• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستاي گلم:happy:
اول 1 خبر خوب
خواهرم بعد از 40 ساعت از كما در اومد:D:D:D:D
البته هنوز نفس نميكشه (به دستگاه نياز هستش ) و چشمشم هنوز باز نشده ولي خوب از كما كه بهتره.
:lol::lol:
شرمنده شدم وقتي اين همه پيام رو ديدم
بخاطر دعاها و ...... ممنون

خیلی خوش حال شدم .::D:D
پس بچه ها حالا همه دوباره دعا کنیم که حالش کاملا خوب بشه :happy:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستاي گلم
اول 1 خبر خوب
خواهرم بعد از 40 ساعت از كما در اومد
البته هنوز نفس نميكشه (به دستگاه نياز هستش ) و چشمشم هنوز باز نشده ولي خوب از كما كه بهتره.

واقعا خوشحال شدم اين خبر رو شنيدم
6369c64.gif

انشالله كه حالشون كامل خوب بشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خبر خيلی خوبی بود.:D خدا رو شکر!:happy: منتظر خبر های بهتر از اين هستيم.:rolleyes::)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها من یه سوال داشتم از بعضی از بچه ها پرسیدم گفتند نداریم حالا کسی این دو تا انیمیشن زیر را داره اگه دارین به من بگید.

shaman king
pucca

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خبر خيلی خوبی بود.:D خدا رو شکر!:happy: منتظر خبر های بهتر از اين هستيم.:rolleyes::)

فریدا جان میشه یه نگاهی به پی امات بندازی؟:p
سلام به همه دوستاي گلم:happy:
اول 1 خبر خوب

خبر خیلی خوبی دادی امیدوارم روز به روز بهتر بشن :دی

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این پستو میثم گذاشته بود تو تاپیک بلیچ گفتم اینجا هم بذارم تا همگی برن تو تست بلیچ شرکت کنند.

لطفا نتیجه تستتون رو تو تاپیک بلیچ بذارین

سلام

خواستم بگم هركي خواست بره اينجا تست شخصيت بليچ بده

من كه خودم شدم

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا هر وقت من میام یه چیزی بنویسم اینترنتم خراب میشه فرداش که میام اینجا بقیه اونو نوشتن:wacko:
منم این انیمه رو خیلی دوست دارن پانتی جان دستت درد نکنه :D
میخواستم بگم اینو کانال یک برنامه کودک ساعت 4 بعداز ظهر بعد از اخبار جوانه ها میزاره اونم هر روز خیلی باحاله:p
خدارو شکر خواهر مهسا خانم هم بهترن ایشالله که زودتر حالشون خوب خوب میشه و خانوادشون رو از نگرانی در میارن

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من امروز پس از کوشش فراوان تونستم يه خونه تکونی تو بخش بکنم!:D

---------------------
جواب ها رو بايد سر فرصت بدم ولی چند تا چيز تا يادم نرفته!:)

---------------------

خواهر پانتی و برادر amaranth عزيز

اصلاً قابلتون رو نداشت!:blush: اميدوارم از کتاباتون لذت ببرين!:happy:

--------------------

سهيل:

نه من ندارم، تو ليست بچه ها هم نديدم.:eek: البته من shaman king رو تو tv ديدم.:cool:
يه کاری کن پيشنهاد دانلودش رو اون تاپيک بده شايد يکی از بچه ها برداره!;)
ولی صبر کن من ليست البرز رو هم چک کنم. شايد lون داشته باشه ازش بگيرم!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وای ببينين برادر محمودی چی پيدا کرده!!!!!
happy0045.gif
آريانا کجايی؟؟؟ بيا ببين
happy0064.gif
:

http://www.mhbateni.com/mohammad/mus...%20Titrazh.wma

اصلاً همه دکتر های گروه مون بچه های باهالی هستن!
happy0065.gif
محمد تعريفت رو بکنم مال بقيه کارتون ها هم پيدا کن!:D ببين دنبال لوسيمی هم ميگرديم!
innocent0001.gif

anette01.jpg

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ayashi No Ceres

شخصیت ها :
anc10.jpg

اسم : Mikage Aya
روز تولد : 24 سپتامبر
نشانه : میزان
گروه خونی : o
رنگ چشم : آبی روشن
رنگ مو : بلوند طلایی
قد : 166 سانتی متر
سرگرمی : آواز خواندن، صحبت کردن با تلفن
توضیحات : یک دانش آموز عادی دبیرستانی مثل دیگران. او کشف میکنه که خانوادش در خونشون یک راز دارند، جدش و قدرت تنیو درون خودش متولد میشه ...
(ceres یک فرشته تنیو در یک افسانست که درون بدن آیا متولد میشه.)

ani10-105.jpg

اسم : Aki Mikage
روز تولد : 24 سپتامبر
نشانه : میزان
رنگ چشم : آبی روشن
رنگ مو : بلوند طلایی
قد : 177 سانتی متر
سرگرمی : جمع کردنcd های خارجی، در آرزوی یک کامپیوتر
توضیحات : برادر دوقلوی آیا اما درون او یک شخص دیگست. او کسی بود که ردای ceres رو دزدید. او به آیا قول میده که حافظشو برگردونه و بتونه ردا رو به ceres برگردونه. او عکس ceres رو میبوسه و عکس های ceres شروع به حرکت کردن تو ذهنش می کنه. او گاهی اوقات به عنوان یک شخص دیگه در ضمیر ناخود آگاهش رفتارهای متفاوتی انجام میده. در جای دیگه او از Tooya متنفره چون او عاشق آیاست. آیا و آکای در تولد شانزده سالگیشون با دیدن اینکه خون تنیوکه از خون انسان قویتره امتحان میشن. Ceres برای خانواده میکیج یک تهدیده و آیا با خانواده خودش شکار می شه.
بنابراین آیا و آکای دیگرانو دوست دارند ولی ceres و خانواده میکیج از دیگران متنفرند...
آکای در مورد جد خودش چیزهای زیادی یاد می گیره، او وقتی خوابه به حقیقت دست پیدا می کنه. جد خانواده میکیج بیدار میشه و بدن آکای رو به کار میگیره تا به اطراف بره و کارهای بی ارزش انجام بده. آکای دیگر آکای نیست ...

tooya2.jpg

اسم : tooya
گروه خونی : AB
قد : 184 سانتی متر
تخصص : قدرت بدنی زیاد
توضیحات : یک مرد مرموز که هیچ گذشته و نام خانوادگی نداره. او اولین بار با نجات دادن زندگی آیا وارد داستان میشه.او مستخدم خانواده میکیجه و عشق او به آیا باعث میشه کهceres درون آیا بیدار بشه.

yuuhi2.jpg

اسم : Aogiri Yuuhi
روز تولد : هشتم آگوست
نشانه : اسد
گروه خونی : B
قد : 178 سانتی متر
سرگرمی : غذا پختن بویژه غذاهای ژاپنی
توضیحات : او وابسته به سوزامیه که همسرش قبلاً مرده. او یک سر آشپز ماهره و در نبردها از یک جفت چاپستیک فولادی (چوب ژاپنی ها برای خوردن غذا) با مهارت خودش استفاده میکنه...

ceres8.jpg

اسم : Aogiri Suzumi
روز تولد : پنجم سپتامبر
نشانه : سنبله
قد : 162 سانتی متر
سرگرمی : شنا کردن و خرید کردن
تخصص : رقص ژاپنی
توضیحات : اهل kensai ژاپنه و او نیز مانند آیا خون تنیو رو داره اگر چه این کمتر از خون آیاست. او آیا رو رها میکنه و اونو بعد از اینکه ceres در خانه Aogiri پدیدار شد رو میگیره وآیا از اون زمان به بعد با یاهی اونجا میمونه.

chapro-qchan.jpg

اسم : (Kyu Oda (Q-Chan
روز تولد : چهاردهم فوریه
نشانه : برج دلو
سرگرمی : جمع آوری صنایع دستی
تخصص : رد یابی، رانندگی

chidori-gall.jpg

اسم : Kuruma Chidori
روز تولد : دوم مارس
نشانه : حوت
قد : 150 سانتی متر
قد بعد از تبدیل شدن به تنیو : 165 سانتی متر
سرگرمی : عکاسی، جمع آوری عکسهای برچسب دار
توضیحات : اگرچه چیدوری به نظر میاد در مدرسه ابتداییه اما در اصل او دبیرستانیه. او هم مقداری از خون تنیو رو داره که باعث شده از نظر جسمی رشد نکنه و او از آیا و سوزامی متنفره. او میتونه به صورت تنیوی خودش تغییر شکل بده که وقتی این اتفاق میافته او به صورت سن واقعی خودش به نظر میاد.

