• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام. من یک تازه وارد هستم. شاید زیاد نمونم؛ ولی می خوام که توی همین مدت کوتاه، هممون به یه چیزایی بیشتر توجه کنیم...
سلام برادر رضا :)

بچه ها ايشون همون کسی هستن که گفتم با من در مورد DMC و کمدی الهی صحبت کرده بودن! :happy:

ورودتون رو به جمع مون خوشامد ميگم و ممنون از اطلاعات تون!:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه DVD می خوام از Ebay بخرم و در صورت امکان بگم با DHL برام پست کنند.کسی اطلاعاتی در این زمینه داره.DHL بازرسی می شه؟؟ DVD من باید از فیل تر ارشاد عبور کنه؟؟ کسی تجربه ی خرید آنلاین و پست به ایران داشته؟؟
خواهش می کنم یک نفر به من بگه چه کنم .
بگو ببينم چيه؟:eek: من سعی ميکنم اگه اينجا گيرم بياد بخرم بدم البرز بياره!;)

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خیر مقدمتون ممنون.
از اینکه ورود بنده رو اطلاع داده بودین هم ممنون.
از اینکه من دانش کافی ندارم شرمنده.​

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه جالب!
شما نتنها پسر نیستی، ایران هم نیستی.
چه شود!!!

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خواهر جان نمی شه.مال اروپاست.
148fs542321.gif

فكر مي كنم پستتون مال آلمان باشه، من خودم با اين موضوع شديد مشكل دارم، اگه شما كشور ايران رو تو ليست ديديد منو خبر كنيد:( اصلا سر ادم به حساب نمياد وتو ليست نيست، شما اگه بتونيد به يكي از دوستانتون بگيد و آدرس ايشون رو بديد سريع تر دستتون ميرسه تا بخوايد وقت بزاريد براي فرستادن به ايران ، من كه راهي پيدا نكردم بتونم از ebay يا آمازون خريدي داشته باشم و ايران هم بفرسته.:(:(
اگه دوست و آشنايي نداريد بايد بريد تو سايت هايي كه از اين كارا مي كنند كه زيادم هست ، اونا با دريافت مبلغي براتون دريافت مي كنند(معمولا دبي هست آدرسشون) بعدش براتون ارسال مي كنند اين فرايند ممكنه 20 روز كاري طول بكشه.:wacko:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
من ميگم تو فعلاً بکشونشون بيان يه کافی شاپ، اردو پيشکش شون!!!:lol::p

----------------------

خوب من يه خبر فرح بخش دارم!:D البرز داره با يه هارد 700 و خورده اي گيگ انيمه ميآد ايران!:D البته بيچاره عزا دار هم هست!:f34r: 200 تا از dvd هايی که رايت کرده بوده مال سنگاپور بودن و خراب و الان ديگه نميخونه!:( اومد ايران بيچاره رو در يابين لباس سياشو در بياره!:lol:;)

البته يکشنبه داره ميآد ويکتوريا خودم يه کم دلداريش ميدم :pولی شماها هم دريابينش.:rolleyes: البته اون هارد 700 گيگی رو هم دريابين!;):p

بگيد دي وي دي هاشو هم بياره ، من مي خونم همرو
character0144.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
آقا رضا منم ورود شما رو به جمعمون خوشامد ميگم، اميدوارم كه بيشتر بيايد و يه سري هم به مسنجرتون بزنيد كه من ادتون كردم:lol: (اينجا سماغ مي مكم كه اد كنيد
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
)
راستي رو اسلحه اينا دقيق چي نوشته ميتونيد بگيد اصلا چرا نوشته شده؟
اينا چيزايي بودش كه من تونستم بخونم،:
رو اسلحه دانته: ّFor Tony redgrane by xx art mark
رو اسلحه همكار اسبق دانته(اسمش رو الان يادم نيست) :Lace & ombro فكر كنم.
البته غلط داره چون من بعضي حرفارو نفهميدم.:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بگيد دي وي دي هاشو هم بياره ، من مي خونم همرو
character0144.gif
چه جوری؟ :eek:

