• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
عجب، ركورد به چه قيمتي؟!! 15 تا 20 ميليون تومن كه چي بشه؟ اون هم 3 و نيم دقيقه واقعا"كه كمر فيلو شكستن :eek:
من کلا با انیمه های وطنی مشکل دارم از وقتی که ساختوشن شروع شد اروم اروم خرید انیمه های خارجی بدلیل مغایرت با فرهنگ ملی:blink: اسلامیمون رفت تو کما!:(

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سوي جنوب را ديدين؟ واقعا تلويزيون خيلي خيانت كار حتي اهنگهاش را هم برداشته بود بزارين من حدس بزنم از قسمت 21 22 سري يك خيلي لذت برين! و هر جا كه ان دختر برادر ري اصلي حضور نداشته!
مرسي از معرفي چشم حتما سريال را مي بينم(شما هم فول هوس كره اي را ببينين بد نيست اعضاي G7 كه همه طرفدارش هستن)

از جنبه شنگويي حرفم را پس نمي گيرم حرف شنگو يكي!
ولي از جنبه ين ين بودن حق با شماست حقيقتا هم 99% اعضاي انجا الان از معتبر ترين و تاثير گذارترين اعضاي فروم هستن (يادتان چه قدر مظلوم بوديم !) راه افسانه شجاعان را با قدرت ادامه مي ديم.
در نهايت جناب شيان خيلي از تعريف و محبتتان ممنونم

شنگو جان واقعا به سوی جنوب چشممو به روی میزان جنایتکار و ملعون بودن(اینا روی یوئه رو در ملعونیت سفید کردن !) باز کرد!قبلش می دونستم میزنن سریالو ناکار می کنن ولی نه دیگه اینقدر ‍!;)
چشم این سریال فول هاوسم رو هم حتما می بینم !ببینم کره ای ها بهرتن یا امریکایی ها!

در ضمن حرفایی که زدم تعریف نبود بیان یه واقعیت بود!شنگو افتخار همه ما شیطاتینه!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها طی جلسه امروز فهميدم که از بين همه شماها فقط 10 نفر آدرس و مشخصات خودشون رو برای سهراب فرستادن!!!:blink::blink::eek:

اگه لازم نداشتيم ازتون نميخاستيم مطمئن باشين! :hmm: تا وقتی هم که معلوم نشه هر کدوم از بچه ها کدوم شهر هستن و نتونيم تقسيم بندی بکنيم، کارتون ها بدست خودتون نميرسه!:f34r: نه من نه پخش کننده ها هيچ کدوم ضرر نميکنيم!:cool: اين وسط خوده شماها هستين که ديرتر انيمه ها بدستتون ميرسه! :f34r: مشخصات تون رو به سهراب pm بزنين.:)

جريمه دير اطلاع دادن هم کاهش dvd های دريافتی هست!:f34r: اينو جدی گفتم ها ... :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
... من دارم اين انيميشن رو به فارسي زير نويس ميكنم با همكاري بقيه تا حالا 6 قسمت آماده شده كه تا چندوقت ديگه براي دانلود قرار خواهم داد
اين واقعاً از اون اتفاق های نادر بود که ميثم هم spoil بزاره!:blink: يعنی ببخشيد معرفی!:p ولی خوب الحق و الانصاف معرفی اين کارتون فقط و فقط کار خودت بود!:D;) دستت درد نکنه ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه سوال کسانی که عضو trust member نیستند مثل من:(:D
ماهی 2 تا انیمه میتونن بگیرن یا در کل دوتا :blink:؟
سلام ليلا جون :happy:

جديدی ها رو گفتيم ماهی 2 تا dvd! ولی چون به تکميل آرشيو کمک کردی استثنا هستی از 2 تا بيشتر ميتونی ميگيری!;)
من این انیمه رو تو ماهواره canalJ دیدم به زبون فرانسه منم که فرانسوی بلد نیستم ولی یه چیزهایی ازش فهمیدم
من به زبون تلخ اينگيليسی ديدم !:(:wacko: بد نيست يه کمی قلقلک آوره!:D:lol:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ضمن ، میگم فریدا-ساما شما که Toward the terra رو داون میکنی ، دوباره کاری نمیشه ;)
نه! من همه سری های جديد رو دارم ميگيرم يعنی به جز اينايی که شماها دارين ميگيرين يه 10 تای ديگه هم هستن که دارم ميگيرم!:D کلاً برای سری های جديد نميشه بين ايران و کانادا تبادل کرد چون خيلی طولانی ميشه و کسی نميتونه صبر کنه.:D فقط برای سری های کامل ميشه اونجوری مشارکت کرد! ;) ولی شماهايی که نزديک هم هستين حواستون باشه دوباره کاری نکنين.:happy:

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
ببخشيد پابرهنه مي‌پرم وسط، اگه اشتباه نكنم يه مدت زمزه‌هايي براي كارتون گربه سگ مطرح شد... به كجا رسيد؟ يعني اصلا به جايي رسيد؟!...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب ، گفتم پست صدم مفید باشه . ( حالا اینگار صد تا پست چقدره
33.gif
) اینو براتون میزارم
بزرگ زنان تاريخ والت دیزنی

