• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا چطوره 1 ذره توضيح بدم
1) اين نقشه كل ژاپن
map_meiji_tokugawa_war.jpg

map_tokugawa_1860s.jpg

اين واسه اينكه هي دنبال جاشون نگردين

2)اين 1 سري.توضيح كه نياز نداره

warlords_tokugawa.jpg

3) اينم 1 سري ديگه

crests_maeda_hosokawa_kuroda_asano.jpg

4)اينم قسمت آخر
warlords_meiji.jpg

The warlords at Emperor Meiji's side (above),

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نی نی جان بازگشتتو تبریک می گم!خیلیم خوشحالم حال خواهرتون بهتر شد!در ضمن در اولین فرصت می ریم اعدام بازی!;)
راستی من علامت اون توکوگاوا شونو دوست ندارم هوادار علامت امپراطورم!(من هوادار ایدوئلوژی کینشنشونم!)

این شوگانا هزار سال مثل بختک افتادن به جون ژاپنیا!
Imperial_Seal.jpg
ممنون
آره چند وقته كه خلوت مونده
علامت درستش رو ميتوني آخي پست قبلي پيدا كني.
من از وقتي خيلي كوچيكتر بودم اسم توكوگاوا رو شنيده بودم.من كه توكوگاوا رو ترجيح ميدم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام خواهر

ممنون از پست معرفيت!:happy:

راستش اينجا زياد رسم نيست که بچه ها بعد معرفی يه کارتون نظر بدن يا از معرفی کننده تشکر کنن!:p همين الان 2-3 تا پست پايين تر از پست معرفی تو، منم يه کارتون معرفی کردم! کسی تشکر کرده؟؟؟!:blink::rolleyes: ايجا برای دل خودت معرفی کن!;)

خيلی کم پيش ميآد کسی نظری بده! خوده من تو اين 2 تا لينک Ayashi no ceres a همين کارتون رو معرفی کرده بودم، ولی کسی نظری نداد!:(

خلاصه تشکر کردن زياد اينجا رسم نيست:cool:. به دل نگير و ناراحت نشو.;)

-----------------

مسيح فکر کنم خواهر سيما همون مشگل تو رو دارن.:blink: شايد تو جو اينجا رو توضيح بدی بهتر باشه!;)
اخه این انیم تشکر هم داره
mpr.gif

باید بزنی تو سر سازنده هاش , با این داستانشون
155fs355454.gif

يه کارتون سوپر جدی سمورايی در اومده که يه چيزيش خيلی برام جلب توجه کرد! ببينين چيزه آشنايی به چشم تون نميخوره؟!
اسمشم بگو خوب , از گرافیکش خوشم اومد
128fs318181.gif
.
همینطوری عکس گذاشتی در رفتی
2023.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اخه این انیم تشکر هم داره
mpr.gif
باید بزنی تو سر سازنده هاش , با این داستانشون
155fs355454.gif
چون با سليقه تو جور در نميآد دليل نميشه که قشنگ نباشه!:blink: يه بار گفتم اين کارتون دخترونست!:happy: خوب معلومه پسرا خوششون نميآد!:f34r: خيلی از دختر ها هم از کارتون های پسرونه و روباتی و ... خوششون نميآد!:wacko:
اسمشم بگو خوب , از گرافیکش خوشم اومد
128fs318181.gif
. همینطوری عکس گذاشتی در رفتی
2023.gif
حالا هی از من غلط ديکته اي بگير!:f34r: اگه بهت گفتم!
4_1_6.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون با سليقه تو جور در نميآد دليل نميشه که قشنگ نباشه!:blink: يه بار گفتم اين کارتون دخترونست!:happy: خوب معلومه پسرا خوششون نميآد!:f34r: خيلی از دختر ها هم از کارتون های پسرونه و روباتی و ... خوششون نميآد!:wacko:

4_1_6.gif

دقيقا تاييد ميشه اصلا از ربات و فضا خوشم نمياد
خواهر من كه غلط نگرفته بودم
از اين
click to show ها بذار فقط من اسمشو ببينم:p

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
این تست بلیچ خرابه تقریبا مال همه ایچیکو شد!