فکر نکنم بشه، چون اگه ميشد، خوده البرز خدای اين کاراست! :D (نفر (تيم) اول المپياد رباتيک جهان) ;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
چه جوری؟ :eek:

فکر نکنم بشه، چون اگه ميشد، خوده البرز خدای اين کاراست! :D (نفر (تيم) اول المپياد رباتيک جهان) ;)

:cool: جالب شد ، من بايد پس آقا البرز رو يه روزي از ببينم، حالا گذشته از اين موضوع يكي از دوستانم يه DVD-ROM داره كه همه جور دي وي دي رو مي خونه انگار نه انگار كه تو بقيه كار نمي كنه ، بد نيست باهاش به Try بكنيم اگه جواب داد كه خوبه اگه نداد بازم ضرري نكرديم.:rolleyes:

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Loveless
شخصیت ها :

Loveless9.jpg

Ritsuka Aoyagi
او در 21 دسامبر متولد شده و یک پسر12 سالست و شخصیت اول داستانه. تنها محافظ او برادر بزرگترش سیمیه. پدرش او مادرشو ترک کرده. او دارای مشکلات بسیاری نسبت به یک پسر دوازده سالسه معمولیه. او بعد از یک روز مهتابی ریکا نام گرفت. معنی اسم واقعی او لاولس یا بدون عشقه. کمی قبل از شروع سریال سیمی در یک پایان نفرت انگیز بیرحمانه سوخته میشه ، در زمان مرگ سیمی ریتساکا ده ساله بوده. بعد از مرگ برادرش یعنی دو سال قبل شخصیت او به طور ناگهانی تغییر میکنه و شخصیت جدید او درست مخالف شخصیت قبلیش میشه. قبلاً او یک دانش آموز متوسط و محبوب بود اما حالا او از همکلاسی هاش دوری می کنه و دیگه مثل قبلاً سر حال نیست و افسرده و گوشه گیره ( مثل ساسوکه توی ناروتو)همراه این تغییر شخصیت او به خاطر از دست دادن حافظه اش رنج میبره. به خاطر این تغییر قوی نا شناخته او همواره در جلسه های درمانی شرکت می کنه. در اولین روز در مدرسه جدید ریتساکا برای اولین بار یاکی (کسی که بعداً بهترین دوست ریتساکا میشه) ویک پسر بیست ساله به نام سابی آگاتسوما (کسی که ادعا میکنه سیمی رو میشناسه و سیمی دوستش بوده و قسمت مهم و پیچیده و رمانتیک زندگی ریتساکا رو تشکیل میده) رو ملاقات می کنه. سابی به خاطر این عشق ناگهانی سراسیمه میشه . او به خاطر ریتساکا میجنگه و شروع به فاش کردن گذشته و آینده خودش میکنه. با وجود اینکه ریتساکا در سنین جوانیه وبه خاطر ضعف حافظه تجربه نداره اما خیلی باهوش بوده. ریتساکا به خاطر اینکه در مورد برادرش چیزهای بیشتری بدونه با سابی دوستانه رفتار میکنه. اولین بار که سابی به طور ناگهانی ریتساکارو میبوسه و به او میگه دوستت دارم ریتساکا عصبانی میشه به خصوص وقتی او کشف میکنه که قبلاً سیمی سفارش اونو به ریتساکا کرده بوده. ریتساکا صلح جوست و شدیداً مخالف خشونت و سابی هم یک رفتار آرام و منصفانه داره. عشق برای ریتساکا یک موضوع نا خوشاینده. او در صحبت کردن بسیار محتاطه و و دوست نداره عبارتی مثل دوستت دارمو بشنوه. اما سابی جمله دوستت دارم رو همیشه تکرار می کنه که ریتساکا باور نمی کنه این حقیقت داشته باشه. واکنش عیبجویی ریتساکا سابی رو از گفتن این جمله باز میداره. هنوز ناسازگاری درونی ریتساکا باعث می شه که او فکر کنه علت گفته سابی یک بحران بزرگه و باعث تلخی در رابطشون می شه. ریتساکا اشاره می کنه که او همیشه به سابی شک داشته که سابی پیوسته از فاش کردن اطلاعات بین خودش و سیمی سر باز می زده. اما با گذشت زمان ریتساکا میفهمه که واقعاً سیمی اونو دوست داره. سابی قربانی او میشه وقتی ریتساکا میفهمه که این " seven moons " بوده که برادرشو کشته و میخواسته اونو بدزده و سابی رو هم بکشه. ریتساکا جواب میخواد و برای گرفتن جوابش در کنار سابی می جنگه...

