• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب چه حالي ميده آدم نفر اول باشه كه يه انيمه رو تو فروم ببينه
امروز قسمت سوم Devil May Cry رو ديدم، بازم مثل قسمت قبلي اكشن و ايندفه كمي درام بود داستان، داستان يك demon كه عاشق يك دختر انساني ميشه، و پدر اين دختر مخالف اين موضوع هست، و دانته رو استخدام ميكنه كه اون پسر كه اسمشم برد هست رو بكشه!!! ديگه بيشتر نمي گم كه انيمه لو نره.
ولي بازم به نظر من خيلي ضعف داشت، ضعف ارتباط دهي داستاها با هم، ضعف در معرفي كاراكترها ، ضعف در داستان پردازي.
شايد اين موارد به خاطر اينه كه من بازيشو انجام ندادم كه متوجه اين قضايا نمي شم. ولي در كل يك انيمه بايد كامل باشه.
به نظر منم اين قسمتش قشنگ بود!:happy:

چند روز پيش با يه نفر داشتم تو email در مورد اين کارتون و بازيش حرف ميزدم!

نقل قول از ايشون که اين بازی خيلی بيشتر از اينها حرف برای گفتن داره و به اصول شيطان پرستی ميپردازه! :eek: و اينکه اقتباسی از کمدی الهی دانته هست!:blink::D و دوزخ و جهنم اين بازی کاملن مشابه کتاب ترسيم شده!:blink:

کسی اطلاعات جامع تری در اين رابطه داره؟؟؟!:cool:

CPCA-1096%7E7_front.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
تاپيک 7000 پسته شد هيچ کس يه تبريک خشک و خالی هم نگفت!!!:blink::blink::blink::(

حداقل برين تو قسمت rating رأی بدين تاپيک به 5 ستاره اي بودن خودش برگرده!!! :(

تبریک :D:D

flowers.jpg

ما که رای دادیم یه بار ;) دیگه اجازه رای دادن نداریم :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستي يك پيشنهاد :happy: چطوري يه تاپيك به اسم آخرين انيمه اي كه ديدم ( به سبك آخرين فيلمي كه ديدم ) بزنيم ... خيلي وقتها هست آدم يه انيمه جديد ميبينه دوست داره دو سه خط در موردش بنويسه بعد نگاه ميكنه قبلا معرفي شده ! ولي بايد يه قانون بذاريم كه اونجا اسپام ممنوعه ... مثلا كسي نياد بگه " آره منم اينو ديدم خيلي خوشم اومد " :f34r:
چرا همينجا نميگی؟! :)مهم نيست که قبلاً کسی چيزی گفته باشه! نقطه نظر ها متفاوته! مثلاً همين معرفی ayashi no ceres که خواهر سيما کرد رو با اونی که من کردم مقايسه کن! خيلی متفاوته!:happy: جالبه همينجا ديدگاه های مختلف رو داشته باشيم!:rolleyes:

اومجوری يه کم سر در گمی ايجاد ميشه مثلاً همين project arms آخرين کارتونی هست که من ديدم! اينور بزارم يا اونور؟!:wacko:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

چند روز پيش با يه نفر داشتم تو email در مورد اين کارتون و بازيش حرف ميزدم!......
[/CENTER]

عجب وجه تشابهي با كمدي الهي دانته،
17.gif

قسمت 3و4 با كيفيت بالا كجا ميشه گير آورد؟، سري ACG كيفيت عالي داشت ولي هنوز 4و3 نزده.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

چند روز پيش با يه نفر داشتم تو email در مورد اين کارتون و بازيش حرف ميزدم!

