atashpareh
کاربر تازه وارد
اولندش که ما قرار نیست راجب کتاب حرف بزنیم، بحث تاثیر هنرهای نمایشی روی افکار کساییه که دارن اونارو می بینن.
در اینکه چون هری یه نوجوانه و واسه همین هم هست که طرفداران هری، زیر 20 ساله ها هستن، شکی نیست؛ اما از کنار ارباب حلقه ها، نباید بی تفاوت رد شد. من می خواستم که راجبش مفصل صحبت کنم که ظاهرا اینجا این حرفا نتنها خریدار نداره، بلکه باعث میشه آرامش کاذب برخی از دوستان به هم بخوره؛ هر جور که راحتین... خوش باشین.
دوست عزیز همه می دونن که توی فیلم ارباب حلقه ها، اوروک ها، همون مسلمانان هستن. در واقع چون تالکین مسیحیه تیره! پس کتابش هم باید آرماگدن مسیحیان رو ترسیم کنه. فکر کنم که اگه جای دیگه بگی که گاندالف، حضرت رسول صلوات الله علیه، کلی باعث خنده و تفریح بشی... :happy:
دوست عزيز چرا فكر ميكني اينجا حرفات خريدار نداره؟؟؟ خوب داريم بحث ميكنيم و كاملاً طبيعيه كه عقايد متفاوت داشته باشيم...:happy: من كه تازه دارم گرم ميشم...
كي گفته اوروك ها مسلمونا هستند؟؟؟ اين "همه" رو كه ميگيد ميشه تعريف كنيد... من خيلي دوست دارم دلايل منطقيتون رو در اين مورد بشنوم....:blink:
چرا چون يه نفر مسيحيه، لاجرم كتابش هم "بايد" تجسم آرماگدون مسيحيان باشه؟ و يا مسلمونا رو بكوبه؟؟:blink:
اين صحبتهاي با تعصب رو منطق من نميتونه بپذيره... اين همون ايدئولوژيك نگاه كردن و رنگ دين و مذهب زدن به همه ي مسائله كه متاسفانه توي جامعه ي ما شايعه...
منظور از دوست خوبمون خواشان هم از تعبير گاندالف به پيامبر، نشون دادن اين نكته است كه اگر بخوايم نقد منصفانه رو كنار بگذاريم، ميتونيم هر شخصيت مجازي رو به گستره ي زيادي از شخصيت هاي واقعي تشبيه كنيم اونم با دليل و مدرك... يعني همونقدر وقتي گاندالف رو به خاخام تشبيه كنيم انصاف رو رعايت نكرديم كه وقتي اونو به پيامبر تشبيه كنيم... براي هر كدوم هم ميتونيم يكي دو تا دليل بياريم... ولي آيا واقعاً خالق اثر چنين تصوراتي داشته؟؟؟
البته شايد بگيد تصورات خالق اثر مهم نيست و اون چيزي كه من برداشت ميكنم مهمه... كه در اون صورت ديگه خالق اثر تخيل و تصور شماست و نه خالق اصلي اثر...
موفق و پيروز باشيد...