Aoyagi Misaki
او مادر سیمی و ریتساکاست. او دو سال قبل به خاطر تغییر شخصیت ریتساکا دچار جنون میشه. او یک ازدواج موفق با پدر ریتساکا نداشته چون او در مورد شوهرش میگه او یک انسان بی مصرفه. در این منگا سابی میگه که دوست داره ریتساکا مادرشو ترک کنه و میزاکی بمیره اما ریتساکا از این حرف بسیار عصبانی میشه و میگه که من به مادرم نیاز دارم که فقط اینجا باشه و من نمیتونم اونو ترک کنم چون اونم به من نیاز داره.

Loveless16.jpg

Soubi Agatsuma
او 20 سال سن داره و دانش آموزه رشته هنره در زمینه نقاشی های ژاپنی. او قد بلند با موهای بلوند و بسیار جذابه. بعد از مرگ سیمی سابی با ریتساکا رابطه بر قرار می کنه. او دنیایی از رزمنده ها و قربانی ها رو به ریتساکا معرفی می کنه. اگر چه اسم واقعی سابی با عشق و اسم واقعی ریتساکا بدون عشقه ، نبرد آنها به عنوان یک جفت حرام مطرح شده. اون زخم ابدی که روی گردنه سابیه و نوشته شده beloved نشون میده که به سابی تعلق داره. وقتی ازش میپرسن مگه سیمی چه کسی بود سابی جواب میده که او خدای من بود...

Loveless_(manga)_-_Aoyagi_Seimei.jpg

Seimei Aoyagi
سیمی برادر بزرگتر ریتساکاست. او وقتی به قتل رسید 17 سال داشت. اگر چه او در یک اتفاق مبهم مرده بود. او قربانی سابی میشه. او توسط سون مون کشته شده که او کارفرمای سابی بوده...

Loveless1.jpg

Yuiko Hawatari
او هم کلاسی ریتساکاست.او دوازده سال سن داره. او تیزبین و خوش قلبه و خیلی خوش روست. روز اول مدرسه ریتساکا، او بی درنگ مغلوب هیبت و جذبه ریتساکا می شه. او ریتساکا رو همراهی می کنه اگر چه ریتساکا نسبت به اوخیلی با میل نیست. چون ریساکا بر او غلبه می کنه در اولین خاطره او و ریتساکا درک می کنه که یایکو نسبتاً باهوشه و آنها دوستهای خوبی می شن . یایکو و دوستی با ریتساکا باعث خشمگین شدن هم کلاسیشون یایوی میشه چون قبلاً پیشنهاد او بوسیله یایکو رد شده بوده...

Loveless19.jpg

Kio Kaidou
او دوست و هم کلاسی سابیه.هر دوتای اونا دانش آموزند و در قسمت ششم کیو به ریتساکا می گه که من فقط دوست سوییچان هستم این گفته به طور واضح معلومه که کیو به جنس موافق تمایل داره و صحبت کردن او گذراندن وقت با سابی نشان دهنده این موضوعه. با وجود اینکه با ملایمت نادیده گرفته می شده یا غیر مستقیم رد میشده.

