• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
از چاه در اومديم رفتيم تو چاله :eek: ايشالا همه چيز به خير و خوشي بگذره ‌!

سوتي مسيح بسيار جالب بود :happy: من يه بار همچين كاري كردم اما در قطعي وسيع تر :D اول دوم نظري با كلي شور و ذوق يه فيلم آوردم خونه گفتم همه هم بيان نگاه كنن !! اينقدر ذوق داشتم يادم رفت از دوستم بپرسم چيز ميزي داره يا نه .... باقيش بدون شرح :f34r:
فيلمش هم مكعب مرگ بود :blink:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
متاسفانه:( خواهرم تصادف كرده:(:(
الان تو كما :(:(:(هستش
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

منم دعا ميكنم تا حالشون خوب بشه
4c61fb65.gif

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

چه بد.:(دعا میکنم هرچه سریعتر حالشون خوب بشه.و همچنین دیگه از این اتفاق های بد واسه کسی نیفته!

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

واقعا ناراحت شدم :( ولی امیدوارم هر چه زودتر ایشون خوب بشن وما همگی برای ایشون دعا می کنیم

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

آخی
امیدوارم هر چه زوتر بهبود پیدا کنن و شما رو اینجا ببنیم ، خوشحال و سرحال:(

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

سلام!

اول از همه می خوام از ملکه عزیزمون یه تشکر ویژه بکنم که واقعا زحمت میکشن!

و یه تشکر ویژه بابت کتابی که برام خیلی باارزش بود و زحمت خرید و فرستادنشو کشید و هیچ وقت این لطفو فراموش نمیکنم!

بعد از دنی عزیز به خاطر رسوندن کتاب و DVD ها به دستم! ---> دنی جان با اینکه سرت شلوغ بود ولی زحمتشو کشیدی:blush::happy: --> ممنونم!:rolleyes:

و بعد از وحید عزیز که واسطه رسوندن کتاب و DVD ها شد و همیشه براش کلی زحمت داشتم:blush:

--------------------------------------------------

ني ني از تهران
متاسفانه خواهرم تصادف كرده
الان تو كما هستش
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

خواهر مهسا امیدوارم که هر چه زودتر حال خواهرتون خوب بشه:)

MohammadAlizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
ببخشید من چند روزی نبودم آخه مراسم چهلم یکی از فامیلهای نزدیکمون بودم .ایشالا که خواهر mahsa_nini هم بهبود پیدا میکنن و خبر خوش سلامتی ایشون رو میشنویم (ایشالا)

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد
:( مهسا جون اميدوارم و دعا مي كنم تا هر چه سريعتر حال خواهرت خوب بشه.

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم دعا میکنم ان شاالله خواهر مهسا خانم هر چه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام، اين يکآف تاپيک است
129fs3707912.gif

32700596.gif

من واقعا يک تشکر جانانه به فريداى عزيز و دنيل نازنين بدهکارم، اونم بابت کتابى که به جانم بسته بود و هرگز فکرشو نميکردم بتونم روزى به کمک اين دوستان خيلى‌خيلى خيلى خيلى ماه و نازنينم بدستش بيارم. براى‌همين سيمرغ بلورين... يعنى‌چيز ... تشکر ويژه ى من خدمت فريداى‌عزيز و ناز و گوگول و مهربون و دوست داشتنى که هرچى بگم کم گفتم ازش و دوست نازترش که زحمت پيدا کردن و خريد کتاب رو انجام دادند (فکر کنم پارسال همين موقع ها بود، که پی تى به کما رفته بود و از طريق ياهو گروپ در ارتباط بوديم، چقدر اون مسجت غير منتظره بود، واااااااااااااااااااای
158fs772259.gif
و بعد هم که در کمال ناباورى خبردار شدم رسيده به ايران (من 50 صفحه ى‌اين تاپيک رو نخونده بودم و نگو خبر به اين مهمى‌ و حياتى تو يکى‌ازين صفحات پنهان شده بود
158fs774378.gif
)

