• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

sima_2690

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ah My Goddess

شخصیت ها:

AAMegamiSamaTV217.jpg

Belldandy
اسم واقعی : berudandi
ماهیت : goddess
شغل : الهه در سیستم Yggdrasil ، کمک کردن به انسانها
قد : 165 سانتی متز
وزن : 44 کیلوگرم
رنگ مو : قهوه ای
رنگ چشم : آبی
خویشاوندان : yggdrasil , keiichi , urd , skuld
وابستگان نزدیک : اسکالد (خواهر کوچکتر) ، ارد (خواهر بزرگتر)
دشمن اصلی : mara
قدرت و توانایی : بلدندی میتونه پتانسیل بسیار قوی بر خلاف دشمنان رو نشان بده. با توجه به طبع ملایم او کمتر از قدرت اصلی استفاده میکنه. او معمولاً میتونه پرواز کنه و از آینه بیرون بیاد و میتونه با حیوانات حرف بزنه و غیره. با این وجود الهه بودن قدرت های نامحدود زیادی داره...
توضیحات : بلدندی یک الهه درجه اول خدایی با محافظت yggdrasil در بهشته (کامپیوتری که دنیا رو طی میکنه و به آهستگی فعالیت میکنه) .دارای رفتار ملایم، زیبا، مهربان با هر کسی و بامهارت در آشپزی. او میتونه احساسات افرادو بفهمه. او یک مأمور کمک در بهشته. یک شاخه ی بهشت کمک به افراد بیچاره ساکن زمین با قلب مهربان با اعطای یک آرزوست. او مأمور میشه تا آرزوی کیچی رو براورده کنه...

Yggdrasil :
این یک کامپیوتر بهشتیه. این کامپیوتر کار های زیادی داره. وقتی این سیستم در قسمت lord of terror شکست فرشته ها مجبور بودند منابع دیگر انرژی که بسیار محدوده استفاده کنند. آنها بعداً فهمیدند که 6 تا خرگوش دراز پا دستگاهو با چکش شکستن. این حیوانات بسیار خطرناک بودند چون او نا میتونن به صورت یک حلقه تغییر شکل بدن و یک راه برای تکثیر خودشون درست کنند...

AAMegamiSamaTV218.jpg

Morisato Keiichi
ماهیت : یک انسان معمولی
قد : 160 سانتی متر
رنگ مو : سیاه
رنگ چشم : قهوه ای
شغل : دانشجوی دانشگاه nekomi tech
خویشاوند نزدیک : خواهرش Megumi
خلاصه : یک دانشجوی بیچاره دانشگاهه که تو خوابگاهش هیچ کس آدم حسابش نمیکنه و قبل از اینکه از گرسنگی بمیره یک تماس اشتباه میگیره و بلدندی ظاهر میشه و کسی که با ابراز احساساتش به بلدندی مشکل داره...

AAMegamiSamaTV27.jpg

Urd
ماهیت : goddess و demon
قد : 170 سانتی متر
وزن : 47 کیلو گرم
رنگ مو : سفید
رنگ چشم : سبز
شغل : خدایی در yggdrasil
دشمن اصلی : mara
قدرت و توانایی : خدایی قدرت های نامحدودی برای عوامل مختلفی داره. او میتونه با حیوانات حرف بزنه وغیره. او در به کار بردن قدرتهاش نسبت به بلدندی خیلی بی دقته....
خلاصه : او خواهر بزرگ تر بلدندیه و در کلاس دوم خداییه.او به خاطر این در درجه دومه چون تمایل به دروغ گفتن داره با اینکه قدرتش از بلدندی کمتر نیست. او دارای مجوز محدوده. او مدیر و مجریه سیستم yggdrasil . بعد از اینکه خواهرش بلدندی به زمین اومد از سیستم میخواد تا اونم برای رسیدگی به خواهرش به زمین بیاد. او بر خلاف خواهرش بلدندی خیلی بی فکر و لجبازه و خیلی زود عصبانی میشه. او برای اینکه هدفشو به انجام برسونه ممکنه دروغ بگه و این کاریه که نباید خدایان انجام بدن. او و اسکالد با هم دشمنی میکنند و ارد اونو به خاطر سنش و قدش و به خاطر قدرت کمش مسخره میکنه...

