به نظر من:
امروزه، چیزایی که آدما می تونن ازش به صورت سالم لذت ببرن، زیاد نیست؛ پس ما نباید بی خودی همین چیزای حداقل رو هم ازشون بگیریم.
خودم هم وقتی یه نفر میاد توی تلویزیون و علایق من رو مورد تهاجم قرار میده، کلی نفرینش می کنم؛ البته وقتی که بدون سند و مدرک حرف بزنه؛
در غیر این صورت، حداقلش اینه که به گفته های اون فکر می کنم ... پس هدفم از این بحث ها، توهین به نظر یا سلیقه کسی نبود؛ اینو گفتم چون احساس کردم بعضی ها، بهشون برخورده.
من شرمنده ام اگه کسیو ناراحت کردم. امّا به هر حال، همون طور که گفتم، اونا واسه دل ما که کار نمی کنن، هدفمند و برنامه ریزی شده عمل می کنن... بگذریم.
از طرف دیگه، ماها که دیگه بچه های 15-20 ساله پیش نیستیم که ساعت 9 می شستیم پای رادیو و قصه شب گوش می دادیم تا خوابمون ببره، هستیم؟
اگه نیستیم، پس باید با اون بچه که می شینه کارتون می بینه و توی رویاهای رنگارنگش غرق میشه، یه فرقی داشته باشیم دیگه، نه؟
اتفاقا من فکر می کنم که ما با دونستن اصل موضوع یک کتاب، فیلم یا کارتون، نتنها به لذت بردنمون، خدشه ای وارد نمیشه، بلکه بیشتر هم می تونیم لذت ببریم؛
چون دست سازنده هاشونو خوندیم و واسه شخص من، هیچ چیزی به اندازه خوندن فکر و ذهن آدما، جذاب نیست!
حالا برای اینکه ازتون یه دلجویی کرده باشم، این دو تا عکس رو گذاشتم که دانلود کنین...البته بی ارتباط به موضوع مورد بحثمون هم نیست!!!
http://www.MegaShare.com/233085
http://www.megashare.com/233087
دوست عزيز ممنون از مطالبت...
من هم در بيان نظراتم هيچ تعصبي ندارم و اينها هم فقط نظر منه... نميدونم منظورتون من بودم يا نه ولي به هر حال من كه بحث كردن رو دوست دارم و برخوردني در كار نبوده...
من هم به هيچ وجه منكر اين نيستم كه ساخت يك فيلم يا انيمه بدون برنامه و فلسفه نيست... خودم هم كاملاً طرفدار نقد درست و عميقم... ولي فكر ميكنم در جامعه اي كه ما زندگي ميكنيم...(منظورم ايران كنونيه) جامعه داره ما رو به سوي بدبيني و دشمن انگاشتن همه و ايدئولوژيك نگاه كردن و رنگ مذهب زدن به همه ي مسائل سوق ميده... اين اتفاقيه كه من ازش دوري ميكنم... به نظر من بايد اول بستر اثر شناخته بشه و بعد توي همون بستر نقد بشه...
دوست خوبمون آرام جان (roky) هم به مسائلي در ارباب حلقه ها پرداختند، مثل شبيه بودن گاندالف به خاخام هاي يهود... از ايشون يه سوال دارم: اگه خودتون مي خواستيد يه شخصيت جادوگر پير و مهربون رو طراحي كنيد چجوري طراحي ميكردي...(من كه هميشه توي ذهنم از بچگي جادوگرها رو با ريش بلند و كلاه بلند نوك تيز تجسم كردم هيچ ربطي هم به خاخام هاي يهودي نداشته) ... يا يه سوال ديگه : فكر ميكنيد مبارزه ي خير و شر فقط يه مفهوم دينيه؟ (به نظر من مبارزه ي خير و شر يكي از مباني كليدي 90 درصد فيلمها و انيمه هاييه كه ساخته ميشه و به اشكال گوناگون هم مطرح ميشه و هيچ ربطي هم به ايدئولوژي يا مذهب سازنده نداره...) در مورد هري پاتر هم اين مسائل صادقه...
به نظر من سازنده ي اثر (غير از بعضي موارد كه واقعاً قصد و غرضي در بينه، مثل فيلم 300) به تنها چيزي كه فكر ميكنه قابل باورتر كردن اثرشه و دادن جذابيت و كشش بيشتر به اثرش... در اين راه، اگه مثلاً تروريستها رو در اغلب فيلمهاي آمريكايي مسلمون نشون ميدن، اين براي توهين به اسلام و برنامه ريزي شده توسط يهوديها و غيره نيست، بلكه به اين دليل ساده است كه چهره اي كه مخاطب عادي آمريكايي از يه تروريست داره به اون چيزي كه توي فيلم نشون ميده نزديكه...(همون قابل باورتر كردن اثر) ... حالا اينكه مسلمونا اينجوري معرفي ميشن، يه مقدار زياديش به رفتار خود ما مسلمونا بر ميگرده...
در مورد انيمه هاي ژاپني هم فكر نميكنم ديد ايدئولوژيكي ديني در ساختشون چندان تاثيري داشته باشه كه الان ما بخوايم با اون ديد نقد و بررسيشون كنيم...
باز هم منتظر نظرات خوبتون هستم...:happy:
اميدوارم به كسي بر نخورده باشه... به هر حال نظر من اين بود...

موفق و پيروز باشيد...