• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
!
يه روزی سال پيش اين موقع ها بود که من به سرم زد برای بچه های اين تاپيک که اون موقع ويلی بود، سيمور، دنی، سپهر، سيفروث، ين ين، ساهل، پانتی، لرد سياه، شينوبی و شايد يکی دو نفر ديگه کارتون هام رو بفرستم که اونا هم مثل من از ديدن اين کارتون ها لذت ببرن! چون با هم دوست شده بوديم و من دوست شون داشتم! ولی همون موقع هم گفتم که اين کارتون ها جون و عمر من هستن و اصلاً دوست ندارم دست کسی غير از اين عده برسه! (یه پست دارم به اسم پست مخوف، تو ايندکس هست ميتونين ببينين مال کيه!)
!
اصلا موافق نیستم
145fs779229.gif

اسم این سیمور ->
126fs4164940.gif
<- رو گزاشتی اول , اسم منو ننوشتی
126fs4397821.gif
تازه من زودتر از اون اینجا پست داشتم
2cosd1g.gif
.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با اجازه مهدی و Zeos عزیز (که اسمشونم نمی دونم متاسفانه) پست های اخیرشونو پاک کردم. امیدوارم دیگه این بحث به هیچ نحوی ادامه پیدا نکنه.

اتفاقا , همین چند روز پیش دنبال مانگاش بودم که گیرم نیومد .... وقت کردی یه توضیحی بده در موردش , ببینیم که تو چه فضای داستانی هست .... :happy:

حتما. فقط اول باید تا آخر ببینمش :D

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه مهدی و Zeos عزیز که (اسمشونم نمی دونم متاسفانه) پست های اخیرشونو پاک کردم. امیدوارم دیگه این بحث به هیچ نحوی ادامه پیدا نکنه.

حتما. فقط اول باید تا آخر ببینمش :D

اجازه من هم دست شماست دانيل جان ، اسم من هم کامبيز هستش ، من عذر ميخوام اگه در اين مورد اومدم و اظهار نظر کردم اميدوارم باعث رنجش نشده باشم ، در مورد پست هم دستت درد نکنه آقا ، خوب کردی پاکش کردی ، انسانيت وقتی ناراحت چيزايی ميگه که بعدش پشيمون ميشه :)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Daneel Olivaw :
اون 2 تا قورباغه شرف داشتن به ... اسمشون چی بود این شخصیت های بی خاصیت Kimi ga .. ؟! می خوای در مورد هایاسه و اینکه چطور خنگیش باعث شد تمام این بلاها سرش بیاد صحبت کنیم؟!
-
-
-
بعدا راجب معنی این چند خظ خالی با هم مفصل بحث می کنیم ! :D

به نقل از RoOozbeh :
باحال بود منم موافقم...تو بعضی از انیمه ها چند تا صحنه زاقارت اینطوری پیدا میشه
مثلا تو kimi ga nozome حالا نرید دوباره ببینید بد اموزی داره الان سپهر میدونه من دارم در رابطه با چی
صحبت میکنم چون 100 دفعه این انیمه رو دیده
خوب بدش بابات بهت چی گفت؟عکس العملش چی بود

من حقیقتش هنوز وقت نکردم انیمه ای رو دو بار ببینم اما Kimi Ga و Elfen Lied (به غیر از قسمت اخرش) رو در نظر دارم دوباره ببینم !
این جناب Masih_abb (اسم کوچیکشون رو نمی دونم متاسفانه! :D) یک نمه بدشانسی اورده ولی کلا ..... دستم نرفت نظرم رو به طور صحیح یا شایدم صریح راجب صحنه های زاقارت بنویسم ! (الان شاید پیش خودتون بگید منظورش از این خط اخر چی بود ؟ که من باید بهتون بگم که منظور خاصی نداشتم ! :D)
حالا همچین یه جوری می گی صحنه های زاقارت ادم فکر می کنه در چنین صحنه هایی سرتو می ندازی پایین به مانیتور نگاه نمی کنی :D:blush:

به نقل از Seymour :
محقق نشد چیه ؟ ... با کمال افتخار و در بالاترین سطح (!) داره پیش میره ..

