• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولندش که ما قرار نیست راجب کتاب حرف بزنیم، بحث تاثیر هنرهای نمایشی روی افکار کساییه که دارن اونارو می بینن.
در اینکه چون هری یه نوجوانه و واسه همین هم هست که طرفداران هری، زیر 20 ساله ها هستن، شکی نیست؛ اما از کنار ارباب حلقه ها، نباید بی تفاوت رد شد. من می خواستم که راجبش مفصل صحبت کنم که ظاهرا اینجا این حرفا نتنها خریدار نداره، بلکه باعث میشه آرامش کاذب برخی از دوستان به هم بخوره؛ هر جور که راحتین... خوش باشین.
دوست عزیز همه می دونن که توی فیلم ارباب حلقه ها، اوروک ها، همون مسلمانان هستن. در واقع چون تالکین مسیحیه تیره! پس کتابش هم باید آرماگدن مسیحیان رو ترسیم کنه. فکر کنم که اگه جای دیگه بگی که گاندالف، حضرت رسول صلوات الله علیه، کلی باعث خنده و تفریح بشی... :happy:

دوست عزيز چرا فكر ميكني اينجا حرفات خريدار نداره؟؟؟ خوب داريم بحث ميكنيم و كاملاً طبيعيه كه عقايد متفاوت داشته باشيم...:happy: من كه تازه دارم گرم ميشم...:p

كي گفته اوروك ها مسلمونا هستند؟؟؟ اين "همه" رو كه ميگيد ميشه تعريف كنيد... من خيلي دوست دارم دلايل منطقيتون رو در اين مورد بشنوم....:blink:
چرا چون يه نفر مسيحيه، لاجرم كتابش هم "بايد" تجسم آرماگدون مسيحيان باشه؟ و يا مسلمونا رو بكوبه؟؟:blink:
اين صحبتهاي با تعصب رو منطق من نميتونه بپذيره... اين همون ايدئولوژيك نگاه كردن و رنگ دين و مذهب زدن به همه ي مسائله كه متاسفانه توي جامعه ي ما شايعه...
منظور از دوست خوبمون خواشان هم از تعبير گاندالف به پيامبر، نشون دادن اين نكته است كه اگر بخوايم نقد منصفانه رو كنار بگذاريم، ميتونيم هر شخصيت مجازي رو به گستره ي زيادي از شخصيت هاي واقعي تشبيه كنيم اونم با دليل و مدرك... يعني همونقدر وقتي گاندالف رو به خاخام تشبيه كنيم انصاف رو رعايت نكرديم كه وقتي اونو به پيامبر تشبيه كنيم... براي هر كدوم هم ميتونيم يكي دو تا دليل بياريم... ولي آيا واقعاً خالق اثر چنين تصوراتي داشته؟؟؟

البته شايد بگيد تصورات خالق اثر مهم نيست و اون چيزي كه من برداشت ميكنم مهمه... كه در اون صورت ديگه خالق اثر تخيل و تصور شماست و نه خالق اصلي اثر...

موفق و پيروز باشيد...

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
روزهای جمعه یک انیمه از شبکه دو پخش می شود
فکر کنم اول اسمش gear بود
درباره پسری است که می خواهد جا پای برادرش بگذارد
برادرش هم قهرمان یک جور مسابقه جنگ ماشین های اسباب بازی بود
کسی اسم واقعی اش را می داند؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
روزهای جمعه یک انیمه از شبکه دو پخش می شود
فکر کنم اول اسمش gear بود
درباره پسری است که می خواهد جا پای برادرش بگذارد
برادرش هم قهرمان یک جور مسابقه جنگ ماشین های اسباب بازی بود
کسی اسم واقعی اش را می داند؟

سلام
فکر کنم اسمش این باشه:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب تا ويلی online هست و نميتونه ديگه از زيرش در بره،:D همين جا اعلام ميکنم که نفر بعدی که روی صندلی ميشينه ويلی هست!:D;)

برای شنبه خودتو آماده کن ويلی!:happy:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب تا ويلی online هست و نميتونه ديگه از زيرش در بره،:D همين جا اعلام ميکنم که نفر بعدی که روی صندلی ميشينه ويلی هست!:D;)

علیک سلام
عجب خیر مقدمی!!!
آی ام وری وری ساری!من یکشنبه امتحان دارم!
تازه من یکی عمرا رو این صندلیه بشینم!اینهمه آدم حالا تو چرا به من گیر دادی آخه؟:wacko:جون من بیخیال شو!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

بسمه تعالی
با سلام
ممکن است لطفا خواهش میکنم اسم اون انیم رو که اونروز عکس گذاشتین بفرمایید
129fs2000253.gif

با تشکر فلانی
139fs108574.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
یه مطلبی رو که خالی از لطف ندیدم اینجا بذارم سخنان دکتر حسن بلخاری
//
اما من با بررسی دقیقی که انجام دادم به شباهت بسیار زیاد سبیل تام با هیتلر علیه رحمه پی بردم !!

یادمه چند وقت پیش اینو گزاشته بودین و خیلی هم در موردش بحث شده بود :rolleyes::D

علیک سلام
عجب خیر مقدمی!!!
تازه من یکی عمرا رو این صندلیه بشینم!اینهمه آدم حالا تو چرا به من گیر دادی آخه؟:wacko:جون من بیخیال شو!

ویلی جان نفر بعدی خودتی در نرو :D اول از همه هم یه عکس بزار :p:lol:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز چرا فكر ميكني اينجا حرفات خريدار نداره؟؟؟ خوب داريم بحث ميكنيم و كاملاً طبيعيه كه عقايد متفاوت داشته باشيم...:happy: من كه تازه دارم گرم ميشم...:p

كي گفته اوروك ها مسلمونا هستند؟؟؟ اين "همه" رو كه ميگيد ميشه تعريف كنيد... من خيلي دوست دارم دلايل منطقيتون رو در اين مورد بشنوم....:blink:
چرا چون يه نفر مسيحيه، لاجرم كتابش هم "بايد" تجسم آرماگدون مسيحيان باشه؟ و يا مسلمونا رو بكوبه؟؟:blink:
اين صحبتهاي با تعصب رو منطق من نميتونه بپذيره... اين همون ايدئولوژيك نگاه كردن و رنگ دين و مذهب زدن به همه ي مسائله كه متاسفانه توي جامعه ي ما شايعه...
منظور از دوست خوبمون خواشان هم از تعبير گاندالف به پيامبر، نشون دادن اين نكته است كه اگر بخوايم نقد منصفانه رو كنار بگذاريم، ميتونيم هر شخصيت مجازي رو به گستره ي زيادي از شخصيت هاي واقعي تشبيه كنيم اونم با دليل و مدرك... يعني همونقدر وقتي گاندالف رو به خاخام تشبيه كنيم انصاف رو رعايت نكرديم كه وقتي اونو به پيامبر تشبيه كنيم... براي هر كدوم هم ميتونيم يكي دو تا دليل بياريم... ولي آيا واقعاً خالق اثر چنين تصوراتي داشته؟؟؟

البته شايد بگيد تصورات خالق اثر مهم نيست و اون چيزي كه من برداشت ميكنم مهمه... كه در اون صورت ديگه خالق اثر تخيل و تصور شماست و نه خالق اصلي اثر...

موفق و پيروز باشيد...

آخه بحث باید منطق پشتش باشه؛ من فکر می کنم به این دلیل، این جوریه! شما هم واسه رد کردنش، باید دلیل بیارین،
نه اینکه چون دوست ندارین این حرف رو قبول کنین، الکی بگین که این جوری نیست!
حالا واسه وجود در کعبه توی DMC من دلیل آوردم، کسی قبول کرد؟ اصلاً کسی رفت اون عکس ها رو ببینه؟
تالکین یه مسیحیه معمولی نیستش که! زیردست یه کشیش خفن آموزش دیده، واسه همین اگه آثارش بوی مسیحیت نده باید تعجّب کرد.
من سیلماریلیون رو هنوز نخوندم، اونایی که خوندن، میگن بعضی از قسمت های اون، بسیار شبیه انجیل هستش!
بگذریم... میرم سر اصل مطلب...
به دلایل زیر، من معتقدم که ارباب حلقه ها، یک آرماگدن مسیحایی رو ترسیم کرده:
1- در کتب عهد جدید مسیحیان، آمده است که در آخرالزّمان، اورشلیم، به شدّت از شرق و جنوب، مورد تهاجم قرار می گیرد. ( توی فیلم هم اونایی
که با فیل میان و ظاهر عربی دارن (هارادریم ها)، از جنوب اومدن و سائورون هم که از شرق حمله می کنه)
الان هم بلاد مسلمین، نسبت به بیت المقدس، در شرق و جنوب قرار داره ( ایران، عراق، عربستان، اردن، سوریه، مصر، لیبی، سودان، الجزایر و ... )
در مورد کشورهای عربی-اسلامی شمال افریقا ( که میشه جنوب اروپا) هم، به ترکیب جالب " حمله از جنوب سرزمین میانه، لباس عربی، فیل " عنایت داشته باشید.
2-حدود سال 800 میلادی، در نبردی سنگین که بین مسیحیان امپراطوری فرانسه (شارلمانی کبیر) و مسلمانان آندلس در می گیره، برادر زادۀ شارلمانی،
که یکی از فرماندهان لشکر بوده، کشته می شه و کمر مسیحیان هم می شکنه و کلّاً توی اون جنگ، پدرشون در میاد.
برادر زادۀ شارلمانی، یه علامت مشخّصه داشته! اگه گفتین... آفرین... درسته... شیپور! معمولاً توی جنگ ها برای روحیه دادن به سربازانش، توی اون می دمیده و
هنگام مرگ هم با تمام وجود، توش می دمه! به طوریکه تا اون سر میدان نبرد، همه صداش رو می شنون! حالا این، توی فیلم، کیه؟ بازم درست گفتین : بورومیر.
3-بار اوّل که فارامیر رو میبینین، یاد کی میفتین؟ کمان+لباس سبز+بیشه = رابین هود !!! قبوله؟
پس تا اینجا، ما هم از فرانسه نماینده داریم و هم از انگلیس. ( به نقشه تالکین هم یه مراجعه بکنین و ببینین جای گاندور که سرزمین این دوتا برادره، کجای نقشه قرار گرفته)
4- اکثر روهانی ها ( اهالی روهان ) هم بلوند هستن؛ مثل مردم اسکاندیناوی یا شاید آلمان. جالب اینجاست که هیچ کدوم از این گروه های خوب فیلم،
موهاشون مشکی نیست! (که یه خورده شک کنیم که شبیه ما هستن!!!) آراگورن و فرودو هم (اگه من کوررنگی نداشته باشم) موهاشون خرمایی یا قهوه ای سوخته است.
اگه هنوز متقاعد نشدین، مشکل خودتونه!!!
یه چندتا دلیل مشابه اینایی که من گفتم، واسه خودتون بیارین، ان شاء الله به راه راست هدایت خواهید شد!
پایدار باشید ... فعلاً خدا نگهدار
مخلص همتون ... رضا​

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...

...

منظور من همین بوده ...نمی دونم که چرا دوست عزیزمون فکر کرده که نظرم روی وجود شباهته بین این دو شخصیته ...

كي گفته اوروك ها مسلمونا هستند؟؟؟ اين "همه" رو كه ميگيد ميشه تعريف كنيد... من خيلي دوست دارم دلايل منطقيتون رو در اين مورد بشنوم...
دلیل هایی از قبیل علامت پنجه ی دستی که روی سر اورک ها بود و یا استفاده از نورهای سبز و یا ...

دوست عزیز همه می دونن که توی فیلم ارباب حلقه ها، اوروک ها، همون مسلمانان هستن.
یاد قضیه ی بنزین افتادم ... که مسئولین می گفتن : " نزدیک به 85 درصد مردم از سهیمه بندی راضی هستن " ... ولی نمی دونم که چرا من هر جا می رم اون 15 درصد رو می بینم ;) ...

در کل دوست خوبمون mtwerwolf , هدف من از رد و بدل کردن این پست ها با شما این بود که بگم , هر کسی بر اساس شاکله و عینکی که به چشم زده , مسائل رو تفسیر می کنه , مخصوصا در این طور مسائل ...

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول )
استاد ركس از ديدنتون خيلي خوشحالم:happy:

دوم)
اينقدر بد جنس نباشيد
1 پست اساسي بزنيد اين روشهاي دانلود رو كه ميگين توضيح بدين . من ك فقط تورنت رو بدلم.لطفا كم فروشي نكنيد:D

سوم)
گزارش بازي شطرنج
الان من 2 تا حركت كردم و كاكاشي سنسي 1 دونه
(داره مات ميشه:blink::p)

راستي يكي از اعضاي گروه :f34r:زو مين جو :f34r:رو ديدم . قراره اينطرفها بيادش مراقب باشيد:p
=========================================
البته اين بحثي كه ميكنيد ربطي به تاپيك انيمه نداره ولي خوب 1در حد زيرنويس 1 چيزي ميگم
1 اشاراتي به شرق داره . يعني دشمنها شرقي هستن.
خوب شرقي باشن.
شرقي نباشن چي باشن؟
الان به شما بگن بيا 1 كتاب مثل اين واسه ايرانيها بنويس
خوب كيا دشمن ميشن
حتما اينا ديگه:
تركها و مغولها
عربها كه احتمالا تو داستان خيانت ميكنن
و روميها
اونوقت اونها ميان ميگن چرا مارو بد نشون دادين.خوب واسه اينكه دشمنيد ديگه.
اينقده حساس نباشيد.
انگار زياد نوشتم بسه ديگه.

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور من همین بوده ...نمی دونم که چرا دوست عزیزمون فکر کرده که نظرم روی وجود شباهته بین این دو شخصیته ...

دلیل هایی از قبیل علامت پنجه ی دستی که روی سر اورک ها بود و یا استفاده از نورهای سبز و یا ...

یاد قضیه ی بنزین افتادم ... که مسئولین می گفتن : " نزدیک به 85 درصد مردم از سهیمه بندی راضی هستن " ... ولی نمی دونم که چرا من هر جا می رم اون 15 درصد رو می بینم ;) ...

در کل دوست خوبمون mtwerwolf , هدف من از رد و بدل کردن این پست ها با شما این بود که بگم , هر کسی بر اساس شاکله و عینکی که به چشم زده , مسائل رو تفسیر می کنه , مخصوصا در این طور مسائل ...

من کلّاً غلط کردم... ببخشید
این انیمه های ما رو بدین، میریم پی کارمون.​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وحيد و لينخو و بقيه

پست هاتون رو فرستادم تو تاپيک مشارکت در دانلود. صحبتتون رو اونجا ادامه بدين.;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحيد و لينخو و بقيه

پست هاتون رو فرستادم تو تاپيک مشارکت در دانلود. صحبتتون رو اونجا ادامه بدين.;)

اوکی.. اتفاقا خودمم میخواستم بگم.. گرچه اینا جنرال هستش ولی باید اونجا بحث میشد..;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بسمه تعالی
با سلام
ممکن است لطفا خواهش میکنم اسم اون انیم رو که اونروز عکس گذاشتین بفرمایید
129fs2000253.gif

با تشکر فلانی
139fs108574.gif

:blink:

مهدي كجايي؟!
يكي با اي ديت لاگين كرده ....!

يه پست عجيب هم زده!
3110.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
علیک سلام
عجب خیر مقدمی!!!
اشتباه شد، 3 ش جا افتاده بود!:p از سشنبه صبحی حواست باشه که تو بايد به سوالا جواب بدی!!!:D

واسيه اينکه اين همه وقت گذشته من هنوز هيچی در موردت نميدوم :blink: جز اينکه پزشکی ميخونی!:eek: تازه اونم زوری از زيره زبونت کشيدم بيرون!:lol:;)

خلاصه دير نکن! :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اتقاقا دوست عزیز بدلیل اینکه بچه های 15-20 سال پیش نیستیم نباید این طور فیلم و انیمه ها رو جدی بگیریم .. اون بچه ها هستن که خیلی فضای فیلم و انیمه رو جدی می گیرن ...

من و شما که نباید عقل و ذهن خودمون رو سر شلم شوربایی که کاگردان یا نویسنده از خودش درآورده مشغول کنیم ... کتاب ها و منابع خیلی با ارزشی برای یادگرفتن و بحث کردن هستن ... آخه زشت نیست که در مورد ارباب حلقه ها و هری پاتر بحث کنیم ... تالکین و رولینگ رو من اصلا قبول ندارم که به خوام در مورد کارهاشون بحث کنم ...

آدم هایی با اثرهای با ارزشی وجود دارن برای بحث ...

در کل امیدوارم که از من ناراحتی به دل نداشته باشین :happy:

هری پاتر خیلم نازه!(ارباب حلقه ها از نظرم من حداقل فیلمش خیلی بی خود بود ولی کتاب هری پاتر شخصیت پردازی بسیار قوی و البته غافلگیری های جالبی داره!بهترین کار در ادبیات فاتزیه!) الان لینکش تو امضام هست دارم بحث می کنیم!البته اینکه هیچکدوم از گروه متحدیا هری پاتریست نیستن بیشتر بخاطر القائات یوئه ملعونه!;)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان من واقعا شرمندم . نمیدونم چطوری از دوستان ..:(
میتونم دوباره فعالیتم را شروع کنم . یک ماهی به اینترنت دسترسی نداشتم .
امیدوارم ببخشید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان من واقعا شرمندم . نمیدونم چطوری از دوستان ..:(
میتونم دوباره فعالیتم را شروع کنم . یک ماهی به اینترنت دسترسی نداشتم .
امیدوارم ببخشید
لرد سياه
36_1_13.gif

کجا بودين اين مدت؟ :blink::D دلمون براتون تنگ شده بود! :( خوبين؟ اوضاع بهتر شده!:happy:;)

بازم ما رو تو غم خودتون شريک بدونين.:(

---------------

خوب در نبود شما يه سری تقييرات داديم که فکر کنم از برادر آتشپاره در موردش شنيده باشين.:) بازم اگه سوالی بود بگين. اگه بتونين يه ليست از بچه هايی که با شما بودن رو هم بدين محشره!;)

راستی يه امانتی براتون داشتم به دستتون رسيد؟ ;)

بالا