• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...
من کلا ایناترو تایید میکنم ...امیدوارم از این جور پستها زیاد بزنی ;)

ولی من متاسفانه کلا این چیزها رو رد می کنم ... امیدوارم که زیاد نباشه ... چون به شدت اختلاف برانگیزه و نظرهای شخصی به شدت توی این زمینه های متفاوته ... آینده رو هم در نظر بگیرین :happy:

امیدوارم که کسی از من ناراحت نشه ... :happy:

به دوست جدیدمون هم خوش آمد می گم :happy:

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی من متاسفانه کلا این چیزها رو رد می کنم ... امیدوارم که زیاد نباشه ... چون به شدت اختلاف برانگیزه و نظرهای شخصی به شدت توی این زمینه های متفاوته ... آینده رو هم در نظر بگیرین :happy:

موافقم با شما خواشان جان...
با خوشامدگويي به دوست عزيزمونmtwerwolf و تشكر از مطالبي كه عنوان كردند...
به نظر من اينقدر عميق شدن و ايدئولوژيك نگاه كردن به مسائل و ربط دادنشون به مذاهب و غيره، ديگه زياده رويه...
يه وقتهايي اگه بخوايم اينقدر عميق بشيم، به مسائلي ميرسيم كه خالق اون اثر، روحش هم ازشون خبر نداشته...ولي ما داريم به اثرش ميچسبونيمشون...
به هر حال موفق و پيروز باشيد...

roky

Registered User
لایک‌ها
10
به ببینید کی اینجاست برادر روکی خیلی خوشحالیم شما هم به انیمه بین ها پیوستید

به به :happy: بعد از يكي دو روز اومدم حالا ميبينم .... امير جان خوش اومدي :D اصلا حالم جا اومد ديدمت :lol:

ميخواستم در مورد بعضي از استادهاي خر و زبون نفهم و گاو و اينا بنويسم كه بيخيالش شدم !!!!
OOOps
جا داداشم خالی باشه :(;) خب چون داداش جان نیست من جاش اومدم یه راست هم اومدم سر بخش مورد علاقه ام . لاکی جان وافشین عزیز من دورادور همه شما رو توسط امیرمیشناسم خب واسه اینکه خواهرشم :happy::blush: از اینکه درکنارتونم خیلی خوشحالم ذوق زده شده بودم یادم رفت بنویسم که من امیرنیستم خواهرشم با هزار بدبختی آی دیشو سپرد دستم :D:lol:به شرط اینکه دخترخوبی باشم به حرفهای فریدا هم گوش بدم :blush:خوش به حال داداشم دوستای خیلی خوبی داره به همه شما سلام میرسونه :lol:

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
در حال دیدن zero no tsukaima . خیلی تا حالا خندیدمه:lol: . به همه پیشنهاد می کنم :lol:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

من منظورم اون نکاتی بود که در مورد DMC اشاره کرده بودن ;) خودشم تو بعضی از این انیمه ها و یا بازیها بعضا پنهان و بعضا نهان چیزایی رو میگنجونن که بهتره در موردشون یه صحبتهایی بشه ;)

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
OOOps
جا داداشم خالی باشه :(;) خب چون داداش جان نیست من جاش اومدم یه راست هم اومدم سر بخش مورد علاقه ام . لاکی جان وافشین عزیز من دورادور همه شما رو توسط امیرمیشناسم خب واسه اینکه خواهرشم :happy::blush: از اینکه درکنارتونم خیلی خوشحالم ذوق زده شده بودم یادم رفت بنویسم که من امیرنیستم خواهرشم با هزار بدبختی آی دیشو سپرد دستم :D:lol:به شرط اینکه دخترخوبی باشم به حرفهای فریدا هم گوش بدم :blush:خوش به حال داداشم دوستای خیلی خوبی داره به همه شما سلام میرسونه :lol:
به به برادر روکی نگفته بود خواهر گلی مثل شما دارن خوشحالم یه دختر دیگه به جمعمون اضافه شد:rolleyes::D
حالا من نمیدونم شما رو چی صدا کنم خواهر روکی یا اسم دیگه ای دارید:p
در هر حال بازم بهتون خوش امد میگم امیدوارم اینجا بیشتر ببینیمتون:lol:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به :happy: بعد از يكي دو روز اومدم حالا ميبينم .... امير جان خوش اومدي :D اصلا حالم جا اومد ديدمت :lol:

ميخواستم در مورد بعضي از استادهاي خر و زبون نفهم و گاو و اينا بنويسم كه بيخيالش شدم !!!!