نقل قول از ايشون که اين بازی خيلی بيشتر از اينها حرف برای گفتن داره و به اصول شيطان پرستی ميپردازه! :eek: و اينکه اقتباسی از کمدی الهی دانته هست!:blink::D و دوزخ و جهنم اين بازی کاملن مشابه کتاب ترسيم شده!:blink:

کسی اطلاعات جامع تری در اين رابطه داره؟؟؟!:cool:

من یه چیزایی یافتم ;) جهنمی که تو این بازی بود شبیه جهنم چینی ها هستش که جهنم رو یه لابیرنت بزرگ میدونستند که برای اینکه یکی گناهانش بخشوده بشه ، باید راه خروج رو پیدا کنه :wacko:

راستی یه نقاش به نام William-Adolphe Bouguereau هم هست که نقاشی با نام دانته و ویرجیل در جهنم داره که خوشتون اومد یه نگاهی بهش بندازین ;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
وای ببينين برادر محمودی چی پيدا کرده!!!!!
happy0045.gif
آريانا کجايی؟؟؟ بيا ببين
happy0064.gif
:

اصلاً همه دکتر های گروه مون بچه های باهالی هستن!
happy0065.gif
محمد تعريفت رو بکنم مال بقيه کارتون ها هم پيدا کن!:D ببين دنبال لوسيمی هم ميگرديم!
innocent0001.gif

You are hopeless
127fs1680732.gif

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
هه هه هه!!
با رای من تاپیک 5 ستاره شد!
جایزه فراموش نشود... :cool:

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر فراوان از همگی دوستان به خاطر این همه توجه به کارتون ayashi no ceres و همچنین به نوشته های من . من نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام و تشکر فراوان از همگی دوستان به خاطر این همه توجه به کارتون ayashi no ceres و همچنین به نوشته های من . من نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم.
سلام خواهر

ممنون از پست معرفيت!:happy:

راستش اينجا زياد رسم نيست که بچه ها بعد معرفی يه کارتون نظر بدن يا از معرفی کننده تشکر کنن!:p همين الان 2-3 تا پست پايين تر از پست معرفی تو، منم يه کارتون معرفی کردم! کسی تشکر کرده؟؟؟!:blink::rolleyes: ايجا برای دل خودت معرفی کن!;)

خيلی کم پيش ميآد کسی نظری بده! خوده من تو اين 2 تا لينک Ayashi no ceres a همين کارتون رو معرفی کرده بودم، ولی کسی نظری نداد!:(

خلاصه تشکر کردن زياد اينجا رسم نيست:cool:. به دل نگير و ناراحت نشو.;)

-----------------

مسيح فکر کنم خواهر سيما همون مشگل تو رو دارن.:blink: شايد تو جو اينجا رو توضيح بدی بهتر باشه!;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
وای ببينين برادر محمودی چی پيدا کرده!!!!!
happy0045.gif
آريانا کجايی؟؟؟ بيا ببين
happy0064.gif
:

http://www.mhbateni.com/mohammad/mus...%20Titrazh.wma

اصلاً همه دکتر های گروه مون بچه های باهالی هستن!
happy0065.gif
محمد تعريفت رو بکنم مال بقيه کارتون ها هم پيدا کن!:D ببين دنبال لوسيمی هم ميگرديم!
innocent0001.gif

سلام!

واقعا دست برادر محمودي درد نكنه! بالاخره بعد از سالها نواي دوست داشتني كارتون بچه هاي كوه آلپ رو دوباره شنيديم! اين آهنگ واقعا تو همون ضميرناخودآگاهم مدفون شده بود...اصلا چيزي ازش يادم نميومد تا الان كه دوباره بعد از سالها شنيدمش...مرسي فريداجون كه بهم خبر دادي! :heart: واي يعني ميشه همين روزها دوباره اون آهنگ تيتراژ مهاجران رو هم بشنويم؟ برادر محمودي خدا كنه بتونيد اون رو هم پيدا كنيد! :blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه کارتون سوپر جدی سمورايی در اومده که يه چيزيش خيلی برام جلب توجه کرد!:blink::p ببينين چيزه آشنايی به چشم تون نميخوره؟!:D;)

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم راستی بچه ها ..انیمیشن Pokemoon رو دارین؟؟؟همونیکه بازیش خیلی مشهوره ما بهش میگیم نخودخور...