AAMegamiSamaTV28.jpg

Skuld
قد : 150 سانتی متر
وزن : 43 کیلوگرم
رنگ مو : قهوه ای
رنگ چشم : قهوه ای
توضیحات : او خواهر کوچک تره بلدندیه و یک فرشته کلاس دوم از بهشته. او هم دارای مجوز محدوده. او هوش اختراع و زیرکی زیادشو صرف میکنه تا چیزهای مکانیکیی برای توانایی جادوییش بسازه و او از چیزای مکانیکی ساده که بتونه به راحتی بسازه بدش میاد. در این داستان اوهمیشه دنبال خواهرش بلدندیه. وقتی او در بهشت بود همیشه با ارد دعوا میکرد. او به بلدندی خیلی وابستست و تلاش میکنه که بلدندی رو برای خودش بدزده. او همیشه مخالف کیچیه و به رابطه کیچی و بلدندی حسادت میکنه و همیشه تلاش میکنه تا بلدندیرو به بهشت برگردونه…

RAW1207.jpg

Peorth
قد : 170 سانتی متر
توضیحات : او چهارمین الهست که در این داستان ظاهر میشه. او در یک شاخه ی جداگانه
خداییه در قسمت کمک مرکزی اما جایی متفاوت با بلدندی و ارد و اسکالده. او و بلدندی از
زمانهای دور دوستهای خوبی بودند. او هم مثل بلدندی دارای جادوی خوبیه اما او راههای
متفاوتی برای کمک به انسانها داره. وقتی او یک هدف رو دنبال میکنه از بهترین راه عاقلانه
استفاده می کنه تا به هدفش برسه.

AAMegamiSamaTV29.jpg

Rind
او پنجمین فرشتست که در این سریال ظاهر میشه و بقیه خدایانی که آرزوی های بشر رو
براورده میکنند رو دوست نداره. شغل او دفاع در برابر شیاطینه. اولین ملاقات با بلدندی و
ارد و اسکالد او یاد گرفت که اینجا چیزهای مهمتری از جنگیدن وجود داره...

250px-Toraichi_Tamiya_(Oh_My_Goddess!).png

Tamiya
او **** کلوپ موتور سواریه. او و اوتاکا با دادن کارهای سخت یک زندگی پر مشغله برای کیچی ساختن. اگر چه اونا یک ارزش بزرگ برای توانایی های کیچی در مکانیک و رانندگی قائل هستند. هر دو تای اونا هم در مکانیک مهارت دارن. آنها در این سریال هر دوتاشون عاشق Chihiro fujimi که اونم عضو کلوپه و پیشنهاد اون دوتا رو نمی پذیره.

250px-Otaki_Aoyama_(Oh_My_Goddess!).png

Otaki
او هم **** کلوپ موتور سواریه و یک دوست دختر به اسم yamano satoko داره. او به طور مختصر در قسمت های اول و دوم ظاهر میشه....