آقا رضا ... عرض ادب :rolleyes: مطلبتون بسيار لذت بخش بود ! در مورد كعبه من دقيقا يادم مياد تور مراحل آخر بازي ،‌ روي بعضي از درها با خطي نزديك به خط عربي چيزهايي نوشته شده بود :f34r: ولي متوجه باز شدن رو به جهنم نشده بودم ... در كل ممنون و منتظر قسمت بعدي هم هستيم :happy:

قسمت بعدی، انشاالله میره واسه بعد از دیدن انیمه ها. خدمت بعضی از دوستان هم که مخالف بودن، باید بگم که اینا نظر شخصی من بود. نگفتم حالا منظورشون همین بوده که!!! ولی اینو قبول کنین که اونا همین جوری الکی فیلم و انیمه نمی سازن. حتما واسش برنامه دارن. بعضی از چیزا هم هست که خیلی رو هست و نمیشه ادم خودشو بزنه به اون راه. درکل مرسی که نظر میدین. اگه خواستین، راجبه فیلم ارباب حلقه ها با هم بحث کنیم. خوبه؟​

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فریدا تحویل بگیر ... این به Gundam Seed فحش داد !! ...
shame.gif
450tp2u.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا رضا ... عرض ادب :rolleyes: مطلبتون بسيار لذت بخش بود ! در مورد كعبه من دقيقا يادم مياد تور مراحل آخر بازي ،‌ روي بعضي از درها با خطي نزديك به خط عربي چيزهايي نوشته شده بود :f34r: ولي متوجه باز شدن رو به جهنم نشده بودم ... در كل ممنون و منتظر قسمت بعدي هم هستيم :happy:

من كه چيزي نديدم .آخه هر مكعبي كه كعبه نيست
نظر منم اينه كه با ديد بد نگاه نكنيد. اينجوري مثل برنامه هاي بررسي فيلم صدا و سيما ميشه كه فيلم رو پخش ميكنه . بعدش ميشينه ميگه خوب:blink::blink::blink: !!!
اين ميخواست با فيلمش به ما فحش بده.
شما نشنيدين؟ خوب واسه اينكه دقت نميكنيد. اينها اصلا هدفشون از ساختن اين چيزا توهين به ماست حالا بعضي كمتر فحش ميدن بعضي بيشتر :p:p:p:p خلاصه اينجوري نشه

Smiley عزيز پيام خصوصي دارين :p:p:p

===================================
برادر روكي ورودتون رو به فال نيك ميگيريم.
خواهر روكي شما هم خوش اومدين. پيشنهاد ميشه 1 يوزر واسه خودتون بسازين .اينجوري مطمئن تره
اگرم بلد نيستين بگين دوستان انجام بدن(من خودم همين كارو كردم:D )
اما داداش لينخو :
اصولا داداش لينخو از اون دسته آدم هايي هستن كه هرجا باشن اثر مثبت ميذارن (حالا 1 ذره هم سرش شلوغه هستش كه اونم انشاالله برطرف ميشه ) پس منتظر اثرات خوب باشين
mtwerwolf : چقدر عضو جديد :happy::happy: انشاالله پايدار باشين
كسي از قلم نيوفتاده؟
يوزر البرز چي بود؟

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان خوب و عزیزم که اینجا زحمت می کشن...
بالاخره بعد از یه مدت طولانی جرئت کردم در بین اساتید اینجا پست بزنم.....:blush::)
هرچی باشه بعد از یانگوم نوبت انمیه هست....:D
قبل از اینکه من تو پی تی اینجارو ببینیم زیاد با انیمه آشنا نبودم... ولی خب.. علاقه وافری به خود انیمیشن ها مخصوصاً از نوع 3D ش داشتم....:happy:
وقتی با انیمه هم آشنا شدم چند تا خودم از نت دانلود کردم ( البته با این سرعتی که من دارم، تا تموم بشن من دق می کنم....:blush::lol:) .. بعد از این خیلی بهشون علاقه مند شدم.. تا اینکه اومدم دیدم شما اینجا چه کارا که نکردین... یکم که اینجا گشتم دیدم هرچی انیمه هست شما DL کردین.. واقعاً کارتون احسنت داره.....:happy:
به هر حال.... امیدوارم من رو هم به عنوان عضو کوچیکی تو این قسمت بپذیرید.....
قربان همتون ... مجتبی.....:happy:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رضا جان میبینم که شما هم تو خط یافتن بکگراوند داستان انیمه ها و بازی ها هستید :happy:

من کلا ایناترو تایید میکنم و یه چیزی که از قلم افتاده بود این بود که دوزخ بجای اینکه زیر زمین باشه تو آسمون بود :eek::wacko: این جور چیزا معمول توجه منو جلب میکنه :D امیدوارم از این جور پستها زیاد بزنی ;)

به نکته جالبی اشاره کردی! چون توی کتاب کمدی الهی، دوزخ، زیر زمینه! و احتمالا سازنده های این بازی،
می خواستن همه چیز رو نسبت به کتاب، وارونه کرده باشن؛ واسه همین، دوزخ رفته اون بالا.​

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من:
امروزه، چیزایی که آدما می تونن ازش به صورت سالم لذت ببرن، زیاد نیست؛ پس ما نباید بی خودی همین چیزای حداقل رو هم ازشون بگیریم.
خودم هم وقتی یه نفر میاد توی تلویزیون و علایق من رو مورد تهاجم قرار میده، کلی نفرینش می کنم؛ البته وقتی که بدون سند و مدرک حرف بزنه؛
در غیر این صورت، حداقلش اینه که به گفته های اون فکر می کنم ... پس هدفم از این بحث ها، توهین به نظر یا سلیقه کسی نبود؛ اینو گفتم چون احساس کردم بعضی ها، بهشون برخورده.
من شرمنده ام اگه کسیو ناراحت کردم. امّا به هر حال، همون طور که گفتم، اونا واسه دل ما که کار نمی کنن، هدفمند و برنامه ریزی شده عمل می کنن... بگذریم.
از طرف دیگه، ماها که دیگه بچه های 15-20 ساله پیش نیستیم که ساعت 9 می شستیم پای رادیو و قصه شب گوش می دادیم تا خوابمون ببره، هستیم؟
اگه نیستیم، پس باید با اون بچه که می شینه کارتون می بینه و توی رویاهای رنگارنگش غرق میشه، یه فرقی داشته باشیم دیگه، نه؟
اتفاقا من فکر می کنم که ما با دونستن اصل موضوع یک کتاب، فیلم یا کارتون، نتنها به لذت بردنمون، خدشه ای وارد نمیشه، بلکه بیشتر هم می تونیم لذت ببریم؛
چون دست سازنده هاشونو خوندیم و واسه شخص من، هیچ چیزی به اندازه خوندن فکر و ذهن آدما، جذاب نیست!
حالا برای اینکه ازتون یه دلجویی کرده باشم، این دو تا عکس رو گذاشتم که دانلود کنین...البته بی ارتباط به موضوع مورد بحثمون هم نیست!!!​

http://www.MegaShare.com/233085
http://www.megashare.com/233087

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی بچه ها

من احتمالا هفته آینده نمی رسم بیام و به اینجا سر بزنم. متاسفانه درگیر کارهای مربوط به مادربزرگم هستم(امروز صبح فوت کرد) لطفا هم نه تسلیت بگین نه چیزی که offtopic نشه:eek:
از بچه هایی هم که از من انیمه خواستن خواهش می کنم که یا یک مدتی صبر کنن یا از RoOozbeh و AliMH بگیرند تا من به روال عادی زندگیم برگردم
ممنون از همگی

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من:
امروزه، چیزایی که آدما می تونن ازش به صورت سالم لذت ببرن، زیاد نیست؛ پس ما نباید بی خودی همین چیزای حداقل رو هم ازشون بگیریم.
خودم هم وقتی یه نفر میاد توی تلویزیون و علایق من رو مورد تهاجم قرار میده، کلی نفرینش می کنم؛ البته وقتی که بدون سند و مدرک حرف بزنه؛
در غیر این صورت، حداقلش اینه که به گفته های اون فکر می کنم ... پس هدفم از این بحث ها، توهین به نظر یا سلیقه کسی نبود؛ اینو گفتم چون احساس کردم بعضی ها، بهشون برخورده.
من شرمنده ام اگه کسیو ناراحت کردم. امّا به هر حال، همون طور که گفتم، اونا واسه دل ما که کار نمی کنن، هدفمند و برنامه ریزی شده عمل می کنن... بگذریم.
از طرف دیگه، ماها که دیگه بچه های 15-20 ساله پیش نیستیم که ساعت 9 می شستیم پای رادیو و قصه شب گوش می دادیم تا خوابمون ببره، هستیم؟
اگه نیستیم، پس باید با اون بچه که می شینه کارتون می بینه و توی رویاهای رنگارنگش غرق میشه، یه فرقی داشته باشیم دیگه، نه؟
اتفاقا من فکر می کنم که ما با دونستن اصل موضوع یک کتاب، فیلم یا کارتون، نتنها به لذت بردنمون، خدشه ای وارد نمیشه، بلکه بیشتر هم می تونیم لذت ببریم؛
چون دست سازنده هاشونو خوندیم و واسه شخص من، هیچ چیزی به اندازه خوندن فکر و ذهن آدما، جذاب نیست!
حالا برای اینکه ازتون یه دلجویی کرده باشم، این دو تا عکس رو گذاشتم که دانلود کنین...البته بی ارتباط به موضوع مورد بحثمون هم نیست!!!​

http://www.MegaShare.com/233085
http://www.megashare.com/233087

دوست عزيز ممنون از مطالبت...
من هم در بيان نظراتم هيچ تعصبي ندارم و اينها هم فقط نظر منه... نميدونم منظورتون من بودم يا نه ولي به هر حال من كه بحث كردن رو دوست دارم و برخوردني در كار نبوده...:p

من هم به هيچ وجه منكر اين نيستم كه ساخت يك فيلم يا انيمه بدون برنامه و فلسفه نيست... خودم هم كاملاً طرفدار نقد درست و عميقم... ولي فكر ميكنم در جامعه اي كه ما زندگي ميكنيم...(منظورم ايران كنونيه) جامعه داره ما رو به سوي بدبيني و دشمن انگاشتن همه و ايدئولوژيك نگاه كردن و رنگ مذهب زدن به همه ي مسائل سوق ميده... اين اتفاقيه كه من ازش دوري ميكنم... به نظر من بايد اول بستر اثر شناخته بشه و بعد توي همون بستر نقد بشه...
دوست خوبمون آرام جان (roky) هم به مسائلي در ارباب حلقه ها پرداختند، مثل شبيه بودن گاندالف به خاخام هاي يهود... از ايشون يه سوال دارم: اگه خودتون مي خواستيد يه شخصيت جادوگر پير و مهربون رو طراحي كنيد چجوري طراحي ميكردي...(من كه هميشه توي ذهنم از بچگي جادوگرها رو با ريش بلند و كلاه بلند نوك تيز تجسم كردم هيچ ربطي هم به خاخام هاي يهودي نداشته) ... يا يه سوال ديگه : فكر ميكنيد مبارزه ي خير و شر فقط يه مفهوم دينيه؟ (به نظر من مبارزه ي خير و شر يكي از مباني كليدي 90 درصد فيلمها و انيمه هاييه كه ساخته ميشه و به اشكال گوناگون هم مطرح ميشه و هيچ ربطي هم به ايدئولوژي يا مذهب سازنده نداره...) در مورد هري پاتر هم اين مسائل صادقه...
به نظر من سازنده ي اثر (غير از بعضي موارد كه واقعاً قصد و غرضي در بينه، مثل فيلم 300) به تنها چيزي كه فكر ميكنه قابل باورتر كردن اثرشه و دادن جذابيت و كشش بيشتر به اثرش... در اين راه، اگه مثلاً تروريستها رو در اغلب فيلمهاي آمريكايي مسلمون نشون ميدن، اين براي توهين به اسلام و برنامه ريزي شده توسط يهوديها و غيره نيست، بلكه به اين دليل ساده است كه چهره اي كه مخاطب عادي آمريكايي از يه تروريست داره به اون چيزي كه توي فيلم نشون ميده نزديكه...(همون قابل باورتر كردن اثر) ... حالا اينكه مسلمونا اينجوري معرفي ميشن، يه مقدار زياديش به رفتار خود ما مسلمونا بر ميگرده...
در مورد انيمه هاي ژاپني هم فكر نميكنم ديد ايدئولوژيكي ديني در ساختشون چندان تاثيري داشته باشه كه الان ما بخوايم با اون ديد نقد و بررسيشون كنيم...
باز هم منتظر نظرات خوبتون هستم...:happy:
اميدوارم به كسي بر نخورده باشه... به هر حال نظر من اين بود...:)
موفق و پيروز باشيد...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
متاسفانه درگیر کارهای مربوط به مادربزرگم هستم(امروز صبح فوت کرد)
خوب پس من از جانب همه بچه ها تسليت ميگم!:( غم آخرت باشه! هيچی جای مادر بزرگ ها رو نميگيره! :(ما رو هم تو غمت شريک بدون.:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب پس من از جانب همه بچه ها تسليت ميگم!:( غم آخرت باشه! هيچی جای مادر بزرگ ها رو نميگيره! :(ما رو هم تو غمت شريک بدون.:(
این اواخر چرا فامیل های همه یکی یکی فوت میشن
127fs4573872.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
...
در «ارباب حلقه ها» چهره پیرمردی که مصلح است، بسیار شبیه چهره افراد آسمانی است. که بازم از نظر من تقریبا جوری این چهره گریم شده با اون نوع لباس و کلاه وحالت مو که بیشتر من ویاد خاخام ها میندازه ...مردی که اومده دنیا رو از شر وپلیدی پاک کنه بعد از «ارباب حلقه ها» فیلم «هری پاتر» است که باز قصه جنگ خیر و شر است.البته این و کمی توش شک دارم که دید آخر زمانی هم در فیلم دخیل هست یا نه چون فکر میکنم انگار داره آخر الزمان و توصیف میکنه ;)
من دوست ندارم که این بحث ها پیش بیاد ولی دوست عزیز شما انگار تا حالا خاخام ندیدین ( خاخام موهای بلند داره ؟, خاخام لباس سفید و عبا مانند می پوشه ؟ .خاخام موهاش رو می بنده ؟ ... تا اونجا که من می دونم این مشخصات کاراکترهای معنوی اسلامی هست , حتی کاراکترهای مسیحیت هم این نوع مشخصات رو ندارن ) ... اگه اینطوریه که من چندتا سیره ی پیامبر رو خوندم و می تونم با دلیل ثابت کنم که کاراکتر گندالف کپی برداری از شخصیت پیامبر ماست ... حتی از نحوه ی جنگیدن پیامبر هم می تونم دلیل بیارم ولی خب , که چی ؟؟ ... اینها همه یه سری حدس های بی ارزشه , کارگردان , فیلم خودشه رو ساخته ... اینطور فیلم ها هم بیشتر برای فروشه ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
....
...!​