shuro-gall.jpg

اسم : Tsukasa Shuro
روز تولد : 25 جولای
نشانه : اسد
گروه خونی : A
قد : 171 سانتی متر
سرگرمی : ساختن موسیقی، زدن گیتار
تخصص : رانندگی، عوض کردن صدا

alexanc.jpg

اسم : Alex O. Howell
روز تولد : 24 دسامبر
نشانه : جدی
مکان تولد : اسکاتلند، انگلیس
قد : 179 سانتی متر
سرگرمی : انیمیشن، بازیهای ویدیویی، ساختن رباط، رنگ روغن
تخصص : IQ 260
توضیحات : اصلیتش اسکاتلندیه ولی در آمریکا تحصیل کرده و او مهندس ژنتیکه و به خاطر علاقه به تنیو تصمیم میگیره با خانواده میکیج کار کنه او بسیار باهوش و عاشق انیمه و بازیهای ویدیوییه.

4484943kagami.jpg

اسم : Mikage Kagami
توضیحات : کاگامی پسر عموی آیاست. از آنجایی که آسایش خانواده میکیج با کشتن آیا مهیا میشه به نظر میاد او برای آیا یک تهدیده. او میتونه قدرت تنیو ور کنترل کنه....
خلاصه داستان :
سالها قبل ماهی گیری بود که یک روز در کنار ساحل قدم میزد او ناگهان فرشته تنیوی زیبا رو در حال شنا می بینه که از بهشت به زمین اومده بود. او یک ردای زیبارو دید که اون فرشته به خاطر آبتنی اونو روی درخت نزدیکش انداخته بود و اون ردا کلید برگشتنش به بهشت بود ماهی گیر حریصانه اون ردا رو دزدید و به خانه برد. فرشته تنیوی بدون ردای لطیف که توسط ماهیگیر دزدیده شده بود، نمی تونست به بهشت برگرده. او به خانه ماهی گیر رفت و ردای لطیفش از ماهی گیر خواست، اما مرد ماهی گیر وانمود کرد که چیزی نمی دونه. فرشته تنیو به زودی با مرد ماهی گیرازدواج کرد و یک بچه به دنیا آورد این بچه دارای خون ترکیبی از انسان و فرشته بود.
سالهای بعد فرشته تنیو فهمید که ردای لطیفشو کجاست. تنیو رداشو پس گرفت و به بهشت بر گشت و همسر و فرزند شو ترک کرد...

شگفت انگیزه که این افسانه ژاپنی قدیمی چه ارتباطی به ayashi no ceres داره؟
این چیزی بود که یک فالگیردر یک روز قبل از تولد شانزده سالگی آیا به او گفت.
سرنوشت مرموز؟ این چیزی بود که آیا بعد از گوش دادن به فالگیر با خودش فکر کرد. در سر راه خونه با برادر دوقلوش آکای و دوستاش یک دزد کیف اونو دزدید. او با دزد و برگردوندن کیفش مورد آزمایش قرار گرفت او به یک مکان پر از کیف رسید. او یک عکس از خون و مرگ ها رو دید و احساس کرد شناوره. وقتی او خودشو سلامت به راه اصلی رسوند وسط یک جاده بود و یک کامیون به سمت او میومد. او توسط یک غریبه با یک عینک آفتابی نجات داده شد و اون غریبه سریعاً در میان جمعیت ناپدید شد.
روز بعد آیا و آکای گفتند که به خانه پدر بزرگ برای جشن تولدشون برن. در آخرین اتاق، آنها یافتند که خانواده Mikage اونجا بودند.پدر بزرگ قصد کشتن آیا رو داشت به خاطر اینکه قدرت تنیو بر خلاف آسایش خانوادست و می تونه خانوادرو نابود کنه. آیا میتونه جریانو عوض کنه که همین اتفاق هم می افته. پدر بزرگ به اونها گفت که یک هدیه برای تولدشون خریده . یک غریبه تو اتاق قدم میزد و یک جعبه رو حمل می کرد. آیا اونو شناخت او همون کسی بود که روز قبل آیارو نجات داده بود. پدر بزرگ به اونا گفت که در جعبه رو باز کنند. در درون جعبه، اونا یک دست مومیایی شده رو دیدند. از اون لحظه زندگی آیا و کای شروع به تغییر کردن می کنه....
خوب اون افسانه قدیمی به این داستان چه ارتباطی داشت؟
خانواده mikage واقعاً از نسل تنیو بودند. برای اینکه تنیو برای پیدا کردن مرد ماهی گیر و برگرداندن ردای خودش در بدن دختر میکیج میمونه و در روز تولد شانزده سالگی ظاهر میشه mikage. آیا از نسل تنیوست و خون اونو در بدن داره و تمام قدرت تنیو رو دریافت می کنه و اسم خودشوبعد از تبدیل شدن به تنیو به عنوان ceres تغییر میده. Mikage تلاش می کنه تا اونو بکشه، این بدان معنیه که آیا و آکای با دیگران نبرد می کنند. بعضی اوقات آکای به عنوان Shiso ظاهر میشه. او واقعاً بد میشه و حتی پدر بزرگ خودشو می کشه.
اون غریبه کی بود؟
اون غریبه tooya بود. او کارشو برای خانوادهmikage آغاز می کنه. اون مرد بسیار مرموزه و حافظشو از دست داده....
705-AyashiNoCeres.jpg