خلاصه داستان : این داستان درمورد یک دانشجوی عادی دانشگاه به اسم Keiichi Morisato است او در خوابگاه دانشجویی زندگی میکنه و او در مورد هر چیزی خوش شانس نبوده و این بد شانسیش به خاطر ستاره بالای سرش بوده. او کمی خجالتیه. بیشتر مهارت او کار با ماشین آلاته . بیشتر افراد از او دوری می کنند. او با عشق و باشگاه و همه چیز مشکل داره اما کیچی یک پسر بسیار مهربونه و هیچ دوست دختری نداره. یک روز وقتی کارهای روزانش تمام میشه می خواد به دوستش تلفن بزنه که به طور اتفاقی با یک شماره غلط تماس می گیره و به خط کمک goddess وصل میشه. این باعث میشه که فرشته کلاس اول بسیار زیبایی به نام بلدندی از توی آینه روبه روی او ظاهر بشه و از کیچی یک آرزو بخواد. کیچی بدون شرط میتونه هر آرزویی بکنه حتی ویرانیه زمین و حتی ثروت اما کیچی فکر می کنه این یک شوخیه و این شوخی از طرف بچه های خوابگاست آرزو می کنه که یک الهه مثل او همیشه با کیچی باشه. این باعث تعجب کیچی و بلدندی میشه و سیستم yggdrasil با این خواسته موافقت می کنه. از اون زمان به بعد کیچی و بلدندی با هم در معبد tariki hongan نزدیک توکیو زندگی میکنند. بلدندی با دو فرشته دیگه به نام ارد و اسکالد که خواهر های بلدندیند در زمین زندگی میکنه. کسی که بعضی اوقات باعث دردسر برای کیچی میشه. اگر چه بلدندی فقط به خاطر آرزوی کیچی به او اهدا شده نه چیز دیگه اما بلدندی در خیلی از لحظه ها به کیچی میگه که از بودن در کنار او لذت میبره و قصدش اینکه کیچی رو خوشحال کنه. اما در قسمت هشتم یک شیطان میاد و برای اونا دردسر درست میکنه واو رقیب بلدندی marller در کلاس اول شیطانیه. ارد میخواد از عشق کیچی به بلدندنی جلوگیری کنه و اسکالد همیشه اونا رو از هم جدا نگه داره . در دومین ماه کیچی تلاش میکنه تا شجاعتشو جمع کنه و احساس حقیقیشو به بلدندی بگه و اونو ببوسه...
Poster2.JPG

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام به همه دوستان من واقعا شرمندم . نمیدونم چطوری از دوستان ..:(
میتونم دوباره فعالیتم را شروع کنم . یک ماهی به اینترنت دسترسی نداشتم .
امیدوارم ببخشید

Welcome back
connie_mini_wipetears.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
:blink:

مهدي كجايي؟!
يكي با اي ديت لاگين كرده ....!

يه پست عجيب هم زده!
3110.gif
حالا یه بار خواستیم مودبانه صحبت کنیما
126fs4211486.gif

به نقل از linghuchong :
چه خوب شد من جواب ندادم!!! عجب اين روزا چقدر متجاوز به حريم شخصی زياد شده!
تو زبون خوش حالیت نیست انگار
128fs2883590.gif
,
یالا اسمش رو بگو تا نزدم تو سر علی
126fs4174394.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
راتاتوي Ratatouille

کارگردان: براد بيرد. فيلمنامه: براد بيرد بر اساس داستاني از خودش، جيم کاپوبيانکو، اميلي کوک، کتي گرينبرگ، جان پينکاوا. موسيقي: مايکل جياچينو. مدير فيلمبرداري: رابرت اندرسون، شارون کالاهان. تدوين: دارن تي. هولمز. طراح صحنه: هارلي جساپ. بازيگران: پاتون اوزوالت[رمي]، لو رومانو[اسکينر]، برايان دنهي[جنگو]، پيتر سوهن[اميل]، پيتر اوتول[آنتون اگو]، براد گرت[گوستو]، جانين گارفالو[کولت]، جوليوس کالاهان[لالو/فرانسوا]، ويل آرنت[هورست]، جيمز ريمر[لاروس]. ١١٠ دقيقه. محصول ٢٠٠٧ آمريکا.