[rl]
[rl]

اتقاقا دوست عزیز بدلیل اینکه بچه های 15-20 سال پیش نیستیم نباید این طور فیلم و انیمه ها رو جدی بگیریم .. اون بچه ها هستن که خیلی فضای فیلم و انیمه رو جدی می گیرن ...

من و شما که نباید عقل و ذهن خودمون رو سر شلم شوربایی که کاگردان یا نویسنده از خودش درآورده مشغول کنیم ... کتاب ها و منابع خیلی با ارزشی برای یادگرفتن و بحث کردن هستن ... آخه زشت نیست که در مورد ارباب حلقه ها و هری پاتر بحث کنیم ... تالکین و رولینگ رو من اصلا قبول ندارم که به خوام در مورد کارهاشون بحث کنم ...

آدم هایی با اثرهای با ارزشی وجود دارن برای بحث ...

در کل امیدوارم که از من ناراحتی به دل نداشته باشین :happy:

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتقاقا دوست عزیز بدلیل اینکه بچه های 15-20 سال پیش نیستیم نباید این طور فیلم و انیمه ها رو جدی بگیریم .. اون بچه ها هستن که خیلی فضای فیلم و انیمه رو جدی می گیرن ...

من و شما که نباید عقل و ذهن خودمون رو سر شلم شوربایی که کاگردان یا نویسنده از خودش درآورده مشغول کنیم ... کتاب ها و منابع خیلی با ارزشی برای یادگرفتن و بحث کردن هستن ... آخه زشت نیست که در مورد ارباب حلقه ها و هری پاتر بحث کنیم ... تالکین و رولینگ رو من اصلا قبول ندارم که به خوام در مورد کارهاشون بحث کنم ...

آدم هایی با اثرهای با ارزشی وجود دارن برای بحث ...

در کل امیدوارم که از من ناراحتی به دل نداشته باشین :happy:

اولندش که ما قرار نیست راجب کتاب حرف بزنیم، بحث تاثیر هنرهای نمایشی روی افکار کساییه که دارن اونارو می بینن.
در اینکه چون هری یه نوجوانه و واسه همین هم هست که طرفداران هری، زیر 20 ساله ها هستن، شکی نیست؛ اما از کنار ارباب حلقه ها، نباید بی تفاوت رد شد. من می خواستم که راجبش مفصل صحبت کنم که ظاهرا اینجا این حرفا نتنها خریدار نداره، بلکه باعث میشه آرامش کاذب برخی از دوستان به هم بخوره؛ هر جور که راحتین... خوش باشین.
دوست عزیز همه می دونن که توی فیلم ارباب حلقه ها، اوروک ها، همون مسلمانان هستن. در واقع چون تالکین مسیحیه تیره! پس کتابش هم باید آرماگدن مسیحیان رو ترسیم کنه. فکر کنم که اگه جای دیگه بگی که گاندالف، حضرت رسول صلوات الله علیه، کلی باعث خنده و تفریح بشی... :happy:

بالا