oc5mnimdlwy2mfmm3ejy.jpg

در مصاحبه ها، والت هميشه به شوخي مي گفت توسط زناني که زندگي و کارش را تحت تأثير قرار داده اند، محاصره شده و حتي سگش هم ماده است! موردي که والت را بسيار مورد توجه زنان قرار داد، احترام به هوش و استعداد آن ها نبود، بلکه استخدام آن ها در صنايعي که سابقاً توسط مردان قرق شده بود، همانند انيميشن و پارک هاي بازي. انيميشن هاي ديزني، البته پُر از زنان قوي و جذاب است و از «ميني ماوس» تا تينکربل تا «سيندرلا» تا «جسيکا رابيت» تا – در اين اواخر- «کيم پاسيبل». زناني که صداپيشگي اين شخصيت ها را برعهده داشتند، به اندازه خود آن ها جذاب هستند: «جودي بنسون»، «آيلين وودز»، «النور آئودلي»، «ورنا فلدون» و «سوزان اگان» «اولين «بل» در صحنه «برادوي» و هم چنين صداپيشه مگ» در انيميشن «هرکول») البته اين ها تعداد محدودي از زنان بزرگ ديزني هستند. حتي زنان فيلم هاي دوران والت زناني با اراده و شخصيت قوي بودند، همانند «دوروتي مک گواير»، «جَنت مونرو» و «کيم ريچاردز». به نظر مي رسد اين ليست پاياني ندارد. اشخاص ديگري نيز بودند همانند؛ «راسي تيلور» (صداپيشه ميني ماوس که با «وين آلواين»، صداپيشه ميکي ماوس ازدواج کرد) «جولي اندروز» (و شخصيت معروفش در ديزني، «مري پاپينز)مارگارت کري» (مرجع زنده تينکر بل)، «تيني کلاين» (اولين تينکر بلي که بر روي قلعه زيباي خفته پرواز کرد و او در آن زمان يک مادر بزرگ بود)،آدريانا کاسلوتي» (صداي سفيد برفي که در سال 1994 زن افسانه اي ديزني لقب گرفت)، «مري کاستا» (صداي پرنسس «آئورا» در زيباي خفته که در سال 1999 زن افسانه اي ديزني لقب گرفت)، «جولي ريهم» (اولين سفير ديزني لند در 1965)، يا حتي مادر والت، «فلورا ديزني»، که تلاش و زحمت و تشويق هاي او والت ديزني دوست داشتني ما را به وجود آورد. ما در زير نگاهي کوتاه به زناني که تاريخ ديزني را شکل داده اند مي اندازيم: مري بلر: کارش را در استوديوهاي ديزني از سال 1939 آغاز کرد و به زودي به خاطر رنگ آميزي و طراحي اش که در فيلم هايي همانند؛ «آليس در سرزمين عجايب» و «سه تفنگدار» و فيلم هاي کوتاهي همانند «Susie the Blue Coupe» و «خانه کوچک» مشهور است، به يکي از محبوب ترين زنان والت تبديل شد. او يکي از طراحان کليدي جاذبه «اين دنياي کوچک است» بود و ديوار the Contemporary Resort را در WDW طراحي کرد. او در 1991 زن افسانه اي ديزني لقب گرفت و سال گذشته «جان کين ميکر»، تاريخ نگار انيميشن، کتابي درباره آثار وي منتشر کرد. در سال 1953، بلر سازمان ديزني را ترک کرد تا بتواند فارغ از عضويت در سازماني به تبليغات و تصويرگري کتاب کودک بپردازد. يک دهه بعد، والت ديزني شخصاً از او درخواست کرد تا «اين يک دنياي کوچک است!» را طراحي کند. در آخرين سال هاي زندگي اش، مشکلات خانوادگي و شخصي و هم چنين مصرف بي رويه مشروبات الکلي، باعث خراب شدن سلامت جسمي و روحي و به دنبال آن، هنر بلر گرديد. او در 1978 در سوکل، کاليفرنيا، در سن 67 سالگي درگذشت. ليندا وولورتون: نويسنده فيلم نامه «Homeward Bound: The Incredible Journey» و هم چنين نسخه انيميشني «ديو و دلبر». او فيلم نامه «ديو و دلبر» خود را براي اجراي تأتري بر روي صحنه برادوي، تنظيم کرد. لوسيل مارتين: کارش را در ديزني از 1964 آغاز کرد و سپس منشي والت ديزني، ران ميلر و مايکل ايسنر گرديد. در 1995، او معاونت رييس هيأت کارگردانان را برعهده گرفت. ويرجينيا ديويس: بازيگر خردسالي که در کارتون هاي هاليوودي اوليه والت ديزني، «کمدي هاي آليس»، نقش آفريني مي کرد. او اولين بازيگري است که با استوديوهاي ديزني قرارداد بست. هريت برنز: اولين زني که به خاطر قوه تخيل اش و نه قدرت کار اداري اش استخدام شد. او در طراحي و ساخت جاذبه هاي پارک تفريحي ديزني سهم فراواني داشت. مي توان از ميان کارهاي فروان وي، به «کلاپ ميکي موس» در دهه 1950 و پرندگان آوازخوان «اتاق تسخير شده Tiki» اشاره کرد. او در سال 2000، زن افسانه اي ديزني لقب گرفت. جويس کارلسون: او شغل اش را در «دپارتمان رنگ و جوهر» ديزني آغاز کرد اما در خلال کار بر روي «نمايشگاه جهان» (1964) به بخش Imagineering (مهندسي تخيل) منتقل شد و در آنجا در بخش «اين دنياي کوچکي است!» به کار مشغول شد. او در ساخت و برنامه ريزي تمامي نسخه هاي برنامه در تمام پارک هاي تفريحي ديزني در تمامي نقاط جهان، مشارکت داشته است. او در سال 2000 زن افسانه اي ديزني لقب گرفت. تاريخ نگار ديزني، «جيم کورکيس»، در