خوب اگه یه سر به تاپیک بلیچ بزنی نتایج دیگه رو میبینی :دی

سهيل:

نه من ندارم، تو ليست بچه ها هم نديدم.:eek: البته من shaman king رو تو tv ديدم.:cool:
يه کاری کن پيشنهاد دانلودش رو اون تاپيک بده شايد يکی از بچه ها برداره!;)
ولی صبر کن من ليست البرز رو هم چک کنم. شايد lون داشته باشه ازش بگيرم!:D

پس خبر از خودت اگه نداشت بگو :D

7000 پسته شدن تاپیک هم مبارک:D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

4_1_6.gif
حالا کی از انیم های روباتی خوشش میاد
128fs1378898.gif

فقط سیمور خوشش میاد , که اونم اصلا حساب نیست
148fs367817.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
فیلمش یا بالیتستیک (انیمش) ؟
invisible.gif

فیلمش (خوبه نوشته بودم فیلم... :p:D) ، اونجا که اول فیلم تو یه همچین میدانی شروع به مبارزه میکنند :happy:

حالا کی از انیم های روباتی خوشش میاد
128fs1378898.gif

فقط سیمور خوشش میاد , که اونم اصلا حساب نیست
148fs367817.gif

اوهوم اهم ;) کسی به ژانر مکا یا مهمتر از اون به سیمور عزیز کاری نداشته باشه
guns.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
فیلمش (خوبه نوشته بودم فیلم... :p:D) ، اونجا که اول فیلم تو یه همچین میدانی شروع به مبارزه میکنند :happy:

اوهوم اهم ;) کسی به ژانر مکا یا مهمتر از اون به سیمور عزیز کاری نداشته باشه
guns.gif
همون دیگه , فیلمش نبود که انیمش بود , اشتباه گرفتی دیگه
smoke-3-2.gif

من از دست تو چی کار کنم؟!
4_13_4.gif
باسيليسک
خودم عمدا گفتم , تست هوش بگیرم
127fs4016189.gif

با اون اسمایل های جلفت
147fs229130.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
در حال تماشای Claymore
bounce4.gif

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه سوال داشتم .
نمی دونم می شه یا نه ؟ یک بار هم پرسیدم کسی جواب نداد ؟
می شه بچه ها یه اردو درست کنن . همه با هم بریم ؟؟؟
البته متاسفانه بچه های خارج ایران نمی تونن بیان .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می شه بچه ها یه اردو درست کنن . همه با هم بریم ؟؟؟
البته متاسفانه بچه های خارج ایران نمی تونن بیان .
من ميگم تو فعلاً بکشونشون بيان يه کافی شاپ، اردو پيشکش شون!!!:lol::p

----------------------

خوب من يه خبر فرح بخش دارم!:D البرز داره با يه هارد 700 و خورده اي گيگ انيمه ميآد ايران!:D البته بيچاره عزا دار هم هست!:f34r: 200 تا از dvd هايی که رايت کرده بوده مال سنگاپور بودن و خراب و الان ديگه نميخونه!:( اومد ايران بيچاره رو در يابين لباس سياشو در بياره!:lol:;)

البته يکشنبه داره ميآد ويکتوريا خودم يه کم دلداريش ميدم :pولی شماها هم دريابينش.:rolleyes: البته اون هارد 700 گيگی رو هم دريابين!;):p

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
من ميگم تو فعلاً بکشونشون بيان يه کافی شاپ، اردو پيشکش شون!!!:lol::p

----------------------

خوب من يه خبر فرح بخش دارم!:D البرز داره با يه هارد 700 و خورده اي گيگ انيمه ميآد ايران!:D البته بيچاره عزا دار هم هست!:f34r: 200 تا از dvd هايی که رايت کرده بوده مال سنگاپور بودن و خراب و الان ديگه نميخونه!:( اومد ايران بيچاره رو در يابين لباس سياشو در بياره!:lol:;)

البته يکشنبه داره ميآد ويکتوريا خودم يه کم دلداريش ميدم :pولی شماها هم دريابينش.:rolleyes: البته اون هارد 700 گيگی رو هم دريابين!;):p

آخه اون بيچاره عزاداره بعد شما ميگي فرحبخش
52c215c9.gif
....آها راستي 700 گيگ بود ديگه....
740b9250.gif
....واقعا عجب خبر فرح بخشي مسرور شديم ومشتاق ديدار
723b3bdf.gif

mtwerwolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من یک تازه وارد هستم. شاید زیاد نمونم؛ ولی می خوام که توی همین مدت کوتاه، هممون به یه چیزایی بیشتر توجه کنیم.
اصل موضوعی که من روی اون تاکید دارم اینه که کارتون دیدن و فیلم دیدن و بازی کردن، واسه هیچ کس توی هیچ سنّی عیب نیست. اتفاقا چون ما حال و حوصله مطالعه نداریم، راحت ترین راه کسب اطلاعات، همین جور چیزاست. حالا بحث اینجاست که توی این سه تا مورد که گفتم، چه چیزایی به ما انتقال پیدا می کنه؟
همه می دونیم که ضمیر ناخوداگاه ما، یه چیزایی رو ضبط می کنه. واسه همینه که وقتی ما میریم توی یه مغازه، ناخوداگاه میریم سمت محصولی که بیشتر تبلیغش رو دیدیم. کار امروز رسانه هم همینه! جا انداختن یک سری عقاید و افکار به صورت نامحسوس در بین مردم. که بعدا از آمادگی ذهنی مردم توی زمینه های دلخواهشون، استفاده کنن.
پس بهتره که امتحان کردن چیزایی رو که کامل در موردشون اطلاعات نداریم رو به کسی توصیه نکنیم. همه که به اندازه ما با معلومات و با جنبه نیستن!!!
یه بحث دیگه هم اینه که ما نباید به خاطر یه چیز مثبت، کل یک مجموعه رو تایید کنیم و به خاطر یه نکته منفی، همه چیزو ببریم زیر سوال.
من خودم ارباب حلقه ها رو خیلی دوست دارم ولی خود من می تونم بهتون ثابت کنم که این فیلم، یه دیدگاه ضد اسلامی داره و بر مبنای اصول مسیحیت نوشته شده. و به قول ملاصدرا هم : نابود باد آن فلسفه ای که در برابر کتاب و سنت قرار می گیرد. هری پاتر رو دوست ندارم؛ ولی فکر می کنم که اسلام رو که نداره، هیچ، همون مسیحیت خودشون رو هم نداره. یه نمونه دیگه همین بازیه Devil May Cry هستش که یواش یواش داره کارتونش هم ساخته میشه.
بازی کردنش بسیار برای من لذت بخش بود... ولی همون طور که می دونین، مبنای این بازی، کتاب کمدی الهی دانته هستش که اون هم مبتنی بر اصول مسیحیت به صورت افراطی است. تازه، بازی اومده با دستمایه قرار دادن این کتاب، زیراب همه ادیان رو زده؛ حتی خود مسیحیت رو!!!
شخصیت های اول بازی، دو تا برادر هستن که هر دوشون نیمه انسان و نیمه شیطان (نصف انسان و نصف شیطان؛ عملا جایی واسه خدا باقی نمی مونه ) هستن و در جستجوی قدرت ابلیس، دارن میرن به عمق دوزخ.
پس دارن خلاف جهت کتاب دانته میرن! چون دانته داره از دوزخ میره بهشت ( یعنی رستگاری توی بهشته ) اما اینا دارن میرن جهنم ( یعنی قدرت توی دوزخه). افتاد؟؟؟
یه کشیش داریم که شخصیت منفیه! ( دیگه توضیح اضافه نمیدم، معلومه یعنی چی)
یه دختر داره که این دوتا به خون هم تشنه هستن ( دختره می تونه مریم مجدلیه باشه که به گفته دن براون، کلیسا می خواد پنهانش کنه )
یه جا هم که دانته داره میره پایین و در ها رو به سوی دوزخ باز می کنه، شما به طور واضح می تونین در کعبه رو از نزدیک ببینین که داره رو به دوزخ باز میشه. معلومه چی می خواد بگه. نه؟؟؟
خلاصش اینکه این بازی، ترویج این مفهومه که بی خیال دین، برو دنباله شیطان و ببین چه حالی می بری!! کاری که کشیشه نمی تونه انجام بده ، شیطان می تونه و الی آخر.
من زیاد اهل کارتون و بازی نیستم، و نمی دونم توی بقیه بازی ها و کارتون ها چی میگذره. ولی شماها که این کاره هستین، حواستون به تازه وارد ها باشه که بیش از ظرفیتشون بهشون اطلاعات نرسه. یواش یواش ...
من خودم از منتقد های فیلم و کتاب و ... حالم به هم می خوره، چون نمی خوام اونا فکرشون رو به من تحمیل کنن. اما اگه من خودم هم به این چیزا فکر نکنم، میشم یه آدمی که هر چی بندازن جلوش می خوره و هیچی نمی فهمه. پیشنهاد می کنم که وقتی انیمه یا فیلم می بینیم یا خدایی نکرده، گلاب به روتون، کتاب می خونیم، هم لذت ببریم، هم تحلیلش کنیم. اولش شاید سخت باشه، ولی بعدش جالب میشه. در ضمن چیزایی هم که میبینین داره واستون تکراری میشه رو بی خیال شین، یعنی توی یه سبک خاص کار نکنین. وقتتون تلف میشه.
اووووووووف ! چه پر حرف بودمو خودم خبر نداشتم!
راستی، من 22 ساله هستم و چون زیاد نمی تونم بیام بهتون سر بزنم، اگه ما رو قاطی آدم حساب کردین و ادامه بحث براتون جالب بود و خواستین نظر بدینو یه چیزی هم به ما یاد بدین، این آدرس ایمیل منه :
[email protected]
بحث های مفهومی یادتون نره.
دمتون گرم و خدا نگهدار​

بالا