رمي، موشي است که به همراه ديگر موش ها در زير شيرواني خانه اي در حومه پاريس زندگي مي کند. او داراي شامه اي بسيار قوي است و بر خلاف ديگر موش ها علاقه چنداني به خوردن زباله ها ندارد. چون رمي بعد از ديدن برنامه تلويزيوني گوستو، معروف ترين سر آشپز پاريسي و خواندن کتاب او به لذت آشپزي و غذاي سالم پي برده است. تا اين که شب در پي حادثه اي صاحب خانه به وجود موش ها پي برده و قصد جان آنها را مي کند. رمي و ديگران پگا به فرار مي گذارند. اما در ميانه راه رمي از بقيه جدا افتاده و زماني که از گنداب رو خارج مي شود، خود را در برابر رستوران معروف ترين سر آشپز پاريس –که به تازگي فوت کرده- مي بيند. ورود رمي به آشپزخانه با آمدن جوانکي که نامه اي از گوستو دارد، همزمان مي شود. او به کار نياز دارد، اما سر رشته چنداني از آشپزي ندارد. از طرف ديگر رمي به هر قيمتي شده مي خواهد آشپزي کند. تا اين که حادثه اي اين دو را سر راه هم قرار مي دهد. اين دو با هم متحد مي شوند تا شغلي در آشپزخانه گوستو داشته باشند، اما اسکينر-سر آشپز فعلي- که تصور مي کند گوستو وارثي از خود به جاي نگذاشته، نقشه هايي در سر دارد تا ميراث وي را تصاحب کند. اما فقط اين خطر نيست که آينده آشپز جوان و رمي و طبعاً رستوران گوستو را تهديد مي کند. خطر بزرگ شخصي به نام آنتون اگو-منتقد غذا و نويسنده راهنماي رستوران ها- است که تصميم گرفته با ندادن امتياز لازم به کار رستوران گوستو براي ابد خاتمه دهد...

چرا بايد ديد؟

انيميشن ١٠٠ ميليون دلاري راتاتوي[نام غذايي فرانسوي] سومين فيلم انيميشن بلند براد بيرد بعد از غول آهني و خانواده شگفت انگيز است. هر دو فيلم پيشين او از نظر تجاري بسيار موفق بودند و دومي جايزه اسکاري نيز نصيب وي کرد.
براد بيرد متولد ١٩٥٧ تهيه کننده، نويسنده، بازيگر و کارگردان سخت کوشي است که از ١٤ سالگي شروع به طراحي کرده و خيلي زود در کمپاني ديزني به عنوان انيماتور جايي براي خود دست و پا کرده است.

راتاتوي هشتمين انيميشن بلند کمپاني پيکسار است که در قالب اولين محصول مشترک آن با کمپاني ديزني وارد بازار شده است. کمپاني پيکسار که با توليد داستان اسباب بازي ١ و ٢ انقلاب در توليد فيلم هاي انيميشن به راه انداخت، در سال هاي گذشته با ساخت فيلم هايي چون شرکت هيولاها، در جستجوي نيمو و اتومبيل ها درآمدي هنگفت داشته و چندين جايزه اسکار نيز به دست آورده است.

راتاتوي نيز مانند ديگر محصولات ديزني و پيکسار جدا از داستاني گيرا و شخصيت هايي دوست داشتني و گاه غير عادي[اين بار موشي که لذت آشپزي و غذاي خوب را درک کرده] پيامي اخلاقي و کودکانه-نه ساده انديشانه !- را يدک مي کشد. پيامي که هيچ گاه تصنعي نشده و در ترکيب با لحظات کميک فيلم به وحدتي قابل اعتنا مي رسد. اين بار نيز قدرت اراده و پشتکار براي رسيدن به هدف در زندگي شخصي مضمون اصلي فيلم است. اين پيرنگ نه فقط در مورد موش جذاب ماجرا، بلکه در مورد پسرک بي دست و پاي فيلم نيز صادق است. پرداخت شخصيت ها و کار کساني که به جاي آنها حرف زده اند، در کنار فضاسازي خوب فيلم، از نقاط قوت آن محسوب مي شود. مثال زدني ترين آنان پيتر اوتول در نقش اگو-منتقد گنده دماغ غذا- است. براد بيرد در گفتگويي اشاره به داشتن مشاور معروفي چون تامس کلر-يکي از آشپزهاي معروف بين المللي- و ساعت مطالعه در مورد نحوه کار در يک آشپزخانه فرانسوي کرده، که نتيجه اين کار به خوبي در صحنه هاي فيلم مشخص است. البته همين کار روي رفتار و حرکات موش هاي نيز صورت گرفته و حاصل کار را به شدت واقع گرايانه جلوه مي دهد. بي تعارف و اغراق بگويم که با وجود قهرمان ظاهراً نه چندان دوست داشتني فيلم مجذوب راتاتوي خواهيد شد. البته مجذوب ذائقه و آشپزي فرانسوي هم خواهيد شد، چون راتاتوي در ستايش آشپزي فرانسوي هم هست!
ژانر: انيميشن، کمدي، خانوادگي.

Ratatouille1.jpg

منبع سایت روز

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چه چیزی این حق رو از من می گیره که اشتباه واضح ایشون رو نادیده بگیرم.این آقای دکتر به خودشون زحمت ندادن تیتراژ اول کارتن رو مرور کنند و اسم کمپانی هانا باربارا رو اول کارتن ببینند بعد بیان برای دانشجویان و جلوی دوربین شبکه چهار تلویزیون اظهار نظر کنند. اعتماد به نفس بالاشون قابل تقدیره اما معلوماتشون خیر..
man.gif

این بحث حاشیه ای نیود مربوط به سوتی های رایج در صدا و سیما بود.دوستان اینجا طبق مرامنامه عمل می کنند و پیرامون مسائل مذهبی و سیاسی صحبت نمی کنند.

وضع از اینکه شما فکر میکنید خیلی خرابتره.. نه تنها اظهار نظر بلکه در ارائه اخبار مربوط به های تک اینجا مملکت ما در قرن 14 مونده...(میلادی):happy:

اخبار کانال 1 ساعت 2:

شمار کاربران اینترنت چین از مرز 250 میلیون گذشت که 80% از اینترنت پرسرعت استفاده میکنند..

و شمار کاربرانی که برای اینترنت ثبت نام کرده اند از مرز 10 میلیون گذشت که نیمی از این افراد با پسوند چین ثبت نام کرده اند..:f34r:

بیچاره ها هنوز یه دوره اموزشی اطلاعات عمومی برای اخبار گو ها نذاشتن که بدونند کسی برای اینترنت ثبت نام نمیکنه.. منظورشون ثبت دامنه بوده..:lol:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لرد عزيز خوش اومدين
كسي 1 لين پين نداره قرض بده؟

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من واقعا شرمندم . نمیدونم چطوری از دوستان ..:(
میتونم دوباره فعالیتم را شروع کنم . یک ماهی به اینترنت دسترسی نداشتم .
امیدوارم ببخشید

سلام سعيد جان...
واقعاً خوشحالم دوباره اينجا ميبينمت...
اميدوارم گرفتاريهات رفع شده باشه...:)
پيغام خصوصيتو يه چك بكن...;)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

به عنوان یه تشکر کوچولو از ملکه عزیز بابت فرستادن کارتون Magic Knight Rayearth و دنی عزیز که به دستم رسوند این کارتونو یه معرفی کوچولو میکنم
bouquet.gif

series.335.IMAGEN1.jpg

این انیمه همونطور که از اسمش پیداس یه انیمه جادوییه --> البته نه به اون معنای جادوگریو و . . . که درباره سه تا دانش آموز دختر به نام های Hikaro , Umi و Fuu هست که شجاع ، قابل اطمینان و بسیار دوست داشتنی هستن.