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
يه کارتون سوپر جدی سمورايی در اومده که يه چيزيش خيلی برام جلب توجه کرد!:blink::p ببينين چيزه آشنايی به چشم تون نميخوره؟!:D;)

[/CENTER]

این باد بزنه چقدر آشنا میزنه آرمشم خیلی اشناس
نمیدونم تو Fushigi yuugi دیدمش یا.........:wacko:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين آرم روي علامت مخصوص حاكم بزرگ :happy: بود

شوخي در اصل علامت خاندان توگوگاوا هستش

من ميميرم واسه انيمه جدي
اونم از نوعي كه بجاي حرف زدن شمشير بكشن:p
فقط اسمش چي هستش؟بگين كه من 1 گوشه اي يادداشتش كنم:p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
انیمشن فانتزی جادویی کیبا گه یکی از زیبا ترین و غم انگیز ترین اینمه هایی که من تا به حال دیدم محصول ساحل 2006
در این داستان شادوگستر ها منجمله زد قهرمان اصلی داستان از شمشیرهایی شبیه جنگ ستارگان استفاده میکنه و البته از اسپریتها!اسپریت زد اسمش امیا گولاست و واقعا قشنگه و با کلاسه!این داستان یکی از زبیا ترین و غم انگیز ترین انیمه هایی که دیدم!و موسیقیش هم واقعا زیباست!
در این انیمه تغییرانسانها و البته تباهیشون به خوبی نشون داده می شه!حرص از انسان ها و خسته شدن یک اسپریت به اسم امیا گولا!
در ضمن این انیمه زد هم مثل همه بچه های غربی به محض ورود به دنیای جدیدی حتی تو یه تراژدی هم یه دوست دختر به اسم رویا پیدا می کنه!;)
Studio Madhouse(یعه استودیو سازدنده انیمشن ژاپنی که در 1970 شروع به کار کردو نینجا اسکرول رو هم همینها ساختن)
در ساخت این انیمه واقعا سلیقه به خرج دادن!ولی این شرکتهای پول پرست امریکایی هنوز از این خوشش نیومده چون در این انیمه کاراکترها راحت نفله می شن و ممکنه کلی غرامت بیوفتن!;)

Nami Tamaki سازنده موسیقی این انیمه با گندم سیدم همکاری داشته!اینم عکس Younha خانم کره ای مقیم ژاپن که در ساخت موسیقی همکاری کرده!ازش خوشم اومد گفتم عکسشو اینجا بزارم!

kiba2_2.jpg
kiba2_3.jpg

می بینین غرب چقدر خوبه حتی اواحم یکی رو دارن!
این انیمه بشدت کاراکتر بندی جالبی داره خیلی لارج خرجشون می کنه!شخصیت های منفی بسیار قوی بخصوص هیوج و البته شخصیت مثبت با کلاس (کسی سر به سرش نمی زاره!یا بهتره بگم جرات نیم کنه!) که خیلی کمیابه مثل زد!;)

فایل های ضمیمه

• Younha01.jpg
    Younha01.jpg
    16.6 KB · نمایش ها: 2

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اين آرم روي علامت مخصوص حاكم بزرگ :happy: بود

شوخي در اصل علامت خاندان توگوگاوا هستش

من ميميرم واسه انيمه جدي
اونم از نوعي كه بجاي حرف زدن شمشير بكشن:p
فقط اسمش چي هستش؟بگين كه من 1 گوشه اي يادداشتش كنم:p

نی نی جان بازگشتتو تبریک می گم!خیلیم خوشحالم حال خواهرتون بهتر شد!در ضمن در اولین فرصت می ریم اعدام بازی!;)
راستی من علامت اون توکوگاوا شونو دوست ندارم هوادار علامت امپراطورم!(من هوادار ایدوئلوژی کینشنشونم!)

این شوگانا هزار سال مثل بختک افتادن به جون ژاپنیا!

Imperial_Seal.jpg

راستی چند روز قبل یه برنامهع تلویزیون گزلشت راجع به تحلیل انیمه کینشن بود!تحلیلگره با سواد!نکات جاللبیو اورد مثل این که در اعتماد و خیانت وقتی اجسادو دفن می کنه کینشن برابعضیاشون صلیب می زاره که اشاره به مظلومنیت مسحیا داشته!یا تینکه وقتی فیلم کینشن دوبله شد همه فکر می کرد زیادپر طرفدار نباشه!ولی نسبت نینجوتسو و انقلاب میجی کم لطفی کرد!

فایل های ضمیمه

• Mon-Tokugawa.png
    Mon-Tokugawa.png
    28.2 KB · نمایش ها: 1
بالا