کتاب تازه منتشر شده «مردمان والت» مصاحبه جالبي با وي کرده است. آليس ديويس: همسر انيماتور خلاق مارک ديويس، او در رشته طراحي لباس و ساختمان با استوديو ديزني همکاري مي کند. از کارهاي وي مي توان «اين دنياي کوچکي است!» و «دزدان درياي کارائيب» ياد کرد که در فيلم «دزدان ...» او کمربند ويژه اي براي صحنه هاي اکشن فيلم طراحي کرد. جولي تيمور: اولين زني که براي نمايش موزيکال «شير شاه» در روي صحنه برادوي در 1998 برنده جايزه توني شد. او در همان سال به خاطر طراحي لباس نمايش، جايزه توني ديگري نيز دريافت کرد. علاوه بر آن، اضافه کردن تعدادي شعر، و طراحي ماسک و عروسک هاي نمايش «شير شاه» برعهده او بود. بتي تيلور: والت ديزني شخصاً او را براي نمايش Slue Foot Sue انتخاب کرد. نمايشي که بلندترين نمايش تاريخ تأتر لقب گرفت، چرا که به مدت 31 سال در Golden Horseshoe Revue در ديزني لند، از سال 1987- 1956 به اجرا درآمد. در 1995 لقب زن افسانه اي ديزني به او اعطا شد. آنت فاينسلو: يکي از تفنگداران اوليه که در بسياري از فيلم هاي ديزني همانند «Babes in Toyland»، او در سريالي که خودش کارگرداني آن را برعهده داشت، «کلوپ ميکي موس» نقش آفريني مي کرد. دولورس ووگت: مدير اجرايي والت از 1930 تا 1965 کتي بيومونت: صداپيشه و مدل طراحي براي آليس در «آليس در سرزمين عجايب» و وندي در «پيترپن»؛ هم چنين صداي او را برخي از جاذبه هاي پارک تفريحي ديزني مي توان شنيد. در 1998، زن افسانه اي ديزني لقب گرفت. لئوتا توميز: يکي از خلاق ترين افراد ديزني که او بيشتر به شکل صورت گوي کريستالي در جاذبه «خانه جن زده»، مادام لئوتا، در ديزني لند مي شناسند. صداپيشگي مادام لئوتا را النور آئودلي (صدا پيشه ملفيسنست)، (جادوگر بدجنس «زيباي خفته») و مادام تريمين (مادر ناتني «سيندرلا») برعهده دارد. آئودلي تنها زني است که صداپيشگي او شخصيت منفي را در آثار ديزني برعهده داشت. صداي واقعي لئوتا در آواز جاذبه «خانه جن زده»، بازديدکنندگان را به بازگشت به خانه جن زده دعوت مي کند. شارلوت مکارک: خياطي که براي اولين بار عروسک هاي مخملي ميکي و ميني ماوس را درست کرد و از آن پس، براي استوديو ديزني کار کرد و عروسک هاي مخملي بسياري از شخصيت هاي ديزني را ساخت. برندا چپمن: اولين زني که به عنوان سرپرست هيأت داستان نويسي يک انيميشن، «شيرشاه» منصوب شد. او طراحي استوري بردهاي «ديو و دلبر» و «نجات دهندگاني از زير زمين (برناردو بيانکا2» را نيز برعهده داشته است. بيانگا ماژولي: از ايده ها و نقاشي هاي وي در بسياري از انيميشن هاي کوتاه ديزني (همانند «المر فيله») و فيلم هاي بلند مانند «پيترپن» و «سيندرلا» استفاده شده است. گريس بيلي: 40 سال براي ديزني کار کرد، در بيشتر اوقات رييس بخش دپارتمان نقاشي و جوهر ديزني بود و در آنجا زناني که در آن دپارتمان کار مي کردند را آموزش مي داد و بر کارشان نظارت مي کرد. در سال 2000، زن افسانه اي ديزني لقب گرفت. هلن استنلي: همسر ديوي کراکت در سريالي به همين نام، او مدلي بود که دو تن از پرنسس هاي ديزني براساس او طراحي شدند (سيندرلا و پرنس آئورورا (زيباي خفته)). ليليان باندز ديزني: همسر والت ديزني، يکي از پر نفوذترين و پرتأثيرترين زنان در پشت پرده. تغيير نام موش از «مورتيمر» به «ميکي» را از کارهاي او مي دانند. مهم ترين کارش کمک به ساخت Walt Disney Concert Hall در لوس آنجلس بود. در سال 2004، زن افسانه اي ديزني شد. ديان ديزني ميلر: دختر والت ديزني و همسر ران ميلر. او اولين کتاب را درباره زندگي والت ديزني نوشت و افسانه والت را به کمک CD و DVD و وب سايتي که به زندگي و موفقيت هاي او مي پردازد، زنده نگه داشت. به زودي موزه اي در منطقه سان فرانسيسکو مي سازد. ادنا فرانسيس ديزني: همسر «روي او» ديزني و مادر «روي. اي.» ديزني يکي از مورد احترام ترين زنان در تاريخ ديزني به خاطر حمايت از شوهرش در مقابل موکل هاي بين المللي ديزني. در سال 2004 زن افسانه اي ديزني لقب گرفت. هيلي مايلز: بازيگر «پوليانا» (که جايزه ويژه آکادمي اسکار را به خاطر آن دريافت کرد) که در بسياري از فيلم هاي زنده ديزني همانند «دام والدين» و «That Darn Cat» بازي کرده است. سيسلي ريگرون: کليد دار اقامت گاه والت ديزني در ديزني لند و يکي از کساني که بيشترين تأثير را در پيشرفت تورهاي Disney Guest Relation و برنامه سفير ديزني داشت.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام ليلا جون :happy:

جديدی ها رو گفتيم ماهی 2 تا dvd! ولی چون به تکميل آرشيو کمک کردی استثنا هستی از 2 تا بيشتر ميتونی ميگيری!;)

!:D:lol:;)
راستی یه سوال کسانی که عضو trust member نیستند مثل من:(:D
ماهی 2 تا انیمه میتونن بگیرن یا در کل دوتا :blink:؟

خوب لیلا که 3 تا انیمه به ارشیو اضافه کرده که میتونید تو لیستم ببینید
blush.gif

و من بهش قول دادم که بعد از اسپویل در مورد کارتونایی که بدستش رسیده و یه مقدار فعالیت اسمشو وارد تراست ممبر ها کنم
2chw5mg.gif

اسم انیمه هایی که ایشون اضافه کردن
rollingf.gif

Hand maid may
kakyuusei 2
Whisper of the heart

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب لیلا که 3 تا انیمه به ارشیو اضافه کرده که میتونید تو لیستم ببینید
blush.gif

و من بهش قول دادم که بعد از اسپویل در مورد کارتونایی که بدستش رسیده و یه مقدار فعالیت اسمشو وارد تراست ممبر ها کنم
2chw5mg.gif

اسم انیمه هایی که ایشون اضافه کردن
rollingf.gif

Hand maid may
kakyuusei 2
Whisper of the heart

روزبه خودمون كه Whisper of the heart رو داشتيم:blink:
خوب ، گفتم پست صدم مفید باشه . ( حالا اینگار صد تا پست چقدره
33.gif
) اینو براتون میزارم
بزرگ زنان تاريخ والت دیزنی

انشاا.. 10000 پست. ممنون از كاراي خوبي كه انجام ميدي.

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
من به زبون تلخ اينگيليسی ديدم !:(:wacko: :D:lol:;)

:eek::eek::blink::eek::eek:

من بازم شرمنده! چند روز دوباره گرفتارم! اگه جواب pm ها دير شد، منو نکشين

اینجا که کسی به هر حال دستش به شما نمیرسه:lol:

بچه ها طی جلسه امروز فهميدم که از بين همه شماها فقط 10 نفر آدرس و مشخصات خودشون رو برای سهراب فرستادن!!!:blink::blink::eek:

اگه لازم نداشتيم ازتون نميخاستيم مطمئن باشين! :hmm: تا وقتی هم که معلوم نشه هر کدوم از بچه ها کدوم شهر هستن و نتونيم تقسيم بندی بکنيم، کارتون ها بدست خودتون نميرسه!:f34r: نه من نه پخش کننده ها هيچ کدوم ضرر نميکنيم!:cool: اين وسط خوده شماها هستين که ديرتر انيمه ها بدستتون ميرسه! :f34r: مشخصات تون رو به سهراب pm بزنين.:)

:eek:
:f34r:​

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من ديشب بی خوابی زده بود به سرم و داشتم انيمه دان ميکردم که بر خوردم به يک انيمه خيلی بامزه و خنددار گفتم بيام اينجا در موردش به شما دوستان هم بگم :)

اسم اين انيمه Hayate no Gotoku يا Hayate the Combat Butler هستش ، ژانر اون Comedy , Romance , Shounen هستش.