این سه تا دختر که از سه تا مدرسه مختلف هستن به واسطه یه اتفاق خاص به یه سرزمین فانتزی به اسم Cephiro برده میشن و بهشون یه سری قدرت جادویی داده میشه و در اونجا باید این سرزمین رو نجات بدن و تحت کنترل بیارن!

معرفی شخصیت های اصلی:

SHIIDOU Hikaru
hikaru_screenshot.jpg

این شخصیت که معنی اسمش میشه -->The Light of Lion Temple به دختر مو قرمز معروفه و قدرت جادوییش آتیشیه --> یعنی تو کار آتیشو آتیش بازیو آتیش پرونیو از این جور چیزاس
flamethrower.gif
. . . با اینکه همسن Umi و Fuu هست ولی یه جورایی تو شجاعت و از خودگذشتگی بین دوستاش حرف اولو میزنه و هر جا که دوستاش در خطر باش با تمام وجود ازشون دفاع میکنه.

Umi و Fuu به Hikaro به عنوان خواهر کوچیکتر نگاه میکنن.

RYUUZAKI Umi
umi_screenshot.jpg

Umi که به عنوان خواهر بزرگتر و حامی بقیشون معرفی شده ؛ دختر مو آبی گروهشونه! نیروی جادوییشم تو مایه های همین آب و . . . این چیزاس و یه شمشیر بلند و نازکم داره.
Umi گرچه آروم به نظر میرسه ولی پشت این چهره آروم یه شخصیت محکم و قوی پنهان شده که در مواقع خطر خودشو نشون میده!

راستی اسمش به معنی --> Sea of the Dragon Blossom هست.

و نفر سوم :

HOUOUJI Fuu
fuu_screenshot.jpg

که اسمش به معنی --> Wind of the Phoenix Shrine هست و نیروی جادوییش هم بادی هست:blink: البته body نه ها wind ی منظورم بود.
این یکی اگر چه ظاهرا تمایلی به بازی کردن نقش **** در گروه رو نداره ولی وقتی که لازم باشه تمام و کمال در خدمت گروهه و اعضای گروه براش خیلی مهمن.
در اغاز مبارزه هاش هم از تیر و کمون استفاده میکنه که به قدرت جادویی بادی ش هم می خوره ولی اگه بنا به استفاده از سلاح های اصلیشون بشه شمشیرش از همه بزرگتر و سنگینتره.

و اما سرزمین Cephiro
cephiro_shot.jpg

Cephiro سرزمینیه که این سه تا دختر بهش فراخونده شدن تا نجاتش بدن.
این سرزمین نه یه دنیای موازی و بعد خیالی بلکه یه دنیای واقعی با قوانین فیزیکی مخصوص به خودشه که البته نه اونقدر واقعی که بشه گفت داره به دور یه ستاره یا یه استروید میچرخه.

هیولاهای این سرزمین که سه تا دختر جادویی باید باهاشون بجنگن زاده ترس و وحشت ساکنانش هست.

-------------------------------------

این انیمه دارای 2 سیزن ، مانگا و 3 تا هم OAV هست که خواهر فریدا سیزن اولشو این بار فرستادن و ایشالا این دفعه سیزن بعدیشم میفرستن:eek::happy:;)

یکی دیگه از خصوصیات این انیمه موسیقی زیباشه --> که اصلا من اول از موسیقیش خوشم اومد و . . .

در ضمن چون هنوز دیدن این انیمه رو شروع نکردم احتمالا برادر بابک خیلی بهتر میتونه درباره این کارتون نظر بده.:p;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها يه سر به اين تاپيک بزنين;):
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1275337&posted=1#post1275337

0d0871f0806eae32d30983b62252da50.gif

پانتی جونم تولدت مبارک
hug.gif

ببين اينو پيش خودت مجسم کن! 2 تا پيرزن 70-80 ساله دست در دست دارن با عصا لنگان لنگان راه ميرن و از خاطرات جوونيشون و PT صحبت ميکنن!
15_11_3.gif
:lol:

BirthdayCake1.jpg

من در راه آماده شدن و از در بيرون رفتن هستم!:p قول ميدم سلامت رو به lanny برسونم. ;) راستی يه نفر اسم دختر lanny يادشه؟؟؟!!! :blink::(

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
لرد سياه
کجا بودين اين مدت؟ دلمون براتون تنگ شده بود! خوبين؟ اوضاع بهتر شده!