خوب ببین مثلا تعریف واژه فعالیت برای شخص من با تعریف واژه فعالیت برای شخص تو( یعنی به روش سیموری) یک (lمی دونم این لغت جاش اینجا نیست !) تفاوت های عمده ای می کنه ! که حداقل من اسم اون(منظور تاپیکس ! :D) برای تو فعالیت نمی زارم ! :D (معلومه گیر الکی دادم ؟ )

===

فریدا دو سه روزه داری avatar های تنگ و تاریک می زاریا اصلا بهت نمی اد ! :hmm::D
بعد از این کنفرانست فیلمی چیزی هم در دست رسه ؟ .... می دونم چیزی ازش سر در نمی ارم فقط می خواستم ببینم می شه کنفراس Oba-Chan (?) رو دید!
بعد الان تو اون پسته هیچی aVATAR نزاشتی یعنی خیلی عصبانیی ؟ :D
بعد من نمی دونم چرا دلداری و همراهی کردنم نمی اد :d ولی به قول خودت Hang in there oba-chan .... البته می تونی تحمل نکنیا با خودته :D,اون پیشنهاد من بود ! :D ....

من برم دیگه اینجا تاریکه نمی بینم چی داره از مغزم می اد بیرون ممکنه جفنگ بنویسم ! فقط می خواستم یه معرفی بنویسم که حاله فریدا گرفتس می زارم برای بعد (واقعا از بیان کردن این چیزای بی ربط چه نتیجه ای می خوام بگیرم ؟ ):f34r:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
-
-

این جناب Masih_abb (اسم کوچیکشون رو نمی دونم متاسفانه! :D) یک نمه بدشانسی اورده ولی کلا ..... دستم نرفت نظرم رو به طور صحیح یا شایدم صریح راجب صحنه های زاقارت بنویسم ! (الان شاید پیش خودتون بگید منظورش از این خط اخر چی بود ؟ که من باید بهتون بگم که منظور خاصی نداشتم ! :D)
حالا همچین یه جوری می گی صحنه های زاقارت ادم فکر می کنه در چنین صحنه هایی سرتو می ندازی پایین به مانیتور نگاه نمی کنی :D:blush:

===

):f34r:

جالب بود . خیلی خندیدم :lol:. راستی اسم من همون id منه یعنی : مسیح

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اصلا موافق نیستم
145fs779229.gif

اسم این سیمور ->
126fs4164940.gif
<- رو گزاشتی اول , اسم منو ننوشتی
126fs4397821.gif
تازه من زودتر از اون اینجا پست داشتم
2cosd1g.gif
.
اولا که شلوغ نکن ....
128fs2883410.gif

خوب ببین مثلا تعریف واژه فعالیت برای شخص من با تعریف واژه فعالیت برای شخص تو( یعنی به روش سیموری) یک (lمی دونم این لغت جاش اینجا نیست !) تفاوت های عمده ای می کنه ! که حداقل من اسم اون(منظور تاپیکس ! :D) برای تو فعالیت نمی زارم ! :D (معلومه گیر الکی دادم ؟ )
البته واضح و مبرهن است که گیر الکی دادی ...
biking.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این هم برای دراما دوستان!:)

Yamada Tarou Monogatari

یک درامای کمدی دبیرستانی دیگه! توصیف مناسبی برای این سری هست. .(قابل توجه HYD دوستان) این سری که ساخته شده از روی مانگایی به همین نام(خلق! شده توسط Ai Morinaga)هست به تازگی پخشش از شبکه tbs شروع شده.

داستان مربوط به پسری به نام Taro Yamada هست که عضوی از یک خانواده بسیار فقیر و پرجمعیت هست.ولی به خاطر چهره جذاب! و استعداد و هوشش همه در دبیرستان فکر می کنند که اون متعلق به خانواده ای مرفه و ثروتمنده .در مقابل دوست تارو یعنی Takuya هست که اتفاقا بسیار هم پولدار هستند و در بسیاری از مشکلات به تارویی که مجبوره از شش عضو خانوادش مراقبت کنه کمک میکنه...