و اما داستان :

داستان از اين قراره که اين برادر Hayate آخر بد شانسی ، تو زندگی 16 سالش يک بر هم روی خوش شانسی رو نديده ، يک پدر و مادر خل و چل هم داره که بيکارن و اين بيچاره ميره قاچاقی کار ميکنه تو زندگيشون بگزره ، اين روال عادی زندگی اونهاست تا اينکه يک روز پدر مادرش يه مبلغ خيلی زياد پول از yakuza قرض ميگيرن و چون نميتونن پول رو پس بدن در ميرن و Hayate بدبخت رو ميزارن تا جواب yakuza رو بده ، Hayate وقتی همه در ها رو به روی خودش بسته ميبينه و از ترفی ميبينه با درستکاری به جايی نميرسه تصميم ميگيره که از راه خلاف اين پول رو جور کنه ، در حال فرار از دست yakuza تو يک پارک Hayate به يک دختر بر ميخوره که به نظر پول در مياد و تصميم ميگيره که اون دختر رو بدزده و از خوانوادش در برابر آزادی اون دختر تقازای پول بکنه ، ولی از اونجايی که هول شده جملات رو يک جوری ميگه که دختره فکر ميکنه Hayae عاشق اون شده و اين ميشه آغاز يک مجموعه 52 قسمتی ، البته درحال حاضر فقت 15 قسمت اون پخش شده.

برای اطلاعات بيشتر در مورده اين انيمه ميتونين به لينک زير سر بزنيد ، در مورده دان اين سری هم من با سهراب صحبت کردم و اون دان اين سری رو به عهده ميگيره.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7490

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه خودمون كه Whisper of the heart رو داشتيم:blink:

.

منظورت این بود که داریش:D اصلا حواسم نبود دانش کردی :rolleyes:
خوب من نداشتم:lol:برا همین گرفتم
عیب نداره حالا.... شما میتونی بقیه انیمه هاتو بدستم برسونی :D پس دیگه whisper رو برام نزن;)
فعلا

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من کلا با انیمه های وطنی مشکل دارم از وقتی که ساختوشن شروع شد اروم اروم خرید انیمه های خارجی بدلیل مغایرت با فرهنگ ملی:blink: اسلامیمون رفت تو کما!:(

من وقتي دنبال خريد افسانه سامورايي بودم همين حرفها بود. راستي ميدونستيد انيمه مبتذله :blink::blink::blink::wacko::wacko::lol:
قراره كه كشورمون خودش براي اين طرفداران انيمه خوراك برسونه اميدوارم موفق بشن;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
توزيع كننده هاي عزيز ، برنامه يك مشكل كوچيك داشت كه حلش كردم، دوستان اگه فرصت كرديد انلاين بشيد (ياهو) تا نسخه اصلاح شده رو بفرستم.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
واي الان من Hotori رو ديدم خيلي قشنگ بود.:happy:
خواهر دستت دردنكنه همه پيشنهادات عاليه. خيلي با تجربه شديد. يه مركز مشاوره بايد براي انيمه بزني
Wish_Good_Luck.gif
د​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببخشيد پابرهنه مي‌پرم وسط، اگه اشتباه نكنم يه مدت زمزه‌هايي براي كارتون گربه سگ مطرح شد... به كجا رسيد؟ يعني اصلا به جايي رسيد؟!...
برادر لينخو داره دانلود ميکنه! :happy:

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0

اوه اوه، جريمه... بابا onee-chan رحم داشته باش :blink: ...
البته بهتره قبل از هر چيزی، اول از همه بچه هايی که زحمت کارای پر دردسر بخش anime رو ميکشن تشکر کنم :

ごくろうさま
gokurou-sama
دستتون درد نکنه
:happy:
ولی خب حالا ديگه وقت غر زدنه
کاش يخورده کارای پخش anime و بقيه کارای اين بخش رو غلتک ميفتاد... منظورم اينه که الان چند وقته هی کارا داره سخت تر و پيچيده تر ميشه : وقتی من عضو forum شدم و اومدم اينجا گفتم "بچه ها منم بازی" بهم گفتين "برو post اول رو بخون" به همين سادگی، بعدشم شروع کرديم به آشنا شدن با هم و حرف زدن درباره anime و بعد از چند وقت هم که به ليست trusted ها اضافه شدم...
ولی کاش همه چيز به اين سادگی ها بود، اول فهميدم که اين از اون topic های خلوت نيست که بشه چند روز ولش کرد به امون خدا، "ييهو" ديدی تو 2 روز 20 صفحه عقب افتادی :f34r: ... بعد topic مون تبديل به بخش شد و خوندنش هم سخت تر ( و البته لذت بخش تر
level1_don018.gif
) مثلا من خودم چند تا از topic ها رو کلا بی خيال شدم :
- Naruto چون ديگه تبديل شده به topic "تحليل" و fan-fiction
- انجمن عاشقان و دلسوختگان بلیچ چون spoiler ش زياده
biggrin.gif