خیلی ممنون منم همینطور دلم برای همه دوستان تنگ شده بود . ولی با کار های که پیش امده بود نمیتونستم به اینجا سر بزنم

خوب در نبود شما يه سری تقييرات داديم که فکر کنم از برادر آتشپاره در موردش شنيده باشين.:) بازم اگه سوالی بود بگين. اگه بتونين يه ليست از بچه هايی که با شما بودن رو هم بدين محشره!;)
نه متاسفانه از ایشان می پرسم . چشم حتما

راستی يه امانتی براتون داشتم به دستتون رسيد؟
نه ،

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

لرد عزيز خوش اومدين

سلام سعيد جان...
واقعاً خوشحالم دوباره اينجا ميبينمت...
اميدوارم گرفتاريهات رفع شده باشه...:)
پيغام خصوصيتو يه چك بكن...;)

خیلی ممنون :blush:. چشم حتما pm ها را چک میکنم (فردا)
بله ممنون دیگه کارم راه افتاد .
----------------------------

این امضاء من چه بلای سرش امده یعنی باید دوباره درستش کنم:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

welcomwagon.gif
Back:D
راستی دعوت نامه رو گرفتی ؟
hexer.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام!

//
در ضمن چون هنوز دیدن این انیمه رو شروع نکردم احتمالا برادر بابک خیلی بهتر میتونه درباره این کارتون نظر بده.:p;)

خوب میبینم که شروع کردی به دیدن یکی از انیمه های مورد علاقه من :happy: من هر دوتا سیزنشو دیدم و کلی با این خاطره دارم :happy: هنوز ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟:wacko:

در مورد این انیمه : شمشیر ها فقط مخصوص هر یک از افرادی است که اونو دارند ، در مواقعی که مثلا شمشیر هیکارو رو یکی دیگه برداره نیروی شمشیر آزاد میشه که مال هیکارو فرد مقابل رو آتیش میزنه ( همون اتفاقی که به سر لافارگا افتاد :p) ، مال اومی آب میشه و میریزه زمین و بعد دوباره بشکل شمشیر در میاد و در آخر مال فو اونقر سنگین میشه که کسی نمیتونه نگهش داره :happy:

در مورد داستان : یکی از جالبترین سیر داستانی رو داره ، هیچوقت خسته کننده نمیشه و در آخر ( اینو معمولا همه کارهای کلمپ داره) یه سورپرایز بزرگ منتظرتونه :cool:

خوب من یه اطلاعات تکمیلی فردا - پسفردا میزارم :happy:

فعلا

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

لردسیاه خوش برگشتی
004.gif

/
دنی تو الان برگشتی یا هنوز خارج تهرانی؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خیلی ممنون منم همینطور دلم برای همه دوستان تنگ شده بود . ولی با کار های که پیش امده بود نمیتونستم به اینجا سر بزنم

خوش بازگشتی
biggrin.gif

امانتی هات دست منه ;)

دنی تو الان برگشتی یا هنوز خارج تهرانی؟

نه هنوز برنگشتم. هر کار می کنم دلم نمیاد برگردم
sweatingbullets.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
========================
شيان لينكهاي لين پينت شانار شدن

گویا این مرسده هرو بخاطر شانار کشی یه مدت انداخته بودن اب خنک بخوره الان خارجه !بزودی دوباره کارشو ادامه می ده!حتما با ایملش عضو شو!کارش بدک نیست!یه لینک دیگه هم هست برات می فرستم!;)

بالا