موسیقی
op
با حضور دو عضو گروه arashi در سری انتظار دارید op این دراما کار کدوم گروه باشه؟
thinking.gif

Happiness by ARASHi
HAPPINESS

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
متاسفانه:( خواهرم تصادف كرده:(:(
الان تو كما :(:(:(هستش
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد
خيلی ناراحت شدم!:( اميدوارم هر چه زودتر حالش خوب شه!
innocent0001.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
چرا انقدر فامیل های اعضای این تاپیک می رند توی کوما؟!
sad24.gif

من روی این واژه بد جوری حساسم!
sigh.gif

امیدوارم خدا بهشون کمک کنه.
rose.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب برای اينکه يه کم حال و هوامون هم عوض شه، اگه درست يادم باشه علی دنبال OST کارتون Claymore ميگشت. خيلی آهنگاش قشنگه:) ولی آهنگ ending ش واقعاً برای خودش چيزيه!:D حتماً گوش کنيد;):

main.jpg

Opening Song:
Raison D’être by Nightmare
http://www.4shared.com/file/19807401/942e5a6/Claymore-_Opening_-_Raison_dEtre.html

Ending Song:
Danzai no Hana~Guilty Sky by Riyu Kosaka

http://www.4shared.com/file/19807147/8286477c/Claymore_-_Ending_-_Guilty_Sky.html

disco_dvd_02.jpg

41lAvPmjSkL._SS260_.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
وای دیگه داره سرم میترکه :wacko: این کار ما هم کشت منو :blink: تا تحویل پروژه ایندفه 1 ماه وقت مونده و اسکلت بندی و حرکتهای کاراکتر ها افتاده گردن من :( آخه مسئول این بخش برا یکی از فامیلهاش مشکلی پیش اومده و نیست و به عنوان مسئول پروژه همه چیز افتاده گردن من :(:( یعنی بگم پوستم کنده شده کم گفتم :f34r: از طرفی هم باید کار جلوه های ویژه رو انجام بدم که دیگه ... :wacko::wacko::wacko::wacko: تو این چند روز فقط تونستم یه انیمه 50 قسمتی رو تموم کنم :( خوابم که نداریم :f34r:

بگزریم اومدم چند تا پست بزنم هوام عوض بشه و برگردم سر کار :(

ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

خیلی ناراحت شدم :( امیدوارم بزودی خوب بشند :happy:

:lol:
باحال بود منم موافقم...تو بعضی از انیمه ها چند تا صحنه زاقارت اینطوری پیدا میشه
مثلا تو kimi ga nozome :D حالا نرید دوباره ببینید بد اموزی داره:D الان سپهر میدونه من دارم در رابطه با چی
صحبت میکنم چون 100 دفعه این انیمه رو دیده:lol:
خوب بدش بابات بهت چی گفت؟عکس العملش چی بود
Jumpy.gif

تو هم نجربه کردی پس ;) من این تجربه رو با انیمه Ninja Scroll داشتم :blink: میفهمین که ;) کلی هم بخاطر اون تحریم شدم :(

فعلا بای ، من برگردم سر کارم ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد
:(:(
نی نی جان ایشاالله حال خواهرت خوب می شه . همه ما براش دعا می کنیم .
هر کمکی خواستی ما هستیم .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
تو هم نجربه کردی پس ;) من این تجربه رو با انیمه Ninja Scroll داشتم :blink: میفهمین که ;) کلی هم بخاطر اون تحریم شدم :(
خدارو شكر من از اين ريسكا تو زندگيم هنوز نكردم :D:D ، بالاخره جونيد ديگه:rolleyes:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

فعلا بای ، من برگردم سر کارم ;)

نخیر داداش ما کار کشته ایم ازین تجربه های زاقارت نداشتیم
spiteful.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می گم این بحث من چه جا افتاده . همه خوششون اومده :D . :lol::lol::lol:

بالا