایین به مانیتور نگاه نمی کنی

:blush:
به نقل از Seymour :
محقق نشد چیه ؟ ... با کمال افتخار و در بالاترین سطح (!) داره پیش میره ..
خوب ببین مثلا تعریف واژه فعالیت برای شخص من با تعریف واژه فعالیت برای شخص
تو( یعنی به روش سیموری) یک (lمی دونم این لغت جاش اینجا نیست !) تفاوت های عمده ای می کنه ! که حداقل من اسم اون(منظور تاپیکس !

) برای تو
فعالیت نمی زارم !

(معلومه گیر الکی دادم ؟ )
===
فریدا دو سه روزه داری avatar های تنگ و تاریک می زاریا اصلا بهت نمی اد ! :hmm:
بعد از این کنفرانست فیلمی چیزی هم در دست رسه ؟ .... می دونم چیزی ازش سر در نمی ارم فقط می خواستم ببینم می شه کنفراس Oba-Chan (?) رو دید!
بعد الان تو اون پسته هیچی aVATAR نزاشتی یعنی خیلی عصبانیی ؟
بعد من نمی دونم چرا دلداری و همراهی کردنم نمی اد :d ولی به قول خودت Hang in there oba-chan .... البته می تونی تحمل نکنیا با خودته

,اون پیشنهاد من بود !

....
من برم دیگه اینجا تاریکه نمی بینم چی داره از مغزم می اد بیرون ممکنه جفنگ بنویسم ! فقط می خواستم یه معرفی بنویسم که حاله فریدا گرفتس می زارم برای بعد (واقعا از بیان کردن این چیزای بی ربط چه نتیجه ای می خوام بگیرم ؟ ):f34r: