سلام. من یک تازه وارد هستم. شاید زیاد نمونم؛ ولی می خوام که توی همین مدت کوتاه، هممون به یه چیزایی بیشتر توجه کنیم.
اصل موضوعی که من روی اون تاکید دارم اینه که کارتون دیدن و فیلم دیدن و بازی کردن، واسه هیچ کس توی هیچ سنّی عیب نیست. اتفاقا چون ما حال و حوصله مطالعه نداریم، راحت ترین راه کسب اطلاعات، همین جور چیزاست. حالا بحث اینجاست که توی این سه تا مورد که گفتم، چه چیزایی به ما انتقال پیدا می کنه؟
همه می دونیم که ضمیر ناخوداگاه ما، یه چیزایی رو ضبط می کنه. واسه همینه که وقتی ما میریم توی یه مغازه، ناخوداگاه میریم سمت محصولی که بیشتر تبلیغش رو دیدیم. کار امروز رسانه هم همینه! جا انداختن یک سری عقاید و افکار به صورت نامحسوس در بین مردم. که بعدا از آمادگی ذهنی مردم توی زمینه های دلخواهشون، استفاده کنن.
پس بهتره که امتحان کردن چیزایی رو که کامل در موردشون اطلاعات نداریم رو به کسی توصیه نکنیم. همه که به اندازه ما با معلومات و با جنبه نیستن!!!
یه بحث دیگه هم اینه که ما نباید به خاطر یه چیز مثبت، کل یک مجموعه رو تایید کنیم و به خاطر یه نکته منفی، همه چیزو ببریم زیر سوال.
من خودم ارباب حلقه ها رو خیلی دوست دارم ولی خود من می تونم بهتون ثابت کنم که این فیلم، یه دیدگاه ضد اسلامی داره و بر مبنای اصول مسیحیت نوشته شده. و به قول ملاصدرا هم :
نابود باد آن فلسفه ای که در برابر کتاب و سنت قرار می گیرد. هری پاتر رو دوست ندارم؛ ولی فکر می کنم که اسلام رو که نداره، هیچ، همون مسیحیت خودشون رو هم نداره. یه نمونه دیگه همین بازیه Devil May Cry هستش که یواش یواش داره کارتونش هم ساخته میشه.
بازی کردنش بسیار برای من لذت بخش بود... ولی همون طور که می دونین، مبنای این بازی، کتاب کمدی الهی دانته هستش که اون هم مبتنی بر اصول مسیحیت به صورت افراطی است. تازه، بازی اومده با دستمایه قرار دادن این کتاب، زیراب همه ادیان رو زده؛ حتی خود مسیحیت رو!!!
شخصیت های اول بازی، دو تا برادر هستن که هر دوشون نیمه انسان و نیمه شیطان (نصف انسان و نصف شیطان؛ عملا جایی واسه خدا باقی نمی مونه ) هستن و در جستجوی قدرت ابلیس، دارن میرن به عمق دوزخ.
پس دارن خلاف جهت کتاب دانته میرن! چون دانته داره از دوزخ میره بهشت ( یعنی رستگاری توی بهشته ) اما اینا دارن میرن جهنم ( یعنی قدرت توی دوزخه). افتاد؟؟؟
یه کشیش داریم که شخصیت منفیه! ( دیگه توضیح اضافه نمیدم، معلومه یعنی چی)
یه دختر داره که این دوتا به خون هم تشنه هستن ( دختره می تونه مریم مجدلیه باشه که به گفته دن براون، کلیسا می خواد پنهانش کنه )
یه جا هم که دانته داره میره پایین و در ها رو به سوی دوزخ باز می کنه، شما به طور واضح می تونین در کعبه رو از نزدیک ببینین که داره رو به دوزخ باز میشه. معلومه چی می خواد بگه. نه؟؟؟
خلاصش اینکه این بازی، ترویج این مفهومه که بی خیال دین، برو دنباله شیطان و ببین چه حالی می بری!! کاری که کشیشه نمی تونه انجام بده ، شیطان می تونه و الی آخر.
من زیاد اهل کارتون و بازی نیستم، و نمی دونم توی بقیه بازی ها و کارتون ها چی میگذره. ولی شماها که این کاره هستین، حواستون به تازه وارد ها باشه که بیش از ظرفیتشون بهشون اطلاعات نرسه. یواش یواش ...
من خودم از منتقد های فیلم و کتاب و ... حالم به هم می خوره، چون نمی خوام اونا فکرشون رو به من تحمیل کنن. اما اگه من خودم هم به این چیزا فکر نکنم، میشم یه آدمی که هر چی بندازن جلوش می خوره و هیچی نمی فهمه. پیشنهاد می کنم که وقتی انیمه یا فیلم می بینیم یا خدایی نکرده، گلاب به روتون، کتاب می خونیم، هم لذت ببریم، هم تحلیلش کنیم. اولش شاید سخت باشه، ولی بعدش جالب میشه. در ضمن چیزایی هم که میبینین داره واستون تکراری میشه رو بی خیال شین، یعنی توی یه سبک خاص کار نکنین. وقتتون تلف میشه.
اووووووووف ! چه پر حرف بودمو خودم خبر نداشتم!
راستی، من 22 ساله هستم و چون زیاد نمی تونم بیام بهتون سر بزنم، اگه ما رو قاطی آدم حساب کردین و ادامه بحث براتون جالب بود و خواستین نظر بدینو یه چیزی هم به ما یاد بدین، این آدرس ایمیل منه :
[email protected]
بحث های مفهومی یادتون نره.
دمتون گرم و خدا نگهدار