و بعد هم دست دنى عزيز درد نکنه که با از خود گذشتگى بسيار، زحمت رسانيدن اين محموله ى مهم و استراتژيک رو متقبل شدند و پس از يک سال من را به وصال يار رسانيدند، واقعا و حقيقتا و خيلى بسيار مرسى و مرسى و مرسى
158fs77445.gif

و يک تشکر مخصوص ديگه از خواهر Jini عزيز بابت هديه ى بسيار زيبا و دوست داشتنيشون (بازش کردم، کلى ذوق کردم و دوباره گذاشتمش تو همون کادو و روبانش
158fs773951.gif
با اين همه دوستان ناز و عزيز و مهربون که مدام به فکر ديگران هستند آدم زبونش بند مياد و نميدونه چى‌ بگه و چجورى تشکر کنه که نشاندهنده ى تمام احساسات درونى و وجوديش باشه، خيلى خيلى دوستتون دارم، يک عالمه و اميدوارم هميشه لبانتون پر خنده و دلاتون شاد باشه و به تمام چياى خوبى که آرزو مى‌کنيد برسيد
32700457.gif

راستى‌ جينى جون، سفرنامه ى‌چينت خــــــيــــــلـــــــــی باحال بود، فقط حيف که عکساش کوچيک بود :(

ني ني از تهران
الان تو كما هستش
لطفا شما هم دعا كنيد

:(:(:(

چه خبر غم انگيز و ناراحت کننده اى :(، اصلا انتظار شنيدن يک چنين چيزى رو نداشتم :( اميدوارم و دعا ميکنم که خطر رفع شده باشه و حالشون الان خوب خوب باشه و هر چه زودتر شما رو با خبر خوش اينجا ببينيم
129fs3707042.gif

حالا بعد از شنيدن اين خبر نميدونم پست بعديمو چجورى شروع کنم :(

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
backombar.jpg

تا اونجا که به ياد دارم، اين شخصيت عزيز و گوگولى تا به حال در اينجا معرفى نشده و من ديدم بد نيست اگر يک پستى را هم به اين آقا خرسه که از کره جنوبى با چتر مرى پاپينزش تا اينجا اومده و سرى انيميشن هاى کوتاه (و احتمالا بلندش) اختصاص بدهيم ^_^

پس اين شما و اين خرس سفيد و گامبالوى دوست داشتنى ما يعنى Backkom
backkomflower.gif

Backkom يا 빼꼼의 در زبان کره اى به معناى خرس سفيده و خوب، خرس قطبى هم سفيده ديگه :p ولى غربى ها بکوم را با نام برنارد يا برنارد خرسه (Bernard the Bear ) ميشناسند و اما چينى ها، اونا خودشون رو راحت کردند و دقيقا اسمى رو روش گذاشتند که نديده ميتونيد حدس بزنيد چجور ماجراهايى براى آقا خرس ما پيش مياد :wacko: خب اونا حالا بهش چى ميگن؟ 倒霉熊 يا Dao Mei Xiong ، يعنى خرس بدشانس!!!

456950.gif

بله عزيزان، اين خرس بيچاره واقعا هم نمونه ى بارز اند شانس بودنه!! منکه هر وقت نگاهش ميکنم ياد خودم ميفتم (به ويژه اون قسمتيش که تا چترشو باز ميکرد بارون بند ميومد و تا چترشو ميبست بارون شروع ميشد :wacko:)، اين بکوم جان يک رقيب خلافکار هم داره که دست به دزديش خيلى خوبه، يک مارمولک سبز و بزرگ نواحى استوايى که هر از گاه موى دماغ گنده ى خرس سفيد ما ميشه و کفر آدمو در مياره
argh.gif
يه پنگوئن کوچولو هم اين وسط هست که هى قل ميخوره اين طرف، قل ميخوره اون طرف (اسمايلى پنگوئنمو نميتونم تو اين انبار اسمايليم پيدا کنم T_T).

خب اين سرى انيميشن هاى کوتاه مدت که زمانشون معمولا چيزى بين 2 تا 3 دقيقه است و حالا ديگه چون شماييد 4 دقيقه :p ساخت استوديو انيميشن سازى آر جی ('RG Animation Studios' ) کره جنوبى هست که تا به حال جوايز متعددى رو هم بابت اين شورت انيميشن هاى بکوم و 2 تاى ديگه به خودشون اختصاص دادند که ليستشون رو ميتوانيد در اينجا ببينيد (به دليل وارفتگى ناگهانى از نوشتنشون معذورم!).