- مشاهدات انیمه ای هم به همون دليل
- همه چیز درباره مانگا چون من هم از anime بيشتر خوشم مياد تا manga و هم وقت نميکنم اين همه topic های شلوغ شلوغ رو بخونم ( حالا چه بچه ها زحمت index کردنشو کشيده باشن، چه نه :wacko: )

راستش من فقط يکی دو تا از topic ها رو "دنبال" ميکنم :
- معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا که رو شاخشه
- آشنایی بیشتر با بچه های بخش انیمیشن هم که معلومه چرا
- عکس های جالب و خنده دار انيمه ها هم topic خوبی "بود" ولی ديگه توش خبری نيست !! هر سه چهار هفته يه بار يه نفر يه عکس از سايت DeviantArt پيدا ميکنه ميذاره، بعدشم ميره تا ماه بعد ( شيطونه ميگه خودم دست بکار بشم ها
shifty.gif
)

فکر کردين غر غر هام تموم شد ؟!؟ اين که آخرش نيست... چند وقت بعد از trusted شدن ما خبر رسيد که چون خيلی anime جديد به آرشيو اضافه شده ليست جديد هم بزودی مياد، ولی بعد تا چند وقت هيچ خبری ازش نشد و مام مونديم تو "کف"
huh.gif
البته Daneel-san تونست قبل از اينکه کار به جاهای باريک بکشه ليست رو آماده کنه، ولی خب ديگه، تو اين مدت ما بايد بجای anime ديوار نگاه ميکرديم
swoon.gif
بعدشم که سر پخش کننده ها شلوغ شد و همگی با هم رفتيم تو باقالی ها
apple.gif
...

حالا هم که قراره کارا کم کم راست و ريست بشن و پخش کننده ها مشخص شن و مام بريم سراغ anime ديدن دوباره وضعمون اينه... يه وقت به دل نگيرين ها، منظورم از اينهمه غر غر اينه که :
- اولا، اومديم يکی مثل من تازه وارد بود و مثلا نميدونست اين "سهراب-سان" که ميگين کيه که بايد "تا جريمه نشده" براش PM بزنه
899.gif

- دوما، يه دونه post کوچولو توی topic ی که هر روز 10 صفحه ميره جلو که نشد خبر دادن ! اونم از طرف مدير های يه بخش !! وقتی ميگم "کارا رو غلتک" نيست منظورم اينه
buba.gif
... لااقل post اول topic رو edit کنين که اين جور خبر ها رو همه بتونن راحت پيدا کنن ( اين يکی رو که ديگه من تازه وارد نبايد به بچه های قديمی اينجا ياد بدم، خودتون بلدين )
- سوما هم اينکه تقسيم بندی هايی که تو تعداد dvd کردين هم منطقيه و هم بدرد بخور، ولی تورو خدا اينقدر هر روز شرايط رو عوض نکنين، بذارين بچه ها عادت کنن...

خلاصه اينکه دستتون درد نکنه، اما به فکر ما "بگی نگی غريبه ها" هم باشين kudasai

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
مهم​

تمام دوستان بخش انیمیشن
لطفا آدرس کامل (همراه با کد پستی 10 رقمی) خود را به همراه اطلاعات زیر به آدرس:
[email protected]
ارسال کنید.

نام کامل
ID انجمن
آدرس پست الکتریمی
تلفن برای تماس ضروری
انیمه های دریافت شده از این تاپیک
تام پخش کننده(ها) که با ایشان کار کرده اید

این مطالب صرفا برای بانک اطلاعاتی گروه انیمیشن پرشین تولز بوده و در هیچ جای دیگر استفاده نمی شود و به اشخاص خارج از گروه پخش کنندگان نیز داده نخواهد شد.
متشکرم
سهراب ذوالفقاری
(از طرف گروه انیمیشن پرشین تولز PTAG)

بالا