پایان

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مهسا جان ... خيلي خوشحال شدم :happy: ايشالا كه به زودي زود حالشون بهتر و بهتر بشه

:cool:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بابک و سيمور بايد از اين خيلی خوش شون بياد!;) مخصوص شما 2 تا و همه اونگليون دوست ها آپلود کردم!:)

ممنون فریدا-ساما خیلی جالب بود :D

تو این چند وقت اینارو دیدم :cool: : Ah! My Goddess - Black Blood Brothers که از هر دو خیلی خوشم اومد :happy: نمیدونم چرا نویسنده ها خوششون میاد یه خاطره بدی در گزشته برای کاراکتر اصلی ایجاد کننده که عذابشون میده :eek: به هر حال اون Heat Guy J رو هم دیدم که کلا جالب بود ولی آخرش بشدت حالمو گرفت ، اینهمه آدم مردند تا اون بره به داداشش 2 کلمه حرف بزنه و تمام؟؟؟:blink:

به هر حال اونایی که هنوز اسپویل نشدند و دیدم رو اسپویلشونو خواهم گزاشت :happy:

فعلا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين اتفاق های اخير يه خوبی داشت!:p اونم اينکه من به جای اينکه بيام PT نشستم يه دل سير کارتون ديدم!:lol:
خوب اميدوارم که همه کدورت های پيش اومده بين همه بچه ها از بين رفته باشه :happy: و برگرديم به روال سابق خودمون!;)

0121_projectarms.jpg

If it is power you seek! then, you shall have it

"اين پسر کيه؟ :eek: چرا ميخواد منو بکشه؟!:blink: چرا دسته چپش اينجوريه؟:eek:"

اين اولين سوال هايی هست که از ذهن ريو تاکاتسکی ميگزره!

ProjectArms9.jpg

قافل از اينکه تو اين مدت 16-17 سال گذشته دسته راست خودش هم همين جوری بود!:f34r:

0.jpg

ولی قضيه به همين جا ختم ميشه؟! اين دست اصلاً چيه؟ چرا تو بدن منه؟ چرا بقيه دنبالشن؟:f34r: اينا سوال های هست که اين کارتون رو درست کرده!:rolleyes:

22647.jpg

Project ARMS کارتونی بود که منو خيلی ياده Guyver The Bioboosted Armor a انداخت! :p از جهت فضا، تاريک بودن صحنه ها، جدی بودن کارتون و تا حدودی داستان! مثل guyver شخصيت های خوشگل آنچنانی اي نميبينين ولی به اين معنی هم نيست اصلاً وجود ندارن!:D