و اين هم چند تا از کليپ هاى محبوب و جايزه برده شون براى شما عزيزان دلبندم
happy.gif

Backkom -- I Love Sky

Backkom - Next Day

اينم کامل اون دو تا بالايى ها (آخه معولا اين دو تا با همند ;))

http://www.4shared.com/file/19703147/fcb262fe/Backkom_-_I_Love_Sky.html

Backkom - Contact 2

اين جدا با مزه است و ظرافتى‌که در ساختش به کار رفته چشمگيره

Backkom - Photograph

آيا واقعا اگه آدم يه چيزى رو پيدا کنه براش شانس مياره؟؟؟

http://www.4shared.com/file/19703869/26ed16f4/Backkom_Mug_Travel_15.html

قابل توجه علاقمندان کوهنوردى ;)

http://www.4shared.com/file/1970241...iiong_-_Unlucky_Bear__Backkom_-_Mounting.html

اينم همون چتر به دسته، همزاد خودم :lol:

Backkom -- Gloomy Thunderday

Backkom--Running Machine

:p

اينا هم براى سرگرمى بيشتر
456951.gif

Backkom--Hang Gliding
Backkom--the Rock
Backkom - Oasis

همين ديگه، اميدوارم انبساطات خاطر را فراهم کرده باشد
biggestgrin.gif

پ.ن. عجيب نيست آدم تو هواى‌گرم يخ کرده باشه؟؟؟؟

0_0

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از خواهر پريشا كبير. اميدوارم بيشتر شما رو اينورا ببينيم، خيلي دلمون مي خواد كه همه قديميا دوباره بياند اينجا و با هم دوران خوشي داشته باشيم.
pillowfight.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ني ني از تهران
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد

مهسا جان منم دعا میکنم خواهرت هر چه زود تر خوب بشه
praying.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از mahsa_nini :
ني ني از تهران
الان تو كما هستش
من بايد سريع برگردم خونه
لطفا شما هم دعا كنيد
79.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
456944.jpg

تا اونجا که به ياد دارم، اين شخصيت عزيز و گوگولى تا به حال در اينجا معرفى نشده و من ديدم بد نيست اگر يک پستى را هم به اين آقا خرسه که از کره جنوبى با چتر مرى پاپينزش تا اينجا اومده و سرى انيميشن هاى کوتاه (و احتمالا بلندش) اختصاص بدهيم ^_^

پس اين شما و اين خرس سفيد و گامبالوى دوست داشتنى ما يعنى Backkom
456950.gif

0_0

با اجازتون همین امروز شبکه 1 خودمون . یکی از قسمت های این کارتون رو پخش کرد . همونی که میره توی موزه . بعد آخرش کل موزه رو خراب میکنه .
خیلی خندیدم .
بچه ها اینو حتما بگیرین . واقعا خنده داره
85.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
با اجازتون همین امروز شبکه 1 خودمون . یکی از قسمت های این کارتون رو پخش کرد . همونی که میره توی موزه . بعد آخرش کل موزه رو خراب میکنه .
خیلی خندیدم .
بچه ها اینو حتما بگیرین . واقعا خنده داره
85.gif

:blink::blink:مسيح چه خوبه خونه اي نشستي داري كارتون ميبيني، من اون موقع داشتم با محاسبات سروكله ميزدم، يه كاري وقت كردي اين چيزا رو ضبط كن مام رسيديم خونه ببينيم، البته همين انيمه ها رو من 10% وقت كنم ببينم كلامو بايد بندازم هوا.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستاي گلم:happy:
اول 1 خبر خوب
خواهرم بعد از 40 ساعت از كما در اومد:D:D:D:D
البته هنوز نفس نميكشه (به دستگاه نياز هستش ) و چشمشم هنوز باز نشده ولي خوب از كما كه بهتره.
:lol::lol:
شرمنده شدم وقتي اين همه پيام رو ديدم
بخاطر دعاها و ...... ممنون

بالا