Loveless25.jpg

Hitomi Shinonome
او معلم ریتساکا ویایوی و یایکوست. او بسیار بی تجربه و سادست و او بیست و سه سالشه. او به خاطر دختر بودنش در این سن دست انداخته می شه. پس به طور وضوح او خجالت زدست اما در این داستان او مورد اطمینان قرار می گیره . این طبع ساده او باعث برخورد غیر عادی او بعد از مواجه شدن با سابی می شه. سابی با تندی اونو رد می کنه و به اون زن پیرتراز خودش توجه نمی کنه با وجود اینکه در حقیقت هیتومی هیچ رفتار عاشقانه ای به اون نمی کنه به خاطر اینکه سه سال از سابی بزرگتره. با وجود اینکه سابی با سردی با اون رفتار می کنه به نظر میاد که هیتومی نسبت به سابی احساس علاقه می کنه چون در قسمت دوم سریال او گریه میکنه و به خاطر سابی توی فکر فرو می ره... رد کردن هیتومی بوسیله سابی در بعضی جاها مشخصه که سابی از آزار هیتومی لذت می بره مثلاً در اولین برخوردشون او با دیدن صورت غمگین هیتومی لذت می بره و در قسمت دوم وقتی هیتومی غش میکنه سابی خودشو بی تفاوت نشون میده.او به خاطر اینکه سابی به ریتساکا توجه می کنه با اینکه ریتساکا خیلی جوون تره و دانش آموزشه به ریتساکا حسادت میکنه...

Loveless5.jpg

Yayoi
او هم کلاسی ریتساکا و یایکوست. اولین باری که او ریتساکا رو میبینه میگه که زیبایی ریتساکا شبیه دختراست . او به ریتساکا حسادت میکنه چون شبیه ریتساکاست اما جای اون نیست.

Loveless_(manga)_-_Akame_Nisei.jpg

Nisei Akame
او اولین بار در قسمت پنجم میاد. اگر چه شخصیت او یک معمای بزرگه او بسیار گمراهه. او ریتساکا رو تعقیب می کنه و اطلاعاتو به رییسش گزارش میده. او و سابی همدیگرو تو قسمت ششم ملاقات می کنند و نیسی از تعقیب کردن ریتساکا دست بر می داره اما همیشه کنار اونه. نقش او در قسمت پنجم مهم می شه...

خلاصه داستان:
ریتساکا 12 ساله که با مادر دیوانش که تنها خانوادش بود زندگی می کرد وقتی برادرش سیمی به طور مرموزی مرد او به مدرسه جدیدی رفت و با سابی آگاتسوما آشنا شد. او کسی بود که ادعا می کرد برادر ریتساکا رو می شناسه. ریتساکا سر انجام کشف کرد که سابی و سیمی در کنارهم نبرد کردند که سرانجام به وسیله آن جنگ سابی جنگ کننده میشه و سیمی قربانی. حالا سیمی رفته و ریتساکا جای اونو گرفته کسی که بعداً نبرد کننده می شه . ریتساکا تصمیم می گیره که به مرگ برادرش رسیدگی کنه و گاهی اوقات از کمک های بی فایده سابی در این راه استفاده می کنه...
پایان
Loveless2.jpg

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. من یک تازه وارد هستم. شاید زیاد نمونم؛ ولی می خوام که توی همین مدت کوتاه، هممون به یه چیزایی بیشتر توجه کنیم.
اصل موضوعی که من روی اون تاکید دارم اینه که کارتون دیدن و فیلم دیدن و بازی کردن، واسه هیچ کس توی هیچ سنّی عیب نیست. اتفاقا چون ما حال و حوصله مطالعه نداریم، راحت ترین راه کسب اطلاعات، همین جور چیزاست. حالا بحث اینجاست که توی این سه تا مورد که گفتم، چه چیزایی به ما انتقال پیدا می کنه؟
همه می دونیم که ضمیر ناخوداگاه ما، یه چیزایی رو ضبط می کنه. واسه همینه که وقتی ما میریم توی یه مغازه،
//
بحث های مفهومی یادتون نره.
دمتون گرم و خدا نگهدار​

سلام رضا جان میبینم که شما هم تو خط یافتن بکگراوند داستان انیمه ها و بازی ها هستید :happy:

من کلا ایناترو تایید میکنم و یه چیزی که از قلم افتاده بود این بود که دوزخ بجای اینکه زیر زمین باشه تو آسمون بود :eek::wacko: این جور چیزا معمول توجه منو جلب میکنه :D امیدوارم از این جور پستها زیاد بزنی ;)

roky

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به تمامی علاقه مندان انیمیشن .
خوشحالم که به جمع شما اضافه شدم امیدوارم این عضو تازه وارد وبین خودتون بپذیرید .:happy:
----------------------------------------------------------------------------------
آخیش چقدر برای جلسه معارفه دلشوره داشتم الکی :lol::blush:

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوشحالم که به جمع شما اضافه شدم امیدوارم این عضو تازه وارد وبین خودتون بپذیرید .:happy:
----------------------------------------------------------------------------------

به ببینید کی اینجاست برادر روکی خیلی خوشحالیم شما هم به انیمه بین ها پیوستید

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

به به :happy: بعد از يكي دو روز اومدم حالا ميبينم .... امير جان خوش اومدي :D اصلا حالم جا اومد ديدمت :lol:

ميخواستم در مورد بعضي از استادهاي خر و زبون نفهم و گاو و اينا بنويسم كه بيخيالش شدم !!!!

Devil May Cry
همون طور که می دونین، مبنای این بازی، کتاب کمدی الهی دانته هستش که اون هم مبتنی بر اصول مسیحیت به صورت افراطی است. تازه، بازی اومده با دستمایه قرار دادن این کتاب، زیراب همه ادیان رو زده؛ حتی خود مسیحیت رو!!!

یه جا هم که دانته داره میره پایین و در ها رو به سوی دوزخ باز می کنه، شما به طور واضح می تونین در کعبه رو از نزدیک ببینین که داره رو به دوزخ باز میشه...

آقا رضا ... عرض ادب :rolleyes: مطلبتون بسيار لذت بخش بود ! در مورد كعبه من دقيقا يادم مياد تور مراحل آخر بازي ،‌ روي بعضي از درها با خطي نزديك به خط عربي چيزهايي نوشته شده بود :f34r: ولي متوجه باز شدن رو به جهنم نشده بودم ... در كل ممنون و منتظر قسمت بعدي هم هستيم :happy:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
تسليت ميگم!:lol:

سپهر تو هم گرفتی claymore رو! :D:cool: ببينين بشينيم مثل اون موقع های +blood در موردش حرف بزنيم!:D;)

حالا چرا تسلیت
cold.gif

میگم همچینم خفن نیستا:rolleyes:به پای برزرک که نمیرسه به پای Elfen lied هم نمیرسه
میشه گفت یکم بهتر از متوسطه
hippi.gif

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خوب سیما جان از اطلاعات خوبتون در مورد lovless ممنون..
راستی بچه ها کسی نگفت انیمیشن pokmoon رو داریم یا نه؟؟من دانش نکنم؟؟؟

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. من یک تازه وارد هستم. شاید زیاد نمونم؛ ولی می خوام که توی همین مدت کوتاه، هممون به یه چیزایی بیشتر توجه کنیم.
دمتون گرم و خدا نگهدار​

سلام ورودتونو با تاخير تبريك ميگم
مطالبتون خيلي جالب بود من هيچ موقع انقدر دقيق موضوعو برسي نمي كنم اما برام جالبه بدونم هدف سازنده چي بوده و چي ميخواسته بگه:D اما معمولا هر چي دلم بخواد خودم برداشت ميكنم:lol::lol::lol:
اگه از فيلم يا انيميشني چيزي نگيريم كلافه ميشم احساس ميكنم وقتم هدر رفته;)
----------------------
به به برادر لينخو چطوري

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
به به برادر لينخو چطوري
مر30 سروش جان..با زحمتهای ما...راستی یه انیمیشن قدیمی دیگه که یادم اومد برای معرفی...فکر کنم اسمش بادباپاپا بود..که تو تلویزون بچه بودم پخشمیشد هرچند که الانم همچین بزرگ نیستم...:(:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بالا