اين کارتون در 2 فصل 26 قسمتی (52 قسمت) درست شده, محصول 2002-2001 و جز کارتون های سوپر جدی ميشه طبقه بنديش کرد! ژانر کارتون بيش از همه چيز اکشن هست!:D اينقدر هيجان انگيز (از اولش هم خوبه، ولی بعد چند قسمت کاملن ميخوب تون ميکنه!) که نفس تون بند ميآد!:cool: انوع و اقسام مبارزه هايی که تو تخيل تون هم نميگنجه رو تو اين کارتون ميتونين ببينين! :p تنها نقطه ضعف داستان اينه که اکثر (نه همه) دشمن های شخصيت های اول در آينده به دوست تبديل ميشن!:wacko:

البته هر چی از داستان ميگزره و با فضا و شخصيت ها بيشتر آشنا ميشين از تاريکی و جدی بودن داستان کمتر ميشه!:) ولی در کل باز هم جز کارتون های جدی دسته بندی ميشه و جز يه صحنه توسری خوردن يه پسر بچه نابقه، که به کرات اتفاق ميوفته:D، صحنه ديگه اي برای خنديدن وجود نداره!

pdDVVQO0014.jpg
pdDVVQO0009.jpg

و اما داستان:

داستان 4 تا جوون هست که در بچگی شون با يه چيزی (بعداً ميفهمين چی!) پيوند زده شدن و هر کدوم يکی از اعضا بدنشون قابليت تغيير فرم و تبديل شدن به يه سلاح رو داره! البته هر چی از داستان ميگزره بيشتر متوجه ميشين که اين سلاح ها خودشن شخصيت و اراده مستقلی برای خودشون دارن:blink:! و يکی از جازبه های کارتون کنار اومدن اين 4 نفر با سلاح هاشون هست!:happy:

project_arms02.jpg

حالا در اين ميون 2 تا سازمان دنبال اين 4 نفر و سلاح هاشون هست! :eek: پای خوانواده ها و دوست دختر ها و ... وسط کشيده ميشه و ... :wacko:

من اصلاً نميخوام در مورد اين 4 نفر حرفی بزنم چون همه قشنگی داستان به اينه که به ترتيب ورود اينها و اينکه کين و چه شخصيتی دارن رو ببينين.:rolleyes:

در آخر اين کارتون فکر کنم با طبع پسرا بيشتر جور باشه!:cool: و البته دختر هايی مثل من!:D

main.jpg

اينو هم محض اطلاعات عمومی قبل lز ديدن اين کارتون بخونين:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون فریدا-ساما خیلی جالب بود :D

تو این چند وقت اینارو دیدم :cool: : Ah! My Goddess - Black Blood Brothers که از هر دو خیلی خوشم اومد :happy: نمیدونم چرا نویسنده ها خوششون میاد یه خاطره بدی در گزشته برای کاراکتر اصلی ایجاد کننده که عذابشون میده :eek: به هر حال اون Heat Guy J رو هم دیدم که کلا جالب بود ولی آخرش بشدت حالمو گرفت ، اینهمه آدم مردند تا اون بره به داداشش 2 کلمه حرف بزنه و تمام؟؟؟:blink:

به هر حال اونایی که هنوز اسپویل نشدند و دیدم رو اسپویلشونو خواهم گزاشت :happy:

فعلا

خدايي بابك تو ديگه ته وقت هستي براي انيمه ديدن
blinksmiley.gif
يه كم رحم كن به انيمه ها.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تاپيک 7000 پسته شد هيچ کس يه تبريک خشک و خالی هم نگفت!!!:blink::blink::blink::(

حداقل برين تو قسمت rating رأی بدين تاپيک به 5 ستاره اي بودن خودش برگرده!!! :(

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
تاپيک 7000 پسته شد هيچ کس يه تبريک خشک و خالی هم نگفت!!!:blink::blink::blink::(

حداقل برين تو قسمت rating رأی بدين تاپيک به 5 ستاره اي بودن خودش برگرده!!! :(

اين چيزارو شما بايد ياد آوري كنين خوب !!!!!
راستي يك پيشنهاد :happy: چطوري يه تاپيك به اسم آخرين انيمه اي كه ديدم ( به سبك آخرين فيلمي كه ديدم ) بزنيم ... خيلي وقتها هست آدم يه انيمه جديد ميبينه دوست داره دو سه خط در موردش بنويسه بعد نگاه ميكنه قبلا معرفي شده ! ولي بايد يه قانون بذاريم كه اونجا اسپام ممنوعه ... مثلا كسي نياد بگه " آره منم اينو ديدم خيلي خوشم اومد " :f34r:

بالا